Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε ευχάριστοι, κοινωνικοί και ενεργητικοί και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Διασκεδάζετε και συγκεντρώνετε τους φίλους σας, σίγουρα μπορείτε να κατακτήσετε αυτόν/ή που θέλετε με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε θαυμαστές από το να φλερτάρετε διασκεδάζοντας … τρελά. Ίσως ακόμα συναντήσετε κάποιον/α μέσω κοινών φίλων ή μιας ομαδικής δραστηριότητας. Επισήμανση: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, και μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς μέσα σε μια σχέση. Σίγουρα θα περάσετε αρκετές ώρες σκεπτόμενοι τι είδους σχέση θα σας βοηθήσει να φυτέψετε βαθιές ρίζες. Αλλά για να συμβούν θαύματα θα πρέπει πρώτα να αφήσετε πίσω το σκοτεινό παρελθόν σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η απομάκρυνση από τον αγαπημένο σας μπορεί να ανανεώσει την ερωτική έλξη μεταξύ σας καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Θέλετε να βάλετε αλατοπίπερο στη σχέση σας; Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά την προσωπική πρωτοβουλία, ίσως να είστε εσείς αυτοί που θα θελήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, ίσως να διοργανώσετε κοινωνικές εκδηλώσεις ή ακόμα να βγείτε για λίγο με τους φίλους σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, ανακύπτουν παλιά σοβαρά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με εγκράτεια,  αγάπη και συμπόνια πράγμα το οποίο είναι καλό, δεδομένου ότι η ανάδρομη  Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που πρέπει να θεραπευθούν. Προσέξτε την ανταγωνιστικότητα και την κακεντρέχεια που προέρχονται από το θυμό και την οργή σας. Μπορείτε να κυριαρχήσετε στον εαυτό σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms