Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και εκτοξεύει την γοητεία σου, αφού βγαίνεις από μία περίοδο έντονου συναισθηματισμού και μπαίνεις δυναμικά στη δράση σε ότι αφορά το ερωτικό παιχνίδι αλλά και οικονομικά ζητήματα που μπορείς να είσαι πολύ ευνοημένος. Προσπάθησε να μην γίνεσαι επιθετικός, επιτακτικός και υποκειμενικός γιατί είναι οι τρεις συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η κοινωνικότητά σου αποδίδει τα μέγιστα και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αρκεί να έχεις την διάθεση να ακούσεις και τον άλλο για να αποδώσουν καρπούς. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και υπάρχουν πια οι προϋποθέσεις για νέες κεραυνοβόλες γνωριμίες που μπορεί να σου κόψουν την ανάσα και να σου δώσουν φτερά.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την δράση σου σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται συναισθήματα θυμού και καταπιεσμένης οργής να έρθουν στην επιφάνεια και αυτό να οδηγήσει σε ατέρμονες συγκρούσεις με οικογενειακά σου πρόσωπα. Είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα νεύρα σου και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να λύσει ζητήματα του παρελθόντος που λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Η άσκηση θα είναι ότι καλύτερο αυτή την περίοδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι