Κριός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 120

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

 

Κριέ, το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αντιδράσεις σου αλλά και σε πιθανές παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να σε απογοητεύσουν και εκνευρίσουν στον απόλυτο βαθμό. Προσοχή σε ξεσπάσματα και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 16.08 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο αισθησιασμός και η συναισθηματική γενναιοδωρία μπορούν να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα για δύο που θα απολαύσεις στο ακέραιο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά νέα πρόσωπα μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς η γοητεία σου είναι στα ύψη. Είσαι ακαταμάχητος και αυτό μαγνητίζει τα βλέμματα. Προσοχή ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας καθώς οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οφείλεις να αποφύγεις κόντρες που μπορεί να εξελιχθούν στον επαγγελματικό χώρο καθώς η ανάγκη να επιβληθείς ή η διάθεση άλλων να σου επιβληθούν θα οδηγήσει σε οριακές καταστάσεις και συμπεριφορές. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από τα ζητήματα που βιώνεις για να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη κινήσεων και συμπεριφορών. Χτυπήματα κάτω από τη μέση και παρασκήνιο μπορεί να σε απογοητεύσουν, ο δυναμισμός όμως μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ο Κριός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να ενεργείτε αντιδραστικά. Με τον Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα χάσετε την ευκαιρία να πείτε «αγαπώ τον εαυτό μου»! Δεν πρόκειται να λυγίσετε σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις του αγαπημένου σας, πιστεύετε ότι είστε μοναδικοί! Η οδηγία των πλανητών: Χαλαρώστε και ηρεμήστε. Αν δεν θέλετε να πέσει η σχέση σας στο γκρεμό. Αν νιώθετε ότι πιέζεστε και ότι θα εκραγείτε εξαπολύοντας μνησικακία, αφιερώστε κάποιο χρονικό διάστημα στην παραλία ή εκτονώστε την ενέργειά σας στο γυμναστήριο ή ασχολούμενοι με μια έντονη δραστηριότητα. Μια αλλαγή τοπίου θα ανανεώσει τη διάθεσή σας. Ο αγαπημένος σας μπορεί-και πρέπει-να περιμένει.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms