Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 162

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα σε προετοιμάζει για την επικείμενη έκλειψη την τελευταία τα σταθερά ζώδια που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα αγγίζοντας την καριέρα και την οικογένειά σου. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό ενισχύει τα συναισθήματα και το πάθος και έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις πιθανά παράπονα του παρελθόντος στο σύντροφό σου, όμως τώρα μπορείς να δώσεις λύσεις μαζί του και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές πάθους και ερωτισμού μακριά από συγκρούσεις και αντιδικίες.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα σπουδών ή νομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και σε καθοδηγεί στη θετικότερη κατεύθυνση για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να ξεφύγουν με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αφού μπορείς να γίνεις σκληρός και δηκτικός τον τρόπο έκφρασης σου.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπές  η να προκύψουν πάλι ζητήματα του παρελθόντος που θα αιφνιδιάσουν και θα ανατρέψουν πλάνα για ταξίδια, σπουδές ή επιμόρφωση αλλά παράλληλα επίσης να δημιουργήσουν εξαιρετική νευρικότητα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που δεν θα  διστάσεις να συγκρουστείς. Διατήρησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι ο κερδισμένος.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και σε πιθανά πλάνα που έχεις σε αυτήν, καθώς αυτό που σε απασχολεί είναι να εξελιχθείς και να αναγνωριστεί η προσωπική προσπάθεια που καταβάλλεις. Είναι γεγονός ότι η ένταση ανεβαίνει και σε προετοιμάζει για την επικείμενη έκλειψη που θα σηματοδοτήσει σημαντικά γεγονότα και αλλαγές στο συγκεκριμένο πεδίο και στην οικογένεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι