Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ταύρος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 165

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 και δίνεις όλη σου την προσοχή σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που φαίνεται να μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτικότητα και να προκληθούν εντάσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και βάζοντας άσκηση ή γυμναστική στη ζωή σου είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να έχεις την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και να προσπαθήσεις να επιβληθείς, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις στη δουλειά γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια που δεν θα αποδώσουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και θετική σκέψη θα σε οδηγήσει στο να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους και λύσεις. 

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό δημιουργεί προϋποθέσεις για να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει κάτω από ιδιαίτερες προϋποθέσεις καθώς δείχνεις να είσαι αδιάλλακτος και απόλυτος τις απόψεις σου, κάτι που δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει καλή διάθεση και ατμόσφαιρα σε συναδελφικό επίπεδο. Παράλληλα, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις οικονομικές συμφωνίες στη δουλειά γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεμβάσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν και θα προκαλέσουν νευρικότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι