Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας όλο σου το ενδιαφέρον στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους για να εκφράζεις πιθανές απόψεις που μπορεί να εντυπωσιάζουν. Είναι σημαντικό για εσένα να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες και αυτό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οργανώσεις και συλλόγους που σου κινούν το ενδιαφέρον με το αντικείμενο που ασχολούνται. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αλαζονικές και ελκυστικές στάσεις καθώς θα δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ψυχρότητα σε φιλικές σχέσεις. 

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για να πάρεις αποστάσεις από το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχεις καθώς μπορεί να νιώθεις ότι η αισθηματική σου ζωή λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Η απαισιοδοξία και η κατήφεια είναι κάτι που χαρακτηρίζει τη διάθεσή σου, θα πρέπει όμως να αντιληφθείς ότι μόνο εκφράζοντας αυτά που νιώθεις και δείχνοντας καλή διάθεση για συνεννόηση και κατανόηση θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. 

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, οι φιλικές σχέσεις και πώς μπορεί αυτές να επηρεάσουν τα όνειρά σου. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις απόλυτος και σκληρός με τους άλλους, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Προσπάθησε παράλληλα να αποφύγεις εξουσιαστικές τάσεις με το σύντροφό σου γιατί θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα και να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Καλό είναι να χαλιναγωγήσεις την απαισιοδοξία και καχυποψία γιατί μπορεί να παίξουν ανασταλτικό ρόλο σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις και τις σχέσεις σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι