Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 165

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! H Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 12.11 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανά εκκρεμούν και ακόμα προβληματίζουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονο υποκειμενισμό και νευρικότητα μη βοηθώντας στην εξέλιξη πιθανών συζητήσεων με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το ρεαλισμό που σε διέπει, την ανάγκη να θέσεις θεμέλια για να ξεφύγεις από καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να αναπτυχθείς σαν προσωπικότητα δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά θέματα μπορεί να ταλαιπωρούν σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους που θα πρέπει να διαχειριστείς ή πρόσωπα που συμμετέχουν μπορεί να παρουσιάζουν τα πράγματα διαστρεβλωμένα και εξειδικευμένα. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσεις να δεις με ρεαλιστικούς όρους τις όποιες υποθέσεις σου και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να σε δεσμεύουν και να έχουν κόστος οικονομικό και ψυχολογικό.  Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms