Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 171

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους αλλά και έντονα καταπιεσμένα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού να σε ωθεί στο να κλείσεις καταστάσεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και να εκφράσεις όλα σου τα καταπιεσμένα συναισθήματα με ορμή. Χρειάζεται όμως να είσαι προσεκτικός, καθώς η ένταση θα είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που θα χαθεί ο έλεγχος.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια νέους πόρους για αύξηση του εισοδήματός σου, που θα είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό για εσένα. Καλό βέβαια είναι να είσαι προσεκτικός σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι γεγονός ότι ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από μία παρέα, περνώντας ένα όμορφο και ήσυχο βράδυ και να σε ανανεώσει, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Προσπάθησε μόνο να έχεις στο μυαλό σου την πιθανότητα του να απομακρυνθεί από την ζωή σου το άτομο αυτό με την ίδιο ξαφνικό τρόπο που εμφανίστηκε. Πρωτότυπες και διαφορετικές εκπλήξεις θα ανανεώσουν την σχέση σου και θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις αποβάλλοντας έτσι κάθε επαναστατική και ανεξάρτητη διάθεση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03 σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς αλλά και επενδύσεις και κληρονομιές που μπορεί να έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις υποκειμενικός και να έχεις την διάθεση να παρεξηγείς ότι ακούς. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω επιδεινώνει την διάθεσή σου, κάνοντάς σε εριστικό, απόλυτο και επιθετικό με όσους συναλλάσσεσαι, με τον σύντροφό σου αλλά και με τα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Θα είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ψυχραιμία το κάθε θέμα που θέλεις να λύσεις και να προσπαθήσεις να μην εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις στους άλλους, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να οδηγηθείς σε έντονες συγκρούσεις που πιθανά να βγουν εκτός ελέγχου. Ο καταπιεσμένος θυμός και οι προσωπικές σου ανασφάλειες δεν θα είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό πίστεψε στον εαυτό σου και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με σύνεση και λογική.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι