Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η οικογένεια βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής σου για την επόμενη περίοδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συζητήσεις αλλά και η ανάγκη να βρεθείς με οικεία πρόσωπα, κάτι που σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που θα πρέπει να συζητήσεις και να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως ακόμα είναι πιθανό να έχεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, γι’ αυτό θα επιδιώξεις να περάσεις αρκετό χρόνο με οικεία πρόσωπα θέλοντας να νιώσεις ζεστασιά θαλπωρή και τρυφερότητα. Πιθανές είναι οι συμφωνίες για την ακίνητη περιουσία, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να έχεις έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση και κυκλοθυμία και αυτό να προκαλέσει προβλήματα είτε σε οικογενειακές σχέσεις είτε σε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και απογειώνει τη δημιουργικότητα και το ερωτικό στοιχείο στη ζωή σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προτάσεις για καλλιτεχνικές δράσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσεις με δυναμισμό ζητήματα πάνω σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικές εισβολές στη ζωή σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα απογειώσουν το πάθος, τον ερωτισμό, τον πόθο. Το καρδιοχτύπι είναι έντονο και είναι βέβαιο ότι το πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει αυτά τα συναισθήματα θα περάσει μοναδικά μαζί σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι