Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 175

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που να αφορούν αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Η διάθεση να επικοινωνήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους είναι έντονη και αυτό μπορεί να ισορροπήσει το κλίμα σε περίπτωση θεμάτων που μπορεί να σε απασχολήσουν. Το εμπόριο και η επικοινωνία κυριαρχούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες που θα είναι σημαντικές για εσένα.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σου και να επηρεάζει την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις φόβο και απαισιοδοξία για την εξέλιξη της σχέσης σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις αυτά σου τα συναισθήματα γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθεί ψυχρότητα με το ταίρι σου που δεν θα βοηθήσει. Εξέφρασε τις σκέψεις σου και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αρνητικά συναισθήματα.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, αυτή όμως η διαδικασία γίνεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπορικές συναλλαγές ή συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία που θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος. Προσπάθησε να περιορίσει τις τάσεις εξουσίας και επιβολής γιατί είναι αυτές που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις πού δημιουργήσουν προβλήματα. Η αίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πώς να κινηθείς. Σε προσωπικό επίπεδο, οι φόβοι μπορεί να κυριαρχήσουν στη σχέση σου, μην επιτρέψεις στην ένταση να δημιουργήσει αρνητικές συνθήκες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι