Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αλλάζουν ξαφνικά την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, εισπράττετε εκτίμηση και θαυμασμό, ξεχωρίζετε από το πλήθος αυτόν/ην που μπορεί να σας προσφέρει την καρδιά του/της, παίρνετε τολμηρά ρίσκα και είστε ο αληθινός εαυτός σας. Κάνετε το μεγάλο βήμα αφού έχετε πειστεί ότι το άτομο αυτό μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Αν έχετε κάνει πολλές θυσίες στο παρελθόν ή είχατε εμπλακεί με λάθος τύπο ερωτικών συντρόφων, αυτή η έκλειψη αλλάζει το τοπίο. Ξέρετε ποιοι είστε και τι θέλετε και τίποτα δεν εξυπηρετεί να κρύβετε τις επιθυμίες σας. Και μη ξεχνάτε ότι η αυτοεκτίμησή σας είναι που έλκει τους άλλους, έτσι συνειδητοποιήστε ότι πρέπει πραγματικά να δώσετε αξία στον εαυτό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μια … νεκρή σχέση θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί, πλημμυρίζει η καρδιά σας από έντονα συναισθήματα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει την οικειότητα και το βάθος των συναισθημάτων. Αν νιώθατε να πνίγεστε στην άβυσσο των συναισθημάτων σας, το φεγγάρι βάζει ένα τέλος και έχετε μια έντονη συναισθηματική έκρηξη την οποία δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια πρόταση που θα εκπλαγείτε ή ίσως ο αγαπημένος σας σάς εκφράζει τις ευαισθησίες του και τη γενναιοδωρία του. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης δυνατό να συμβεί, δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος κυβερνά την γονιμότητα. Πιθανότατα, αυτό θα είναι ένα πράγμα που δεν είχατε σχεδιάσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι