Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ό, τι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν ήρθε η ώρα να απογυμνώσετε την ψυχή σας, να πλησιάσετε πιο κοντά σε αυτόν/ην που αγαπάτε, απογυμνώνοντας την ψυχή σας και κυρίως να πάψετε να προσποιείστε. Το σύμπαν με τις δύο πανσελήνους (η δεύτερη είναι και Σεληνιακή έκλειψη) που ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα της σχέσης σας, και τον όγδοο οίκο σας, των βαθιών συναισθημάτων, σας ζητούν να αφήσετε τους ανθρώπους να δουν την πιο απόκρυφη πλευρά σας, να αφεθείτε σε κάποιον/α που σας συναρπάζει και μπορεί να κρατήσει τα χέρια σας τη νύχτα μέχρι το πρωί. Δεν χρειάζεται να θυμάστε όλα αυτά τα πρόσωπα που σας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και φοβίες. Το φως του φεγγαριού θα λάμψει στο δρόμο σας αν αφήσετε το παρελθόν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένα ξεχωριστό σημείο καμπής στη σχέση σας σηματοδοτεί αυτός ο μήνας καθώς η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει στο φως ένα σημαντικό θέμα και καταλήγετε σε ένα τελικό συμπέρασμα. Ή ίσως η συμφωνία σας με τον αγαπημένο σας αλλάξει κατά κάποιο τρόπο ή ακόμα μπορεί να συγκρουστείτε εξαιτίας οικογενειακών ζητημάτων. Ό, τι κι αν συμβεί να είστε έτοιμοι να το επεξεργαστείτε. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα που είναι και μια ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της αναπαραγωγής, οπότε αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να οδηγήσει το πάθος και την ερωτική χημεία στο σημείο της ολοκλήρωσης. Μια εγκυμοσύνη θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή την έκλειψη ή λίγο αργότερα, μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι