Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 156

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας. Η προσωπικότητά σου λάμπει και ο δυναμισμός που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις είναι αξιοσημείωτος. Η αισιοδοξία είναι χαρακτηριστικά και μπορείς να ασχοληθείς επιτυχημένα με όποια ζητήματα θέλεις να προωθήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο εγωκεντρισμός και οι τάσεις υποκειμενισμού που πιθανά να μην σε αφήνουν να δεις αντικειμενικά τα πράγματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να ανεβάσει τον εκνευρισμό και να υπάρξουν ξεσπάσματα, καθώς πιθανά να θεωρείς ότι πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος προσπαθούν να σε περιορίσουν στην δράση σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 26.07 και σε βάζει σε έντονη διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά συνεργασίες και διαπραγματεύσεις που μπορεί να εκκρεμούν. Η επικοινωνία με τους γύρω σου δυσκολεύει, γιατί γίνεσαι περισσότερο ευερέθιστος και απότομος και αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές και αντιμαχίες. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σοβαρές συζητήσεις για συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή γιατί η τάση να προκύψουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες θα χαλάσουν το κλίμα. Καλό είναι να σκεφτείς καλά που θέλεις να κατευθυνθείς επαγγελματικά και προσωπικά και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία να ξεδιπλώσεις τις προθέσεις σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 27.07 επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και σε καλεί να διαχειριστείς πιθανά έντονες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό μην αφήσεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν, γιατί τότε οι εξελίξεις μπορεί να μην είναι ευχάριστες. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο αναπάντεχα γεγονότα μπορεί να ανεβάσουν το θερμόμετρο κατακόρυφα και να γίνεις επιθετικός και εριστικός με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, προκαλώντας αντιδράσεις που θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες. Αν δεν θέλεις να ρισκάρεις την σχέση με το ταίρι, τους συνεργάτες, τους ανωτέρους σου καλό είναι να σκέφτεσαι καλά πριν εκφράζεσαι και να διατηρήσεις ήρεμη στάση για να μην υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις που θα σου κοστίσουν πολύ και πιθανά να σημάνουν το τέλος μία εποχής.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι