Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 που σηματοδοτεί μία περίοδο τριάντα σχεδόν ημερών όπου η καριέρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό δημιουργεί άγχος, παράλληλα όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις να λάμψεις για τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου γιατί η διάθεση να επιβάλεις τις απόψεις σου μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τα δικά τους θέλω και να προκληθούν αντιπαραθέσεις. Ο χρόνος για την προσωπική σου ζωή περιορίζεται και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει δυσαρέσκεια στο ταίρι σου, φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να χαλάσει τη διάθεση σου αφού η κατήφεια και η απαισιοδοξία μπορεί να κυριαρχήσουν και να μην σου επιτρέψουν να λάμψεις στο επαγγελματικό πεδίο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κοινωνικές υποχρεώσεις και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να γίνεις σκληρός και απόμακρος δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να εξελιχθεί στην καριέρα σου. Απομάκρυνση μπορεί να υπάρξει και από το ταίρι σου που θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και ανοίγει ένα νέο κύκλο καταστάσεων σε ότι αφορά την καριέρα και την πορεία σου μέσα σε αυτήν. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις όταν σε ενδιαφέρουν, όμως η δική σου συμπεριφορά είναι ικανή να βάλει εμπόδια στην εξέλιξή τους. Προσπάθησε να αποφύγεις την απολυτότητα και την αδιαλλαξία που δεν θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς. Παράλληλα η ανάγκη να επιβληθείς και να χειριστείς την όποια κατάσταση με τους δικούς σου όρους θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να αποφύγεις αρνητικές σκέψεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι