Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να αποφύγετε αυτόν τον κατακλυσμό των αρνητικών σκέψεων που προκαλούνται από καταστάσεις του παρελθόντος και την επιρροή της νέας Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Έντονες μεταβολές διάθεσης και βαριά συναισθήματα μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και προβληματίζουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους. Το σύμπαν σας ζητά να διεισδύσετε στα άδυτα της ψυχής σας και να επεξεργαστείτε τα αρνητικά συναισθήματα, κι αυτό γίνεται καλύτερα με τη βοήθεια ενός οικείου προς εσάς προσώπου. Πάνω απ’ όλα, βεβαιωθείτε ότι δεν απομονώνεστε και δεν κλείνεστε στον εαυτό σας. Ευτυχώς η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα σας χαρίσει στιγμές διασκέδασης και φλερτ, αλλά δεν είναι αρκετή για να σας κάνει να δώσετε την καρδιά σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δώστε απαντήσεις για το τι δεν έχει επιλυθεί. Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα ανεπίλυτο θέμα γύρω από την οικογενειακή σας ζωή. Αν έχετε σχέδια να μετακινηθείτε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας, κάντε λίγο πίσω. Το σύμπαν σας δίνει χρόνο να σταματήσετε και να προβληματιστείτε πριν προχωρήσετε. Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής που θέλετε να ζήσετε, τι είδους σπίτι θέλετε, την ατμόσφαιρα και τη γειτονιά που σας ταιριάζει. Μπορεί να αισθανθείτε έναν εσωτερικό αγώνα, ίσως νιώσετε μεγάλο συναισθηματικό βάρος από τις οικογενειακές υποχρεώσεις που βρίσκονται στους ώμους σας. Οι γονείς σας, τα παιδιά σας και οι συγγενείς σας θα μπορούσαν τώρα να σας στηρίξουν σε μεγάλο βαθμό.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms