Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Κοινωνικοποιηθείτε! Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης για ένα μήνα, είστε έτοιμοι να βγείτε από το καβούκι σας και να γνωρίσετε νέο κόσμο, ίσως και αυτούς που κατοικούν σε άλλα μέρη στον πλανήτη Γη. Η άνεσή σας και αισιοδοξία σας κάνουν τους γύρω σας να αισθάνονται πολύ καλά. Έχετε έναν καταιγισμό ιδεών και ικανότητα στη γρήγορη επίλυση των προβλημάτων, καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Θα έχετε εκατομμύρια ιδέες και μερικές από αυτές θα είναι οικονομικά κερδοφόρες. Με όλο αυτό τον ενθουσιασμό που έχετε, προσέξτε να μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να συζητάτε, αλλά μη δεσμεύεστε σε τίποτα, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σάς βάζει σε προβληματισμό και σας ζητά να αποσαφηνίσετε αν κατευθύνεστε προς τη σωστή διαδρομή. Δεν θα υπάρχει χρόνος για να διαπραγματευτείτε γιατί θα είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τις νέες ευκαιρίες, τις εμπειρίες και τις νέες εκκινήσεις στη ζωή σας πολύ γρήγορα. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη για το 2019 και θα μπορούσε να ξυπνήσει μέσα σας ένα νέο πνευματικό ή καλλιτεχνικό κεφάλαιο. Εάν είστε σε σχέση, θα μπορούσατε να απολαύσετε την επιστροφή του παλιού πάθους καθώς αφήνετε πίσω σας τις παλιές μνησικακίες και παρεξηγήσεις.

Γίνεστε διπλοί! Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, πυροδοτεί ένα κεφάλαιο έξι μηνών στις πιο οικείες σχέσεις σας. Να είστε ειλικρινείς: Ως το λιγότερο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, στην πραγματικότητα θέλετε την ελευθερία σας. Αλλά τώρα μια σχέση θα μπορούσε να γίνει επίσημη, είτε διαμέσου του γάμου, είτε απλά με … ρήτρες αποκλειστικότητας.
Ακόμη και αν είστε μόνοι δεν θα ξεφύγετε από το … παραμύθι. Βοηθά πάντα να εμπιστευθείτε το σύμπαν, ξέρει τι είναι καλύτερο για σας. Νιώθετε αδιάφορα για μια σχέση ή επιχειρηματική συνεργασία; Αυτή η έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος και την αρχή κάτι νέου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι