Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Όλα τα μάτια είναι πάνω σας! Η πανσέληνος στον πρώτο οίκο σας, των προσωπικών στόχων και των νέων, μεγάλων ξεκινημάτων, καθώς επίσης η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είναι στο πλευρό σας. Ένα κρυφό πάθος έρχεται να καρποφορήσει, καθώς κάνετε ένα τεράστιο άλμα για να ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, κι αυτό το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, έτσι αν υπάρχει ένα πράγμα που έχετε τώρα, είναι η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να κατακτήσετε κάποιον/α που καιρό τώρα επιδιώκει να ζήσει τη συντροφικότητα και το πάθος μαζί σας. Ή απλά μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε τους φίλους σας και να φλερτάρετε χωρίς να φοβάστε τίποτα! Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, ζείτε δυνατά!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναζωπυρώνονται το πάθος και η συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση σας αφού όλο το σύμπαν στηρίζει τα όνειρά σας. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, καθώς επίσης και η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, συνωμοτούν για το καλό σας. Ενώ μερικοί του ζωδίου σας μπορεί να ανταγωνίζεστε περισσότερο μεταξύ σας, η άμεση και ειλικρινής επικοινωνία μπορεί επίσης να σας φέρει πιο κοντά. Τώρα τίποτα δεν σας εμποδίζει να μιλήσετε για τις ανάγκες σας προκειμένου να ανακαλύψετε αν είστε συμβατοί για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, αν νιώσετε πίεση και εκνευρισμό, εκτονώστε την ένταση στο γυμναστήριο ή κάνοντας τζόκινγκ.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι