Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 177

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 μονοπωλεί αστρολογικά το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις σε οικονομικό επίπεδο, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Αυτό γίνεται όμως μέσα από εντάσεις και νευρικότητα, καθώς δεν είναι απίθανο να νιώσεις ότι δεν έχεις την στήριξη που περίμενες από σημαντικά φιλικά πρόσωπα και αυτό σε απογοητεύει.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εντάσεις σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και στο κατά πόσο σε στηρίζουν σε πιθανά οικονομικά ζητήματα που έχεις. Γεγονός είναι πάντως ότι θα χρειαστεί να περιορίσεις σπατάλες και έξοδα, για να μπορέσεις να κλείσεις ζητήματα που είναι σημαντικά και εκκρεμούν, κάτι που σε αγχώνει και σε κάνει απόλυτο. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σε βοηθά να βρεις την εσωτερική δύναμη και το ψυχικό σθένος να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, μην μείνει ανεκμετάλλευτη η συγκυρία αυτή.

Συναισθηματικά, προσωπικές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά να εκδηλώσεις μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Πρόσεξε την κτητική και απόλυτη διάθεσή σου, δεν θα σε βοηθήσει, μόνο προβλήματα θα προκαλέσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, όμως οι φόβοι σου μπορεί να εκδηλωθούν έντονα και να αφήσεις την όποια ευκαιρία να περάσει. Η πίστη στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν ανασφάλειες.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms