Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις αρχές της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και μπαίνεις σε ένα είδος εσωστρέφειας και μοναχικότητας. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς σε απασχολούν έντονα και προσπαθείς να δρομολογήσεις συζητήσεις και λύσεις. Η εσωτερική ένταση που νιώθεις πιθανά να βγει στο ταίρι σου, καθώς τάσεις ζήλιας και κτητικότητας μπορεί να υπάρξουν και να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός είναι ο καλύτερος τρόπος να εκτονώσεις την ενέργειά σου αυτή. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες ή στην ερωτική σου ζωή που να μην μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία και να βγάλεις τον επαναστάτη χωρίς αιτία που κρύβεις μέσα σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και εντείνει την εσωστρέφεια, την μοναχικότητα, την ανάγκη να σιωπάς παρά να εκφράζεσαι. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που έχουν σχέση με οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα είναι εύκολο να παρεξηγηθούν πράγματα που θα πεις και να μην πάρει την πορεία που περιμένεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα αυτόν τον καιρό και να περιμένεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία για να τις πραγματοποιήσεις.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φέρνει στην πρώτη γραμμή ζητήματα που αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο παλιές εκκρεμότητες και λογαριασμοί μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ακόμα και για πιθανά έκτακτα έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν. Συζητήσεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου καλό είναι να γίνουν σε ήπιο κλίμα, γιατί άγχος, νευρικότητα και εριστική διάθεση μπορεί να λειτουργήσουν αντίστροφα από ότι περίμενες. Συναισθηματικά, έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και επιθυμία ελευθερίας μπορεί να φέρουν συγκρούσεις με το ταίρι σου που θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι