Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως είστε ήδη μπλεγμένοι με κάποιον/α από τον/την οποίον/α δεν μπορείτε να ξεφύγετε; Ίσως είναι ακόμα στο μυαλό σας μια παλιά αγάπη; Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας αλλά και την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, είστε σαν το ψάρι που κολυμπά προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Νιώθετε ένα έντονα βαθύ δέσιμο αλλά υπάρχει κάτι κρυμμένο και η λογική σας σάς λέει ότι πρέπει να αποχωρήσετε. Βρίσκεστε, έστω και προσωρινά, σε μια ομίχλη, βασιλεύουν το χάος και η σύγχυση. Σκεφτείτε σε βάθος όλη αυτή την κατάσταση αλλά μην πλάθετε στο μυαλό σας αρνητικά σενάρια. Σίγουρα, μπορεί να σας φαίνεται τρομακτικό να αφήσετε ελεύθερους τους αυτοπροστατευτικούς μηχανισμούς σας, αλλά πως θα ζήσετε το πάθος και την αγάπη;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ζείτε μοναδικές στιγμές πάθους και οικειότητας που θα διαρκέσουν μια ζωή! Με τη νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, περνάτε παθιασμένες νύχτες με κεριά και ρομαντικά τραγούδια. Νιώθετε βαθιά ενωμένοι σε συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο, επιθυμείτε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, καθώς τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας καθίστανται πιο μόνιμα. Τολμήστε να προχωρήσετε και μην αφήνετε τους φόβους σας να επισκιάσουν την αγάπη, έτσι κι αλλιώς δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Όλοι οι σπόροι που φυτεύετε αυτό το μήνα, θα ανθίσουν σε έξι μήνες, οπότε ξεκινήστε από τώρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι