Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αφήστε την καρδιά σας να καθοδηγήσει τις ενέργειές σας. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και με τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας αισθάνεστε κάτι περισσότερο από απλά συναισθήματα. Αν βγείτε το βράδυ, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ενδιαφέροντες τύπους, και αν κάποιος/α σάς κοιτά έντονα στα μάτια, μην τραβήξετε το βλέμμα σας! Μπορεί αργότερα να διαπιστώσετε ότι είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος, κάποιος/α που δεν φοβάται να είναι ευάλωτος συναισθηματικά και να αποκαλύψει τον αληθινό εαυτό του. Επισήμανση: Ο επαναστατικός Άρης βάζει κάτω την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να υπονομεύσει μια δυνητικά καλή σχέση. Μην παίζετε παιχνίδια ή προσπαθήσετε με χειραγώγηση να έχετε το πάνω χέρι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εάν επιτίθεστε στο σύντροφό σας για να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας, θα δημιουργήσετε συναισθηματική απόσταση. Με τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας οι σκέψεις και οι ενέργειές σας ξεφεύγουν, ψάχνετε να αποκαλύψετε την αλήθεια, θέλετε να συζητήσετε πολύ πιο βαθιά θέματα. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μπορεί να θέλει να κρατήσει τα πράγματα χαλαρά και διασκεδαστικά, αλλά ο φλογερός Άρης στον έντονο όγδοο οίκο σας τα θέλει «όλα ή τίποτα». Σκάψτε βαθύτερα στην ψυχή σας προκειμένου να καταλάβετε τα ενδόμυχα κίνητρά σας. Μήπως κατά βάθος ψάχνετε λίγο χώρο να αναπνεύσετε ελεύθερα; Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αλλά πείτε το με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι