Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ψάχνετε καιρό για μια νέα σχέση; Επιλέξτε άτομα στα οποία αξίζει να επενδύσετε συναισθηματικά και κυρίως μην κρίνετε τους άλλους με βάση τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ο Άρης κινείται στον παθιασμένο και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και αναζητάτε την ασφάλεια και το χρήμα, δεν πρόκειται να επενδύσετε σε οτιδήποτε περιστασιακό που ξέρετε ότι μπορεί να σας κάψει. Βασικά, οι επιλογές σας βασίζονται στο πάθος και στη μακροβιότητα μιας σχέσης. Ο Άρης σας δίνει τη λαχτάρα για ενθουσιασμό και ίσως ένα … μικρό πρόβλημα, καθώς αφήνετε το πάθος να σάς καθοδηγήσει χωρίς να αντιλαμβάνεστε τώρα τις πιθανές συνέπειες. Δεν πρέπει όμως να χάσετε τις στιγμές, έχετε αρκετό καιρό για να σκεφτείτε το μέλλον αυτής της γνωριμίας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είναι η αγάπη και η σταθερότητα που σάς ενώνουν με τον αγαπημένο σας; Είστε βαθιά συνδεδεμένοι; Ο Άρης κινείται στον παθιασμένο και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και αναπτερώνει το πάθος σας, διασκεδάζετε μαζί, χαίρεστε τα απλά πράγματα της ζωής. Μην αφήνετε όμως τα χρήματα να στέκονται εμπόδιο μεταξύ σας. Να είστε ευσυνείδητοι με τις κοινές δαπάνες σας και πριν κάνετε μονομερώς οποιαδήποτε αγορά, καθίστε και συζητήστε το. Με τον ανάδρομο Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα λόγια σας. Ένα απλό επιχείρημα σε μια αθώα φαινομενικά συζήτηση θα μπορούσε να κλιμακωθεί, ακόμα κι αν εσείς νομίζατε ότι δεν θα βλάψει τη σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι