Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε και πολλά πράγματα, αποσύρεστε από την ενεργό κοινωνική ζωή καθώς μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Η προσοχή σας εστιάζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο, ζήτημα ή τελικό στόχο και δεν θα πάψετε να αγωνίζεστε μέχρι να πάρετε ό, τι θέλετε. Αν έχετε απομακρυνθεί από μια σημαντική σχέση σας, ετοιμαστείτε να πάτε σε νέα, πιο οικεία βάθη. Ίσως σας προσφερθεί μια συνεργασία ή μια επενδυτική ευκαιρία.

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και θα μπορούσατε να προσελκύσετε μια νέα αγάπη, φίλους ή συνεργάτες από μακριά. Τώρα σας ενδιαφέρουν τα παγκόσμια ζητήματα, ίσως ακόμα ξεκινήσετε μια επιχείρηση σε άλλη πόλη από τη δική σας ή απλά κάνετε ταξίδια σε πολλές τοποθεσίες. Προσέξτε το άγχος σας γιατί μπορεί να νιώθετε άρρωστοι από αυτό, καθώς ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Η υπερβολική ενασχόληση με τις λεπτομέρειες και ο έλεγχος μπορεί να κάνουν το κεφάλι σας να βουίζει. Σκέφτεστε: «Το γραφείο είναι οργανωμένο; Γιατί υπάρχει τόση ακαταστασία στο σπίτι μου;» Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που σας πιέζουν και σας αγχώνουν. Καθώς προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να γίνεστε νευρωτικοί.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως δείτε το τέλος γύρω από ένα μακροχρόνιο οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε καιρό. Μπορεί να πάρετε μια αύξηση ή βρείτε μια καλοπληρωμένη εργασία ή έχετε οικονομική ενίσχυση από ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή για να ξοφλήσετε ένα χρέος και να μην έχετε πλέον υποθήκη το σπίτι σας. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, και σας δίνει μια … αριστοκρατική ευκαιρία να διδάξετε, να μιλήσετε δημόσια ή να δημοσιεύσετε τα συγγράμματά σας. Ίσως ανακαλύψετε τη συγγραφική σας ικανότητα!

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι