Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 172

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα φιλικά σου πρόσωπα και σε πιθανές φιλοδοξίες και στόχους που έχεις, καθώς θέλεις να τα προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να βρεθείς να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις πιθανές ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις που έχεις και δεν αποκλείεται να μπορέσεις να προωθήσεις μέσω τον φίλο σου έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Οι ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο, καθώς δείχνεις να μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ευχέρεια μέσα σε ομάδα, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις άκρως απαξιωτικός και εριστικός με όποιους δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα ή τις απόψεις σου.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί σε ζητήματα του παρελθόντος και να κλείσεις θέματα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου ζωή. Πιθανό παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου όχι μόνο δεν σε ενοχλεί, αντίθετα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνει σημαντικά βήματα προς τα μπρος και να καταφέρεις να εκπλήξεις τους γύρω σου με τις κινήσεις σου. Πρωτότυπες δράσεις μπορεί να υπάρχουν και σε επίπεδο τέχνης και εσωτερισμού που θα απογειώσουν το συναισθηματισμό, τη διαίσθηση, το πνεύμα, τον εσωτερικό σου κόσμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι