Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος σε σας, είστε το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό! Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σας ενώ η πανσέληνος ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και γίνεστε ο ηγέτης στην ερωτική αρένα. Ζεσταίνεται η καρδιά σας, νιώθετε ότι έχετε περισσότερο ανάγκη τη συντροφικότητα και τολμάτε να πάρετε νέες πρωτοβουλίες. Σαν αντάλλαγμα θα έχετε τη διαβεβαίωση που ζητάτε. Ίσως αποκτήσετε μια νέα στάση στην αγάπη, ίσως ξαφνικά αλλάξετε την εμφάνισή σας. Αν έχετε καιρό κάποιον/α στο μυαλό σας, έχετε τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, ο τροχός της τύχης γυρίζει για σας!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Που βαδίζει η σχέση σας; Έχετε κοινές αξίες και όνειρα ζωής; Τις απαντήσεις σε αυτά τα φλέγοντα ερωτήματα θα σας τις δώσουν η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σας  καθώς και η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων.  Απομακρύνονται το άγχος, η αναποφασιστικότητα και η πίεση, βλέπετε και πάλι τη σχέση σας με ένα θετικό τρόπο. Γεμάτοι τόλμη και ζωντάνια εξορμάτε στη δράση, είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Ετοιμαστείτε να δείτε τη νύχτα να γίνεται ημέρα, βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη σας. Δεν χρειάζεται πλέον να είστε στα παρασκήνια ή να κάνετε εικασίες σχετικά με τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε άμεσες, τολμηρές ερωτήσεις προκειμένου να αποσαφηνίσετε αν θα φτάσετε μαζί στη γραμμή τερματισμού. Εάν μπορέσετε να χειριστείτε τις διαφωνίες, θα κάνετε το γύρο του θριάμβου πριν τελειώσει το έτος!

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι