Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 51

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Η ζωή είναι ωραία μόνο αν ξέρετε πως να διασκεδάσετε. Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, πηγαινοέρχεστε σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν θα έχετε ούτε ένα βράδυ για τον εαυτό σας αυτό το μήνα, αλλά αυτό θα σας αρέσει. Εξοικονομήστε χώρο στο πρόγραμμά σας για τον αγαπημένο σας ή για την καλλιέργεια μιας νέας φιλίας καθώς και την ενίσχυση μιας παλιάς. Αν προσπαθείτε να βρείτε τη δύναμη να ξεφύγετε από μια επώδυνη κατάσταση του παρελθόντος, ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, είναι εδώ, κοντά σας, για να επουλώσετε τις πληγές σας, να θεραπεύσετε την ψυχή σας, να κάνετε διαλογισμό και εσωτερική ενδοσκόπηση.

Έφτασε η στιγμή να δεσμευτείτε και να συνεργαστείτε! Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι εάν έχετε προσπαθήσει για να λειτουργήσει αρμονικά η σχέση σας ή μια συνεργασία σας, αναμείνατε μια αρμονική εξέλιξη. Η ένωση με μια ψυχή που σας συμπληρώνει, προσωπικά ή επαγγελματικά, θα βοηθήσει στην προώθηση των στόχων σας καθώς και την επαγγελματική πρόοδό σας. Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, τώρα συνειδητοποιείτε ότι τα μονοπάτια σας δεν μπορούν να συναντηθούν και κινείστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φύγετε και να κλείσετε την πόρτα πίσω σας μια για πάντα.

Χρήματα σας έρχονται, αλλά μην τα χάσετε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για εισροή χρημάτων, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Είστε προσγειωμένοι και οργανωμένοι, έτοιμοι να φτιάξετε ένα απλό οικονομικό σχέδιο ή να φέρετε εις πέρας ένα έργο που απαιτεί δύσκολη προσπάθεια. Αλλά είναι επίσης και ένας μήνας που πρέπει να δώσετε προσοχή στα χρήματά σας και τις δαπάνες σας και να εστιαστείτε στο να βρείτε να κάνετε την εργασία που αγαπάτε. Με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, ίσως να πιστεύετε στα θαύματα, αλλά τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα, εάν επανεξετάσετε την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση.

Ο Υδροχόος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Μάρτιος ⭐⭐

Αμφισβήτηση κάποιων πραγμάτων

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλύτερη διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θετική διάθεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Όλα πάνε όπως τα θέλετε

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Υπέροχος μήνας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Οι ιδέες σας αρέσουν

Οκτώβριος ⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Απρόβλεπτα έξοδα

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν ευχάριστα


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms