Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αξίζετε το καλύτερο και το ξέρετε! Η Αφροδίτη στον κοινωνικό και εργατικό δέκατο οίκο σας ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, υπενθυμίζοντας σας ότι πρέπει να έχετε δίπλα σας αυτόν/ην που σας αξίζει. Ίσως να γνωρίσετε κάποιον/α μέσω της δουλειάς σας ή σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σχετίζεται με την πολυτέλεια, έτσι ίσως να βρείτε κάποιον/α σε έναν ελίτ κοινωνικό κύκλο ή απλά παρευρίσκεστε σε συνεστιάσεις και αποκομίζετε εμπειρίες υψηλού επιπέδου. Ακριβώς επειδή είστε άνθρωπος που αγαπάτε μέσα από την καρδιά σας και έχετε αυτοπεποίθηση, έτσι λοιπόν απολαμβάνετε τη ζωή, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας με τους καλύτερους.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε άνετα στο σπίτι σας, ακόμα και στη μοναξιά σας! Καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας, αισθάνεστε ότι η ευτυχία σας εξαρτάται από το πόσο προσωπικό χρόνο διαθέτετε για τον εαυτό σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε να είστε με τον αγαπημένο σας, απλά όταν είστε μαζί, θέλετε να σιγουρευτείτε ότι σας στηρίζει πλήρως. Εάν έχετε μια βεράντα με θέα τη θάλασσα, ίσως θελήσετε να ξεκλέψετε μερικές ώρες ατενίζοντας τον ορίζοντα και ακούγοντας μουσική. Αν νιώσετε να σας καταλαμβάνουν φοβίες και εμμονές, οι συγγενείς σας θα μπορούσαν να σας παράσχουν κάποια βαθιά υποστήριξη τώρα. Απλά κουβεντιάζοντας με τους αγαπημένους σας ζεσταίνεται η ψυχή σας, υπενθυμίζοντάς σας τα λάθη σας και τις παραλείψεις σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι