Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η εβδομάδα αυτή που προηγείται της τελευταίας έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, είναι Σεληνιακή έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 επηρεάζοντας για εσένα τα οικονομικά σου και πιθανές οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις με τρίτους. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλη σου την τρυφερότητα, την κατανόηση και την επιθυμία για ασφάλεια και ζεστασιά προς το σύντροφό σου κάτι που θα οδηγήσει σε   υπέροχες ερωτικές στιγμές που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για τη σχέση σου.

Παράλληλα, ο Ερμής  στο ζώδιό σου σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  και είναι γεγονός ότι δείχνεις διεισδυτικότητα και έντονη διαίσθηση σε πιθανές  επιλογές που θέλεις να κάνει σε επίπεδο συνεργασιών ή σε άλλους τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι σκληρός σε ότι εκφράζεις καθώς μπορεί να πληγώσεις το ταίρι σου ή συνεργάτες και να οδηγήσεις τη σχέση σου σε σύγκρουση με δυσμενείς συνέπειες.

Τέλος ο Ήλιος στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό,  κάτι που επηρεάζει τον γεννημένο στις τελευταίες μέρες του ζωδίου και μπορεί να φέρει ανατροπές και αιφνίδια γεγονότα σε οικογενειακό επίπεδο που θα εκτοξεύσουν την ένταση και θα σε οδηγήσουν σε πιθανές συγκρούσεις με το σύντροφο ή με συνεργάτες σε επαγγελματικό επίπεδο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να λειτουργήσεις με την απόλυτα ρεαλιστική λογική σου.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικό επίπεδο και σε πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την επιρροή της, καθώς σε ωθεί στο να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια οικονομικού και συναισθηματικού επιπέδου που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την πορεία της ζωής σου από δω και στο εξής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι