Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ακόμα σκέφτεστε τα παλιά; Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και μπορεί να ακούσετε νέα από έναν/μία πρώην ή ίσως το μυαλό σας συνεχίζει να παρασύρεται στις στιγμές που μοιραστήκατε κάποτε. Εάν κάποιος/α από το παρελθόν πάρει σάρκα και οστά, ίσως αξίζει να επανεξετάσετε αυτή τη σχέση, αλλά και πάλι, αυτό θα μπορούσε να είναι μια υπενθύμιση του πόσο απόμακρα είστε τώρα μεταξύ σας (και ίσως δεν θέλετε ΠΟΤΕ να βιώσετε πάλι το ίδιο σενάριο). Ο ανάδρομος Ερμής σάς βοηθά να κατανοήσετε τι θέλετε από μια σταθερή σχέση, και ποιος μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και συντροφικότητα. Και με τη νέα Σελήνη επίσης στον έβδομο οίκο σας, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα μπορούσατε να κάνετε μια ονειρική σχέση που σάς πάει στον έβδομο ουρανό.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Επαναξιολογήστε σε βάθος τη σχέση σας. Ο ανάδρομος Ερμής ανακατεύει ό, τι αφορά την τεχνολογία, τα ταξίδια και τη σχέση σας, για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για σας. Αλλά στη δική σας περίπτωση ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και πιθανώς να έχετε φτάσει στα όριά σας με τον αγαπημένο σας, έτσι δημιουργούνται άσκοπες συναισθηματικές εκρήξεις. Μην απελπίζεστε, ο ανάδρομος Ερμής στρέφει την προσοχή σας στο παρελθόν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε ό, τι δεν λειτουργεί, να ενισχύσετε συναισθηματικά το δεσμό σας και να αντιμετωπίσετε τα ανεπίλυτα ζητήματα. Πρέπει να προχωρήσετε μπροστά και αυτό δεν θα γίνει με το να κρύβετε κάποια πράγματα. Τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι