Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αντιφατικά συναισθήματα σάς πάνε ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της οικειότητας. Βρίσκεστε τη μια στιγμή στον παράδεισο και την άλλη στην κόλαση, καθώς μπορεί το πρόσωπο για το οποίο έχετε κρυφά συναισθήματα να είναι μια ζέστη και μια κρύο. Ίσως κατά βάθος γνωρίζετε ότι το πρόσωπο για το οποίο βιώνετε βασανιστικά συναισθήματα  δεν είναι καλό για σας. Επιτρέψτε σε αυτή τη σιγοβράζουσα σεξουαλική έλξη να κάνει τον κύκλο της, αλλά προσπαθήστε να την διοχετεύσετε σε πιο υγιείς αναζητήσεις, αντί να την αφήνετε να σάς σέρνει προς τα κάτω. Ή αν δεν μπορείτε να ασκήσετε έλεγχο στον εαυτό σας και κατά βάθος θέλετε πραγματικά να πάτε στα βαθιά, τολμήστε, θα ζήσετε μια μοναδική συναισθηματική και αισθησιακή εμπειρία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είναι καιρός να μιλήσετε για τα χρήματα; Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας που διέπει τα κοινά οικονομικά, έτσι μπορεί να χρειαστεί να αποσαφηνίσετε την  κατάσταση της σχέσης σας, καθώς επίσης τον καταμερισμό του χρόνου, της προσοχής και της συμβολής του καθενός στις υποχρεώσεις του νοικοκυριού. Μεταξύ άλλων, ίσως κάποιος από τους δυο σας-ή και οι δύο- δεν καταφέρετε να εξηγήσετε με σαφήνεια τις ανάγκες σας. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας και αφήνετε να σιγοβράζει μέσα σας η δυσαρέσκεια. Ο διαισθητικός όγδοος οίκος μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους τώρα, αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε από το σύντροφό σας να διαβάσει το μυαλό σας. Θέλετε κάτι; Ζητήστε το άμεσα, ακόμη και αν χρησιμοποιήσετε μερικά σαγηνευτικά κόλπα για να τον/την γλυκάνετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι