Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ψάχνετε το άλλο σας μισό! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε μόνοι. Στο ανεξάρτητο ζώδιό σας αρέσει να είναι κάποιες φορές μόνο του, αλλά τώρα συνειδητοποιείτε ότι η ζωή είναι πολύ πιο γλυκιά όταν έχετε κάποιον/α να μοιράζεστε τα βάρη της ζωής. Επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το κοσμικό δώρο και πάρτε την πρωτοβουλία να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, εξάλλου είστε οι πιο δυναμικοί και θαρραλέοι στην αγάπη. Ανοίξτε την καρδιά σας, δηλώστε τις προθέσεις σας με σαφήνεια σε κάποιον/α που θέλετε καιρό και επιδείξτε τον έρωτά σας. Κάνοντας μια τολμηρή κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει στη σχέση των πιο τρελών ονείρων σας, εφ’ όσον αδράξετε την ευκαιρία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Διασκεδαστικά ραντεβού και ανάγκη για συντροφικότητα, ακόμα και δέσμευση, δημιουργούν η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως πηγαίνοντας ένα ρομαντικό πικνίκ, με ένα μπουκάλι κρασί, δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης. Ας ελπίσουμε ότι η καλή διάθεσή σας και η επιθυμία σας για αρμονία και ισορροπία θα οδηγήσουν σε μια παραγωγική συζήτηση που επιλύει τις παρεξηγήσεις. Ακυρώστε οποιαδήποτε σχέδια με άλλα πρόσωπα και χαρίστε το χρόνο σας στον αγαπημένο σας, θα νιώσετε πιο ζεστά και οικεία. Επισήμανση: Για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να απελευθερωθείτε από το ζοφερό παρελθόν, θα χρειαστείτε ξεκούραση και χώρο για να αντιμετωπίσετε κάποιες πιεστικές καταστάσεις και ανησυχίες στη σχέση σας. Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας συνιστά να προσέξετε τις σκέψεις σας, γίνονται πράξεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι