Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με ποιόν/ά θα ενώσετε την ψυχή σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του σεξ και του πάθους, στρέφοντας την προσοχή σας σε κάποιον/α με τον οποίο νιώθετε να σας ενώνει μια αόρατη κλωστή. Νιώθετε έτοιμοι να συνενώσετε τη συναισθηματική και πνευματική σας ζωή, δίνετε την καρδιά σας. Το συγκρατημένο ζώδιό σας είναι έτοιμο να βγάλει τη σιδερά πανοπλία του και να παραδοθεί άνευ όρων στον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, πριν παραδοθείτε ίσως νιώθετε κάπως νευρικοί. Οι πιθανότητες να δημιουργηθούν ισχυρά συναισθήματα εντός των προσεχών έξι μηνών είναι μεγάλες, ίσως νιώσετε ότι σας παρασύρουν στο βυθό της θάλασσας. Αντί να τα αποφύγετε, επεξεργαστείτε τα, ακόμα και αν το εγκρατές ζώδιό σας δεν επιθυμεί πάντα να πηγαίνει τόσο βαθιά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θέλετε να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας! Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους, και φέρνει στο φως ζητήματα που αφορούν το σεξ και τον αισθησιασμό, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και τα ακίνητα. Νιώθετε έτοιμοι να βάλετε τον άλλον στο δικό σας ερωτικό παιχνίδι, καθώς θέλετε να κυριαρχήσετε στη σχέση σας αλλά και να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα. Κι αυτό θα συμβεί μετά από ένταση, δυστυχώς. Βαθιά θαμμένα συναισθήματα θα μπορούσαν να αποκαλυφτούν, ειδικά εάν τα καταπιέζατε καιρό. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να δράσετε με εγκράτεια και ορθολογισμό. Επισήμανση: Όταν γνωρίζετε τη σκιώδη πλευρά του εαυτού σας, δημιουργείτε μια βαθιά, ειλικρινή σχέση με το σύντροφό σας και με τον εαυτό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms