Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικά θέματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το ερωτικό στοιχείο απογειώνεται και ο αισθησιασμός μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή γιατί καχυποψία και ζήλια μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία δημιουργώντας με αργούς ρυθμούς την αποκατάσταση οικονομικών συμφωνιών και συναλλαγών που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μην προχωρούσαν. Εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματά μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι σου.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου ώθηση για να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές και νομικά θέματα πρωταγωνιστούν για το επόμενο διάστημα και μπορείς να δρομολογήσεις τις εξελίξεις με θετικό πρόσημο. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια με αιφνιδιαστικό τρόπο ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να προκαλέσουν έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να μην σταθείς σε ότι εκτοξεύει τον εκνευρισμό και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις. Η αισιοδοξία, το κέφι και το έντονο ερωτικό παιχνίδι απογειώνουν την διάθεσή σου.

Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms