Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 170

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Ιχθύ, , η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό και πρωταγωνιστείς σε συζητήσεις που αφορούν φιλοσοφικά θέματα αφού είναι εμφανές ότι σου είναι εύκολο να αντιληφθείς ότι καινούργιο και ανώτερα πνευματικό μπορεί να σου παρουσιαστεί. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ειπωθούν κουράζοντας τους συνομιλητές σου.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και ο εκνευρισμός σου δεν κρύβεται. Είναι πιθανό οικονομικά θέματα με τρίτους να προκύψουν που θα σε κάνουν να χάσεις την διάθεσή σου και να βγάλεις έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να χειριστείς όποια νέα κατάσταση προκύψει με ψυχραιμία γιατί η ένταση και η αντιδραστικότητα δεν θα βοηθήσουν. Συναισθηματικά, έντονη ζήλια και κτητικότητα μπορεί να βγάλεις στο ταίρι σου από το πουθενά και αυτό να φέρεις προστριβές και εντάσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τον εαυτό σου και βγάλε το έντονο πάθος σου διαφορετικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η ένταση που νιώθεις γίνεται πιο έντονη. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να λύσεις οικονομικά θέματα που μπορεί να έχεις, καλό είναι όμως να προσέχεις και πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Συναισθηματικά, βγάζεις έντονο εκνευρισμό και ζήλια που καλό θα ήταν να μην τον εκφράσεις γιατί θα υπάρξουν συγκρούσεις. Στρέψε την τόση σου ενέργεια σε έντονες νύχτες πάθους, κάτι που θα ευνοήσει χαρακτηριστικά την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει σε χώρους ψυχολογίας ή εσωτερισμού που κινείσαι και να ταρακουνήσει τον εσωτερικό σου κόσμο. 

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι