Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 116

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αυτή είναι έντονη αστρολογικά, καθώς το πέρασμα του Άρη, κυβερνήτη του ζωδίου σου, στους Ιχθύς μετά από μεγάλο διάστημα στον Υδροχόο αλλάζει τις ενέργειες. Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα έχει ισχύ αρκετές μέρες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι ακούς, να μην είσαι ευκολόπιστος, αλλά και εσύ να είσαι συνεπής με τις υποσχέσεις που δίνεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα με το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Ο Άρης στις 16.11, μετά την πολύμηνη πορεία του στον Υδροχόο, περνάει στους Ιχθύς και στρέφεσαι εσωτερικά αντιμετωπίζοντας έντονη νευρικότητα και θλίψη που πιθανά να σε καθηλώσει. Μην αφήνεσαι στη μοναχικότητα που μπορεί να σε εγκλωβίσει συναισθηματικά. Καλό είναι να ασχοληθείς με ότι μπορεί να γαληνεύσει την ψυχή σου, με φιλανθρωπικό έργο ή εθελοντισμό για να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Ζυγό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και μπορείς πια να εκφράσεις στο ταίρι σου διαφωνίες, αναθεωρήσεις ή νέα δεδομένα που σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα για την σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς. Είναι ευκαιρία να επανακαθορίσεις τις συνεργασίες σου σε οικονομικό επίπεδο αν το επιθυμείς.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη εντείνοντας την αφηρημάδα, την αφέλεια αλλά και την θρασύτητα που μπορεί να σε εκθέσουν ή να δημιουργήσουν προβλήματα με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Αναβολές και καθυστερήσεις ταξιδιών μπαίνουν στο πρόγραμμα, έσω έτοιμος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπογραφές συμφωνιών για νομικά ή άλλα θέματα που τυχόν σε απασχολούν.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms