Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Σας πονά πολύ το παρελθόν; Με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη φωτιά που σας έχει ανάψει μια παλιά αγάπη; Έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις ή όχι; Δώστε χρόνο μέχρι να φύγει η ομίχλη από το δρόμο σας. Θυμηθείτε: Η αυτοσυγκράτηση, ο αυτοέλεγχος και η αυτοπειθαρχία είναι το κλειδί της ευτυχίας σας. Εμπιστευθείτε τον πνευματικό κόσμο, θα σας στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που θα είστε αναποφάσιστοι. Τελικά, τον επόμενο μήνα που θα έχει φύγει η επιρροή του ανάδρομου Ερμή, θα αισθανθείτε ψυχικά δυνατότεροι και θα πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο ολόκληρης της ζωής σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μην πανικοβληθείτε αν νιώσετε να καταρρέετε από άγχος για το μέλλον της σχέσης σας. Με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, πρέπει να δεσμευτείτε! Το σύμπαν όμως έχει ένα σκοπό: Επιβραδύνει τη ροή των γεγονότων έτσι ώστε να αποσαφηνίσετε αν η σχέση σας μπορεί να γίνει πιο σταθερή. Προσέξτε να μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας και τις υπεραναλυτικές σκέψεις σας να σας καταβάλουν ψυχολογικά. Δώστε τη δέουσα προσοχή στη συμπεριφορά και τα κρυμμένα κίνητρα του αγαπημένου σας. Υπάρχει ισορροπία; Έχετε συζητήσει τα μελλοντικά σχέδιά σας; Το σύμπαν δεν σας δίνει ακόμα το κόκκινο φως. Είναι κίτρινο, έτσι κάντε λίγο πίσω και προχωρήστε με προσοχή.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms