Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
25
06
2018

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2018.

E-zwdia

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2018. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας.

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Ιουλίου 2018

 

ΚΡΙΟΣ

«Εγώ» εναντίον «εμείς»; Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα «μαύρο ή άσπρο». Ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις με τον αγαπημένο σας, γίνεστε αυθόρμητοι και παρορμητικοί, κι αυτό μπορεί να σας αναγκάσει να πάρετε στα γρήγορα μια απόφαση που μάλλον θα το μετανιώσετε αργότερα.

Και με τη δυνατή Σεληνιακή έκλειψη στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, κάποιος/α που αγαπάτε ή εσείς οι ίδιοι, απαιτείτε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας. Ή απλά ο αγαπημένος σας αναζητά χρόνο με τους φίλους του ή σας δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν του αρέσει το στυλ σας. Αλλά εσείς δεν χρειάζεται να βιαστείτε να δώσετε τέλος, αντίθετα αποστασιοποιηθείτε και πάρτε την ανάσα που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ό, τι κρύβατε εσωτερικά, τώρα αποκαλύπτεται και εξεγείρεστε. Ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον ευαίσθητο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, οι πολυπόθητες ηρεμία και ασφάλειά σας κλονίζονται, αισθάνεστε ένα βάρος, με αποτέλεσμα να δυσανασχετείτε καθώς φέρνετε στη μνήμη σας το παρελθόν. Αντισταθείτε στον κακό πειρασμό να κάνετε επανάσταση. Στέλνετε ασαφή μηνύματα στον αγαπημένο σας, ίσως και εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς τι σας φταίει.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης αγκαλιά με τη Σεληνιακή έκλειψη στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας, δημιουργούν τεταμένες καταστάσεις και συγκρούσεις καθώς αναζητάτε πάση θυσία να έχετε το πάνω χέρι. Αντί να φεύγετε μακριά, βάλτε τον αγαπημένο σας σε κατάσταση αναμονής και μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα χρημάτων ή η δική σας ανάγκη για ελευθερία θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν άγχος καθώς από τη μια πλευρά η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και από την άλλη, ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από κοινού τα οικονομικά με το σύντροφό σας ή να συζητήσετε μια ευαίσθητη κατάσταση η οποία στροβιλίζεται καιρό τώρα στο μυαλό σας.

Μην ανοίξετε όμως συζήτηση κάνοντας καταγγελίες και υποθέσεις. Αντίθετα, θέστε επί τάπητος το ζήτημα που σας απασχολεί με ηρεμία και ειλικρίνεια. Σίγουρα με κάποια προσπάθεια θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Εξάλλου από τη φύση σας είστε δεινοί ομιλητές και διπλωμάτες, όταν θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προστατέψτε την καρδιά σας, είναι το αίτημα του ανάδρομου Άρη και της Σεληνιακής έκλειψης στον απόκρυφο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Στο πλαίσιο αυτής της συμπαντικής επιρροής, γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, σκέφτεστε τις παρελθούσες ενέργειές σας που οδήγησαν στο ψυχικό και συναισθηματικό χάος.

Ενώ κατά τα άλλα είναι μια χαρά να είστε ανοιχτό βιβλίο, ανοίγοντας εξ ολοκλήρου την ψυχή σας με την ελπίδα να πάρετε αγάπη και φροντίδα σε αντάλλαγμα, θα μπορούσε να σας αφήσει εκτεθειμένους. Εκτός αυτού, το ζώδιό σας απολαμβάνει το φλερτ μέχρι να αισθανθεί εμπιστοσύνη, οικειότητα και ασφάλεια, έτσι εξερευνήστε αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Μέχρι να είστε σίγουροι ότι αυτή η σχέση θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, συζητήστε πιο ανάλαφρα θέματα.

ΛΕΩΝ

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κινηθείτε προκειμένου να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και την αγάπη σας; Δυστυχώς τώρα θα είστε σε σύγχυση καθώς από τη μια πλευρά έχετε τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, και από την άλλη, ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας διχάζουν. Από τη μία πλευρά, είστε γενναιόδωροι και ανοιχτόκαρδοι, και είστε έτοιμοι να το αποδείξετε.

Από την άλλη πλευρά όμως, θα κάνετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Μην πάρετε καμιά σημαντική απόφαση τώρα και μη δεσμεύεστε με τίποτα σημαντικό δεδομένου του γεγονότος ότι καραδοκούν παρεξηγήσεις. Ακόμα κι αν είστε σίγουροι με τις επιθυμίες σας, περιμένετε και δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας και τη σχέση σας προκειμένου να αποφασίσετε με ηρεμία αλλά και δικαιοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή: Ενοχές, ανασφάλειες και σύγχυση είναι μπροστά σας! Ο ανάδρομος Ερμής κινείται στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς νιώθετε χαμένοι σε ένα λαβύρινθο, μη μπορώντας να βρείτε τη διέξοδο. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας: Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο καλοί χειριστές που ξέρουν ακριβώς τι να πουν για να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα.

Και εσείς αυθόρμητα αγωνίζεστε για να τους ευχαριστήσετε, αφήνοντας τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη. Μην αλλάξετε τη ζωή σας για να αποδείξετε την πίστη και την αγάπη σας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι για να επανορθώσετε για ένα πρόσφατο παραπάτημα, μην οδηγείτε σαν τρελοί προσπαθώντας να αποδείξετε την αξιοπιστία σας. Ζητήστε απλά «συγγνώμη», και δώστε χρόνο. Επισήμανση: Οι ενέργειές σας μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, ειδικά κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Άρη και της Σεληνιακής έκλειψης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να έχετε εμμονή προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους, αναζητάτε διακαώς τη συντροφικότητα. Τι γίνεται όμως με αυτή την ανταγωνιστικότητα γύρω σας; Πιθανώς και να πέσετε στην παγίδα της σύγκρισης, νομίζοντας ότι οι άλλοι γύρω σας είναι ευτυχισμένοι που έχουν ταίρι.

Αντί να αναζητάτε με πάθος κάποιον/α για να σας στηρίξει, πιστέψτε στον εαυτό σας, είστε ένα ενδιαφέρον και μοναδικό πρόσωπο. Θα κερδίσετε στο παιχνίδι της αγάπης μόνο αν πιστέψετε ότι είστε οι καλύτεροι! Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τα χρήματά σας για να έχετε κάποιον/α στο πλάι σας ή να είστε με ανθρώπους που κατά βάθος δεν σας αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλοίο της αγάπης κινδυνεύει να βυθιστεί αν δεν στρίψετε έγκαιρα το τιμόνι. Από τη μια πλευρά η επιρροή του ανάδρομου Άρη και της Σεληνιακής έκλειψης στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα σχέδια σας στην αγάπη. Τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας καλούν στην εργασία σας, είτε αυτό αφορά εσάς ή το αντικείμενο του πόθου σας.

Οι οικογενειακές απαιτήσεις ή οι δικές σας κυμαινόμενες διαθέσεις θα μπορούσαν επίσης να σκοτώσουν το πάθος. Εάν λάβετε SOS τηλεφωνικές κλήσεις, σκεφτείτε προτού κινηθείτε διότι η αγάπη σας είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει. Πρώτα αξιολογήστε εάν υπάρχουν κάποιοι άλλοι που μπορούν να αναλάβουν αυτές τις ευθύνες. Αν όχι, βρείτε μια συμβιβαστική λύση, έτσι ώστε να μην τα επωμίζεστε όλα μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρατήστε τις ιδέες σας και τη γνώμη σας μόνο για σας. Η επιρροή του ανάδρομου Άρη και της Σεληνιακής έκλειψης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας ζητούν να είστε εγκρατείς στα λόγια σας αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε πεδίο μάχης. Από την άλλη πλευρά η Ηλιακή έκλειψη στον παθιασμένο και απόκρυφο όγδοο οίκο σας δοκιμάζει τις αντοχές σας και την εμπιστοσύνη σας.

Να είστε ειλικρινείς: Έχετε δώσει λόγο στον αγαπημένο σας να αμφιβάλλει για την πίστη σας; Ίσως έχετε απομακρυνθεί από τη σχέση σας απλά και μόνο για περισσότερες συναρπαστικές περιπέτειες οι οποίες δεν υποδηλώνουν κατ’ ανάγκη απιστία. Είστε μια κοινωνική πεταλούδα, θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας, ανεξάρτητα του πόσο πολύ ενδιαφέρουσα είναι η σχέση σας. Το σύμπαν όμως απαιτεί από εσάς να χορηγήσετε την αμέριστη προσοχή σας στον αγαπημένο σας, για να μην υπάρξει συναισθηματική απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θέσπιση ορίων είναι απαραίτητη τώρα, διαφορετικά θα υποφέρουν η καρδιά και το μυαλό σας. Μήπως ο αγαπημένος σας έχει συνηθίσει τη γενναιοδωρία σας και τώρα σας έχει ως δεδομένους. Μήπως η δυναμική της σχέσης σας είναι άνιση; Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ο ανάδρομος Ερμής στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, σας επισημαίνουν:

Ακόμα κι αν έχετε προσφέρει περισσότερα από το μερίδιό σας στο παρελθόν, συναισθηματικά και οικονομικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει συνήθεια. Εάν και μπορεί να αισθάνεστε άβολα, μιλήστε με ειλικρίνεια για ό, τι σας απασχολεί. Πολλές φορές η αποφυγή των συγκρούσεων για να είναι τα πάντα ωραία και καλά δεν αξίζει. Τούτου λεχθέντος, μην αφήσετε τον αγαπημένο σας να κυριαρχήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εγωιστές ή ανιδιοτελείς; Η Σεληνιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, από τη μια πλευρά και ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, από την άλλη, σας δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση, σας κάνουν να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τη φροντίδα των άλλων.

Δεν θέλετε να φανείτε αδιάφοροι, αλλά το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε τώρα είναι να κάνετε ακόμα μια θυσία. Η ζωή σας δεν θα πρέπει να περιστρέφεται γύρω από την φροντίδα τος αγαπημένου σας, απλά να είστε σαφείς σχετικά με τα όριά σας και το πως μπορείτε να διαχειριστείτε τις προσδοκίες των ανθρώπων. Θυμηθείτε: Δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους αν δεν βοηθήσετε πρώτα τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι πιο έντονη από ό, τι των περισσότερων ανθρώπων, αλλά να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε τον ψυχολόγο στο πρόσωπο που αγαπάτε. Με τη Σεληνιακή έκλειψη και τον ανάδρομο Άρη στο συμπονετικό δωδέκατο σας, ο αγαπημένος σας φορτώνει όλα τα προβλήματά του πάνω σας, ελπίζοντας ότι εσείς θα του βρείτε μια γρήγορη λύση.

Έτσι όμως δημιουργείται μια νοσηρή αλληλοεξάρτηση και αρνητική ενέργεια, γι’ αυτό αποφύγετε να είστε το θύμα. Επειδή εσείς μπορείτε να καταλάβετε τι πήγε στραβά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρέμβετε. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ πραγματικά αν έχουν μάθει να στηρίζονται στους άλλους. Υπάρχουν πολύ πιο ευχάριστοι τρόποι για να περάσετε το χρόνο σας, έχετε το δικαίωμα να κάνετε παρέα με όποιον επιλέγετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-06-2018 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι