Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθενος - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

 Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Θα έχετε πολλά να κάνετε στη σχέση σας αυτό το μήνα και θα είστε ενθουσιασμένοι για τη δημιουργία μιας νέας βάσης και πορείας. Θα έχετε τα κίνητρα για να δείτε απτά αποτελέσματα από τις προσπάθειές σας και χάρη στην εφευρετικότητά σας, δημιουργείτε ένα νέο κόσμο με τον αγαπημένο σας ή ακόμα και μια νέα σχέση. Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων αντιπροσωπεύει ότι εσείς είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ο καπετάνιος που θα ορίσει την πλεύση. Προσπαθείτε πρώτα για το «εμείς», βάζοντας στην άκρη το «εγώ», για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ανανεωμένοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και πιο προσεκτικοί στις ενέργειές σας, για το καλό της σχέσης σας. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι