Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γιατί είστε τόσο αναποφάσιστοι στην αγάπη; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο  δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων και της καριέρας σας, σκέφτεστε  το μακροπρόθεσμο μέλλον σας. Δεν θα ενδώσετε σε ένα πάθος της στιγμής, επικεντρώνεστε στην οικοδόμηση κάτι σταθερού, μιας σχέσης που μπορεί να σάς παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Ο καθορισμός μιας σταθερής βάσης είναι το κλειδί της ευτυχίας σας, αλλά μην σκέφτεστε πολύ το «να πάει η σχέση κάπου» και ξεχάσετε τη χαρά του «τώρα».  Ένα ειδύλλιο στο γραφείο θα μπορούσε να ξεκινήσει με θετικές προοπτικές ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α σε μια επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση. Οι άνθρωποι με καλή κοινωνική θέση και οικονομική επιφάνεια θα είναι πολύ ελκυστικοί για σας τώρα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πού πηγαίνει η σχέση σας; Με τη μαγνητική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο  δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, αναζητάτε τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, εσείς είστε εκείνοι που θέλετε να αποσαφηνίσετε τα πράγματα. Σοβαρές συνομιλίες, σοβαρά σχέδια. επιδιώκετε να μιλήσετε για το μέλλον, και με την Αφροδίτη, ακόμα καλύτερα πίνοντας ένα ποτήρι κρασί ή βλέποντας το ηλιοβασίλεμα στην προβλήτα. Μείνετε όμως στο παρόν, αυτό μπορεί να βοηθήσει και το μέλλον. Δεδομένου ότι είστε εργασιομανείς, η αγάπη σας ίσως έχει υποφέρει από την έλλειψη της παρουσίας σας, έτσι αφιερώστε το χρόνο σας στη σχέση σας και δημιουργήστε ποιοτικά ραντεβού, επανασυνδεθείτε. Η θετική πλευρά της κατάστασης είναι ότι τώρα αισθάνεστε αρκετά ικανοποιημένοι από τη σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι