Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μια νέα παθιασμένη σχέση ξεκινά κάτω από το φως της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε να είστε ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο όπου μαζί μπορείτε να κινήσετε βουνά. Λάμπει ένα φως στην ψυχή σας κάτω από αυτό το απρόβλεπτο νέο ξεκίνημα, αλλάζουν οι συνθήκες στην προσωπική σας ζωή. Γενικά, είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε την αγάπη, είστε αυθόρμητοι και ειλικρινείς σε σχέση με αυτό που θέλετε. Και αυτό που βαθιά επιθυμείτε είναι αμοιβαία υποστηρικτικές σχέσεις που βασίζονται σε ίση παροχή και λήψη. Κάποιος/α που θα συναντήσετε αυτό το μήνα θα μπορούσε να γίνει το «άλλο σας μισό» κατά κάποιον τρόπο τους επόμενους έξι μήνες. Να είστε ανοικτοί σε αυτή τη δυναμική ενέργεια του φεγγαριού και η ζωή θα σας χαμογελάσει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Που πάει η σχέση σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα παραπέρα, ίσως ακόμα μιλήσετε για δέσμευση ή συγκατοίκηση, ακόμα και γάμο. Πάνω απ’ όλα βάζετε το «εμείς» και όχι το «εγώ». Θέλετε συντροφιά, δεν έχετε σκοπό σε αυτή η ζωή να παρακολουθείτε τηλεόραση στον καναπέ σας και μόνοι! Και με την Αφροδίτη στο μυστικιστικό όγδοο οίκο σας νιώθετε η σχέση σας να έχει μια καρμική, μυστικιστική ποιότητα, έχετε μια … μοιραία αίσθηση, σαν να γνωρίζετε ο ένας τον άλλο από προηγούμενες ζωές. Ποιος ξέρει … ίσως κάπου … κάποτε …να έχετε ξανασυναντηθεί! Νιώθετε μια έντονη οικειότητα, το πάθος σας αναφλέγεται, ζείτε την πιο αιθέρια διάσταση της σεξουαλικότητας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι