Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
26
09
2017

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Οκτώβρη 2017 στην αισθηματική σου ζωή.

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

 

Τρεις είναι οι λέξεις κλειδιά στην αγάπη αυτόν το μήνα: ειρήνη, αγάπη, κατανόηση.

Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ευγενικό και συντροφικό ζώδιο του Ζυγού και ως εκ τούτου, θα περάσετε τις πιο ευτυχισμένες, αισθησιακές μέρες σας. Το σύμπαν σας ζητά να αγωνιστείτε για το συμβιβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών του αγαπημένου σας, προκειμένου να διατηρηθεί η αρμονία και η ισορροπία στη σχέση σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, σας δίνεται η ευκαιρία να επεξεργαστείτε τόσο τις δικές σας επιθυμίες όσο και του συντρόφου σας. Για να επιτευχθούν η ισορροπία και η αρμονία, θα πρέπει να βρείτε μια μέση λύση, να συμβιβαστείτε, όπου μπορείτε, να αγωνιστείτε για την ομαλή συνεργασία μεταξύ σας.

Το σύμπαν σας θέτει καυτά ερωτήματα: Τι δίνετε και τι παίρνετε στην αγάπη; Τι είναι ελκυστικό για εσάς; Πώς εκφράζετε την αγάπη σας; Γενικά, και οι τρεις πλανήτες ασκούν ευνοϊκές επιρροές στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να σας φέρουν ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή να αναζωπυρώσετε τη σπίθα του πάθους με τον αγαπημένο σας. Ίσως ακόμα πάρετε κάποιο δώρο από αυτόν/ην που λατρεύετε ή έχετε έντονη την επιθυμία να δαπανήσετε χρήματα για να ευχαριστήσετε την αγάπη σας. Εστιάζεστε περισσότερο στην ειρήνη, την αρμονία, την ομορφιά και το ρομαντισμό, έχετε μια χάρη, ευγένεια και κομψότητα στον τρόπο που φλερτάρετε. Ίσως ακόμα το παρακάνετε με την πολυτέλεια και την καλαισθησία προκειμένου να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Έχετε επίσης την τάση να είστε δίκαιοι και αγωνίζεστε γι’ αυτό. Θέλετε να δείξετε στον άνθρωπό σας ότι ενδιαφέρεστε και ότι είστε πρόθυμοι να οπισθοχωρήσετε στα δύσκολα, αλλά απαιτείτε την ίδια προσπάθεια από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί ακόμα να είστε αναποφάσιστοι όσον αφορά τη δέσμευση, το ποιον/α θα επιλέξετε, το τι αισθάνεστε και αν αξίζει να επενδύσετε συναισθηματικό στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Αποφεύγετε τις συγκρούσεις και προτιμάτε να αποσυρθείτε για να σκεφτείτε πως θα αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε σημαντικά θέματα. Αλλά επειδή θέλετε να είστε δίκαιοι, δεν αποποιείστε των ευθυνών σας. Θέλετε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο και θα βάλετε στην άκρη τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες για να διατηρήσετε την ειρήνη στη σχέση σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι