Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Όλα για σένα πια επικεντρώνονται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο πώς να κρατήσεις ισορροπίες, καθώς ενδόμυχα επικρατεί ο φόβος της μοναξιάς. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και επιδιώκεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή με το ταίρι σου, καθώς είναι για σένα σημαντικό να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να μην υπάρχουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς ο φόβος της μοναχικότητας είναι έντονος και σε καθορίζει. Προσοχή μόνο γιατί αυτός ο φόβος δεν σε αφήνει να εκδηλώσεις και τις δικές σου ανάγκες κάνοντας σε άκρως υποχωρητικό σε ό τι σου ζητάνε οι άλλοι, αυτό όμως θα οδηγήσει κάποια στιγμή στην προσωπική σου αντίδραση και δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να εκδηλώσεις ότι σκέφτεσαι και θέλεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες, φρόντισε να εκμεταλλευτείς σωστά την όποια ευκαιρία υπάρξει.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ευκαιρίες σε επίπεδο επιχειρηματικής δράσης που θα σε αιφνιδιάσουν, όμως έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολύ σωστές κινήσεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Ξαφνικά κέρδη επίσης μπορεί να προκύψουν, κάλο είναι βέβαια να μην φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο εκεί που η διαίσθησή σου σού λέει να το κάνεις. Ο ερωτισμός απογειώνεται και δεν αποκλείεται να εκπλήξεις το ταίρι σου με τα συναισθήματα και το έντονο πάθος που σε διέπει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι