Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Ποθείτε τη συναισθηματική εγγύτητα, επιδιώκετε να συνδεθείτε βαθύτερα με την οικογένεια, τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας, αναζητάτε ανθρώπους που έχουν ποιότητα καθώς η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των αποταμιεύσεων. Μπορεί και να σκέφτεστε πως θα γίνετε πλούσιοι και αναζητάτε τις συμβουλές ενός εύπορου οικονομικά φίλου ή ενός  συμβούλου επενδύσεων. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των σπουδών, φτιάχνετε τις βαλίτσες σας και φεύγετε για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι ή αναψυχής που διευρύνει τους ορίζοντές σας και αλλάζει τη φιλοσοφία της ζωής σας. Έχετε στο μυαλό σας ένα μεγάλο έργο, στο οποίο βάζετε όλο το πάθος και τη φωτιά του Άρη.

Εάν χρειάζεστε να καθαρίσετε τον αέρα με κάποιον που είστε απογοητευμένοι ή επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και ευνοεί κάθε μορφή επικοινωνίας. Συναρπαστικά νέα θα μπορούσαν να έρθουν εντελώς ξαφνικά, πιθανώς δείτε το φινάλε μια απόφασης που προσπαθούσατε να πάρετε κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Μια συνεργασία την οποία διαπραγματεύεστε τον τελευταίο καιρό θα μπορούσε να καταλήξει σε μια επίσημη συμφωνία και μαζί γίνεστε ένα δυναμικό επαγγελματικό δίδυμο. Ίσως επίσης βάλετε επίσημα την υπογραφή σας σε ένα νομικό έγγραφο ή μια από τις μεγάλες ιδέες σας θα μπορούσε να απογειωθεί.

Ξυπνάτε ένα πρωί και ξαφνικά βλέπετε τη ζωή σας πιο αισιόδοξα χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Είστε από τη φύση σας εγκεφαλικοί και ενορατικοί, έτσι τώρα σκέφτεστε πως θα γίνετε πιο σοφοί και φιλοσοφείτε τη ζωή σας, το φεγγάρι σας τυλίγει με μια αίσθηση επεκτατικότητας που είναι τόσο ευεργετική για σας. Έχετε το πάθος, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία να θέσετε μερικούς νέους στόχους για την εργασία σας και ιδιαίτερα για την προσωπική σας ανάπτυξη μέσω της καλλιέργειας νέων σχέσεων. Κάποιοι του ζωδίου σας νιώθετε τόσο καλά που δεν μπορείτε να κάνετε πίσω αλλά να προχωρήσετε μπροστά στην υλοποίηση των μεγαλεπήβολων οραμάτων σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι