Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είμαστε φίλοι ή κάτι περισσότερο; Καθώς η Αφροδίτη ταξιδεύει σε ανάδρομη πορεία στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και βρίσκεστε κάτω από το δυνατό φως της πανσελήνου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως αισθανθείτε ερωτικές φλόγες να σας καίουν για κάποιον/α πλατωνικό φίλο σας ή ένα/μία συνάδελφό σας. Σκεφτείτε όμως ότι δεν είναι απαραιτήτως και η καλύτερη ιδέα, είτε επειδή κάποιος από τους δυο σας είναι δεσμευμένος ή διότι ξέρετε ότι δεν θα πάει πουθενά. Αυτές οι παθιασμένες νύχτες αξίζουν την απώλεια αυτής της φιλίας; Πιθανώς όχι. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, ίσως μέσω των social media συναντήσετε μια παλιά αγάπη. Μη θεωρήσετε ότι βρήκατε θησαυρό, αργότερα θα καταλάβετε ότι αυτό το άτομο δεν μπορεί να μπει στον κόσμο σας.  

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Οι ομαδικές δραστηριότητες και οι κοινοί φίλοι με την αγάπη σας συνοδεύονται από μια σημαντική προειδοποίηση από την ανάδρομη Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να συγκρουστείτε μεταξύ σας, ίσως πάνω στην πολιτική ή κάποια άλλη φαινομενικά αθώα διαφωνία. (Ναι, όλοι θα πρέπει να εκφέρουμε τη γνώμη μας, αλλά όταν είμαστε παθιασμένοι με μια ιδεολογία, δεν πρέπει να την επιβάλουμε στους άλλους). Άλλες πιθανότητες: Μπορεί κάποιος από τους δυο σας να λαχταρά περισσότερη ελευθερία ή να μην αρέσει κάποιο φίλο του καθώς αισθάνεται άβολα προσπαθώντας να λάβει αποδοχή και έγκριση. Ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο τώρα για να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ του χρόνου για τον εαυτό σας, της εργασίας σας και της αγάπης σας. Μπορεί να μην τα καταφέρετε απόλυτα, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms