Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θυμωμένα συναισθήματα για μια απώλεια ή προδοσία του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και εκπλήσσουν ακόμα και εσάς τους ίδιους καθώς η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας ενώ ο Άρης αναταράζει το θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Ώρα να αφήσετε την κακεντρέχεια και τη μνησικακία, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι! Υπάρχει όμως και η θετική πλευρά σε όλη αυτή την αναταραχή: Έχετε μια άμεση σύνδεση με τον πνευματικό κόσμο τώρα και το ένστικτό σας είναι πολύ δυνατό για να καταλάβει την αγνή αγάπη από το πάθος της στιγμής, έτσι ενεργοποιήστε τις διαισθητικές δυνάμεις σας και θα συμβούν θαύματα. Απλά αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει και να σας δώσει βοήθεια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το κοσμικό μήνυμα της πανσελήνου στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και του Άρη στον Σκορπιό και στο θολό δωδέκατο οίκο σας είναι να ξεφύγετε από τα αποτρόπαια συναισθήματά σας, να προχωρήσετε με σύνεση και λογική στο ασφαλές μονοπάτι σας. Βέβαια, μπορεί να χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον αγαπημένο σας προκειμένου να σταματήσετε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση, αλλά υπάρχει τρόπος να φέρετε την ισορροπία: Βασιστείτε στην έμφυτη αισιοδοξία σας και δείτε την φιλελεύθερη πλευρά σας ως το πιο σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο, αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε σταθερότητα μακροπρόθεσμα. Για να μπορείτε να απολαύσετε μακροπρόθεσμα την οικειότητα και την ασφάλεια, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε όλα τα σκληρά μαθήματα του παρελθόντος που λάβατε από αυτή τη σχέση και ότι έχουν τελικά αποπληρωθεί. Έχετε κυλιστεί στη λάσπη, αλλά όπως λένε οι Βουδιστές, «Μέσα από τη λάσπη μπορεί να ξεπροβάλει το πιο όμορφο λουλούδι».

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι