Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Μείνετε για λίγο στο σπίτι σας, θα νιώσετε τόσο άνετα. Η Αφροδίτη κινείται στον  τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και νιώθετε θετικά ερεθίσματα βρισκόμενοι στη θαλπωρή του σπιτιού σας, κοντά στα προσφιλή και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δοκιμάστε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, βάλτε χαρούμενα χρώματα για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας καθώς αρχίζουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών, έτσι αν σχεδιάζετε να κάνετε μια παρουσίαση ή διατριβή προσέξτε. Λάβετε επίσης μέριμνα για τον υπολογιστή σας, ελλοχεύει διαγραφή των δεδομένων και των αρχείων σας. Κρατηθείτε μακριά από αγορές ενός νέου iPhone, tablet ή υπολογιστή, και δημιουργήστε αντίγραφα των σημαντικών αρχείων σας.

Ξεκινήστε μια νέα ζωή σε ό, τι αφορά θέματα χρημάτων, εργασίας και προσωπικών προτεραιοτήτων, είναι το αίτημα της Ηλιακής έκλειψης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως μια νέα δουλειά βάλει περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας ή ίσως εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά και διπλωματικά χαρίσματά σας για να αναλάβετε ένα νέο έργο, το οποίο θα μπορούσε τελικά να μεταφραστεί σε περισσότερα χρήματα και περισσότερο σεβασμό. Είναι σημαντικό επίσης να εναρμονίσετε το εισόδημά σας με τις προσωπικές σας αξίες. Αν είστε ενεργητικοί, για παράδειγμα, δεν πρόκειται να περάσετε πολύ καλά με μια δουλειά σε ένα γραφείο, ανεξάρτητα από το πόσα ευρώ παίρνετε. Το χρήμα είναι πολύ σημαντικό στη ζωή αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας.

Εξερευνήστε νέες φιλοσοφίες, μιλήστε με νέα άτομα, ακόμα κι αν έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, αλλά μην γίνεστε δογματικοί και σκληροί, είναι το μήνυμα που σας στέλνουν ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Διατρέχετε τον κίνδυνο να χαρακτηριστείτε φανατικοί ή επιτακτικοί με τις πεποιθήσεις σας. Θυμηθείτε: Ό, τι είναι καλό και επιτρεπτό για σας ίσως να μην είναι για τους άλλους. Μην κάνετε κήρυγμα όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβάλλουν τις πεποιθήσεις τους σε εσάς. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάπτυξη μιας νέας δεξιότητας πίσω από τα παρασκήνια ή για ένα έργο, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό, το οποίο θα μπορούσε να σας αποφέρει χρήματα μετά τις 13 Αυγούστου.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι