Αιγόκερως Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Αιγόκερως:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο βαθιά είστε ερωτευμένοι; Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας μετασχηματίζουν εντελώς την ερωτική σας ζωή. Το πάθος σας εντείνεται και νιώθετε σαν βασιλείς καθισμένοι στο θρόνο σας, βλέπετε τα κρυμμένα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα, είστε πιο λαμπεροί, γεμάτοι δύναμη και αυτοπεποίθηση. Και με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, προβάλετε σε όλους τις αληθινές επιθυμίες σας. Από τη στιγμή που οι εκλείψεις φέρνουν στο φως αυτά που έχουν κρυφτεί, μπορεί να εκπλαγείτε από αυτό που αναδύεται τώρα. Ίσως τα κρυμμένα συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους και ξεκινούν παθιασμένες συναντήσεις αφού και οι δυο σας έχετε την τόλμη να μιλήσετε ο ένας στον άλλον.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Υπάρχει ένας καλός λόγος για να καθαρίσετε τον αέρα στη σχέση σας καθώς η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με τον Άρη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς ζητούν μόνο την αλήθεια. Αν κάτι έχει κρυφτεί καιρό κάτω από το χαλί, τώρα είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Δώστε τη δέουσα προσοχή στην άρνηση, τη νοσηρή αλληλεξάρτηση και την εξουσιαστική συμπεριφορά. Αν κάποιος από τους δυο σας κάνει περισσότερες θυσίες από τον άλλο, ήρθε η ώρα να εξισορροπήσετε την κατάσταση, δεν χρειάζεται να σηκώνει μόνο ο ένας το φορτίο. Και παραδεχτείτε το, πιθανώς είστε μάλλον εσείς. Ωστόσο, οι εκλείψεις θα σας ανοίξουν τα μάτια σας, δηλαδή, δεν θα ανεχτείτε πλέον μια μονόπλευρη σε προσφορά σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι