Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Η ζωή σας αλλάζει απροσδόκητα, θέλετε να επεκταθείτε και να απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα σας χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας οι οποίες φέρνουν στο προσκήνιο την περιπετειώδη πλευρά σας. Είναι μια καλοδεχούμενη αλλαγή από τις συναισθηματικά έντονες προηγούμενες εβδομάδες, που σας κάνει να εκτιμήσετε αυτή την ανεξάρτητη και εξερευνητική πλανητική ενέργεια ακόμα περισσότερο. Υπάρχει χρόνος και χώρος για όλα! Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τυχερό χρονικό διάστημα που τροφοδοτείται από ασταμάτητη αισιοδοξία και ενθουσιασμό, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να εμπλακείτε περαιτέρω σε μια ερωτική σχέση, κι ας σάς χωρίζουν τόσα χιλιόμετρα. Ετοιμαστείτε, ξεκινάτε!

Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης και των κοινών οικονομικών πόρων, θα χρειαστεί να κάνετε έξυπνες κινήσεις για διεκπεραιώσετε ένα δύσκολο οικονομικό ζήτημα. Ενοποίηση χρεών, πώληση ενός σπιτιού, οικονομική στήριξη από έναν επενδυτή, όλα αυτά θα μπορούσαν να προκύψουν αναγκαστικά. Ίσως κατανοήσετε ότι έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης στις προκλήσεις μιας κοινής επιχείρησης ή χρειαστεί να εξοφλήσετε ένα επικείμενο χρέος. Με τον Άρη εδώ, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη δουλειά, αν και μπορεί να χρειαστεί αγώνας για να καταλάβετε τη σωστή πορεία δράσης. Μην πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Και αυτό σημαίνει να μη μιλάτε καθόλου ή να έχετε μια στάση ελέγχου και εξουσίας, θα είναι εξίσου επιζήμιο.

Αν έχετε αγωνιστεί για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς υπόσχεται ανταμοιβές. Ίσως ακόμα εισπράξετε επαίνους στην εργασία σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν αισθάνεστε καλά επειδή δεν το απολαμβάνετε. Αν έχετε την αίσθηση στασιμότητας, θα μπορούσατε να παραδώσετε την παραίτησή σας, κάνοντας χώρο για κάτι πιο εκπληκτικό και κερδοφόρο. Εάν είστε χαρούμενοι, αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Το ζώδιό σας μπορεί να είναι δειλό, δεν θέλει να αναστατώσει τους άλλους (μέχρι να αναστατωθείτε οι ίδιοι), αλλά τώρα ξέρετε πως να ζητήσετε περισσότερη αμοιβή, ειδικά αν νιώθετε ότι την αξίζετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι