Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε; Ότι δεν μπορούν να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας; Η ανάδρομη Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας θα μπορούσε να σας αποβάλει από το ερωτικό παιχνίδι, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ρομαντικά και σεξουαλικά εκτός τόπου και χρόνου. Μπορεί να αισθάνεστε φοβισμένοι και καχύποπτοι για να μπείτε και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι ή είστε εντελώς αβέβαιοι για το τι θέλετε. Θα μπορούσατε να γίνετε τόσο επιλεκτικοί, που δεν δίνετε στους κοινούς θνητούς μια ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της Αφροδίτης η παρελθοντική ανασκόπηση που κάνετε βγάζει στην επιφάνεια την πιο αναλυτική σας πλευρά, αλλά να είστε προσεκτικοί, να μην είστε πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Ίσως ακόμα σκέφτεστε τα προβλήματα του παρελθόντος και τα αφήνετε να κυριαρχούν στην καθημερινή σας ζωή … καθώς πίνετε τον καφέ σας, οδηγείτε ή εργάζεστε …

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απομακρυσμένοι και ψυχροί; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και δυσχεραίνει την επικοινωνία στη σχέση σας. Ακόμα και οι σταθερές σχέσεις μπορεί να μπλοκάρουν ή απλά να μη μπορούν να συνεννοηθούν. Μην έχετε τόσες απαιτήσεις. Αν και μπορεί να θέλετε να ανταγωνιστείτε τον αγαπημένο σας για να έχετε τον έλεγχο, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις ενέργειές σας και τα λόγια σας. Είτε εσείς ή το άλλο άτομο ίσως πιέζετε τα πράγματα να συμβούν γρήγορα ή βγάζετε το όπλο αν ο αγαπημένος σας δεν επικοινωνεί συχνά μαζί σας. (Πραγματικά πρέπει να κάνετε Skype πέντε φορές την ημέρα;) Κινηθείτε με αργό και σταθερό ρυθμό αντί να απαιτείτε. Ο δρόμος προς ένα λαμπρό μέλλον βασίζεται στο πώς αλληλεπιδράτε μεταξύ σας τώρα, στο σήμερα. Αν η αγάπη αυτή προορίζεται να διαρκέσει, θα συμβεί. Δώστε χρόνο και χώρο στη σχέση σας να αναπτυχθεί.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms