Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Δίδυμοι, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Κάνετε μια βαθιά κατάδυση σε έναν κόσμο διαίσθησης, συναισθημάτων, φαντασίας και δημιουργικότητας. Νιώθετε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του ερωτικού  παιχνιδιού, τραβάτε την προσοχή των θαυμαστών σας, υλοποιούνται τα όνειρά σας. Έχετε μια πληθωρική, ασυγκράτητη και χαρούμενη ενέργεια που πηγάζει από την προσδοκία ότι θα πετύχετε, δεν σκέφτεστε καν ότι μπορεί να αποτύχετε. Πετάτε ψηλά και ελεύθερα στους αιθέρες, δεν σας νοιάζει πού κατευθύνεστε. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και ευαισθητοποίηση, δεν φοβάστε το άγνωστο. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων συμβολίζει ένα άτομο με μια νεανική και ανέμελη διάθεση, ίσως και αφελή, με περιέργεια να ζήσει τη ζωή, έχοντας όμως εμπιστοσύνη στο Σύμπαν. Μέσα όμως από τον αυθορμητισμό σας, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τα διδάγματα των εμπειριών του παρελθόντος. Η παρουσία αυτής της κάρτας σας υπενθυμίζει ότι έχετε ακόμη πολλά να μάθετε.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms