Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Φροντίστε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του προσωπικό χρόνο και χώρο! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, των συναισθημάτων και της οικογένειας, ενισχύοντας την ανάγκη σας να αποσυρθείτε για λίγο από την ενεργό κοινωνική ζωή και να σκεφτείτε. Το σπίτι σας είναι ο ιερός σας χώρος αυτή τη στιγμή και δεν θέλετε κανέναν να εισέλθει σε αυτό απρόσκλητος. Κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν,  σε εκείνες τις παλιές καλές στιγμές με κάποιον/α που τώρα έχει φύγει από τη ζωή σας και σας πιάνει μια γλυκιά νοσταλγία. Το φλερτ δεν είναι τώρα η πρωταρχική σας ανάγκη, απλά αισθάνεστε πολύ άνετα στο σπίτι σας, για κανέναν/καμία δεν θέλετε να αφήσετε τον καναπέ σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Λάμπετε όταν παίζετε μαζί με τον αγαπημένο σας στο σπίτι σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, των συναισθημάτων και της οικογένειας, και δίνετε όλη τη φροντίδα στον αγαπημένο σας, φιλοξενείτε άτομα στο σπίτι σας, νιώθετε μια θετική ενέργεια γύρω σας. Καλέστε τους γονείς σας, συγκεντρώστε τους συγγενείς σας και ανακαλύψτε τις ρίζες σας. Παίξτε με τα παιδιά σας (αν έχετε) και πάτε όλοι μαζί έναν περίπατο στην παραλία ή οπουδήποτε κοντά σε νερό. Νιώθετε την ανάγκη να νιώσετε «ένα» με τον αγαπημένο σας, έχετε μια «μητρική» έκφραση και τρυφερή διάθεση. Ίσως ακόμα μπορεί να ανακαλύψετε ότι χρειάζεστε προσωπικό χρόνο για να εκτιμήσετε τον πλούτο των συναισθημάτων που παίρνετε.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι