Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 177

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στην αρχή της εβδομάδας και στρέφεσαι σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που κυρίως σε απασχολούν. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται και αυτό πιθανά να σε γεμίσει άγχος, εκνευρισμό αλλά και τάσεις επικριτικότητας με κύριους αποδέκτες συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Προσοχή γιατί αυτή σου η συμπεριφορά θα προκαλέσει δυσαρέσκειες.  Είναι ιδανική εποχή να ασχοληθείς με την υγεία και το σώμα σου, αρχίζοντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου που θα εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό και την διάθεση να ξεφύγεις από όλους και όλα κάνοντας την επανάστασή σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές σε σχέδια ή σε εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις, κάτι που θα σου δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την δουλειά σου και κατά πόσο αυτή σε ικανοποιεί. Καλό είναι όμως να μην επιδιώξεις να γίνουν σημαντικές συζητήσεις γιατί παρερμηνείες ή παρεξηγήσεις θα χαλάσουν την εξέλιξή τους. Καλό είναι να σκεφτείς αυτή την περίοδο αυτά που σε απασχολούν και να τα εκφράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη τροχιά.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 ανακινεί καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί και έρχονται στο προσκήνιο καλώντας σε να τις κλείσεις προχωρώντας πια χωρίς συναισθηματικά κυρίως βαρίδια. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και μπορεί να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις που θα εκδηλωθούν στην καθημερινότητα και στην εργασία, κάνοντας δυσκολότερες τις συνθήκες και προκαλώντας συγκρούσεις. Παρασκήνιο είναι ακόμα πιθανό να έρθει στην επιφάνεια, γι΄αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, σκεφτείς πολύ καλά πριν αντιδράσεις για να μπορέσεις να έχεις επιθυμητά αποτελέσματα.  

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι