Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την απόλαυση της κάθε στιγμής. Ο έρωτας, το φλερτ, η διασκέδαση, η τέχνη τραβούν την προσοχή σου και δεν θα χάσεις στιγμή για να περάσεις όμορφα  με την παρέα και το σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και εγωιστής και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια. 

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς και να καλύψεις τις επιθυμίες σου. Έχεις το πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντική νέα γνωριμία που θα δώσει άλλη διάσταση στη ζωή σου. Εξαιρετική είναι η συγκεκριμένη συγκυρία για όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη και δραστηριοποιούνται σε αυτήν καθώς μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά τους με μοναδικά αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις καταπιεσμένες ανάγκες ή ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν ενοχλήσει. Η καλή παρέα με οικεία πρόσωπα θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και απογειώνεται η διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Επιδιώκεις να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι