Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Κάντε μια έκπληξη στην αγάπη σας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας με μια επική δήλωση, αυτός είναι ο πιο ερωτικός μήνας σας. Δεν χρειάζεται όμως να γίνετε αλαζόνες και επιδεικτικοί. Με τη ρομαντική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, γίνεστε εντυπωσιακοί και επιβλητικοί με την αυτοπεποίθησή σας ή ακόμα και με κάποια νέα εμφάνιση. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες δυνατότητες δέσμευσης και κοινά ενδιαφέροντα. Αφήστε την κοινωνική Αφροδίτη στον Ζυγό να ανοίξει το δρόμο στην αγάπη, αποδεχόμενοι μια πρόσκληση σε ένα πάρτι ή ένα πολιτιστικό γεγονός, ποτέ δεν ξέρετε ποιος άλλος θα είναι εκεί.

Συναγερμός στο σπίτι σας! Θέλετε να αποδράσετε από το σπίτι σας, μπορεί να νιώσετε κλειστοφοβία καθώς ο τολμηρός Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Άγχος δημιουργείται εξαιτίας κάποιων οικιακών και οικογενειακών σας υποθέσεων, ίσως μια συνεχής υποβόσκουσα ένταση με την οικογένειά σας ξεσπά για να καταρρεύσουν όλα σε μια στιγμή. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η σύγκρουση είναι στην πραγματικότητα η εκκαθάριση του αέρα που πιθανόν χρειάζεστε όλοι. Το θέμα θα μπορούσε να αφορά ένα συγγενή ή μια γυναίκα ειδικότερα ή ένα ζήτημα ακινήτου. Με τον Άρη εδώ, ίσως αισθάνεστε μια επιπλέον υποχρέωση για να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αντίστροφα.

Ένα σημαντικό σημείο καμπής για την καριέρα σας προοιωνίζει η πανσέληνος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Το φεγγάρι μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει το τέλος ενός επαγγελματικού κεφαλαίου. Ίσως να φύγετε από μια δουλειά ή σχεδιάζετε να πάτε σε μια άλλη (ή και τα δύο!). Δεδομένου ότι ο δέκατος οίκος σηματοδοτεί τους εμπειρογνώμονες, θα μπορούσατε να συναντήσετε το τέλειο άτομο για να σας καθοδηγήσει στην επαγγελματική σας πορεία ή προσλαμβάνεστε από μια εταιρεία που σάς αξιοποιεί για τις εξειδικευμένες γνώσεις σας. Αντί να λέτε … «ποιος εγώ;», αποδεχτείτε αυτή την ηγετική θέση. Αν δεν είχατε κάποια εξουσία στην εργασία σας, ίσως σάς παρουσιαστεί μια θέση ευθύνης. Με αυτές τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, σίγουρα πλοηγήστε στη δημοτικότητα και τη διασημότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι