Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ερωτικό επίπεδο σε ότι αφορά το σύντροφο, καθώς για εσένα αποτελεί φάρο στη ζωή σου και αυτό φροντίζεις να το δείξεις με κάθε τρόπο. Αυτό που κυρίως θα επιδιώξεις το επόμενο διάστημα είναι στιγμές για δύο μακριά από την έντονη πολυκοσμία για να απολαύσεις το ρομαντισμό και την ονειρικότητα της σχέσης σου. Προσοχή σε επιστροφές του παρελθόντος ή νέες γνωριμίες που μπορεί να θέλουν να έχουν παρόν στη ζωή σου αλλά δεν έχουν ξεκάθαρες επιδιώξεις. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνοντας την αίσθηση του αιφνίδιου και του κεραυνοβόλου στην ερωτική ζωή που θα δημιουργήσει εκρηκτικά ερωτικές συνθήκες αλλά και τάσεις ελευθερίας στη σχέση σου.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και είναι γεγονός ότι σε βγάζει από μία περίοδο έντονης αδράνειας. Τώρα επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς και να δραστηριοποιηθείς σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι ότι δείχνεις διάθεση για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή εκτοξεύοντας τον ερωτισμό και τη διασκέδαση. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τη μεταβαλλόμενη ψυχολογία σου και την τάση να ασχολείσαι με πολλά αλλά να μην ολοκληρώνεις τίποτα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι