Λέων Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 177

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα

Λέοντα, η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα δημιουργική για εσένα αν καταφέρεις να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις ιδιαίτερα στην αρχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10.08 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει άκρως δημιουργικό και αποφασισμένο για κάθε τι στη ζωή σου καθώς στις 16.08 το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να απογειωθείς ψυχολογικά και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς.

Αισθηματικά

Σπασμωδικές συμπεριφορές και νευρικότητα δεν θα επιτρέψουν στο ταίρι σου να εκδηλώσει τα συναισθήματα που έχει για εσένα. Φρόντισε να ξεπεράσεις τη νευρικότητα και να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους που θα σε ανανεώσουν πλήρως. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα σε προσεγγίσουν καθώς η γοητεία και η λάμψη σου δεν είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητες. Αξιοποίησε τις οποίες γνωριμίες ώστε να περάσει σε επόμενο στάδιο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα σε ότι αφορά επαφές με το εξωτερικό και νομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να φέρει σημαντικά ζητήματα το προσκήνιο ή παρασκηνιακές διεργασίες που θα σε επηρεάσουν. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δει ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς ώστε να ξεφύγεις από πιθανά εμπόδια και συμπεριφορές που δεν σου κάνουν. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Έχετε μεγάλα οράματα για τη σχέση σας, αλλά κάποιες στρεσογόνες δραστηριότητες ή ακόμα και οι δικές σας περιοριστικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις μπορεί να θέσουν σε μεγάλη δοκιμασία το μέλλον της. Πείτε όχι στα μυστικά και επιλέξτε την ειλικρίνεια. Με τον Άρη στον Κριό και στον φιλοσοφικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι καλύτερο όσο το δυνατόν να είστε πιο ειλικρινείς, ειδικά στο παιχνίδι της αγάπης. Αν κρύβετε αυτό που επιθυμείτε, να ξέρετε ότι θα μπορούσε να βλάψει και εσάς και τη σχέση σας. Αν τελικά αποφασίσετε να μιλήσετε, να είστε προετοιμασμένοι για κάποια ασυνήθη ευρήματα που ήταν καιρό κρυμμένα. Αποδεχτείτε την αλήθεια, ακόμη και αν αυτό σας τρομάξει αρχικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms