Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 165

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να λύσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις τη θαλπωρή και την τρυφερότητα που μπορούν να σου δώσουν. Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς απομακρύνεται από την κοινωνική ζωή και επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο προσωπικό σου χώρο με πρόσωπα κοντά σου. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία μόνο έντασης μπορεί να δημιουργήσει με το οικείο περιβάλλον. 

Στις 25.07  η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του  κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και να σε πλήγωσαν, με σκοπό να τα λύσεις. Επιστροφές μπορεί να υπάρξουν προσώπων που έχεις γνωρίσει μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε πώς να διαχειριστείς τον έρωτα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με το σπίτι σου καθώς δεν αποκλείεται να επιλέξεις να κάνεις αλλαγές στη διακόσμηση του, έτσι ώστε να το νιώθεις πιο ζεστό και κοντά στη φιλοσοφία σου. Στιγμές για δύο με το ταίρι σου είναι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο  καθώς απολαμβάνεις μαζί του το ρομαντισμό και τρυφερότητα. Πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορούν να δείξουν μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία νέα σχέση στη ζωή σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι