Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ιδιαίτερη αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, καθώς η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύς, μετά από πολύ καιρό στον Υδροχόο, η επιστροφή σε ορθή πορεία της Αφροδίτης στο Ζυγό και η αναδρομή του Ερμή στον Τοξότη αλλάζουν το σκηνικό. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον συναισθηματισμό και την δημιουργία ψευδαισθήσεων και είναι πιθανό να θέλεις να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος με πρόσωπα που μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου. Καλό είναι βέβαια και εσύ να είσαι ξεκάθαρος στις σκέψεις σου και στις υποσχέσεις σου, γιατί μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα εκτεθεί.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας την ενεργητικότητα και ωθώντας σε στο να καταπιαστείς με πολλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν σε επικοινωνιακό και γνωστικό επίπεδο. Μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια θα σε απασχολήσουν, όμως θα λειτουργήσουν ανανεωτικά χωρίς να σε κουράσουν. Προσοχή στην έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και η αυτοπροβολή σου καθίσταται το κύριο ζητούμενο. Οι κοινωνικές σου επαφές αυξάνονται κυριότερα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αποφάσεις σημαντικές για τη σχέση σου είναι πιθανό να υπάρξουν.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη βάζοντάς σε σέ βαθύτερη εσωστρέφεια, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες και το έλλειμμα ξεκάθαρης σκέψης δεν σε βοηθά για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η τέχνη και ο διαλογισμός θα είναι εξαιρετικά μέσα εκτόνωσης, βοηθώντας σε να ισορροπήσεις την διάθεση σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms