Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Είστε μοναδικοί και τραβάτε την προσοχή και τα βλέμματα των άλλων, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αν είστε καιρό μόνοι, σκέφτεστε σοβαρά να βρείτε ένα σύντροφο. Ελέγξτε όμως τις μυριάδες επιλογές που θα σας παρουσιαστούν, κάποιοι ίσως να μη μπορούν να αποδεχτούν την ιδιόμορφη προσωπικότητά σας. Νιώθετε εχθρικές διαθέσεις στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειάς σας; Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, παίρνει μαζί του την οικειότητα και δημιουργεί μια τεταμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Ίσως να εκνευριστείτε με ένα συγκάτοικο ή μέλος της οικογένειάς σας για κάτι … ανόητο αλλά σκεφτείτε ότι ίσως να κρύβεται ένα πιο βαθύ ζήτημα. Ή ίσως είναι ένας συγγενής που σας ενοχλεί και σας εκνευρίζει.

Αναζητάτε μια νέα δουλειά με καλύτερο εισόδημα; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς ωθεί να στραφείτε σε μια εργασία που προβάλει τα ταλέντα σας και την αξία σας. Μη δράσετε όμως απερίσκεπτα, να είστε κάπως επιφυλακτικοί, καθώς ψάχνετε το εισόδημά σας να εναρμονίζεται με τα ιδανικά σας. Επισήμανση: Αποφύγετε την αγορά νέων ηλεκτρονικών συσκευών, αν μπορείτε, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στο δεύτερο οίκο σας, μπορεί να καταλήξετε να τις επιστρέψετε ή να τις αντικαταστήσετε εξαιτίας ελαττωμάτων. Αντενδείκνυνται αυστηρώς και οι αγορές μέσω διαδικτύου, δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά επίσης την τεχνολογία. Ακόμη και τα ασφαλή sites θα μπορούσαν να κρύβουν κάποια παράβαση ή να μην τηρήσουν τη συμφωνία.

Στοχεύετε σε μεγάλα οράματα, θέλετε να μάθετε περισσότερα γιατί πιστεύετε ότι η γνώση είναι δύναμη. Και τώρα χάρη στην πανσέληνο στον φιλοσοφικό και γνωστικό ένατο οίκο σας, ίσως παρακολουθήσετε κάποια συναρπαστικά σεμινάρια ή πάτε ένα ταξίδι που σας εμπνέει και αλλάζει την κοσμοθεωρία σας. Ξέρετε πως να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να κάνετε κάτι ασυνήθιστο, ίσως ακόμα βρείτε μια δουλειά που σας βοηθά να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Αυτή η πανσέληνος σάς προτρέπει να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να μοιραστείτε τις γνώσεις με τον κόσμο, να νιώσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι να υλοποιήσετε τα μεγάλα σας όνειρα. Η ελευθερία είναι το ελιξίριο της ψυχής σας και δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς για να κερδίσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι