Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Συνομιλώντας με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς ή περιβάλλοντα (ακόμα και άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από τη δική σας κοσμοθεωρία) μπορεί πραγματικά να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας πυροδοτεί τον ενθουσιασμό σας για νέες γνωριμίες αλλά και την ανάγκη σας να κάνετε κάτι πραγματικά μοναδικό στη ζωή σας. Μήπως τελευταία έχετε προβλήματα με την ποιότητα του ύπνου σας; Εάν ναι, έχετε τον αγχωτικό Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστείτε, καθώς θα μπορούσε να διαταράξει τον ύπνο σας και τη χαλάρωσή σας. Από τη θετική πλευρά, τα όνειρά σας θα είναι προφητικά.

Ανεβαίνετε ψηλά! Με τη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ίσως να αναλάβετε έναν ηγετικό νέο τίτλο στην εργασία σας, ίσως προσφέρετε μέρος της σοφίας και της γνώσης σας στον χώρο της εργασίας σας. Δεν είναι μόνο η εκτίμηση που θα λάβετε, θα επωφεληθείτε επίσης από τη συνεισφορά και τη βοήθεια που θα προσφέρετε, αυτό καταπραΰνει την ψυχή σας. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στο δέκατο οίκο σας, ίσως ένα έργο σας καθυστερήσει να αποπερατωθεί ή ακόμα και να απορριφθεί. Η αποτυχία δεν είναι … θανατηφόρα, απλά σας δίνει το θάρρος να συνεχίσετε και κυρίως να μάθετε από τα λάθη σας. Έτσι, εάν μια τακτική σας δεν λειτουργεί, απλά δοκιμάστε μια άλλη. Η επιμονή και ο αγώνας είναι που μετράνε.

Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς υπόσχεται καυτές νύχτες ρομαντισμού και πάθους. Έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε, να βρείτε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Εκφράζοντας αληθινά τον εαυτό σας είναι πρωταρχικής σημασίας για μια σχέση με διάρκεια. Γιατί να προσποιείστε ή να κάνετε πράγματα που δεν τα νιώθετε πραγματικά; Ακόμα κι αν τα πράγματα γίνουν κάπως … δραματικά - και θα μπορούσαν να γίνουν καθώς ο πέμπτος οίκος είναι σαν την θεατρική παράσταση του Σαίξπηρ, μπορείτε να απολαύσετε τη διασκεδαστική και ερωτική ατμόσφαιρα αυτού του μήνα. Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος διέπει τη γονιμότητα, θα μπορούσατε επίσης να διαπιστώσετε ότι το πάθος της στιγμής δίνει τη θέση του σε μια εγκυμοσύνη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι