Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και όλα για σένα είναι διασκέδαση, χαρά, γνώση, ταξίδια. Η αισιοδοξία χτυπάει κόκκινο και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις σπουδές που θέλεις να ακολουθήσεις, σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο εξωτερικό και ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Δείξε προσοχή σε πιθανή αμέλεια καθώς η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα τετριμμένα μπορεί να μην σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις και να υπάρξουν λάθη.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιό σου λειτουργεί άκρως ευνοϊκά σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις, ταξιδιών και επαφών στο εξωτερικό που ανήκουν τους ορίζοντές σου και δημιουργούν μονοπάτια για την προσωπική σου εξέλιξη. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς ο έρωτας και το πάθος  απογειώνονται. 

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα εντείνοντας και αυτή με τη σειρά της το θετικό κλίμα για την αισιοδοξία που σε διακατέχει. Είναι κυρίαρχο για εσένα να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις κάθε στιγμή ζωή ξεφαντώνοντας. Ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά ευνοϊκά για τη σχέση σου καθώς δημιουργούν την αίσθηση της περιπέτειας που απογειώνει τον ερωτισμό. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι