Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η ένταση είναι αυξημένη αυτή την εβδομάδα, καθώς βρισκόμαστε στις παρυφές της τελευταίας έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 21.01 και θα σηματοδοτήσει για εσένα αλλαγές σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο άκρως σημαντικές. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς η ανάγκη για αυτοπροβολή λειτουργεί συμβατά με την επιθυμία για οικονομική αποκατάσταση και διεκδικητικότητα σου σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να αποφέρει πολλά σε ότι αφορά το εισόδημα.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις μοναδικές πρωτοποριακές ιδέες σε φιλικό επίπεδο που μπορείς να τις υλοποιήσεις καθώς η διαίσθηση και η διεισδυτικότητα σου θα σε βοηθήσουν οι σωστές επιλογές. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σκληρός με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται αυτά που εκφράζεις και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με δυσάρεστες συνέπειες.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό  και πιθανά να φέρει ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και αιφνίδια γεγονότα που να σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό, κάτι που θα εκτονώσεις στο φιλικό σου περιβάλλον και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με αρνητικά αποτελέσματα. Προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και σύνεση στον τρόπο που θα διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις για να είσαι αυτός που θα κερδίσει μέσα από την όποια δυσκολία.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας τη μοναχικότητα σου και την ανάγκη για εσωστρέφεια και η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 21.01 γίνεται πιο έντονη από ποτέ, αφού το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα οριστικοποιήσουν κύκλους παρελθόντων καταστάσεων, εργασιακής και καθημερινής πραγματικότητας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι