Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Κριός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 115

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, μονοπωλεί αστρολογικά την εβδομάδα αυτή και σε καλεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία και δυναμισμό καταστάσεις σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς ή να αποστασιοποιηθούν από εσένα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως ο σύντροφος ή οι συνεργάτες. Επηρεάζει περισσότερο τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω (Ήλιος στον Ζυγό, Σελήνη στο ζώδιό σου) μπορεί να φέρει συναισθηματική αποστασιοποίηση, απαισιοδοξία, και αδιαλλαξία στον τρόπο σκέψης και έκφρασης των συναισθημάτων, κάτι που πιθανά να σε φέρει σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και να οδηγηθείς σε σκληρές συμπεριφορές. Ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο προσθέτουν άγχος και νευρικότητα. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στο ζώδιό σου εξάγωνο με τον Άρη) ανεβάζει την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό, κάτι που μπορεί να είναι ευεργετικό μέσα σε τόσο αυστηρές και περιοριστικές συνθήκες. Καλό είναι λοιπόν να δράσεις προς θετική κατεύθυνση, διαφορετικά η ένταση θα φέρει σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Συναισθηματικά, δείχνεις έτοιμος να κλείσεις ένα κύκλο στη παρούσα σχέση σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος με το ταίρι σου και αυτό να σου κοστίσει. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου και να κρατήσεις ισορροπίες, αποφεύγοντας συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καλό είναι όμως να αφήσεις την αυστηρότητα στην άκρη, γιατί δύσκολα θα μπορέσεις μετά να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms