Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά ομαδικές δράσεις, συλλόγους και οργανώσεις που σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις και να βάλεις το λιθαράκι σου σε κοινούς στόχους που μπορεί να υπάρχουν. Οι από κοινού φιλοδοξίες με το ταίρι σου μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με φιλικά πρόσωπα, καθώς πιθανές παρεξηγήσεις ή κόντρες που έχουν προκύψει μπορούν τώρα να λυθούν. Δρομολογείς σχέδια και όνειρα, αφού οι συνθήκες είναι οι ιδανικές.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης και απολογισμού του τελευταίου χρόνου, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη σου να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αναλογιστείς τι είχε θετική εξέλιξη και τι όχι. Καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και εντείνουν τον συναισθηματισμό. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση και ψυχρότητα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να δημιουργήσεις ιδανικό και ονειρεμένο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές πάθους.

Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms