Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 159

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09, που κυριαρχεί ως αστρολογικό γεγονός αυτή την εβδομάδα. Ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, με νομικές υποθέσεις ή σπουδές και σεμινάρια μπορεί να υπάρξουν και καλό θα είναι να είσαι ψύχραιμός και να αποφύγεις τον εκνευρισμό γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις που θα επηρεάσουν ακόμα και την καθημερινότητά σου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε γεμίζει ευθύνες και αγγαρείες και αυτό πιθανά να επηρεάσει άμεσα τόσο τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου, όσο και με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η κατήφεια, η γκρίνια και η επικριτικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, προσπάθησε να τις ελέγξεις και να μην αφήσεις να δυναμιτίσουν τις σχέσεις σου. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) ανεβάζει την νευρικότητα στις συνεργασίες σου, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς εξαιρετικά, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και να «εκμεταλλευτείς» θετικά την συγκεκριμένη συγκυρία.

Συναισθηματικά, ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου αλλά και δική σου γκρίνια και άγχος δημιουργούν συνθήκες αντιπαράθεσης που θα πρέπει να περιορίσεις. Μην αφήνεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν στην σχέση σου, τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα πιο ευχάριστα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, μην κολλάς στην λεπτομέρεια και μην απομακρύνεσαι και προσπάθησε να χειριστείς με θετική σκέψη την κατάσταση.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms