Τοξότης Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ερωτικά συναισθήματα θα μπορούσαν να αναδευτούν για έναν φίλο σας ή κάποιον/α στον κοινωνικό κύκλο σας ή απλά απολαμβάνετε τα ερωτικά πειράγματα χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Τώρα έχετε μια ανάλαφρη προσέγγιση στο φλερτ και το ζευγάρωμα. Ίσως ένας φίλος ο οποίος είναι παράλληλα και περιστασιακός εραστής/ερωμένη αποδειχθεί τελικά πολύ ελκυστικός στα μάτια σας τώρα. Ίσως μάλιστα φλερτάρετε στο διαδίκτυο ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α μέσω της συμμετοχής σας σε μια ανθρωπιστική ομάδα, καθώς ο ενδέκατος οίκος είναι επίσης γνωστός για τον ανθρωπισμό. Ίσως σάς έλξει η ζωντάνια και η ανθρωπιά αυτού του ατόμου και βρίσκετε την αληθινή αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα, ίσως νιώθετε ότι κάτι καρμικό σάς συνδέει με τον αγαπημένο σας, κι  αυτό είναι η βαθιά ένωση ψυχής. Το φεγγάρι θα μπορούσε να αναδείξει ένα μεγάλο βήμα ζωής που κάνετε μαζί, όπως συγκατοίκηση, εγκυμοσύνη ή δέσμευση. Τα γεγονότα μπορεί να διαρκέσουν τους επόμενους έξι μήνες για να ξεδιπλωθούν, αλλά από αυτό το μήνα κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός. Αν έχετε κρατήσει μνησικακία, αυτή η πανσέληνος σας βοηθά να θάψετε το παρελθόν και να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου ατόμου. Η τιμωρία του συντρόφου σας δεν σάς βγάλει πουθενά, έτσι αφήστε αυτή τη νοσηρή δυναμική, ακολουθώντας μια πιο ήπια και συμπονετική προσέγγιση. Θα εκπλαγείτε από την απάντηση που θα πάρετε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι