Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

Πέντε των Ράβδων

Μήπως αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση από την οποία θέλετε να φύγετε μακριά αλλά αισθάνεστε ότι κάτι σας τραβά πίσω; Αυτή η κάρτα σας καλεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε και να συζητήσετε μέσα σας σχετικά με το τι είναι σωστό να κάνετε. Βαθιά μέσα σας μπορεί να έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι θα είναι καλύτερα για σας να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση ή /και ένα πρόσωπο, καθώς δεν έχει πλέον τίποτα να δώσει στη ζωή σας και νιώθετε ότι σας αποστραγγίζει συναισθηματικά. Βασιστείτε στην εσωτερική σας σοφία και πηγαίνετε βαθιά στο εσωτερικό της ψυχής σας για να βρείτε τις απαντήσεις. Αν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να δράσετε ή νιώθετε παγιδευμένοι, να ξέρετε ότι ο χρόνος είναι υπέρ σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι