Ποιο τραγούδι ταιριάζει στα αισθηματικά σου τον Δεκέμβριο;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
28
11
2017

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στα αισθηματικά σου τον Δεκέμβριο;

E-zwdia

Τα ζώδια και το τραγούδι τους για τον μήνα Δεκέμβριο του 2017. Ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει και τι να αναμένεις στα αισθηματικά σου τον Δεκέμβριο; Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δεκέμβριου 2017 με ένα τραγούδι

 

ΚΡΙΟΣ

Έντονα πάθη Κριέ μου σε κατακλύζουν τον Δεκέμβριο. Η τάση όμως που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα θα είναι η επιστροφή στο παρελθόν. Είτε επιστροφή δική σου προς το παρελθόν είτε του παρελθόντος προς εσένα. Όπως και να έχει, τα πισωγυρίσματα θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Εδώ έρχεται η Λαίδη μας, η ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και λέει: ‘’ΚΑΝΩ COME BACK στον έρωτά σου… ο έρωτας αυτός ήταν θέλημα θεού…’’ Πρόσεξε όμως ‘’… αν με πληγώσεις επί τόπου σε τελειώνω’’. Και αυτό ισχύει εκατέρωθεν! Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις μεγάλου πάθους και μεγάλης έντασης χαρίζει σε εσένα ο Δεκέμβριος, γλυκό μου Ταυράκι. Όμως θέλει λίγη προσοχή από την πλευρά σου, γιατί με την παραμικρή γκρίνια, το παραμικρό καβγαδάκι, θυμάσαι ‘περσινά, ξινά σταφύλια’ και βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα σου, που μόνο καλό δεν είναι. Εδώ έρχεται ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ και με την βελούδινη φωνή του σου λέει:  ‘’ΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ’’. Ενώ για να μετρηθούν οι δικές σου οι αμαρτίες φτάνουν τα δάχτυλα του ενός χεριού, θεωρείς εσύ. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Εσείς Διδυμάκια μου κάπου τα μπερδεύετε. Πολυπράγμονες, όπως πάντα, έχετε το ταλέντο να ασχολείστε ταυτόχρονα με περισσότερα από δύο θέματα. Μπλέκετε, λοιπόν, το παρελθόν με το παρόν και ποιος ξέρει που μπορεί να σας βγάλει κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξετε επιστροφές ατόμων και σχέσεων σας από το παρελθόν. Ε! καλά, ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ’’ θα σου τραγουδήσει ο εξαιρετικός ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ. Προσοχή όμως μην καταλήξετε να αναφωνήσετε ‘’… οι αντοχές γίναν κλωστές, πόσο ν’ αντέξουνε, σπάσαν και αυτές.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια, γλυκά, ευαίσθητα, μια χαρά σας πάει ο Δεκέμβριος. Και πάθος θα σας φέρει, και πιθανές νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες,  προβλέπονται. Αλλά και επιστροφές και επανασυνδέσεις από το παρελθόν αναμένονται. Αυτό θα ανεβάσει το ηθικό σας και θα τονώσει τον εγωϊσμό σας, φυσικά. Όμως θα σας βάλει και σε δίλημμα, τι απ’ όλα να διαλέξετε. Και τότε είσαστε εσείς που θα τραγουδήσετε το άσμα: ‘’ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ, εσένα π’ αγαπώ τόσο πολύ, για πες μου θες να μείνω ή να φύγω…’’ δια στόματος ΣΤΑΥΡΟΥ ΖΩΡΑ. ( Να θυμηθούμε λίγο 70’s οι μεγαλύτεροι.) Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε/νη βασιλιά/βασίλισσα, θα δεχθείς πολλές, συναισθηματικές πιέσεις αυτόν τον μήνα. Αυτό θα σε οδηγήσει να εκδηλώνεις πολύ έντονα πάθη και συναισθήματα, στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα θα προβάλλεις έντονα εικόνες του παρελθόντος στη σχέση σου ή ακόμα θα αποζητάς σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος. Νομίζω ότι  θα σου αφιερώσω το: ‘’ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟΣ’’ με ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ, να ρίξεις ένα πολύ παθιασμένο ζεϊμπέκικο και να αναφωνήσεις ‘’…μα μια ζωή καλύτερη αξίζω … για μια ζωή καλύτερη θα πάω…’’. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ + ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ (πρώτη εκτέλεση 1979) ‘’ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ’’ . Όσο και αν το θέμα του τραγουδιού είναι ιστορικού περιεχομένου, σου ταιριάζει Παρθενάκι μου, γιατί ο Δεκέμβριός σου θα είναι γεμάτος συναντήσεις. Συναντήσεις με νέα φλερτ. Συναντήσεις με παλιά φλερτ, από το παρελθόν σου. Συναντήσεις που θα προκύψουν τυχαία. Συναντήσεις που εσύ θα επιδιώξεις. Το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο για  εσένα και θα σιγομουρμουρίζεις: ‘’… του κόσμου το στενό γεφύρι, θα το περάσουμε μαζί…’’. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Εσύ πάλι, κομψότατε Ζυγέ μου, θα πάθεις προσκόλληση στο παρελθόν σου, αυτόν τον μήνα. Θα στριφογυρίζει στο μυαλό σου, συνέχεια, ο στοίχος ‘’ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ’’. Θα ακούς ακατάπαυστα την φωνή του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ να σου το τραγουδάει και θα ‘χάνεσαι’ στις αναπολήσεις σου. Θα σιγοτραγουδάς και εσύ ‘’Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους…’’ Ακόμα και στην περίπτωση μιας νέας γνωριμίας εσύ θα προσπαθείς να αναγνωρίσεις σημάδια του παρελθόντος σου. Ξεκόλλα όμως, θα χάσεις όλη την γοητεία του καινούργιου! Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαθειά, έντονα συναισθήματα και πάθη σε πνίγουν διεισδυτικό μου Σκορπιουδάκι. Εκείνο όμως που, δυστυχώς, κυριαρχεί είναι η αίσθηση του ανικανοποίητου που σε περικυκλώνει και δε σε αφήνει να χαρείς. Νοιώθεις  ότι δεν μπορείς να βρεις κανέναν που να μπορέσει να καλύψει τα έντονα πάθη σου. Έτσι κλείνεσαι και πέφτεις σε περισυλλογή και απομόνωση. Και ακούς τον ΔΑΚΗ να τραγουδάει το μελαγχολικό ‘’ΟΝΕΙΡΑ, ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ, φύγατε νωρίς-νωρίς η χειμωνιά μη σας βρει. Κι έμεινα μονάχος δίχως όνειρα…’’. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αχ! αυτός ο ανάδρομος Ερμής που διαφεντεύει σχεδόν όλο τον Δεκέμβριο, και που είναι στο δικό σου χώρο, πρόσχαρε και αισιόδοξε και ατακτούλη και παιχνιδιάρη Τοξότη μου. Εσύ πια έχεις αναγάγει το παιχνίδι με το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον σε επιστήμη, σε φιλοσοφία. Για εσένα το φλερτ είναι το οξυγόνο σου αλλά μπορεί να αποδειχθεί και παγίδα σου. Ίσως να πρέπει να δεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά. Αλλά, εσύ δεν αλλάζεις μυαλά. Και σε όποιον σε κατακρίνει πετάς ένα ‘’ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΤΑΚΤΗ ΖΩΗ, δικός μου είναι λογαριασμός… δεν θα σε βάλω για κριτή… κι όπου βρεθώ κτίζω φωλιά…’’. Αθάνατη ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ! Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε στενοχωρήσω, σοβαρό, συνετό Αιγοκεράκι μου. Από μελαγχολία έως βαθιά, ανομολόγητα απωθημένα είναι αυτά που θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις ο Δεκέμβριος. Αν τώρα σε αυτό το βαρύ σκηνικό προστεθούν και τα ‘πρέπει’ που σε ταλανίζουν μόνιμα, το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι να κάνεις υπομονή. Μήνας είναι θα περάσει. Και κάτω από αυτό το πρίσμα, σου αφιερώνω το τραγούδι: ‘’Σ’ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΓΡΑΨΑ σε σκέφτομαι ακόμα, καληνύχτα, κάτω απ’ την πόρτα το ‘ριξα και χάθηκα ξανά μέσα στη νύχτα…’’, τραγουδισμένο από τον ΒΑΛΑΝΤΗ. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε/η Υδροχόε μου, ξέρουμε ότι εσένα δεν σε αφορούν οι συγκαταβατικές, δεσμευτικές σχέσεις. Αν θέλουμε να βρίσκεσαι για πάντα στη ζωή μας θα πρέπει να σε πείσουμε ότι η σχέση μας είναι φιλική έστω και αν εμπεριέχει, περιστασιακά,  ερωτικά στοιχεία. Και ο Δεκέμβριος ευνοεί ιδιαίτερα την δυνατότητα να εμπλουτίσεις τα φλερτ και τις ερωτικές σου φιλίες. Βέβαια, πάντα οι αναζητήσεις σου θα κινούνται μέσα στο πλαίσιο του στενού ή ευρύτερου φιλικού σου περιβάλλοντος. Κάπως έτσι λοιπόν σε έλκει ξαφνικά ο/η σύντροφος ενός/μιας φίλου/φίλης σου και τραγουδάς: ‘’ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ’’ με την φωνή του αξέχαστου ΜΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Τα γλυκά, τρυφερά, ευαίσθητα ψαράκια ζουν αυτό που λέει η παροιμία ‘εδώ καράβια καίγονται κι αυτοί αρμενίζουν’. Για όλους τους υπόλοιπους επικρατεί μια μελαγχολία, μια επιστροφή στο παρελθόν, μια εσωστρέφεια, γενικά ένα μάλλον βαρύ κλίμα. Αυτά, τα γλυκά μου, δείχνουν σαν να μην συνειδητοποιούν τίποτα από την δύσκολη ατμόσφαιρα που βαραίνει τα υπόλοιπα ζώδια, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο. Μέσα στην τρελή χαρά λοιπόν συνοδεύουν την ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ στο ‘’ΠΕΡΙΤΤΟΣ. …ναι, περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά…’’. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-11-2017 13:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms