Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Βρισκόμαστε εν αναμονή της δεύτερης έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα μας προετοιμάζει ενεργειακά γι’ αυτή την αστρολογική συνθήκη. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη  το ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικό σκηνικό στην ερωτική σου ζωή καθώς οι ανάγκες και επιθυμίες εναρμονίζονται σε απόλυτο βαθμό, ο ερωτισμός εκτοξεύεται, το πάθος ισχυροποιείται και είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου εκδηλώνοντας συναισθήματα που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  ενισχύοντας  την διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα και σχέδια μπορεί να έχεις. Επιβάλλεται όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεις σκέψεις, καθώς πιθανές ανασφάλειες και ανταγωνιστική διάθεση μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κουβέντες που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Τέλος την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου  και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα σε επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, που θα εκτοξεύσουν την ένταση και θα οδηγήσουν στην εκτόνωση της σε πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με την καριέρα σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και τη λογική σου σκέψη.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο  και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον σε σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέσει σε ότι αφορά ομαδικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.  Είναι γεγονός ότι η ένταση είναι ήδη εμφανής και η έλευση του Ηλίου στον Υδροχόο σε προετοιμάζει για την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί  στις 21.01 και θα αγγίξει τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι