Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Την εβδομάδα αυτή η ένταση είναι χαρακτηριστική λόγω της επικείμενης Σεληνιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα αγγίξει για εσένα τη σχέση σου με το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό  απογειώνει την ερωτική σου διάθεση και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου, καθώς μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες και αυτά να γίνουν κατανοητά. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για ένα κοντινό ταξίδι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  και σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις λύσεις σε σημαντικά οικονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και θα σε καθοδηγήσει προς το θετικότερο για σένα προορισμό. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι άκρως ειλικρινείς και να εκφράσεις έντονα συναισθήματα, ανασφάλειες και φόβους πρόσεχε μόνο μην γίνεις απόλυτος και σκληρός γιατί θα μπορεί να προκληθούν προβλήματα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα βγάλουν από μέσα σου ανασφάλειες και απωθημένα, κάτι που θα εκτοξεύσει τη νευρικότητα και πιθανά να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι περνάς σε μία πολύ ευχάριστη περίοδο καθώς η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και η ανάγκη για επικοινωνία μεγάλη. Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την επιρροή της, μία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα σε ωθήσει να κλείσεις οριστικά κεφάλαια με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι