Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 177

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Καταλυτική αστρολογικά είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, καθώς μετά από πολύ καιρό στον δωδέκατο οίκο σου ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου, βγάζοντάς σε από την θλίψη και την εσωστρέφεια, ενισχύοντάς σε με δυναμισμό και ενεργητικότητα, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, που θα έχει διάρκεια,  μπορεί να φέρει ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν. Καλό είναι και εσύ να μην υποπέσεις σε αναλήθειες γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου γεμίζοντάς σε ενέργεια, δυναμισμό, αποφασιστικότητα μετά από πολύ καιρό. Είναι γεγονός ότι τώρα μπορείς να δράσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να επιτύχεις αυτά που επιθυμείς. Σημαντικές θα είναι και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς το πάθος είναι έντονο και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και είναι ευκαιρία να εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, σκέψεις, ανασφάλειες και προβληματισμούς που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό και σου προκαλούν ζήλια και καχυποψία.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη προκαλώντας έλλειμμα επικοινωνίας, δυσκολία στη συνεννόηση και εμπόδια στην εξέλιξη των υποχρεώσεών σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή, γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκαλέσουν έντονες κόντρες με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας που δεν θα σε ευνοήσουν.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms