Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 179

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ιχθύες, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να βρεις την κοινωνικότητα που σε εκφράζει. Μέσα στην εβδομάδα καλό είναι να αποφύγεις πιθανές εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο και στις παρέες σου που μπορεί να υπάρξουν. Δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα λόγω του έντονου εκνευρισμού που σε διακατέχει και προκύπτει από ανασφάλειες και φόβους που υπάρχουν μέσα σου. 

Αισθηματικά

Απέφυγε να συζητήσεις σημαντικά θέματα που αγγίζουν τη σχέση σου μέσα στην εβδομάδα καθώς το πιθανότερο είναι να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Επικεντρώσου στο πάθος και δημιούργησε ένα όμορφο σκηνικό μακριά από ξεσπάσματα και ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αυξάνοντας κατακόρυφα τη νευρικότητα. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις αντικειμενικά και ψύχραιμα αν μπορούν να επανέλθουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν με λανθασμένο τρόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και, αν είναι εφικτό, να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς οι παρερμηνείες και ο εκνευρισμός δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και δυσάρεστες εξελίξεις. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός δεν θα σε βοηθήσει να καταφέρεις τους στόχους σου, είναι απαραίτητο να δείξεις ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα και διαλλακτικότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Σταματήστε προτού ψωνίσετε αυτό το πολυτελές αντικείμενο. Ακόμα κι αν είστε σε καλή οικονομική κατάσταση, ο Άρης στον Κριό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να επικεντρωθείτε στη μελλοντική πορεία της οικονομικής σας κατάστασης. Αν ξοδεύετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας σε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από τον πόνο και τη θλίψη σας, μιλήστε για τις ανησυχίες σας και την αναποφασιστικότητά σας. Το καλύτερο για την ψυχική σας ισορροπία είναι να ασχοληθείτε με τις αμφιβολίες σας και τις ανασφάλειές σας. Είναι στο χέρι σας να θέσετε γερά θεμέλια στη σχέση σας και να νιώσετε ασφάλεια, αν δεν προβείτε σε ριζικές αποφάσεις που ανατρέπουν την ευτυχία σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms