Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 96

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Έντονες συζητήσεις είναι πολύ πιθανό προκύψουν για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που σε ταλανίζουν, αφού έχεις την ικανότητα να αναγνωρίσεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για εσένα. Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το μέτρο. Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να εμβαθύνεις σε ψυχολογικά και εσωτερικά θέματα που μπορεί να σε εξιτάρουν.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ξαφνικές εντάσεις και επαναστατικές συμπεριφορές που μπορεί να βγάλεις σε σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να ανατρέψουν τις ισορροπίες και να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Συναισθηματικά, η έντονη νευρικότητα που δείχνεις αλλά και τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να δημιουργήσουν τριβές με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου και να αναλογιστείς τι θέλει και ο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, που θα ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου αλλά και την ένταση στα ύψη.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και είναι έντονη η τάση σου να προσπαθείς να ισορροπείς σχέσεις και να υπάρχει αρμονία με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να βγάλεις έντονη αναποφασιστικότητα και ανασφάλεια και αυτό να σε κάνει να συμβιβαστείς με δράσεις και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να κάνεις πράγματα που να καλύπτουν και εσένα, διαφορετικά με το να προσπαθείς να έχεις ευχαριστημένο το ταίρι σου συνεχώς, μπορεί να χάσεις τα θέλω σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, βγάζεις όμως έντονη ανασφάλεια και μπορεί να συμβιβαστείς με κάτι που τελικά δεν σου ταιριάζει απόλυτα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι