Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρό σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που ακόμα να σε ταλανίζουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δεν βοηθά να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι καθώς εντείνει τον εκνευρισμό και τον υποκειμενισμό. Με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο έχεις την ευκαιρία να δείξεις δυναμισμό, ωριμότητα, ρεαλισμό και έντονη ενσυναίσθηση για το τι θέλουν οι άλλοι από σένα, κάτι που θα σε βοηθήσει να κλείσεις κύκλους θεμάτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να υπόσχονται σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σου ή να δημιουργούν εξιδανικευμένο σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αφήσεις το χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά εννοούν και τι θέλουν από σένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν κίνητρα που δεν μπορείς να δεις άμεσα. Μόνο έτσι θα αποφύγεις το να πληγωθείς. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms