Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Συναισθηματική έκρηξη από το ερωτικό σας παρελθόν; Αρκετά πιθανό. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και βασανίζεστε από  παλιά ζητήματα, τα οποία έρχονται ίσως με τη μορφή ενός ανησυχητικού ονείρου ή κάποιας άλλης υπενθύμισης ενός/μιας πρώην. Νιώθετε τα πάντα γύρω σας να είναι θολά, τα βάζετε με τον εαυτό σας που ήσασταν θύμα. Βέβαια, μπορεί να ξεχάσετε τις καλές στιγμές που έχετε ζήσει και τα καρμικά μαθήματα που πήρατε. Δεν χρειάζεται να μισείτε εκείνη την αγάπη που σας πρόδωσε, πώς θα προχωρήσετε μπροστά; Ή μπορεί να αναφέρετε την ιστορία με τον/την πρώην σας σε ένα blog, ακόμη και χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο για να κρυφτείτε, έτσι ώστε να μπορούν οι άλλοι να μάθουν από τα λάθη σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Λογική ή ψευδαίσθηση; Λοιπόν, δεν θα μπορείτε να αποσαφηνίσετε πλήρως τώρα την αλήθεια από το ψέμα καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στο θολό δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει να βαδίζετε σε ένα τεντωμένο σκοινί. Ό, τι αναδύεται τώρα, είτε μια παλιά προδοσία ή οποιοδήποτε άλλο επίφοβο ή επίπονο ζήτημα, είναι εκατό τοις εκατό δική σας ευθύνη να ασχοληθείτε με αυτό ώριμα. Ίσως ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε, όταν δίνετε συγχώρεση συνειδητά, σίγουρα θα απελευθερωθείτε. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια ξέρουν ότι η σχέση άντεξε μέσα από τις δυσκολίες. Ή ίσως επειδή τώρα νιώθετε πιο άνετα να είστε αληθινοί, αυτό βοηθά στο να ανοίξετε περισσότερο την καρδιά σας, αγκαλιάζοντας την ψυχή του αγαπημένου σας πιο βαθιά από ποτέ. Αναζητάτε με πάθος την οικειότητα, τη βαθιά ένωση ψυχής και σώματος.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms