Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 175

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και είναι έντονη η νευρικότητα που επικρατεί σε οικογενειακό επίπεδο καθώς βγαίνουν στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να έρθει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμός. Επικεντρώσου σε εργασίες ή δουλειές στον προσωπικό σου χώρο για να εκτονώσεις τον εκνευρισμό. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να εκφράσεις σκέψεις και προβληματισμούς σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η καλή διάθεση και η κατανόηση θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να επικρατήσει η τρυφερότητα.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη απογειώνοντας την διάθεσή σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να πρωταγωνιστήσεις όπου και αν βρεθείς. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να δείξουν το ενδιαφέρον τους, καθώς γοητεύεις και τραβάς τα βλέμματα. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση στην οικογένεια στα ύψη λόγω ξαφνικών γεγονότων ή ζητημάτων που έρχονται στο προσκήνιο. Δείξε ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρέες, γλέντι, φλερτ και καλοπέραση. Καλά θα κάνεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms