Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αισθάνεστε ότι έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε και να βγείτε νικητές σε οποιαδήποτε δυσκολία χάρη στην πανσέληνο στο δυναμικό όγδοο οίκο σας. Αλλά για να ικανοποιήσετε πραγματικά τη σφοδρή επιθυμία σας για ζωή και πάθος, θα πρέπει να έχετε δίπλα σας κάποιον/α με τον οποίον νιώθετε μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση και παράλληλα σεξουαλικό πάθος. Μην ψάχνετε όμως το όμορφο πρόσωπο και το καυτό κορμί, θα πρέπει να ευχαριστήσετε το μυαλό και την ψυχή σας. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίο/α η σχέση μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να κάνετε κι εσείς βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να πνίγεστε στις φοβίες και τις ανασφάλειές σας. Ίσως αναφέρετε στους καλούς φίλους σας ότι είστε ανοιχτοί στη δημιουργία μιας νέας σχέσης, επισημαίνοντας βέβαια τους όρους σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως τα χρήματα έχουν δημιουργήσει ρήγμα στη σχέση σας; Με την παρηγορητική επίδραση της νέας Σελήνης και της πανσελήνου στο δεύτερο και όγδοο οίκο σας αντίστοιχα, τους οίκους των χρημάτων, μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία καθώς το σύμπαν δημιουργεί συνθήκες συμπόνιας και κατανόησης. Αντί να αναμασάτε τα άσχημα που συνέβησαν εξαιτίας μιας οικονομικής κρίσης μεταξύ σας, βρίσκετε μια δίκαιη λύση που λειτουργεί και για τους δυο σας. Είστε τώρα διατεθειμένοι να ακούσετε και τη θέση του άλλου. Αν έχετε παραμελήσει τη σχέση σας, περάστε περισσότερο προσωπικό χρόνο οι δυο σας στο σπίτι, μιλήστε για ό, τι κρύβετε στην ψυχή σας και μοιραστείτε τα πιο μύχια συναισθήματά σας υπό το φως των κεριών.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι