Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 170

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και εντείνονται τα συναισθήματα, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να νιώθεις έντονα την ανάγκη για συγχώνευση με το ταίρι σου, για πάθος και απόλυτο ερωτισμό που μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Όμως είναι πολύ έντονη η πιθανότητα της καχυποψίας και της ζήλιας, καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να λειτουργήσεις εξουσιαστικά και χειριστικά στο σύντροφό σου. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι αυτές που θα σου κόψουν την ανάσα, πρόσεξε μόνο γιατί εμμονές και φόβοι λειτουργούν σαν τροχοπέδη. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να προκύψουν κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά, αρκεί να διαχειριστείς το έντονο ψυχικό δυναμικό που προκύπτει.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την ενέργειά σου σε ότι αφορά ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να συμμετέχεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, το φιλικό σου περιβάλλον και τι μπορεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργεί καλύτερα σε συλλογικό επίπεδο, προσπάθησε όμως να μην εκδηλώνεις αποστασιοποίηση και ψυχρότητα ιδιαίτερα στη σχέση σου, αφού το πιθανότερο είναι υπάρξουν προβλήματα και συγκρούσεις που δεν θα βοηθήσουν. Θέσε κοινούς στόχους με το σύντροφό σου και δεν θα χάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι