Ζυγός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ζυγός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το πάθος σας είναι ασυγκράτητο, δεν διστάζετε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας μέχρι να το κατακτήσετε καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μη βιάζεστε όμως. Η πανσέληνος φωτίζει τον μυστικό όγδοο οίκο σας και ίσως υπάρχει κάτι κρυμμένο που τώρα δεν μπορείτε να το ορίσετε. Το φεγγάρι σας ζητά να αφιερώσετε λίγο χρόνο προκειμένου να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να αποσαφηνίσετε πώς θα θέλατε να κυλίσουν τα πράγματα σε αυτή τη συγκεκριμένη σχέση. Εξερευνήστε τη σχέση ανάμεσα σε αυτό που περιμένετε και ανάμεσα σε αυτό που μπορεί να σας προσφέρει το άλλο άτομο, δείτε τη ζωή υπό πνευματική έννοια και μην παρασύρεστε από τα πάθη σας, δεν είναι καλός σύμβουλος για την αρμονία και τη συντροφικότητα που αναζητά διακαώς το εξισορροπητικό ζώδιό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Διαμάχες για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, ίσως ακόμα και για τις αξίες  του χρήματος δημιουργούν ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας αποφασίσετε να χωρίσετε, η ζήλεια και η κτητικότητα, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής των περιουσιακών στοιχείων, θα μπορούσε να γίνει έκρυθμη, και ενδεχομένως να φτάσετε στα άκρα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις τεταμένες καταστάσεις και βρείτε τρόπους για να λειτουργήσουν τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα και για τους δυο σας. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι … ναι, αυτό το άτομο μπορεί να έχει έναν καλό δικηγόρο, αλλά έχει και Αχίλλειο πτέρνα. Απευθυνθείτε στην τελευταία.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms