Αιγόκερως Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 156

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Αιγόκερε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση ιδιαίτερα στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια υπόγειες συμπεριφορές και παρασκήνιο που πιθανά να σας απογοητεύσουν. Προσοχή μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτα ουσιαστικός με τα πρόσωπα που βρίσκονται στην οικογένεια θέλοντας να επιβάλεις τις δικές σου επιθυμίες με επιτακτικό τρόπο.

Αισθηματικά

Ξεσπάσματα μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10.08 και οδηγεί στην απόλυτη νευρικότητα. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δείξεις έντονο ενδιαφέρον όμως είναι σημαντικό να συγκρατήσεις την καχυποψία και να μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να κυριαρχήσουν. Δεν θα σου είναι δύσκολο να τις εκφράσεις με οριστικό και επιθετικό τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας σε ότι αφορά οικονομικά συνθήματα καθώς το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε δραστηριοποιεί κυρίως σε ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις και οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους. Ο δυναμισμός και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Είναι γεγονός ότι θα απαλλαγείς από άγχη που επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας καθώς δεν θα διστάσεις να χτυπήσεις κάτω από τη ζώνη πρόσωπα στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό να θυμάσαι θα έχει σημαντικό κόστος και εσένα γι’ αυτό είναι προτιμότερο να το αποφύγεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Η καρδιά σας θέλει ό, τι θέλει αλλά αυτή την εβδομάδα απαιτείται να δράσετε με γνώμονα τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Με τον Άρη στον Κριό και στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα παλεύετε με τη φαντασία και την ορθή σκέψη κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα συναισθηματικό τσουνάμι που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του. Ίσως υπάρξουν στιγμές που καταριέστε το γεγονός ότι στο παρελθόν ήσασταν τόσο ρομαντικοί και ευαίσθητοι και ως αντάλλαγμα εισπράξατε την απόρριψη. Στη συνέχεια, όμως ήρθε η πραγματικότητα. Πατώντας το ένα πόδι σας στη γη και το άλλο στον … άυλο κόσμο της ψυχής είναι το κλειδί για τη νίκη στη ζωή και την αγάπη. Θα πρέπει πραγματικά να το θυμάστε αυτό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms