Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 146

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεις λύσεις για θέματα που θα προκύψουν σε ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις αφού είναι έντονη η ικανότητά σου να αναληφθείς τι πρέπει να γίνει για να ξεπεραστεί το όποιο εμπόδιο. Καλό θα ήταν όμως να μετριάσεις την ανυπομονησία σου γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν ξαφνικές ανατροπές ή προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα που να σε κάνουν να αντιδράσεις έντονα και να βγάλεις νευρικότητα, εγωισμό και αντιδραστικότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου για να μην έρθεις σε ξαφνικές ρήξεις. Συναισθηματικά, προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καλό θα ήταν να αντιμετωπισθούν με σύνεση, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν έντονες αντιδράσεις από την απότομη συμπεριφορά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψει που να σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις και να ανατρέψει την μέχρι τώρα ζωή σου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η εργατικότητά σου, η υπευθυνότητά σου και η ακούραστη αντοχή σου είναι αξιοσημείωτες κάνοντας τους πάντες στον επαγγελματικό σου χώρο να αναγνωρίσουν τόσο τις ικανότητές σου, όσο και την επιμονή σου για αναγνώριση και διάκριση. Συναισθηματικά, είναι πιθανό οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να κατακλύσουν το πρόγραμμά σου και το ταίρι σου να νιώσει ότι αδιαφορείς. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου τομέα είναι πολύ πιθανή, προσπάθησε μόνο να μην βγάλεις αποστασιοποίηση και εγωισμό γιατί δεν θα βοηθήσει. 

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι