Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κολυμπήστε στα βάθη, οι πλανήτες σας καλωσορίζουν αυτόν το μήνα σε πιο οικεία και βαθιά νερά. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο και στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, ενδυναμώνει τις ευαισθησίες σας και το πάθος σας, αναζητάτε κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει οικειότητα και ένωση ψυχών. Νιώθετε το φεγγάρι να καθοδηγεί τα βήματά σας, έτσι μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα μπορούσατε να βρεθείτε στην αγκαλιά της αδελφής ψυχής σας. Ή ίσως πάτε κάπου για γεύμα ή καθώς ακολουθείτε τη συνήθη διαδρομή προς το σπίτι σας, έρχεται η «μοίρα» που γνέθει το νήμα της ζωής για να ξεδιπλώσει μια σειρά από γεγονότα που θα καταλήξουν να αλλάξουν για πάντα τη ζωή σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, δώστε σημασία στη διαίσθησή σας γιατί θα σας δείξει τα σημάδια …

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Νιώθετε την ανάγκη να στηρίξετε ανιδιοτελώς τον αγαπημένο σας, αισθάνεστε ότι είστε πραγματικά συντονισμένοι μαζί καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Ναι, είναι καλό να είστε δεκτικοί και ανοιχτοί στην υποστήριξη και τη φροντίδα, αλλά και με τα κατάλληλα όρια. Η υπερβολική προσοχή δεν είναι υγιής, δεδομένου ότι το ειλικρινές και ανοιχτόκαρδο ζώδιό σας μπορεί να δείξει υπερβολική εμπιστοσύνη όταν είναι ερωτευμένο. Έχετε επίσης τη διάθεση να απομακρύνετε άτομα από τον κοινωνικό κύκλο σας τα οποία αρνούνται τη σχέση σας, αφήνοντας μόνο τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε κατηγορηματικά. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, δεν μπορείτε να αφήνετε κάποια σκιώδη πρόσωπα να στερούν τον ήλιο της ψυχής σας. Τώρα είναι η ώρα να τους εξαφανίσετε από τη ζωή σας. Δεν έχετε χρόνο για το δράμα τους!

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι