Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 133

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή η αστρολογική συγκυρία επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι έντονη η τάση σου για να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και θέλω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αυτό όμως είναι πιθανό να σε κάνει ανυπόμονο και αδιάκριτο και να φέρεις σε δύσκολη θέση άτομα που δεν είναι ακόμα έτοιμα να σου ανοιχτούν. Προσπάθησε να είσαι διακριτικός.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μεγάλη ένταση και συγκρούσεις στον εργασιακό σου χώρο. Εντάσεις και ξαφνικά εμπόδια που μπορεί να προκύψουν θα σε κάνουν να επαναστατήσεις και είναι πιθανό να δημιουργηθούν προστριβές που θα σε βγάλουν από τα νερά σου. Παρασκήνιο μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί που θα σε αιφνιδιάσει. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μην μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας στο ταίρι σου γιατί θα το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις επιπλέον εντάσεις. Τάσεις υποκειμενισμού καλό θα ήταν να μπουν στην άκρη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει από το πουθενά μέσα από τον εργασιακό σου χώρο που να σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και στρέφεις όλη σου την ενέργεια στο πως να καλύψεις τις καθημερινές υποχρεώσεις σου αλλά και την έντονη εργασιακή σου δραστηριότητα. Η πρακτικότητα και η ακούραστη διάθεσή σου σε κάνει να ξεχωρίζεις και να αποτελείς ένα σημαντικό σύμμαχο για τους συναδέλφους σου. Συναισθηματικά, είναι πιθανό οι πολλές υποχρεώσεις σου να μην αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, γι΄αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, πρόσεχε όμως την τάση που έχεις να ψάχνεις την λεπτομέρεια γιατί μπορεί να χάσεις την ουσία.   

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι