Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 170

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στον επαγγελματικό τομέα, καθώς η πολυαστρία στον Τοξότη δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να επικεντρωθείς σε άλλα θέματα. Είναι αλήθεια ότι καταβάλεις σοβαρές προσπάθειες για να αναγνωριστούν η υπευθυνότητα και η εργατικότητά σου και προσπαθείς να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες εντυπώσεις και προϋποθέσεις για την επαγγελματική σου άνοδο.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη όμως βάζει πιθανά φρένο στα σχέδιά σου, είτε γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια, είτε γιατί και εσύ έχεις μπει σε εσωτερική διεργασία για τον αν σε ικανοποιεί το επάγγελμα που επέλεξες, αν οι ανώτεροί σου εκτιμούν το έργο που παράγεις, αν μπορείς τελικά να καταφέρεις την πολυπόθητη διάκριση. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στον τρόπο που επικοινωνείς τις σκέψεις σου, γιατί μία ασάφεια μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο σύντροφό σου είναι πιθανό να κάνει παράπονα, καθώς αφιερώνοντας πολύ από τον χρόνο σου στις επαγγελματικές υποχρεώσεις νιώθει ότι τον παραμελείς, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην χάσεις το μέτρο. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν θέλοντας να σε υποστηρίξουν και να μπουν και πάλι στην ζωή σου.

Ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί επιπλέον προϋποθέσεις σύγκρουσης, καθώς είσαι ειλικρινής, μπορεί και αυθάδης κάποιες φορές, και απόλυτος στον τρόπο που θα εκφράσεις τα θέλω σου, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Οι υπερβολές δεν θα λείψουν, γι’ αυτό καλό είναι «μέτρον άριστον». Η διάθεσή σου για καλοπέραση και διασκέδαση είναι πιθανό να σε χαλαρώσει τόσο που να αδιαφορείς για καθημερινές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα το να εκτεθείς. Ο ερωτισμός και η διάθεση για φλερτ είναι εμφανείς και οι αισθηματικές περιπέτειες δεν θα λείψουν.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 σου δίνει την δύναμη, αυτοπεποίθηση και την επαναστατικότητα να διεκδικήσεις ότι καλύτερο για εσένα επαγγελματικά, κάνοντας ξεκάθαρα τα όριά σου και μέχρι που μπορεί ο καθένας να φτάσει.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι