Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στροφή στην καθημερινότητα και σε εργασιακές υποχρεώσεις από αυτή την εβδομάδα, καθώς το τρέξιμο αυξάνεται πιθανά και το άγχος. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και καλείσαι να επικεντρωθείς σε ότι αφορά εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να προκύπτουν, κάτι που μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα το άγχος, τη γκρίνια και την επικριτικότητα δημιουργώντας προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις με συναδέλφους. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να αντιληφθείς άμεσα και να διακρίνεις τις λύσεις των όποιων προβλημάτων προκύψουν, γι’ αυτό είναι καλό να το εκμεταλλευτείς και να αφήσεις το στρες στην άκρη. Επικεντρώσου στην σωματική σου υγεία γιατί είναι προτιμότερο να εκτονώσεις αυτό το ψυχικό δυναμικό σε γυμναστική ή άθλημα που σου αρέσει αποφεύγοντας καυγάδες.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τώρα νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και που μπορεί να είναι πολύ θετικές για την προσωπική σου εξέλιξη στο συγκεκριμένο τομέα. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να πάρει νέα τροπή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικοί έρωτες που θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι, το πάθος, την ένταση. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα άκρως θετικό δρόμο, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι