Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Τοξότης 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 154

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς στρέφοντας τις ανάγκες σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την ασφάλεια που θέλεις να νιώσεις μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον και κυρίως το ταίρι σου. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα έντονα ρομαντικό και ιδεατό σκηνικό για εσένα και το σύντροφό σου και να επιδιώξεις να έχεις στιγμές για δύο όπου θα απολαύσεις τον έρωτα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την διάθεση σου μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον. Πρόσεχε μόνο γιατί με το να ασχοληθείς με την διακόσμηση του χώρου σου μπορεί να ξοδέψεις αλόγιστα και αυτό να σου κοστίσει. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα και την ρουτίνα σου.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση και τον εκνευρισμό στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε ανταγωνιστικές διαθέσεις ή δέχεσαι ανάλογες συμπεριφορές και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση. Σημαντικό είναι να μείνεις μακριά από εγωιστικές και υποκειμενικές συμπεριφορές γιατί μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Δράσε έντονα στον έρωτα και κινήσου προς κάθε επιθυμία σου και αυτό είναι που θα αποδώσει τα μέγιστα τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι