Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 157

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, ωθώντας σε να έρθεις σε επαφή με αναμνήσεις και συναισθήματα παρελθόντων καταστάσεων, αλλά και με ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που σε απασχολούν. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προχωρήσεις στο να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, καλό είναι όμως να μην γίνει αυτό μέσα από συναισθηματική αποστασιοποίηση και αυστηρότητα.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε γεμίσει άγχος αλλά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, με αυστηρό τρόπο, που θα  οδηγήσουν στην θεμελίωση μιας νέας προσωπικής πορείας. Απαισιοδοξία, φανατισμός και απολυτότητα μόνο συγκρούσεις μπορεί να φέρουν με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή γιατί οι ευθύνες στη δουλειά σε γεμίζουν άγχος και γκρίνια. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) αυξάνει τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει εκτονωτικά σε πιθανή κακή διάθεση και να σου δώσει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κάνεις γοργά βήματα προς το μέλλον.

Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι δεν έχεις ελεύθερο χρόνο λόγω υποχρεώσεων, όμως θα είναι καλύτερα να βρεις στιγμές για εσένα και το ταίρι σου, που θα σε βγάλουν από την έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, θα σε ισορροπήσουν ψυχολογικά και θα αποφύγεις εντάσεις μέσα στη σχέση που δεν χρειάζονται. Θυμήσου, ότι η προσωπική σου ζωή θα φορτίσει τις μπαταρίες σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms