Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Λέων 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 126

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Η εκρηκτική Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να οδηγήσει στο να κλείσεις θέματα με το στενό σου περιβάλλον ή με μακρινούς φίλους και συγγενείς, μόνο που η εκρηκτική κατάσταση που μπορεί να επικρατήσει θα οδηγήσει σε εκτός ελέγχου συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες μέσα από την διασκέδαση και τις παρέες με παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς. Είναι γεγονός ότι αυτό θα σου δώσει νέα δυναμική και θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση στην προσωπική σου ζωή. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι οι ξαφνικοί έρωτες πιθανά να φύγουν και ξαφνικά, γι’ αυτό να είσαι όσο περισσότερο συγκρατημένος και ρεαλιστής γίνεται. Εσύ που έχεις σχέση, καλό είναι να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να εκπλήξεις το ταίρι σου ανατρέποντας την καθημερινότητά σας, για παράδειγμα με ένα ταξίδι στην ύπαιθρο, διαφορετικά η επιπολαιότητα και η ανεξαρτησία που μπορεί να εκδηλώσει θα κλονίσουν το ταίρι σου…

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03 φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις και ζητήματα με το στενό σου περιβάλλον, που αν δεν προσέξεις την διαχείρισή τους θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που πιθανά να είναι ανεξέλεγκτες. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό δεν βοηθά στο να επικοινωνήσεις με ευκολία, καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας και η τάση να παρερμηνεύεις ή να παρερμηνεύεσαι θα δυσχεράνει πολύ το κλίμα.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω λειτουργεί άκρως αρνητικά στο όλο κλίμα και δεν αποκλείεται  η φόρτιση που μπορεί να έχεις, ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα να εκδηλωθούν και σε εργασιακό επίπεδο, δημιουργώντας επιπλέον κόντρες και προβλήματα με συναδέλφους. Επικριτικότητα, άγχος, νεύρα, απολυτότητα και σκληρότητα είναι ένας δύσκολος συνδυασμός ενεργειών που μπορεί να σε ωθήσει στο να χάσεις τον έλεγχο.

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, να δείξεις καλή διάθεση σε ότι και αν προκύψει και να προσπαθήσεις να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου με επιθετικό και συγκρουσιακό τρόπο γιατί οι εξελίξεις μπορεί να είναι τέτοιες που στο τέλος να είσαι εξαντλημένος ψυχικά και με σωρεία παρεξηγήσεων που θα πρέπει να λύσεις. Στρέψε την ενέργειά σου στο να ισορροπήσεις μέσα από την κοινωνικότητα που σε διακρίνει, το χιούμορ και την αισιοδοξία, διαφορετικά επικριτικότητα, νευρικότητα και απότομες αντιδράσεις θα οδηγήσουν σε ισχυρές συγκρούσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι