Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Παραδοθείτε στο σύμπαν! Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας, ενώ η δεύτερη, η οποία είναι και μια ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη, ταρακουνά το ζώδιό σας και σας προκαλούν να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που θέλετε από την αγάπη δεν είναι σύμφωνο με τη βούληση του σύμπαντος, και τώρα το αποδέχεστε. Απελευθερώνεστε από τα φαντάσματα του παρελθόντος, ξέρετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον στην προσωπική σας ανάπτυξη και αφήνετε τη ζωή να κυλίσει. Αφήστε τα πράγματα να έρθουν όπως έρχονται και εμπιστευθείτε το σύμπαν. Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος διέπει οτιδήποτε είναι κρυμμένο (και οι πανσέληνοι φωτίζουν ό, τι είναι κρυμμένο), ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί για κάποιον/α που (ματαίως) πιστεύατε ότι σας αγαπά, θα μπορούσε να σας βοηθήσει τελικά να προχωρήσετε μπροστά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δώστε μια υπόσχεση στον εαυτό σας, να τερματίσετε ένα δύσκολο κεφάλαιο στη σχέση σας για να ξεκινήσετε εκ νέου. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ενώ η δεύτερη, η οποία είναι και μια ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη, ταρακουνά το ζώδιό σας και εφιστά την προσοχή σας στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι η γη τρέμει κάτω από τα πόδια σας, ζητήστε να λάβετε υποστήριξη. Πρέπει να θεραπεύσετε τον πόνο μιας παρελθούσας αρνητικής κατάστασης αν θέλετε αυτή τη σχέση, και σίγουρα αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Επισήμανση: Ακόμη και αν αποφασίσετε να «κόψετε μαχαίρι» αυτή τη σχέση, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι