Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 που επικεντρώνουν την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη που δείχνεις για ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή είναι κυρίαρχη και μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέσεις τα θέλω και την προσωπικότητά σου, αρκεί να ικανοποιηθούν οι γύρω. Καλό είναι να έχεις στο νου σου ότι δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη με θετικό τρόπο καθώς αργά ή γρήγορα θα εκτονώσεις την υποχωρητικότητα με εκνευρισμό. Καλά θα κάνεις να δείξεις πραγματικά τι θέλεις από τους άλλους για να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τους πάντες.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις απόλυτος, είτε με το ταίρι είτε με τους συνεργάτες σου, δημιουργώντας προβλήματα και ψυχρότητα στις σχέσεις σου. Εκμεταλλεύσου τη διάθεση για επικοινωνία και δες με θετικό πνεύμα τις όποιες εξελίξεις για να μπορέσεις να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις που θα φέρουν την αποστασιοποίηση.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες ή σε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου γιατί η τάση του να γίνεσαι σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου και ελεγκτικός με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν μπορεί να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο που να μη σε ωφελεί. Σε προσωπικό επίπεδο, άσε την καχυποψία στην άκρη και επικεντρώσου στο πάθος που θα δημιουργήσει μοναδικές στιγμές έρωτα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι