Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η πρακτικότητα και η λογική σας αντικαθίστανται από την εστίασή σας στο παρελθόν καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ενώ παράλληλα ο Άρης κινείται στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Εάν έχετε προσκολληθεί σε ένα άτομο από το παρελθόν, το σύμπαν τονίζει την ανάγκη σας να το αφήσετε να φύγει. Μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό (ίσως σκανδαλώδες) ή αποφασίζετε να τερματίσετε ένα δύσκολο κεφάλαιο μια για πάντα. Πώς θα μπορέσετε να ξεκινήσετε εκ νέου διαφορετικά; Ενώ μπορεί να μη σας αρέσουν τα συναισθήματά σας, θυμηθείτε ότι υπάρχει γύρω σας υποστήριξη, έστω κι αν αυτό σημαίνει να καλέσετε έναν φίλο, ώστε να μπορεί να σας μιλήσει και να σας βάλει σε τάξη. Και με την Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αναμείνετε μια σταθερή αγάπη εντός των προσεχών έξι μηνών.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μια μεγάλη ανακάλυψη διαφαίνεται στη ζωή σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, των κρυφών πληροφοριών, και παράλληλα ο Άρης κινείται στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ένα μυστικό, κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε ποια είναι η σωστή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Δεδομένου ότι τόσο ο δωδέκατος οίκος όσο και ο όγδοος οίκος δείχνουν ότι κάτι τελειώνει, θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να κλείσετε το βιβλίο σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας. Κι αυτό γιατί ίσως βαρεθήκατε να αγωνίζεστε μόνοι σας. Φεύγοντας δεν χρειάζεται να καταλογίζετε ευθύνες, ποιος έκανε τι και σε ποιον. Αντίθετα, τραγουδήστε, χορέψτε … ξεκινάτε και πάλι μια νέα ζωή από την αρχή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι