Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εμπιστευθείτε το σύμπαν και τη βούλησή του. Η χαρούμενη και διασκεδαστική προσωπικότητά σας ανατρέπεται για λίγο, καθώς η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, απαιτούν ριζική αλλαγή της ζωής σας. Παραδοθείτε στη θεία σοφία και ξεχάστε τα αυστηρά σχέδια. Τώρα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πνευματικό εαυτό σας, να έρθετε αντιμέτωποι με τους κακούς σας δαίμονες και να χαράξετε μια νέα πορεία. Ίσως έχετε μια μεγάλη πνευματική αφύπνιση, κατανοώντας τελικά ότι έχετε υπογράψει συμβόλαιο ψυχής με μια παρελθούσα σχέση. Αυτή η ισχυρή νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πάντα μέσα σας και να φυτέψετε νέους σημαντικούς σπόρους που θα αναπτυχθούν τους επόμενους έξι μήνες.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως έχετε εμπλακεί πολύ στη ζωή του αγαπημένου σας που έχετε ξεχάσει τη δική σας; Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο μυστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητούν να σκάψετε βαθιά στη σχέση σας και να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας κατευθύνει. Ίσως αποκαλυφθούν κάποιες κρυφές πληροφορίες, ένα μυστικό θα μπορούσε να βγει στο φως ή μπορεί απλά να αποφασίσετε να σταματήσετε πια να κρύβεστε και να αποκαλύψετε εσείς κάτι στον αγαπημένο σας. Μέρος αυτής της αποκάλυψης θα μπορούσε να απαιτήσει τη λήξη μιας τοξικής κατάστασης. Ανακουφίστε την ψυχή σας και επεξεργαστείτε αυτό το τέλος με το να ξεφύγετε μια για πάντα. Η παραμονή κοντά στη θάλασσα ή σε νερό θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει, οπότε ίσως ξεκλέψετε χρόνο και βρεθείτε σε ένα παραθαλάσσιο μέρος ή πάτε σε ένα spa.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms