Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 46

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Νιώθετε καλύτερα μόνο όταν μπορείτε να είστε σε ένα οικείο περιβάλλον. Η Αφροδίτη κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας, το σώμα και η ψυχή σας αναζητούν άτομα που μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Ενδεχομένως, μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, καθώς τώρα επιθυμείτε οι αγαπημένοι σας να είναι κοντά σας. Νιώθετε μια έντονη συναισθηματική αναταραχή σκεπτόμενοι το παρελθόν, ίσως ακόμα δεν μπορείτε να κοιμηθείτε τα βράδια από το άγχος σας καθώς ο Άρης κινείται στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Διαβάστε ένα βιβλίο για να χαλαρώσετε και απενεργοποιήσετε το κινητό σας από νωρίς.

Κάντε νέους φίλους, συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας πηγαίνοντας για καφέ μετά τη δουλειά, ανταλλάξτε ελεύθερα τις ιδέες σας. Η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας χαρίζει έναν γρήγορο τρόπο σκέψης και έμπνευση που μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε νέα έργα. Είστε από τη φύση σας εγκεφαλικό ζώδιο, ξέρετε πως να ξεσηκώνετε τις μάζες, και τώρα έχετε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε μια παρουσίαση, να προβάλετε ένα νέο έργο ή ένα νέο προϊόν. Κάτω από αυτή την επιρροή, οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές περισσότερο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είστε ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ. Προβάλετε τις απόψεις σας στο Facebook, το Instagram ή το Twitter, και να είστε σίγουροι ότι το μήνυμά σας θα γίνει αποδεκτό.

Σέρνετε το χορό της νίκης και της επιτυχίας στην καριέρα σας καθώς η πανσέληνος λάμπει στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών προσπαθειών, σηματοδοτώντας μια κορυφαία στιγμή στην καριέρα σας. Σίγουρα έχετε προσπαθήσει σκληρά για να πετύχετε, έτσι τώρα απολαύστε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή. Σας περιμένουν μεγάλα επιτεύγματα, κοιτάτε πίσω και θυμάστε που βρισκόσασταν και που είστε τώρα. Είτε πρόκειται για ένα νέο τίτλο στην εργασία σας, είτε για αύξηση ή την ολοκλήρωση ενός έργου, ανοίγετε σαμπάνιες και χαμογελάτε αφού κερδίσατε. Φυσικά, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να ρίξει το φως της σε μια τρέχουσα αλλαγή στη σταδιοδρομία σας. Ίσως αποφασίσετε να αποχωρήσετε από την εταιρεία σας ή κάνετε μια ευρύτερη αλλαγή, αλλάζοντας κατεύθυνση ριζικά.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι