Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Δίδυμοι, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

ΕΡΑΣΤΕΣ

Ίσως βρίσκεσαι σε μια περίοδο που τα διλήμματα για το επαγγελματικό σου μέλλον υπερτερούν της σιγουριάς και της σταθερότητας στη δουλειά σου, πιθανόν να διχαστεί η καρδιά σου αυτόν τον μήνα, ανάμεσα στη γνώριμη ζεστασιά της αγάπης και έναν κεραυνοβόλο έρωτα που μαγνητίζει επικίνδυνα τα φύλλα της καρδιάς σου, μπορεί να τριγυρίσουν τη μοναχική σου αγκαλιά πολύχρωμοι και πικάντικοι πειρασμοί, το σίγουρο είναι πως πρέπει να διαλέξεις το μόνιμο μονοπάτι της σεξουαλικής αρμονίας και της ψυχικής ισορροπίας, που θα σε οδηγήσει στην ιδανική σχέση, που η επιθυμία σου για την απόλυτη ένωση, πρέπει να φοράει τα στολίδια του ρομαντισμού και του πάθους!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι