Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Όλα για τον εαυτό σας! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οι δικές σας επιθυμίες έχουν προτεραιότητα, προσανατολίζεστε στην ικανοποίηση των δικών σας αναγκών, κι αυτό δημιουργεί επιπρόσθετη έλξη στους γύρω σας. Το φεγγάρι σηματοδοτεί την προσωπική σας νέα χρονιά, μια χρονική περίοδο για να ξεκινήσετε από το μηδέν στην αγάπη αλλά και με ολόκληρη τη ζωή σας, ή τουλάχιστον κάποιο τομέα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη θετική συμπαντική ενέργεια, ίσως θελήσετε να κάνετε το ντεμπούτο σας με μια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση ή απλώς να ενεργείτε πιο συνειδητά στο πώς επιλέγετε τον ερωτικό σας σύντροφο, ιδίως όσον αφορά τη στάση σας ή την πρώτη εντύπωση που κάνετε. Αυτό είναι τελικά  καθοριστικός παράγοντας γι’ αυτόν/ήν που προσελκύετε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θέστε κάποιες τολμηρές επιθυμίες σας στον αγαπημένο σας και αφήστε το σύμπαν να κανονίσει τις λεπτομέρειες. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, εκπέμπετε μια συμβιβαστική και διπλωματική ενέργεια, έχετε τη διάθεση να αγωνιστείτε για την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας. Και με τον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αν υπάρχουν τραύματα από το παρελθόν στη σχέση σας, τα θεραπεύετε. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να σταματήσετε να μοιράζεστε τις πιο μύχιες λεπτομέρειες του νου και της ψυχής σας, αλλάζοντας σκοπίμως τη δυναμική της σχέσης σας καθώς τώρα εκπέμπετε σε ένα πιο θετικό μήκος κύματος. Τυχόν ενέργειες που κάνετε τώρα θα έχουν δύναμη και θα δείτε τα πράγματα να ανθίζουν τους επόμενους έξι μήνες. Επισήμανση: Δεν χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις για τις πράξεις σας, απλά τιμήστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και ζήστε λίγο πιο ανεξάρτητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι