Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 152

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Με την Πανσέληνο στο άξονα Ζυγού – Κριού, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, να πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή, στις φιλικές σου σχέσεις και παρέες, σε ότι αφορά όνειρα και σχέδια που έχεις. Είναι βέβαιο ότι αν δεν προσπαθήσεις να περιορίσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες, θα οδηγηθείς σε απολυτότητα κτητικές τάσεις και καχυποψία, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα. 

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση και ψυχρότητα στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι προσωπικοί σου φόβοι δείχνουν να μην σε αφήνουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη. Αυτό το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου που θα σου στοιχίσουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μη επιθυμητές εξελίξεις, γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσεις τους φόβους και την απόλυτη σκέψη και στάση σου για να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες. Προσοχή και σε στόχους που μπορεί να έχεις, γιατί οικονομικά ζητήματα είναι πιθανό να μην σου επιτρέψουν την συνέχισή τους ή την επίτευξή τους.

Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σου δίνει την δύναμη και την τόλμη να δράσεις καίρια, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά στην προσωπική σου ζωή. Ταξίδια κοντινά με το ταίρι σου θα είναι ευεργετικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να προσέξεις γιατί οι ανασφάλειες σου πιθανά να μην σου επιτρέψουν να αφεθείς σε νέες γνωριμίες.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms