Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 173

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και είσαι ο πρωταγωνιστής για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο από μία περίοδο εσωστρέφειας και επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς. Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό και στον εγωκεντρισμό καθώς αυτό θα δημιουργήσει αναταράξεις και συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο καθώς η βαθύτερη επιθυμία σου να ανοίξεις τα φτερά σου και να λάβεις νέες γνώσεις μπορεί να ικανοποιηθεί.  Πιθανές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά θέματα σπουδών και ταξιδιών καθώς νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν πολλά και να διευρύνουν τους ορίζοντές σου.  Παράλληλα, σημαντικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να είναι άκρως ευνοϊκές για την επίτευξη των στόχων σου.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει  στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα καθώς λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Είναι σημαντικό για σένα να κυριαρχήσεις στην κοινωνική σου ζωή και να εντυπωσιάσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Αυτό θα φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα. Μην γίνεσαι υποκειμενικός και εγωιστής με το ταίρι σου γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε οικονομικό επίπεδο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία για άκρως συμφέρουσες συνεργασίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι