Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ακόμη και αν προσπαθήσετε να κρατήσετε μια τολμηρή και γενναία στάση, ίσως να είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ενώ η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ώρα να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και να απελευθερωθείτε. Κρυμμένα συναισθήματα θα μπορούσαν να έλθουν στην επιφάνεια σαν ένα αδρανές ηφαίστειο κι αν δεν προσέξετε θα … σάς κάψουν. Οι πλανήτες φέρνουν όλα τα είδη των υποσυνείδητων συναισθηματικών υπολειμμάτων στην επιφάνεια. Αν έχετε αγωνιστεί να ξεπεράσετε μια παλιά σχέση, αποκαθίσταται η ψυχική σας ηρεμία. Προσέξτε όμως την έντονη τάση σας προς την άρνηση και τη διαφυγή, αυτό το σεληνιακό φως κάνει αδύνατο να αγνοήσετε αυτό που συμβαίνει μέσα σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος και αφήστε την να σάς καθοδηγήσει. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και μαζί με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς ζητούν να είστε ταπεινοί και συμβιβαστικοί. Δεν υπάρχει πλέον ανεμελιά και χαλαρότητα, χρειάζεστε σιγουριά! Ανοίξτε τα χαρτιά σας για να δείτε αν είστε με το σωστό άτομο. Ρίξτε μια βαθιά ματιά στην πορεία της σχέσης σας και δείτε πού μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή. Αλλά μην βιάζεστε να κάνετε σοβαρά τα πράγματα! Έχετε μπροστά σας έξι ολόκληρους μήνες για να διαπιστώσετε αν αυτό το πρόσωπο μπορεί να γίνει ο συνοδοιπόρος της ζωής σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι