Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
11
07
2018

Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Παρασκευή και 13, στις 5:49 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί η μερική έκλειψη Ηλίου στις 20,41 μοίρες του Καρκίνου. Η κύρια όψη που σχηματίζουν τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα. Επομένως έχουμε μία Πλουτώνια έκλειψη, όπως τη χαρακτηρίζουμε οι αστρολόγοι, δηλαδή μία έκλειψη που εξωθεί στη μεταμόρφωση. Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα: για να επιτευχθεί η μεταμόρφωση, πρέπει να θυσιάσουμε κάτι, προκειμένου να μετουσιωθεί σε κάτι άλλο, σαφώς πιο σημαντικό, σαφώς πιο καθαρό, πιο απαλλαγμένο από τα τοξικά στοιχεία αυτού που αφήνουμε πίσω μας.

 

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σκεφτείτε ότι στη ζωή μας, πολύ συχνά, σχεδόν πάντα θα έλεγα, είμαστε υποχρεωμένοι να συντηρούμε σχέσεις και καταστάσεις που μας στεναχωρούν, απομυζούν την ενέργειά μας, μας κρατάνε πίσω. Αυτές οι σχέσεις συντηρούνται εξ’ αιτίας των συναισθηματικών μας αδυναμιών, των φόβων μας, των ανασφαλειών μας, των εξαρτήσεών μας. Στην ουσία οι ίδιοι μας οι εαυτοί είναι αυτοί που μας υποχρεώνουν να τις συντηρούμε καθώς η αιτία ύπαρξής τους βρίσκεται μέσα μας. Αυτή η Πλουτώνια έκλειψη μας φέρνει αντιμέτωπους με τις φοβίες και τις ανασφάλειές μας, μας καταδεικνύει δύσπεπτες αλήθειες, μας εξωθεί στο να θυσιάσουμε το σαθρό, το τοξικό, το παγιωμένο για να υπάρξει χώρος να αναγεννηθεί κάτι ορθόδοξο και υγιές στη θέση του. Οι τομείς που επηρεάζει στον χάρτη μας είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να επιτευχθεί αυτή η μεταμόρφωση.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Συνεπώς οφείλουμε να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας, να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή, να βρούμε το λάθος, να επιδιώξουμε μόνοι μας την αλλαγή, προκειμένου να συντονιστούμε με τις Πλουτώνιες ενέργειες και να δημιουργήσουμε το πεδίο για τα καλύτερα που έρχονται. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ηλιακές εκλείψεις είναι πάντα μια Νέα Σελήνη και πίσω από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ένα ευρύ πεδίο δράσης για μια καινούργια αρχή.

Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχή τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή Σελήνη από τις 17 – 24 μοίρες των ζωδίων. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι όσοι ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ

Εστιάσου σε οικογενειακές υποθέσεις και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ένας τρόπος να απαλλαγείς από πράγματα που είναι περιττά και ίσως σε κρατούν δέσμιο/α του παρελθόντος, είναι να κάνεις μία γενναία εκκαθάριση στο σπίτι. Να χαρίσεις ή να πετάξεις πράγματα που δεν χρησιμοποιείς, να «ελαφρύνεις» τις ντουλάπες σου, να πετάξεις άχρηστα αντικείμενα και να αφήσεις την ενέργεια να ρέει ανεμπόδιστα.  Είναι πιθανό να έχεις κάποια θέματα από τη δουλειά σου γι αυτό να προσέχεις, να είσαι συνεπής και να μην γίνεσαι εριστικός/η. Προσπάθησε να κρατάς το στόμα σου κλειστό αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι το άτομο στο οποίο εμπιστεύεσαι απόψεις και γεγονότα δεν θα σε εκθέσει κοινωνικά. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επικοινωνιακά λάθη μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα γι αυτό πρέπει να προσέχεις, να έχεις μέτρο, να κατανικήσεις την τάση σου (που σε πιάνει πολύ σπάνια) να περιαυτολογείς. Μην μπλέκεσαι σε «πηγαδάκια» στη δουλειά, μην κάνεις το λάθος να δώσεις λαβές να σε κουτσομπολέψουν. Ίσως συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να οριοθετηθείς απέναντι σε αδέλφια, συγγενείς και γείτονες. Να προσέχεις όταν οδηγείς. Στα θετικά της έκλειψης είναι η πιθανότητα να έχεις μια μοιραία γνωριμία που θα καθορίσει τις εξελίξεις είτε στη δουλειά είτε στην ερωτική σου ζωή. Επίσης, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, μπορεί να επανασυνδεθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος σου. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες σου θα λειτουργήσουν λίγο απειλητικά αυτές τις μέρες καθώς θα παράγουν παράπονα, στεναχώρια, κυκλοθυμία, δυσθυμία. Θα έχεις την τάση να ενοχοποιείς αυτούς που βρίσκονται πιο κοντά σου και ιδιαίτερα το ταίρι σου, θεωρώντας ότι αυτό είναι υπεύθυνο για όσα σου λείπουν. Αυτές οι αντιδράσεις σου μπορεί να βγάλουν πολλά απωθημένα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση σου γι αυτό καλό θα ήταν να τις περιορίσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα γι αυτό κάνε μια πιο σφικτή διαχείριση των οικονομικών σου. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Εσύ, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί από τις 10 μέχρι τις 17 Ιουλίου, θα πρέπει να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για να λάβεις τα μηνύματα που θα σου στέλνει το Σύμπαν μέσω των σχέσεών σου. Ήρθε η στιγμή να βρεις τη δύναμη να κατανικήσεις φοβίες και ανασφάλειες. Ήρθε η στιγμή να βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου τα τοξικά άτομα που σε φθείρουν, απομυζούν την ενέργειά σου, σε κάνουν να νιώθεις αρνητικά συναισθήματα. Ήρθε η στιγμή να αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να αρχίσει ένας νέος κύκλος σχέσεων, σαφώς πιο εποικοδομητικών και ευχάριστων. Τα ξεκαθαρίσματα μπορεί να αφορούν είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά είτε στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σου, οπότε έχε τα μάτια σου ανοικτά και μην απαξιώνεις τα γεγονότα αυτών των ημερών. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Κλείνουν οριστικά κάποιοι κύκλοι του παρελθόντος, κάποιες υποθέσεις που σου προκαλούν άγχος και μένουν ανοικτές είτε επειδή φοβάσαι να καταπιαστείς με αυτές είτε επειδή κυριαρχούν συναισθήματα ενοχής, φόβου, εξάρτησης. Αν ενδώσεις στο μήνυμα της έκλειψης και φροντίσεις εσύ να κλείσεις τις υποθέσεις που σε ταλανίζουν, θα νιώσεις ένα αίσθημα απελευθέρωσης και ηρεμίας, θα νιώσεις ότι ανακτάς την ενέργειά σου, θα βρεις και πάλι τη δύναμή σου. Να ακούς το σώμα σου, να σέβεσαι τις ανάγκες σου, να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Στα συν της έκλειψης είναι οι αυξημένες πιθανότητες να επιστρέψει ένα ταίρι του παρελθόντος και πάλι στη ζωή σου. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να απογοητευτείς από τη συμπεριφορά ενός φιλικού σου προσώπου και να αναγκαστείς να βάλεις όρια, να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου στις φιλίες σου, να βάλεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Θα ξεδιπλωθεί ένα νήμα – σενάριο που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις τις φιλίες σου και, ίσως, κάποιοι να βγουν οριστικά από τη ζωή σου. Όσο και να στεναχωρηθείς, το θετικό είναι ότι θα ξέρεις με ποιον να πας και ποιον να αφήσεις. Επίσης, είναι πιθανό να αλλάξεις πορεία σε κάποιο συλλογικό χώρο που δραστηριοποιείσαι. Να έχεις πάντα έτοιμο ένα plan b για να βάλεις σε εφαρμογή αν καταλάβεις ότι το σχέδιο που τώρα προσπαθείς να υλοποιήσεις, δεν ευοδώνεται. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής θα σε αναστατώσουν αυτή την περίοδο. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, ποιους εμπιστεύεσαι και σε ποιον βαθμό γιατί μπορεί να πεις κάτι, να το διαστρεβλώσουν οι άσπονδοι φίλοι και να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Κράτα τις πρέπουσες αποστάσεις και απόφυγε τα μεγάλα κοινωνικά σχήματα. Το βέβαιο είναι ότι στη δουλειά θα πιεστείς αρκετά καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, πιθανώς και εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιωθούν αλλά δεν τις έχεις δημιουργήσει εσύ. Το αποτέλεσμα είναι να νιώσεις δυσάρεστα αλλά να θυμάσαι ότι η περίοδος δεν είναι καλή για να υποβάλλεις τα παράπονα και τις αντιρρήσεις σου. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ξεκαθαρίσματα της συγκεκριμένης έκλειψης δεν θα αφήσουν πολλά σημάδια σε εσένα καθώς η έκλειψη «βλέπει» με ευνοϊκές γωνίες το ζώδιό σου. Να προσέχεις λίγο τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να απογοητευτείς από συγγενείς εξ’ αγχιστείας ή να γίνει κάτι και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και θα ξέρεις ποιοι είναι ειλικρινείς απέναντί σου και ποιοι όχι. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανατροπές σε θέματα σπουδών ή στις επαφές σας με το εξωτερικό. Θετικό είναι το γεγονός ότι αναμένονται μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να καθορίσουν τα αισθηματικά σου ή επιστροφές ερώτων του παρελθόντος. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα «βάρος» είναι αυτό που μπορεί να σε ταλανίζει αυτή την περίοδο. Ένα ακαθόριστο «βάρος», μια κακή ψυχολογία, μια ένταση, η δυσθυμία, η κυκλοθυμία. Ουσιαστικά, όλα αυτά οφείλονται σε καταπιεσμένα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια ή –πιο σωστά- που θέλουν να βγουν στην επιφάνεια και πρέπει να τα αφήσεις για να απαλλαγείς από το βάρος τους και τη θλίψη που σου προκαλεί. Το μάθημά σου είναι να μην καταπίνεις την οργή σου, να μην μασάς τα λόγια σου, να μην γίνεσαι το θύμα στις συναναστροφές σου, να μην νιώθεις ενοχή όταν θέλεις να θέσεις τα όριά σου. Πρόσεχε λίγο τις εκκρεμότητές σου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κλπ. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η έκλειψη σε ρίχνει σε βαθειά νερά. Μέσα από τις συμπεριφορές των άλλων απέναντί σου καθρεπτίζεις τα λάθη σου. Κι όταν σου μιλάω για λάθη δεν εννοώ μόνο τα αντικειμενικά λάθη αλλά, μιλάω κυρίως για την τάση σου να συγχωρείς τους άλλους χωρίς να το αξίζουν, να προσφέρεις την ενέργειά σου εκεί που δεν αναγνωρίζουν την προσφορά, να αναλώνεσαι για άτομα που απομυζούν την ενέργειά σου για να βαυκαλίσουν τον εγωισμό τους. Το κυριότερο λάθος που πρέπει να διορθώσεις, είναι να μην βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, αφήνοντας ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις να σε εκμεταλλεύονται. Αποτίναξε εδώ και τώρα τα τοξικά άτομα από τη ζωή σου και άφησε χώρο για τα καλύτερα που έρχονται…Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές φορές αποκτούμε συνήθειες που δεν προσφέρουν ούτε κατά διάνοια το ανάλογο αντίτιμο της ενέργειας που καταναλώνουμε γι αυτές, είτε αξιολογώντας το αντίτιμό τους σε ψυχική ευφορία είτε σε πρακτικό αποτέλεσμα. Μέσα στην καθημερινότητά μας κάνουμε πολλές αγγαρείες αλλά παίρνουμε κάτι σαν αντίκρισμα. Κουραζόμαστε για να καθαρίσουμε το σπίτι μας, απολαμβάνουμε ένα καθαρό σπίτι. Στην περίπτωσή σου, με την επίδραση της έκλειψης, πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις περιοδικά, στο πλαίσιο της καθημερινότητάς σου και είναι σπατάλη ενέργειας και μόνο. Μήπως υπηρετείς κάποιο αγνώμον άτομο;  Μήπως κάποια συνήθειά σου έχει πάψει να σε ευχαριστεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά εσύ συνεχίζεις να την συμπεριλαμβάνεις στις δραστηριότητές σου; Κόψε τις κακές συνήθειες εδώ και τώρα! Υπενθυμίζω ότι σε αυτές ανήκουν και οι εθισμοί σου, όπως το τσιγάρο και άλλα τέτοια ανθυγιεινά. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ακόμη κι αυτή η Πλουτώνια έκλειψη δεν σε πτοεί αυτή την περίοδο! Αντιθέτως εγκυμονεί μοιραίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και μάλιστα, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, αφήνει το πεδίο ελεύθερο για να συναντήσεις με έναν απροσδόκητο τρόπο στο πιο απίθανο μέρος το μελλοντικό σου ταίρι. Από την άλλη, μπορεί να σου θέσει φραγμούς στην προσπάθειά σου να προωθήσεις καινούργιες ιδέες αλλά και πάλι δεν πρέπει να πτοηθείς. Απλώς, καλά θα κάνεις να περιμένεις και να αρχίσεις και πάλι την προσπάθειά σου στις αρχές του Σεπτέμβρη. Στη σφαίρα του πιθανού είναι να έχεις μία μοιραία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-07-2018 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι