Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 137

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Η πολυαστρία στον Τοξότη, στον όγδοο οίκο σου, έρχεται να δονήσει το κέντρο των συναισθημάτων σου και να σε βάλει στην διαδικασία να δεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα κατάματα. Η εσωστρέφεια και η παρατηρητικότητα που σε διακρίνει αυτή την εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, αν βρεις πραγματικά τον δρόμο για να δεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου και να τα αντιμετωπίσεις με σθένος. Διαφορετικά, είναι δεδομένο ότι θα εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον σου, κυρίως στον σύντροφό σου, και αυτό θα φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις. Οι οικονομικές σου υποθέσεις μπορεί να έχουν ευνοϊκότατη τροπή, προσοχή μόνο σε καθυστερήσεις αλλά και παρανοήσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Εσύ που είσαι μόνος να είσαι προετοιμασμένος για επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα ανακινήσει τα παλιά έντονα συναισθήματα.

Ο Άρης στον Σκορπιό ανεβάζει την νευρικότητα ακόμα περισσότερο, η ανασφάλεια γίνεται πιο έντονη, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι άκρως πιθανές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και καλείσαι να διαχειριστείς ένα ιδιαίτερο ψυχικό δυναμικό, καθώς από την μία πλευρά προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες, από την άλλη θέλεις να διεκδικήσεις με πάθος αυτό που σου αξίζει. Σε προσωπικό επίπεδο, ζήλια και αμφιβολίες μπορεί να σε φορτίσουν περισσότερο και θα ήταν προτιμότερο να δώσεις την ενέργειά σου σε πάθος που θα αναζωπυρώσει την φλόγα της σχέσης σου, παρά σε καυγάδες και αλληλοκατηγορίες. Εσύ που είσαι μόνος, είναι αδύνατον να περάσεις απαρατήρητος αλλά είναι στιγμές που θα αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και θα είσαι μία δυναμικός και μία αναποφάσιστος.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 έρχεται να κλείσει με δυναμικό και ανατρεπτικό τρόπο μία σειρά καταστάσεων του παρελθόντος που λειτουργούσαν σαν βαρίδι στην ψυχή σου και μπαίνεις στα άδυτα του εαυτού σου για να οριστικοποιήσεις και να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε και να το κάνεις όπλο δύναμης και επαναστατικής αλλαγής για το μέλλον.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι