Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 144

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η τάση σου για να αναμοχλεύσεις και να συζητήσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σου βγάζουν πόνο και ανασφάλεια. Θέλεις να βγάλεις αυτά που κρύβεις βαθιά μέσα σου. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές ή μία έντονη υπερευαισθησία που μπορεί να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου αν νιώσεις ότι ο άλλος δεν σε καταλαβαίνει ή να χάσεις το μέτρο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Στόχοι και συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις είναι πιθανό να βρουν ξαφνικά εμπόδια και αυτό σου βγάζει έντονη νευρικότητα και επαναστατικότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου και να στρέψεις την ενέργειά σου στο να επιτύχεις αυτά που θέλεις παρόλο τα προβλήματα, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις. Συναισθηματικά, προσπάθησε να δραστηριοποιηθείς μαζί με το ταίρι σου σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις, γιατί διαφορετικά η ένταση που νιώθεις θα βγει σε αυτό και θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία μέσα από φίλους ή συλλογικές δραστηριότητες είναι πιθανό να προκύψει που θα ανατρέψει τα προσωπικά σου δεδομένα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και ρίχνεις όλη σου την ενέργεια με το να δραστηριοποιείσαι στο να επιτύχεις στόχους και οράματα που θα σε προάγουν σαν προσωπικότητα μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Συναισθηματικά, δίνοντας όλη σου την ενέργεια σε άλλες δραστηριότητες είναι πιθανό να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει ότι αποστασιοποιείσαι, γι’ αυτό πρόσεχε. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από φίλους υπάρχει πιθανότητα για νέα γνωριμία με κοινούς στόχους και σκεπτικό.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι