Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Περνάτε γιορτινές ημέρες, ζείτε τον πυρετό της άνοιξης! Ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η νέα Σελήνη φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες για ευχάριστες και άκρως ερωτικές στιγμές. Σε περίπτωση που είχατε αμφιβολίες για τα συναισθήματα κάποιου/ας, τώρα νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια, ξέρετε ότι είστε αποκλειστικώς η κορυφαία προτεραιότητά του/της. Απελευθερώνετε τα συναισθήματά σας, ξεκινάτε κάτι νέο με ένα δελεαστικό δείπνο και μετά για ζευγάρωμα. Με αυτή την εκφραστική νέα Σελήνη ενισχύεται η αυτοεκτίμησή σας, ο θεός Έρωτας σας φέρνει κάποιον/α που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Αλλά το σύμπαν σας επισημαίνει να βάλετε πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον εαυτό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε κάποιες καίριες επιθυμίες και θα αγωνιστείτε να τις υλοποιήσετε. Η νέα Σελήνη φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τώρα θέλετε να φτάσετε βαθύτερα, στην ψυχή του αγαπημένου σας, ίσως ακόμα συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μετασχηματίσετε τη σχέση σας από την άποψη του τρόπου με τον οποίο μοιράζεστε τον πιο βαθύ εαυτό σας. Ή ίσως ενώσετε τις δυνάμεις σας για να ξεκινήσετε από κοινού μια επιχείρηση ή αγοράσετε ένα σπίτι μαζί. Η σχέση σας γίνεται πιο μόνιμη, νιώθετε ότι υπάρχει  διάρκεια, δεν μπορείτε να αποχωρήσετε τόσο απλά. Κάνετε μια κατάδυση σε βαθύτερα νερά, νιώθετε ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας χωρίσει!

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι