Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Αιγόκερως 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και έντονη γίνεται η εσωστρέφεια καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με έντονες ανασφάλειες που έχεις μέσα σου και δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Πρόσεξε γιατί νευρικός θα γίνει έντονος και εμφανής  τόσο σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρει όσο και στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με το ταίρι. Άφησε την κτητικότητα στην άκρη και επεδίωξε να  βιώσεις στιγμές έντονου πάθους  και αισθησιασμού που θα εκτοξεύσουν τις σχέσεις τα ουράνια. 

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ότι μπορεί να έχεις καταπιέσει τον τελευταίο καιρό για τη σχέση σας. Το κλίμα είναι θετικό μεταξύ σας και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα, αρκεί να μην επικεντρωθείς μόνο σε ότι αφορά τις δικές σου ανάγκες και να δώσεις το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται ο σύντροφός σου να εκφράσει και τις δικές του. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να κινήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και συναλλαγών που μπορεί να έχεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά, γι’ αυτό εμπιστεύσου το. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε προσωπικό επίπεδο καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμό του συντρόφου σου μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι