Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 164

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Από την εβδομάδα αυτή επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να κυνηγήσεις την αύξηση του εισοδήματος από τη μία, την ασφάλειας μέσα στη σχέση σου από την άλλη. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν δρομολογώντας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς αυτά είναι που σου δημιουργούν ανασφάλεια αλλά κυρίως είναι αυτά που συνήθως συνδέεις με την προσωπική σου αξία ανάλογα την ευχέρεια ή όχι που έχεις. Προσοχή γιατί η αδιαλλαξία και η ακαμψία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουμε στις προσωπικές και οικονομικές σχέσεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές προτάσεις που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί έχουν να αποδώσουν πολλά. Ξαφνικά τα κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα, καθώς μπορείς να έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα κάτι που θα σας ανανεώσει τη διάθεση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι