Τοξότης Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 156

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Τοξότη, το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 που σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τα έντονα συναισθήματα και τους φόβους σου. Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία να παλέψεις με απωθημένα επιδιώκοντας να ξεπεράσεις ότι σε βουλιάζει συναισθηματικά. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό απογειώνει τον εκνευρισμό και δημιουργεί εκρηκτικές διαθέσεις σε οικονομικά ζητήματα και προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Η ένταση λόγω της καχυποψίας και ζήλιας που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου καθώς δεν θα διστάσεις να επιτεθείς πιθανότατα άδικα στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς εκτονώνοντας το έντονο ψυχικό δυναμικό στο πάθος που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις πραγματικά τι σημαίνει το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, είναι απαραίτητο όμως να ξεφύγεις από τις οποίες ανασφάλειες που δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς μπορείς να συμπορευτείς μαζί του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καχυποψία μπορεί να δημιουργήσει ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να δρομολογήσεις. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που σε οδηγούν στο να εκδηλώνεις με επιθετική διάθεση επιθυμίες και προσδοκίες. Από το τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια που σε προβληματίζουν σε οικονομικό επίπεδο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Τοξότης αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Τοξότη

Μπορείτε  να συμφωνήσετε σε ό, τι διαφωνείτε; Με τον Άρη στον Κριό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, θα μπορούσατε να συγκρουστείτε έντονα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ενώ το σύμπαν απαιτεί να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, βεβαιωθείτε ότι δεν ενεργείτε εγωιστικά και αλαζονικά ή είστε άκαμπτοι στις ιδέες σας. Ενεργήστε συμπονετικά και όχι υποκινούμενοι από τα κρυμμένα πάθη σας και τους κακούς σας δαίμονες, αυτό καθιστά ευκολότερο να εξετάσετε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να νιώθετε απειλή από κάποιον/α που εκφράζει αντίθετη άποψη. Ακόμα κι έτσι όμως, προσπαθήστε να καταλάβετε εάν οι ενέργειες αυτού του προσώπου προέρχονται από αρνητικά και κρυφά συναισθήματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms