Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ήρθε η ώρα για διασκέδαση! Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης ενεργοποιούν τον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και απολαμβάνετε μια έντονη  κοινωνική δραστηριότητα, επικοινωνία και ποικιλία. Αντί να ψάχνετε μοναχικά μέρη ή ρομαντικές νύχτες με κεριά, μιλάτε σε όλον τον κόσμο, νιώθετε ότι όλοι σας ταιριάζουν! Ίσως νιώσετε έντονη ερωτική χημεία με έναν φίλο ή ένα συνάδελφό σας ή συνεργάτη σας, ή ακόμα μπορεί απλά να είναι κάποιος/α που ανταλλάξατε λίγες κουβέντες στο διάδρομο του σούπερ μάρκετ ή στη στάση του λεωφορείου. Από τη στιγμή που ο τρίτος οίκος κυβερνά τα social media, τολμήστε να φλερτάρετε στο Facebook ή απλά ανανεώστε το profile σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Συζητήστε, γελάστε και πάρτε ανάλαφρα τα πράγματα, αν δεν θέλετε να κάψετε τις γέφυρες. Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης ενεργοποιούν τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σας ζητούν να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας, μην γίνεστε απαιτητικοί και δυναμικοί, ούτε να εκφέρετε τη γνώμη σας για ευαίσθητα ζητήματα. Ακόμα κι αν νιώσετε ότι ο αγαπημένος σας αποφεύγει μια σημαντική συζήτηση, μην αντιδράσετε, η προσπάθειά σας να πάρετε μια ευθεία απάντηση θα είναι σχεδόν αδύνατη. Η φλογερή ιδιοσυγκρασία σας και οι παρατηρήσεις σας, ακόμα κι αν είναι ειλικρινείς, θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Δαγκώστε τη γλώσσα σας και κάντε πίσω. Το να εξαπολύσετε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο στην προσπάθειά σας να βρείτε το δίκιο σας θα δημιουργήσει περισσότερες συγκρούσεις από ό, τι αξίζει.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι