Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως έχετε ασχοληθεί υπερβολικά με την εργασία σας που ξεχάσατε την αγάπη; Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές, ίσως ακόμα κάνετε ερωτικά σχέδια για το μέλλον. Ίσως να νιώσετε γοητευμένοι από κάποιον/α που τον/την συναντάτε συχνά στον κοινωνικό σας περίγυρο και μαζί νιώθετε ότι είστε ένα δυναμικό ζευγάρι που όλοι γυρίζουν το κεφάλι τους για να σας δουν όταν μπαίνετε σε μια αίθουσα. Ακόμα και οι πιο αναποφάσιστοι του ζωδίου σας θα αναζητήσετε το συνοδοιπόρο σας στη ζωή. Χρησιμοποιήστε μόνο την έμφυτη διπλωματία σας και την ευγένειά σας για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ο εγωισμός και η αλαζονεία δεν είναι σίγουρα καλοί σύμβουλοι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η αγάπη χάνει την ελεύθερη βούλησή της καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Κάνετε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, ξαφνικά ρωτάτε τον αγαπημένο σας … πού πάμε; Απλώς να γνωρίζετε ότι αν εστιάζεστε υπερβολικά στους μελλοντικούς στόχους της σχέσης σας, αυτό θα μπορούσε να απειλήσει σοβαρά το χαρούμενο ύφος της αλλά και το πάθος μεταξύ σας. Μην αφήνετε τη βιασύνη σας να σας κάνει να χάσετε το σήμερα. Κόψτε ταχύτητα. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να επιβαρύνετε συναισθηματικά τον αγαπημένο σας πιέζοντάς τον. Θυμηθείτε επίσης ότι ο έρωτας μπορεί να ξυπνήσει ή και να φύγει, ακόμα και αν είστε παντρεμένοι πενήντα χρόνια.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms