Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 143

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Με τον Ήλιο στους Διδύμους αγαπημένε Λέοντα από τις 21.05 στρέφεσαι στις ομαδικές σου δράσεις και σε ότι σε κάνει να λειτουργείς από κοινού με άλλους έχοντας συγκεκριμένους στόχους. Είναι γεγονός ότι οι φιλίες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα, καθώς θέλεις να βρίσκεσαι με τις παρέες σου. Η εξωστρέφειά σου αλλά και η πρωτοποριακή σκέψη και δράση σε καθιστούν πόλο έλξης, αφού δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα θέλουν να ακούσουν ή να σε στηρίξουν στα οράματα που έχεις θέσει.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 μπορεί να φέρει συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα και όχι μόνο. Το θετικό είναι ότι η ψύχραιμη σκέψη συνεργάζονται εξαιρετικά με το συναίσθημα και αυτό μπορεί να δώσει εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν. Αντιλαμβάνεσαι τους γύρω σου και τι νιώθουν και αυτό βοηθά στην εξέλιξη των συζητήσεων. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 δίνει δράση μέσα από ομαδικές προσπάθειες, που μπορεί να αποφέρουν σημαντικές συνεργασίες. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις και είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν αρωγοί μέσα από το φιλικό σου περίγυρο που θα σε στηρίξουν.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 φέρνει έντονες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, που η κατάληψή τους θα φέρει ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου αλλά και στο πως εργάζεσαι. Είναι πολύ πιθανές νέες πολύ καλές προτάσεις εργασίας. Η διαίσθηση σε βοηθά να αντιληφθείς την καλύτερη για εσένα εξέλιξη. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση από το ταίρι σου, λόγω έντονης καθημερινότητα και υποχρεώσεων, το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι αν αξίζει πραγματικά να συμβεί αυτό, να χάσεις δηλαδή στιγμές με τον άνθρωπό σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι