Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε ένα βήμα πίσω από το φλερτ και τη διασκέδαση και να δώσετε προτεραιότητα στον οικογενειακό σας κύκλο, χάρη στην Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Τώρα δεν σας ενδιαφέρουν οι νέες γνωριμίες και οι εκατοντάδες φίλοι στο Facebook, αφιερώνετε το χρόνο σας στα πλησιέστερα και πιο αγαπητά σας πρόσωπα. Αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει και πολύ. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εξορμάτε στο φλερτ και τη διασκέδαση, δεν αφήνετε να σας ξεφύγει κάποιος/α που νιώθετε ότι σας συμπληρώνει. Έχετε οδηγό σας τα όνειρα και τη συντροφικότητα.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, και αναδεικνύει την ειλικρινή και φιλική πλευρά σας, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με αληθινούς ανθρώπους, προοδευτικούς και  ανθρωπιστές, ίσως ακόμα αναζητήσετε και βρείτε την ομάδα που μιλά στα πάθη σας και τα ιδανικά σας. Η αλήθεια είναι ότι θα φαίνεστε κάπως διαφορετικοί και πρωτότυποι στον κοινωνικό σας περίγυρο, κι αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας βγει σε καλό. Έτσι, σε αυτή την πανσέληνο, μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή να βρεθείτε σε μια σημαντική κοινωνική συγκέντρωση ή να γιορτάσετε τη νίκη σας μαζί με την ομάδα σας ή απλά να γνωρίσετε νέους φίλους.

Εξορμάτε στη δράση, απολαμβάνετε τη διασκέδαση, αισθάνεστε περισσότερο την ανάγκη να βγείτε έξω και να φλερτάρετε χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Τώρα δεν νιώθετε κουρασμένοι όντας σε πολύβουα μέρη, συγκεντρώνετε τους φίλους σας και … ποιός ξέρει; Το πάθος σας, σας οδηγεί στην αγάπη των ονείρων σας, υποδέχεστε με μια ανοιχτή αγκαλιά κάποιον/α που έρχεται στη ζωή σας για να σας διασκεδάσει. Και επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη δόξα,  ετοιμαστείτε για τιμές και μεγαλεία, καθώς η φήμη θα μπορούσε ξαφνικά να χτυπήσει την πόρτα σας. Η δημιουργικότητά σας είναι στο απόγειό της, μπορεί επίσης να αισθανθείτε την ανάγκη να καλλιεργήσετε την κρυμμένη μέχρι τώρα καλλιτεχνική σας φύση.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι