Ταύρος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 166

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ταύρε, από το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις και να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν στα κοντινά σου πρόσωπα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα της εβδομάδας καθώς θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και παρασκήνιο μπορεί να απογειώσουν τον εκνευρισμό και να σε οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες.

Αισθηματικά

Απόλαυσε τις στιγμές με το πρόσωπο που θέλεις να βρίσκεται δίπλα σου χωρίς ανησυχίες και πιθανά απωθημένα που δημιουργούν έντονα προβλήματα και συγκρουσιακές καταστάσεις. Το τέλος της εβδομάδας δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις να εκτονώσεις όλα αυτά που κουβαλάς από προηγούμενες σχέσεις στο πρόσωπο που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για εσένα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πεδίο του εμπορίου και της επικοινωνίας θα σε απασχολήσει έντονα μέσα στην εβδομάδα. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα μέσα της καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό στις 08.07 φωτίζει οι παρασκηνιακές διεργασίες που εμποδίζουν πιθανές εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αναλογιστείς τι πρέπει να διορθώσεις στις συμφωνίες χωρίς να μπεις σε διαδικασία σκληρών αντιπαραθέσεων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Ξέρετε ότι πρέπει να θέσετε σταθερότερα όρια στη σχέση σας, αλλά με τον Άρη στον Κριό και στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας θα μπορούσατε να αμφιταλαντεύεστε. Δεν είναι έγκλημα να είναι κάποιος αδύναμος, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί και το συνειδητοποιεί, τότε μπορεί και να αλλάξει τρόπο δράσης. Κάντε πέτρα την καρδιά σας και δείτε το πρακτικό και λογικό κομμάτι της σχέσης σας. Είναι μια καλή εβδομάδα να βρείτε χρόνο να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για ζητήματα του παρελθόντος που βαραίνουν την καρδιά σας, αλλά προσπαθήστε να βγάλετε έξω το συναίσθημα και λειτουργήστε με το μυαλό σας. Αργότερα θα απολαύσετε πολλά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms