Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Αν ακόμα θρηνείτε την απώλεια μιας αγάπης, ήρθε το τέλος! Η Αφροδίτη κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε από την αρχή. Κι αν σας πιάσει το παράπονο, δοκιμάστε το διαλογισμό, τη γιόγκα ή ακόμα και τη χαλαρωτική μουσική, θα νιώσετε πολύ πιο ήρεμα και χαλαρά. Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών περιουσιακών στοιχείων, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Απομακρύνεστε από άτομα που σας πιέζουν και σας αγχώνουν, φιλτράρετε τις γνωριμίες σας. Ρίχνετε την ενέργειά σας μόνο σε δραστηριότητες και ανθρώπους στα οποία αξίζει να επενδύσετε.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ομαδικότητας, γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, αποδέχεστε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, πάτε για κοκτέιλ και δείπνα μετά την εργασία σας, υποδέχεστε νέες γνωριμίες. Δεν μπορείτε να είστε παγιδευμένοι στη ρουτίνα, αναζητάτε νέους ανθρώπους και απολαμβάνετε αξέχαστες συνομιλίες και υπέροχες νέες κοινωνικές επαφές. Εάν εργάζεστε σε ένα ομαδικό έργο, τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα τώρα, καθώς μπορείτε να δείτε και να εκτιμήσετε τη μοναδική οπτική γωνία του καθενός. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ελαφρύτερη από ό, τι τον προηγούμενο μήνα, όταν σκεφτόσασταν αυστηρά την απόδοσή σας στην εργασία σας ή τις επενδύσεις σας και νιώθατε εξαντλημένοι.

Είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε για το καλύτερο όσον αφορά την υγεία σας; Η  πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να πάτε στο γυμναστήριο. Μπορεί ακόμα να κινηθείτε να πάτε στο γιατρό σας και να κάνετε επιτέλους εκείνες τις εξετάσεις για αυτήν την ενόχληση που έχετε καιρό ή ίσως ακόμη κάνετε μια επίσκεψη σε έναν ομοιοπαθητικό. Αν έχετε έναν εθισμό, τώρα είναι η στιγμή να τον απομακρύνετε. Όχι πια άλλα τσιγάρα νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνετε αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα. Καθορίστε στόχους και στη συνέχεια δείτε πως θα τους υλοποιήσετε. Αυτή η αποφασιστικότητά σας να παραμείνετε υγιείς μόνο καλό θα σας κάνει.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι