Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Ο ρυθμός της κοινωνικής ζωής σας επιταχύνεται καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής ή μιας ψηφιακής επιχείρησης ή πώλησης αγαθών διαμέσου του διαδικτύου. Ή ακόμα μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη μέσω των φίλων σας ή του online dating. Κάντε ενδελεχή έρευνα πριν συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή πείτε ότι βρήκατε τη μεγάλη αγάπη, είναι το αίτημα του Άρη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους. Κάτω από αυτή τη δυναμική επιρροή θα πρέπει να συλλέξετε πληροφορίες πριν κινηθείτε, γνωρίζοντας βαθιά ότι ίσως να υπάρχει κάτι κρυμμένο που δεν σας αρέσει.

Η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο μερικές σημαντικές ειδήσεις. Περιμένατε καιρό κάποια πληροφορία γύρω από μια σημαντική κατάσταση (με κομμένη την ανάσα); Λοιπόν, τώρα τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να συμπληρώνονται. Οι πληροφορίες αυτές θα έρθουν μέσω μηνύματος ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και μέσω τρίτων προσώπων και θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία δράσης σας. Γεγονότα που θα συμβούν σε αυτή την πανσέληνο θα μπορούσαν ακόμη και να αφορούν έναν αδελφό ή τους γείτονές σας.

Πού πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας προικίζει με θάρρος και δύναμη να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας. Προαναγγέλλει αναγνώριση και δόξα, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι έχετε μπροστά σας έξι μήνες μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Μια επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας θα μπορούσε να καθυστερήσει τις προσπάθειές σας, αλλά θα φτάσουν τελικά τα σχέδιά σας στη γραμμή τερματισμού. Προσέξτε τι στέλνετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας σας, μην αφήνετε να διαρρεύσουν προσωπικά δεδομένα. Εκφράστε τη δυσαρέσκειά σας για τον προϊστάμενό σας στο προσωπικό σας e-mail ή, ακόμα καλύτερα, όταν βγείτε με τους φίλους σας (όχι τους συναδέλφους σας) για ποτό.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms