Υδροχόος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 47

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Με ποιους μοιράζεστε το χρόνο σας, το χρήμα και την προσοχή σας; Η Αφροδίτη κινείται στον όγδοο οίκο σας, που διέπει τα κοινά οικονομικά και τους πόρους, έτσι ξεκινάτε ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα ή ίσως σκέφτεστε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο (δέσμευση, μωρά ή ακόμα και σε ένα δικηγόρο για το διαζύγιο). Μην ανησυχείτε όμως, ακόμα και το τέλος θα είναι φιλικό. Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν μερικά πρόσωπα στη ζωή σας τα οποία θα πρέπει να απομακρυνθούν από τη ζωή σας κι αυτό θα μπορούσατε να το ανακαλύψετε όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως επίσης να έχετε δυσκολία στην επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία, οπότε λάβετε προληπτικά μέτρα.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για ευημερία, θα πρέπει να βάλετε τάξη και οργάνωση στην ζωή σας. Η  Ηλιακή έκλειψη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας ζητά να στηριχτείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος και των οικείων προς εσάς προσώπων προκειμένου να επιφέρετε θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Μην αφήνετε να σας καταβάλλει το άγχος, ξεκουραστείτε και συνομιλήστε με τα φιλαράκια σας. Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι από ένα project στην εργασία σας, ζητήστε βοήθεια. Ίσως εσείς και ένας συνάδελφος υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον και αυτό σας φέρει πιο κοντά. Αναμείνατε εντός των προσεχών έξι μηνών η καθημερινή σας ζωή να είναι πολύ πιο ομαλή.

Βιάζεστε να ζήσετε μια νέα ζωή; Να δημιουργήσετε μια νέα προσωπική ταυτότητα και πορεία στη ζωή σας; Ο ανάδρομος Άρης με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σάς υπενθυμίζουν να μην κάνετε εσπευσμένες ενέργειες οι οποίες μπορεί να κοστίσουν την ψυχική ηρεμία σας και την ευτυχία σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα από την «προηγούμενη ζωή σας» που αξίζει να κρατήσετε στη νέα που θέλετε να δημιουργήσετε. Είναι επίσης ωραίο να ζήσετε τη ζωή με λίγο πιο αργό ρυθμό τώρα, θα απολαύσετε τις αλλαγές περισσότερο. Όταν ο Άρης επιστρέψει και πάλι σε ορθόδρομη πορεία, μετά τις 13 Αυγούστου, θα μπορέσετε να αυξήσετε ταχύτητα. Αυτό θα σας αποτρέψει από λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά αργότερα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι