Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εύκολο να το πείτε, δύσκολο να το κάνετε. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και του υποσυνειδήτου, σας προτρέπουν να απέχετε για λίγο από το ερωτικό παιχνίδι και να βρείτε χρόνο να μιλήσετε με τον εαυτό σας. Παρά το γεγονός του ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας γεμίζει το πρόγραμμά σας με φλερτ και κοινωνικές προσκλήσεις, καλύτερη η μοναξιά. Η λέξη-κλειδί είναι «πνευματικότητα», να αντιληφθείτε τη μυστηριώδη ροή της ζωής. Αν νομίζετε ότι είστε κολλημένοι σε ένα παρελθοντικό συναισθηματικό ζήτημα, μπορείτε να το επανεξετάσετε (ή ακόμα και να το ξαναζήσετε) τώρα. Αφήστε τις δικαιολογίες που λέτε στον εαυτό σας, οι σκέψεις σας και οι πεποιθήσεις σας είναι αυτές που προσελκύουν τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Παρόλο που η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητά περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και ένα διάλλειμα από τη σχέση σας, οι προσπάθειές σας να καταφέρετε αυτό που θέλετε θα ευοδωθούν, καθώς η νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα του χάρτη σας και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσουν να δρομολογήσετε μια νέα, πιο χαρούμενη ζωή. Μην σπαταλάτε αυτή τη ζωτική ενέργεια που έχετε σε κάποιον/α που δεν σας δείχνει συμπόνια. Κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση, νιώθετε ευτυχισμένοι με αυτόν τον άνθρωπο; Έχετε μια υγιή ή νοσηρή σχέση; Σε αυτόν τον ταραχώδη μήνα ίσως νιώσετε λίγο περισσότερο πιεσμένοι και απασχολημένοι με τη σχέση σας, αλλά θα πρέπει να βγάλετε τα ροζ γυαλιά και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την κοινή λογική.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms