Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για να αποδεχτείτε τις θετικές δονήσεις της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα πρέπει πρώτα να αποβάλετε τα αρνητικά συναισθήματά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το θολό δωδέκατο οίκο σας και το λογικό ζώδιό σας γίνεται πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό, σε σημείο να παραπαίετε σκεπτόμενοι τον πόνο του παρελθόντος. Υπάρχει όμως και η ομορφιά αυτής της Σεληνιακής έκλειψης: Οι «φύλακες «Άγγελοί» σας βρίσκονται παντού, εμφανίζονται από το πουθενά, σας δείχνουν μικρά σημάδια που κρύβουν μεγάλα μηνύματα. Οι άνθρωποι γύρω σας θέλουν να σας βοηθήσουν, να σας ανοίξουν τις πόρτες της χαράς και της αγάπης. Τι καλύτερο από αυτό;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Οι ψυχικοί σας δέκτες είναι ανοιχτοί τώρα, αντιλαμβάνεστε τα μηνύματα που σας στέλνει ο αγαπημένος σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αυτή η ισχυρή πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να θέσει τέλος σε ένα σημαντικό κεφάλαιο της σχέσης σας ή ακόμα να σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε από μια αρνητική κατάσταση η οποία σας σέρνει προς τα κάτω. Ήρθε η ώρα να πείτε «αντίο» σε τοξικές καταστάσεις ή σε μια νοσηρή σχέση η οποία  περιορίζει τις πεποιθήσεις σας και σας δημιουργεί αρνητικό τρόπο σκέψης που σας κρατά κολλημένους στη φυλακή σας. Μπόνους: Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα είναι πολύ πιο εύκολο για σας να φύγετε με αξιοπρέπεια και ανωτερότητα.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι