Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 156

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στην αρχή της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ζητήματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Το μυαλό ανακαλεί στην μνήμη αναμνήσεις, κάτι που σε κάνει ευάλωτο και δείχνεις να έχεις την ανάγκη να «περιοριστείς» στο σπίτι σου και να απολαύσεις τον χώρο σου. Θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην οικογένεια και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου πιθανά να σε κάνει να επαναστατήσεις με καταστάσεις και συμπεριφορές μέσα στην οικογένεια και να προκύψουν έντονες συγκρούσεις, καθώς μπορεί να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από το οικείο περιβάλλον.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 σε βάζει σε μία ενδελεχή διαδικασία σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον και τις σχέσεις σου με πρόσωπα από αυτό. Η επικοινωνία μεταξύ σας δυσχεραίνει και καλό είναι να προτιμήσεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία, παρά αυτή την περίοδο που θα δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Προτιμότερο είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες ή χειρισμούς για θέματα ακίνητης περιουσίας, γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία και υπερευαισθησία που μπορεί να σου χαλάσει το κέφι.  

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 επηρεάζει τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και δονεί για τα καλά τον επαγγελματικό και τον οικογενειακό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις μετά από ανατρεπτικά γεγονότα αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις. Με τον Ουρανό από το ζώδιό σου σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ξαφνικές καταστάσεις, συγκρουσιακές συμπεριφορές αλλά και εκρηκτικές αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που σχετίζονται με την καριέρα σου, την οικογένειάς σου και την προσωπική σου ζωή και μπορεί να σε οδηγήσεις στο να πάρεις σημαίνουσες αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου της ζωής σου. Καλό είναι βέβαια να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις, γιατί πιθανά να χαθεί ο έλεγχος και οι συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες. Η ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει καθοριστικά.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι