Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη; Χρησιμοποιήστε τη δική σας διαίσθηση για να κάνετε σωστές επιλογές και σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει να επιστρέψετε στα παλιά. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων, και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι θα πρέπει να κατανοήσετε ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία, και κανείς άλλος. Αν το κυνήγι της δόξας στη δουλειά ή οι περιστασιακές σχέσεις σας κάνουν να αισθάνεστε συναισθηματικό κενό, η απάντηση είναι πολύ απλή: Μην το κάνετε. Και κυρίως λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι δεν υπάρχει αγάπη χωρίς εμπιστοσύνη. Σίγουρα, αν με τον ανάδρομο Ερμή επιστρέψει μια παλιά αγάπη, θα μπορούσατε εύκολα να πολεμήσετε για τα χρήματα, το χρόνο ή για τρίτα πρόσωπα, αλλά γιατί να μην αγωνιστείτε για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης;

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο μόνοι νιώθετε στη σχέση σας; Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων, και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι αναζητάτε τη δέσμευση και την οικειότητα, θέλετε να κάνετε οικογένεια, αλλά αν δεν ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας, ξεσπάτε με κτητικότητα και, ναι, ζήλια. Τα πιο κρυμμένα συναισθήματά σας, η πιο κτητική φύση σας, ακόμα και το παρελθόν, θα μπορούσαν να κλονίσουν ακόμα και μια όμορφη, ισορροπημένη σχέση. Ο ένοχος κατά πάσα πιθανότητα είναι η δυσκολία σας να εμπιστευτείτε. Σκάβετε και σκάβετε βαθιά μέχρι να βρείτε κάτι που επιβεβαιώνει τις υποψίες σας … αλλά με ποιο κόστος; Και είστε πραγματικά χαρούμενοι που βγήκατε «σωστοί»; Αντιμετωπίστε αυτά τα ζητήματα στη σχέση σας και μην αφήνετε τη δυσπιστία σας να καταστρέψει την ευτυχία σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι