Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κάποιος/α που ποτέ δεν φανταστήκατε θα μπορούσε να σας αποκαλύψει ξαφνικά την έλξη που νιώθει για σας ή να σας κάνει μια δελεαστική πρόταση καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αν έχετε κρατήσει ένα μυστικό ή αναρωτιέστε για τις προθέσεις κάποιου/α που έχετε καιρό στο μυαλό σας, αυτή η έκλειψη θα σας φέρει σημαντικές αποκαλύψεις. Ακόμα κι αν συναισθήματά σας πληγωθούν, να ξέρετε ότι αυτό δεν γίνεται σκόπιμα. Ο Άρης στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, σας ζητά να αποτιμήσετε τα συναισθήματά σας και να επεξεργαστείτε τους φόβους και τις εμμονές του παρελθόντος. Η μοναξιά στην πραγματικότητα θα καταπραΰνει την ψυχή σας τώρα, οπότε μην ανησυχείτε αν χάσετε το τελευταίο γιορτινό πάρτι. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και χαλαρώστε με ένα καλό βιβλίο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναμείνατε ξαφνικά και καταλυτικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή τα οποία όμως μπορεί να σας βάλουν τη θηλιά στο λαιμό. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, υποκινώντας την ανάγκη σας να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να κλείσετε την πόρτα στον αγαπημένο σας για να ανοίξετε μια άλλη, καλύτερη ή ίσως νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας, και θέλετε μια απάντηση, ένα αποτέλεσμα. Ίσως τελικά να είστε έτοιμοι να πείτε «αρκετά, φτάνει πια!» σε μια τοξική σχέση ή στην αρνητική συμπεριφορά κάποιου/ας. Ή, αποφασίζετε να σταματήσετε να κρύβετε τα αληθινά συναισθήματά σας, καθώς θέλετε να πατήσετε σε ένα νέο, πιο σταθερό έδαφος.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι