Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 161

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Αρχίζει μία εβδομάδα με έντονη αστρολογική δραστηριότητα, καθώς ο Άρης αφήνει μετά από πολύ καιρό τον Υδροχόο, που σου προκάλεσε προβλήματα και περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας την ερωτική ένταση και την δράση κατακόρυφα. Το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και ωραιοποιήσεις στον έρωτα, καλό λοιπόν είναι να είσαι προσεκτικός και ρεαλιστής. Σημαντικό είναι επίσης και εσύ να είσαι ειλικρινής και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να φανείς αντάξιός τους.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει τον δυναμισμό αλλά και την εσωτερική ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί με νευρικότητα και ξεσπάσματα στο ταίρι σου. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε ερωτισμό και πάθος για να απογειώσεις την σχέση σου και θα είσαι κερδισμένος. Έκτακτα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά και σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό ανεβάζοντας την διάθεσή σου για διασκέδαση και ανανεώνοντας την ερωτική σου ζωή με μοναδικό τρόπο. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου «παιχνίδι», που μπορεί να φέρει πολλές νέες κατακτήσεις.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε ότι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Πιθανές είναι και οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ζητήσουν μία ακόμη ευκαιρία από εσένα. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις στον άνθρωπό σου και μην μπεις στην διαδικασία σημαντικών αποφάσεων για την σχέση σου που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms