Κριός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Κριός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η ανάγκη σας για μια νέα ερωτική σχέση με σταθερότητα και διάρκεια ίσως πέσει στο κενό. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον  έβδομο οίκο σας των σχέσεων και η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, πράγμα το οποίο εντείνει την επιθυμία σας για συντροφικότητα, έντονη ψυχική ένωση και οικειότητα. Μια σχέση από το παρελθόν αναδύεται ξαφνικά για να ταρακουνήσει όλο σας το «είναι». Θα μπορούσατε να καταλήξετε να συνευρεθείτε ερωτικά με έναν/μία πρώην και χωρίς σκέψη να ανοίξετε αυτό το ξεχασμένο μαύρο βιβλίο και πάλι. Ίσως ξαναβρεθείτε με τον αγαπημένο σας μετά από ένα διάλειμμα ή αναβιώνετε μια παλιά σχέση η οποία φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Προτού προχωρήσετε σκεφτείτε: Μήπως η σχέση αυτή διαλύθηκε από θέματα εμπιστοσύνης, ζήλιας και κτητικότητας;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας εισέρχεται πιθανόν με την υπόσχεση μιας μακροχρόνιας αγάπης, νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονία καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον  έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μια σοβαρή προειδοποίηση: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, ανάδρομη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα εξαιτίας της έντονης κτητικότητας και της ζήλιας και παράλληλα σας ζητά να σκεφτείτε δυο φορές πριν καταλήξετε σε δέσμευση. Καλό θα ήταν να ξανασκεφτείτε αν εσείς και το άλλο σας μισό είστε πραγματικά έτοιμοι να περάσετε μαζί τη ζωή σας για πάντα. Συνήθως, κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, δεν είναι η ιδανική στιγμή να προγραμματίσετε γάμο ή να εκδηλώσετε μια νοσηρή προσκόλληση.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms