Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δοκιμάστε απλώς να αντισταθείτε στην αγάπη! Εντελώς μάταιο! Μια καλύτερη ιδέα; Παραδοθείτε σε αυτό το κύμα των συναισθημάτων που έχουν προγραμματίσει η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αν ψάχνετε την αγάπη, ίσως να μην την βρείτε στα συνηθισμένα μέρη. Η Αφροδίτη ανοίγει το μυαλό σας σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά από την πόλη σας και αλλάζει τις αντιλήψεις σας για τον έρωτα. Θα προσελκύσετε ανθρώπους από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας και βασικά ο καθένας θα σας φαίνεται χαρούμενος και επικοινωνιακός, έτοιμος να σας κάνει αυτή την … τολμηρή πρόταση. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε να προσελκύσετε θαυμαστές, με την αυτοπεποίθηση που προβάλετε, δημιουργείτε θετική ενέργεια γύρω σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η ρομαντική Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας ενώνεται με τον παθιασμένο Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, προκαλώντας σας να αναρωτηθείτε: Πού πάει αυτή η σχέση; Εάν βρίσκεστε σε μια μακρόχρονη σχέση, ίσως να υπάρχουν ακόμα μερικές μεγάλες αναπάντητες ερωτήσεις που διαπερνούν το κεφάλι σας. Ποιές αλλαγές θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο νόημα σε αυτή τη σχέση; Δεν χρειάζεται να βάλετε τώρα δακτυλίδι, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε αν μπορείτε μαζί να δημιουργήσετε ένα κοινό μέλλον. Αν έχετε πρόσφατα ξεκινήσει μια νέα σχέση, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε αν υπάρχει εμπιστοσύνη και ένα κοινό μέλλον μαζί. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να κάνετε τέτοιου είδους ερωτήσεις, αλλά μπορείτε με υπαινιγμούς να πάρετε κάποια απάντηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι