Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή και με την Ηλιακή έκλειψη αγκαλιά με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και της πνευματικότητας, αφήνετε πίσω σας τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος για να καλωσορίσετε τη νέα σας ζωή. Νιώθετε να υπάρχει μια μυστική συμφωνία με το σύμπαν, ότι τα πράγματα που έρχονται τώρα είναι καρμικά προσχεδιασμένα, αισθάνεστε ανακούφιση από το ζοφερό παρελθόν. Είστε πολύ κοντά στην ευτυχία και τη συναισθηματική εκπλήρωση αφήνοντας πίσω σας τη δυσαρέσκεια και τη νοσηρή προσκόλληση στα παλιά. Καλέστε την ανώτερη δύναμη που πιστεύετε, είτε λέγετε Θεός, Αλλάχ, Βούδας, τα ονόματα του σύμπαντος δεν έχουν σημασία όσο η συνειδητοποίηση ότι δεν έχετε στο 100% τον έλεγχο τώρα. Έχετε όμως λίγη πίστη, έτσι;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αντί να τρέχετε στον αγαπημένο σας, είναι καλύτερο να μιλήσετε με τον εαυτό σας, να κάνετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας, είναι η παρότρυνση της Ηλιακής έκλειψης και της Αφροδίτης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Οι φίλοι ή ο αγαπημένος σας μπορεί να εκπέμψουν S.O.S., αλλά σκεφτείτε προσεκτικά πριν απαντήσετε. Τώρα δεν θα έχετε τόσα πολλά να δώσετε ως συνήθως, και σίγουρα δεν θέλετε να γίνετε το θύμα και ο μάρτυρας. Διεισδύστε βαθιά στο υποσυνείδητό σας και αποσαφηνίστε: Την θέλετε πραγματικά αυτή τη σχέση; Πόσες ώρες αγωνίας μετράτε μέχρι να αποφασίσετε; Η μοναξιά, η μουσική και η θάλασσα θα σας βοηθήσουν να πάρετε την τελική απόφαση. Αν ασχολείστε με μια μνησικακία, είναι καιρός να δουλέψετε πάνω σε αυτά τα συναισθήματα. Η δυσαρέσκεια μόνο εσάς βλάπτει μακροπρόθεσμα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι