Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την καθημερινότητα και την εργασία σου και που προέρχονται από το παρελθόν. Ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που υπάρχει εις βάρος σου και σε αναστατώνει. Προσοχή γιατί η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δεν σε βοηθάνε εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σκέψεις που έχεις και η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσεις δυναμικά με ωριμότητα και έντονη ενσυναίσθηση σε σχέση με το τι θέλουν οι άλλοι από σένα αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να σου φανούν ιδανικές και να δημιουργήσουν ένα ονειρικό πλαίσιο για σένα. Η πραγματικότητα όμως πιθανά να είναι διαφορετική και στο τέλος να πληγωθείς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα. Απέφυγε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που θα σου κοστίσουν. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms