Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 107

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Λέοντα, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν στην οικογένεια και είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθούν λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Προσοχή μόνο γιατί η έντονη ανυπομονησία σου μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα υπερβολικά και να χάσεις το μέτρο. Πάντως η αντίληψή σου θα λειτουργήσει θετικά ως προς το να προωθήσεις θέματα οικογενειακά που είχες σε εκκρεμότητα.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να φέρει ξαφνικές επικοινωνίες ή ακόμα και ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσεις με στενούς φίλους και συγγενείς. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν από την έντονα αντιδραστική συμπεριφορά σου, κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές με τα στενά σου πρόσωπα. Συναισθηματικά, είναι προτιμότερο να εκπλήξεις το ταίρι σου με μία σύντομη απόδραση που θα σας ανανεώσει, παρά να έρθεις σε συγκρούσεις αφού η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει και εριστική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνικά μέσα από τις παρέες σου ή σε ένα ταξίδι που μπορεί να είσαι και να σε κάνει να χάσεις την ηρεμία σου και να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η επικοινωνία με την δράση συνδυάζονται. Θέλεις να δεις και να επικοινωνήσεις με το στενό σου περιβάλλον, θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και είναι πιθανό να αφιερώνεις πολύ χρόνο στο να εξελίξεις τυχόν νέα ενδιαφέροντα που προκύπτουν. Συναισθηματικά, έξοδοι με παρέες και κοντινές εκδρομές θα είναι ότι καλύτερο για να εκτονώσεις την ενέργειά σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τις φιλικές συναναστροφές σου που να σε κάνει να θέλεις να ισορροπήσεις και να ικανοποιήσεις τον άλλο.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι