Λέων Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Λέων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ         

Καταλυτικές αλλαγές προμηνύονται στη ζωή σας! Οι πλανήτες βρίσκονται πάνω σας για να αποφασίσετε τι θέλετε πλέον από την αγάπη. Η Σεληνιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας αναστατώνουν τη ζωή σας και σας θέτουν βασικά ερωτήματα: Τι θέλετε από την αγάπη και τη ζωή και με ποιον/α; Είναι σώφρον να πείτε το «ναι» σε μια παλιά αγάπη; Τα αστέρια σας ωθούν να αναρωτηθείτε σε πολλά, σας βάζουν  δύσκολες ερωτήσεις που απαιτούν ειλικρινείς απαντήσεις. Επίσης προσέξτε τι δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς τα λόγια σας δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε από νευρικούς φίλους που σας εξαντλούν συναισθηματικά, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να κάψετε τις γέφυρες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γιατί τόσες διαμάχες; Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας πυροδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας εξαιτίας του εγωισμού, της έπαρσης και της αλαζονείας σας. Εκτός του ανάδρομου Ερμή, υπάρχουν και δύο εκλείψεις τον Ιούλιο. Η δεύτερη είναι μια ολική Σεληνιακή έκλειψη, και καθώς φωτίζει μαζί με τον ανάδρομο Άρη τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να κλείσει σθεναρά την πόρτα της αγάπης και να σας σπρώξει στο γκρεμό, εάν νιώθατε τρεμάμενο το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Αυτή η έκλειψη βρίσκεται στον οίκο της δέσμευσης, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε τα πράγματα επίσημα αν νιώθετε ότι αυτό το πρόσωπο είναι το άλλο σας μισό. Θα πρέπει να ζυγίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αδιάλειπτα, αλλά αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή στη σχέση σας: Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι