Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 149

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καθοριστικής σημασίας είναι η εβδομάδα αυτή για εσένα αγαπημένε Αιγόκερε, αφού η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει στο φως θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά και μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλείσεις καταστάσεις και να ολοκληρώσεις σχέσεις και συμφωνίες με απότομο και επιθετικό τρόπο, αν δεν είναι προσεκτικός στον χειρισμό των πραγμάτων. Γι’ αυτό καλό είναι να θυμάσαι ότι εσύ καθορίζεις και οδηγείς τις καταστάσεις και από την δική σου συμπεριφορά θα καθοριστούν οι εξελίξεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο, αλλαγή κατοικίας ξαφνική που θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσένα ή ακόμα και μία ευκαιρία για οικογενειακή δουλειά ή δουλειά από το σπίτι με οικονομικό όφελος ικανοποιητικό. Ο έρωτας παραμονεύει στο φιλικό οικείο περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα μπει σαν σίφουνας στην ζωή σου, κεραυνοβολώντας σε και αλλάζοντας τα πάντα στην προσωπική σου ζωή. Να είσαι προετοιμασμένος όμως για να φύγει και ξαφνικά, με τον ίδιο τρόπο που ήρθε, για να προστατέψεις έτσι τον εαυτό σου. Μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου δημιουργώντας ρομαντικό περιβάλλον και να οδηγήσεις έτσι την σχέση σου μακριά από τα τετριμμένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03 βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις, που πιθανά πρέπει να κλείσουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ωθώντας σε στο να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό δεν λειτουργεί βοηθητικά, καθώς μπορεί να γίνεις έμπλεος υποκειμενικότητας αλλά και να έχεις την τάση να παρερμηνεύεις ή να παρερμηνεύονται τα λόγια σου, δυσκολεύοντας έτσι την επικοινωνία. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στο ζώδιό σου εντείνει την νευρικότητα και είναι χαρακτηριστικό ότι μπορεί να γίνεις εξαιρετικά σκληρός, επιθετικός, με «βίαιη» έκφραση αυτών που θέλεις, κάτι που δεν θα βοηθήσει στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.

Προσπάθησε να περιορίσεις οργή, ανασφάλειες, εριστική συμπεριφορά και κατήφεια για να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να βρεις την χρυσή τομή σε ότι σε απασχολεί. Διαφορετικά, οι συγκρούσεις με ανωτέρους, με συνεργάτες, με οικεία πρόσωπα αλλά και με τον σύντροφό σου είναι αναμενόμενες, μη αναμενόμενη είναι όμως η εξέλιξη και δεν θα είναι δύσκολο να χαθεί ο έλεγχος.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι