Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δεν υπάρχει λόγος να εξαναγκάσετε τα πράγματα. Εμπιστευθείτε το σύμπαν, είναι το μήνυμα που σας στέλνουν η χαρισματική Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και η Σεληνιακή έκλειψη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Μπορεί να νιώθετε ακραία ευαίσθητα συναισθήματα αλλά τα γεγονότα θα ξεδιπλωθούν όπως ακριβώς προορίζονται από το σύμπαν, και αν βιάζεστε, ίσως να χάσετε ένα πολύτιμο μέρος του ταξιδιού. Προσπαθήστε να παρατηρήσετε τη ζωή σας: Ότι όλα συμβαίνουν για το δικό τους λόγο, στο δικό τους χρόνο. Το σύμπαν για έναν ολόκληρο μήνα σάς παρακινεί να αλλάξετε στάση ζωής και σας προικίζει με ισχυρή δύναμη να πείτε «όχι» σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν εξυπηρετεί το καλό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Η Αφροδίτη κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, έτσι τώρα θέλετε να γνωρίζετε αν υπάρχει εμπιστοσύνη και αμοιβαία δυνατά συναισθήματα. Το άτομο αυτό θέλει να είναι σε μια αφοσιωμένη σχέση; Σκέφτεται τα παιδιά στο μέλλον του; Θέλει να μείνει στην πόλη σας ή να ζήσει κάπου αλλού; Τα πάντα θα τα μάθετε τώρα. Παραδοθείτε στις θεϊκές δυνάμεις που σάς βάζουν πλάτες. Όσο περισσότερο πάτε με τη ροή των γεγονότων, τόσο περισσότερη ασφάλεια θα νιώσετε. Ίσως ακόμα πείτε στον εαυτό σας ότι είναι καλύτερο ότι δεν χρειάζεται πραγματικά να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες, για να βρείτε την εσωτερική ειρήνη που είναι απόλυτο δικαίωμά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι