Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 153

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Έντονη αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επιστρέφει ανάδρομος προκαλώντας ζητήματα στην επικοινωνία, με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς και να δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια και την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Αρχικά, το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα είναι αρκετές μέρες εν ισχύ, δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και θα είναι εύκολο να υποπέσεις σε εξαπατήσεις ιδιαίτερα σε συνεργασίες ή σε προσωπικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και εσύ, γιατί δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα σε οικογενειακό επίπεδο. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γιατί ο έντονος θυμός και η καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου μπορεί να εκτονωθεί σε ακραίο βαθμό και να προκληθούν συγκρουσιακές καταστάσεις με δυσάρεστες συνέπειες.  Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και δεν θα χάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και η ανάγκη σου να βρίσκεσαι με τους φίλους σου εκδηλώνεται άμεσα. Κοινές δράσεις με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά και μπορείτε να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα.

 Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου προκαλώντας δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Ο απότομος τρόπος, οι παρεξηγήσεις και η παρερμηνείες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σαφής όταν εκφράζεσαι και να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί πιθανά να σφάλεις.  

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms