Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού δείχνει ικανή να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις και να κλείσεις ζητήματα με απότομα τρόπο, όσον αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Απολυτότητα, απαισιοδοξία και αδιαλλαξία θα προκαλέσουν προβλήματα και στην προσωπική σου ζωή και καλά θα κάνεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα προκαλέσουν δυσάρεστες εξελίξεις. Επηρεάζεται κυρίως ο γεννημένος στις αρχές του ζωδίου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σού δημιουργεί διάθεση επικριτικότητας και αυστηρής στάσης, κάτι που θα φανεί έντονα τόσο σε οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα ολοκληρώνουν κύκλους, όμως αυτό αν δεν προσέξεις, θα γίνει κάτω από συνθήκες έντονης νευρικότητας και οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σου δίνει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πείσμα να κινηθείς, κάτι που θα πρέπει να «εκμεταλλευτείς» με θετικό τρόπο και να εκτονώσεις τον εκνευρισμό με τρόπο που θα σε ωφελήσει.

Συναισθηματικά, οι εντάσεις πολύ πιθανό να περάσουν και στην προσωπική σου ζωή. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να κλείνεται και να αποστασιοποιείσαι από το ταίρι σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου, πρόσεξε όμως την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σου για να υπάρξει θετική εξέλιξη.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms