Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 168

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου με τον Υδροχόο ήδη δείχνει την επιρροή της, καθώς  αυτή η εβδομάδα προηγείται αυτής και είναι πιθανό να νιώθεις ήδη έντονο εκνευρισμό γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία μοναδική συγκυρία για την ερωτική σου ζωή, καθώς απογειώνεται το κέφι, η ανάγκη για διασκέδαση, η επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και σαγηνευτικά ταξίδια που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου.  Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αυτές τις στιγμές με το σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τον εργασιακό περίγυρο ή τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πιθανές ανασφάλειες ή ανταγωνιστικές διαθέσεις και χειριστικές τάσεις που να δημιουργήσουν προβλήματα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και μπορεί να φέρει ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο με αιφνίδια γεγονότα ή ξαφνικές συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς σφόδρα, κάτι που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε ζητήματα  που πιθανά απασχολούν ή σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Δείξε εγκράτεια ,ψυχραιμία και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο φέρνοντας πιο κοντά στην τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί  στον άξονα σου με τον Υδροχόο, καθώς επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές του σχέσεις και δεν αποκλείεται η ένταση να ανέβει και να επηρεάσει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι εμφανές ότι αποφάσεις και συμπεριφορές που θα υπάρξουν αυτή την περίοδο θα είναι καταλυτικές για την οποία πορεία αποφασίσεις να έχεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι