Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως είστε καιρό στην απομόνωση; Μπορεί να υπομείνατε μεγάλες περιόδους μοναξιάς, είτε κατ’ επιλογή, είτε από αναγκαιότητα, αλλά τώρα η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του τέλους και του παρελθόντος, σας ζητά να αγωνιστείτε προκειμένου να αποκαταστήσετε την ψυχική ισορροπία σας από το πένθος μιας απώλειας. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως έπρεπε να κάνετε πολλές θυσίες για ένα άτομο που σας είχε ανάγκη, ίσως ένας ηλικιωμένος γονιός ή ένας άρρωστος συγγενής που απαιτούσε τη φροντίδα και τη συναισθηματική σας υποστήριξη, πράγμα το οποίο απέτρεπε την αγάπη. Μπορεί να νιώθατε αποστραγγισμένοι συναισθηματικά, αλλά έχετε βγει πιο ενδυναμωμένοι, και σίγουρα τώρα γνωρίζετε ποιοι από τους υποψηφίους συντρόφους σας αναζητούν ένα δεσμό πιο οικείο και δυνατό.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ως πρακτικό ζώδιο της Γης, μερικές φορές νιώθετε αποπροσανατολισμένοι όταν έρχεστε αντιμέτωποι με τη βαθύτερη ψυχολογική πλευρά της σχέσης σας, προτιμώντας να αντιμετωπίσετε πρώτα τα επιφανειακά, πρακτικά ζητήματα. Τώρα όμως, η πανσέληνος στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας πιέζει να κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό που φαίνεται να σας υπαγορεύει η λογική σας. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν μεταξύ σας και να δημιουργήσετε οικογένεια. Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ απασχολημένοι με τις φιλοδοξίες σας κι αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας, ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε. Δεν δικαιολογείται πλέον να λέτε ότι το πολυάσχολο πρόγραμμά σας δεν σας αφήνει χρόνο για να δείτε τον αγαπημένο σας. Και αν είστε παθιασμένα κολλημένοι στο παρελθόν, ξεπεράστε το!

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι