Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 160

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Έντονη αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, με την επιστροφή της Αφροδίτης, κυβερνήτη του ζωδίου σου, σε ορθή πορεία στο Ζυγό και το πέρασμα του Άρη στον Ιχθύς, μετά από μακρά πορεία στον Υδροχόο που σε ταλαιπώρησε. Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, που μπορεί να προκαλέσει ψευδαισθήσεις ή ψεύτικες υποσχέσεις σε σχέση με οικονομικές συναλλαγές που έχεις με τρίτους. Θα πρέπει όμως και εσύ να είσαι εγκρατής στις υποσχέσεις σου για να μην εκτεθείς.

Ο Άρης στις 16.11, μετά την πολύμηνη πορεία του στον Υδροχόο, περνάει στους Ιχθύς και μπαίνεις σε μία περίοδο που ενεργοποιείσαι για τους στόχους που έχεις, που επιθυμείς να βλέπεις και να συναναστρέφεσαι τους φίλους σου, που ασχολείσαι με τις συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η διάθεσή σου για προσφορά σε ομαδικό επίπεδο είναι δεδομένη και μπορείς να είσαι άκρως αποτελεσματικός. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Ζυγό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και μπορείς πια να ασχοληθείς με τις σχέσεις σε συναδελφικό επίπεδο που πιθανό διαταράχθηκαν τον προηγούμενο καιρό. Είναι επίσης ιδανικά να προσπαθήσεις να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου που μπορεί να σας δημιουργούν κόντρες.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι οικονομικά θέματα έχεις σε σχέση με τρίτους, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρερμηνείες που να αποβούν εις βάρος σου. Προσοχή στην επικοινωνία και με το ταίρι σου, γιατί η ένταση μπορεί να εκτοξευθεί πολύ γρήγορα και να ειπωθούν λόγια που δεν εννοείς και θα πληγώσουν.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms