Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι δεν θα πρέπει να είστε υπερβολικά απαιτητικοί και δύσκολοι στην αγάπη. Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σάς τονίζει ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να μετριάσετε τον εγωισμό και την αλαζονεία σας, δεν πρόκειται να σας κάνουν καλό. Αν μια σχέση σας έχει λήξει πρόσφατα, θα πρέπει να εξετάσετε κατά πόσο έχετε συμβάλει στη διάλυσή της, ποιά καρμικά μαθήματα έχετε λάβει; Τώρα θα πρέπει να μάθετε να εξισορροπείτε τις ανάγκες σας με τις απαιτήσεις μιας σχέσης, και εντός των προσεχών μηνών έρχεται στην αγκαλιά σας ο μεγάλος έρωτάς σας. Φροντίστε όμως να είστε πιο επιλεκτικοί με τα άτομα από τα οποία έλκεστε, συγκεντρώστε πληροφορίες και υποβάλετε ερωτήσεις, έτσι ώστε να αισθάνεστε άνετα και σίγουρα προχωρώντας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σάς ανοίγει τα μάτια και αλλάζει το παιχνίδι της ζωής σας. Οι εκλείψεις ως συνήθως αναταράσσουν τη ζωή μας πράγμα το οποίο σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή στη σχέση σας. Εάν βρισκόσασταν στο χάος και την ασάφεια, ετοιμαστείτε να λάμψει η αλήθεια. Αν νιώθετε ότι πατάτε σε ασταθή εδάφη, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σάς κάνει να αποφασίσετε: Είτε θα είστε μαζί, είτε όχι. Είναι σίγουρα καιρός να πείτε «φτάνει πια» αν έχετε εισπράξει αρνητική συμπεριφορά. Και αν έχετε συγκαλύψει οποιαδήποτε εξαπάτηση, μπορεί να έχετε δυσάρεστες ειδήσεις που δεν μπορείτε πλέον να αρνηθείτε. Ακόμη και αν αυτή η έκλειψη φέρει μια προσωρινή ανατροπή, το ζήτημα αυτό πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά, ώστε να μπορέσετε είτε να το θεραπεύσετε, είτε να φύγετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι