Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 164

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις το να συνεργάζεσαι και να δρας μαζί του σαν ομάδα. Έντονη είναι η τάση ανεξαρτησίας που σε διακρίνει και μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα στη σχέση σου, καθώς δείχνεις να αποστασιοποιείσαι και να απολαμβάνεις τον δικό σου χώρο. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, όπως επίσης και να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από αυτά. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την αντιδραστικότητα και την έντονη ελευθερία που δείχνεις να χρειάζεσαι για να μην προκύψουν προβλήματα με τον άνθρωπό σου. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί της προϋποθέσεις για αιφνίδιες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή από συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις που θα σε συναρπάσουν.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στο να δράσεις μεθοδικά και υπεύθυνα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και την αύξηση του προϋπολογισμού σου. Είναι γεγονός ότι δεν θα βιαστείς να αποφασίσεις ή να κινηθείς επιλέγοντας έτσι την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα, πρόσεξε μόνο την τάση για υπερβολική συντήρηση ή σπατάλη σε επίπεδο εξόδων που μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο. Το πάθος στη σχέση σου απογειώνεται, άφησε στην άκρη την ακαμψία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι