Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθενος - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Επέκτεινε τις γνώσεις, τη σοφία και τις εμπειρίες σου, επένδυσε στις μικρολεπτομέρειες τις επαγγελματικής σου καριέρας και του κοινωνικού σου προφίλ, για να καρπωθείς την υλική και ηθική ανταμοιβή που περιμένεις, για να ισορροπήσεις τη συναισθηματική σου ζωή που έχει ανάγκη από το ενδιαφέρον και την προσοχή σου. Αγκάλιασε με άδολα αισθήματα τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, δώσε σημασία σε κάθε ερωτική λεπτομέρεια στη σχέση σου, εμβάθυνε στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, δώσε χρώμα, κέφι και ζωντάνια στην ατμόσφαιρα με καρτερικότητα και στοργή, υποδέξου ευοίωνες εξελίξεις στην αγκαλιά σου, μην επιτρέπεις στην ανία και την πλήξη να μαστίζουν το δεσμό σου.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι