Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Νιώθετε μια έντονη νοσταλγία καθώς η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Περιηγείστε στο παρελθόν, έρχονται στη μνήμη σας αυτές οι παλιές αγάπες που πέρασαν από τη ζωή σας. Βλέπετε παλιές φωτογραφίες, διαβάζετε παλιά μηνύματα, ίσως ακόμα πάτε κάπου όπου παίζατε παιδιά. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μερικές οδυνηρές αναδρομές τώρα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Ίσως νιώσετε χάος και σύγχυση κατά την επεξεργασία ορισμένων βαριών συναισθημάτων ή απλώς επανεξετάζοντας την τρυφερότητα και την αγάπη που δώσατε και δεν πήρατε πίσω. Μπορεί ακόμα να δείτε τον αληθινό (και ενδεχομένως αρνητικό) εαυτό κάποιου/ας ή ίσως μια δύσκολη παλιά σχέση εμφανιστεί ξανά αλλά για να δώσετε αυτή τη φορά ένα οριστικό τέλος.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον οικείο τέταρτο οίκο σας, βρίσκεστε στο χάος και την ασάφεια, θέλετε να γνωρίζετε αν η σχέση σας έχει γερά συναισθηματικά θεμέλια. Βεβαιωθείτε όμως ότι σκέφτεστε λογικά και προσγειωμένα πριν πείτε το «ναι» σε οποιαδήποτε κίνηση προς μια επίσημη δέσμευση. Ο ανάδρομος Ερμής σας οδηγεί προς τη συνειδητοποίηση ότι πρέπει να φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας, ειδικά αν έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια στο άλλο σας μισό. Μπορεί να είστε κοινωνικοί και περιπετειώδεις, αλλά μην υποτιμάτε την αξία της μοναξιάς. Όπως είπε ο Jean-Paul Sartre: Αν αισθάνεσαι μοναξιά όταν είσαι µόνος, έχεις κακή παρέα». Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά στο αισιόδοξο ζώδιό σας, έτσι ευκαιρία να απολαύσετε λοιπόν λίγες ευτυχισμένες ώρες με τον εαυτό σας, όσο μπορείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι