Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και κανείς αναγκαστική στροφή στην καθημερινότητα καθώς βλέπεις τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο να αυξάνονται και θα πρέπει να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το καθημερινό σου πρόγραμμα επιβαρύνεται και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος, καλό είναι να ασχοληθείς με κάποιο είδους ασκήσεις καθώς θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση και να αποφύγεις τις συγκρούσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Η γρήγορη αντίληψη και η τελειομανία σου θα λειτουργήσουν βοηθητικά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν έχεις αναλάβει.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε βοηθά να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Η ευχάριστη διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε ξέφρενο γλέντι και έντονο ερωτικό παιχνίδι θα σε απογειώσει. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που κάνουν την εμφάνισή τους και δίνουν άλλη διάσταση στον έρωτα. Απόλαυσε τις στιγμές αλλά μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές εντάσεις και αντιδικίες που μπορεί να υπάρχουν σε εργασιακό επίπεδο. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους που μπορεί να έχει συγκρουστεί, φτιάχνοντας καλό κλίμα στη δουλειά. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σώμα σου αποκτώντας προϊόντα περιποίησης που θα σε βοηθήσουν στο να ανανεωθείς και να νιώσεις μεγαλύτερη ζωτικότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι