Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 και μπαίνεις σε μία διαδικασία όπου επιδιώκεις να παρατηρείς καθώς η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη και δεν θέλεις να εκφράζεις συναισθήματα και απόψεις. Μπορείς να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δώσεις λύσεις. Η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να ταλαιπωρήσουν την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις πιο ανασφαλής και ευάλωτος από ποτέ και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο πάθος και στον έρωτα και να αφήσεις τους φόβους στην άκρη που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα που θέλεις να λύσεις καθώς μπορεί να προκύψουν εμπόδια στην εξέλιξη υποθέσεων πού απασχολούν. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και προσπάθησε να συζητήσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε καθώς είναι βέβαιο ότι με αυτό τον τρόπο θα βρεθούν οι κατάλληλες διέξοδοι για να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να λειτουργεί περιοριστικά και να σε απογοητεύει.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να κυνηγήσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς την όποια κατάσταση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καθώς πιθανή απαισιοδοξία και καχυποψία να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς ανασφάλειες και φόβοι κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και να είσαι βέβαιο ότι θα είσαι κερδισμένος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι