Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Σκορπιός, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με τον ίδιο σου τον εαυτό, καταφέρνεις τον μήνα Ιούλιο να επιφέρεις την τάξη, την αρμονία και την ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου καθημερινότητα, αφιερώνοντας ισάξιο χρόνο και χώρο απ’ την ζωή σου στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και στο ταίρι που συντροφεύει τα ερωτικά σου όνειρα, σβήνεις από την ερωτική σου ζωή τους καβγάδες και την ανταγωνιστική διάθεση που προκαλούν επικίνδυνη ρήξη στην σχέση σου, απαντάς στα κακοπροαίρετα σχόλια και τις προκλήσεις τρίτων εμποδίων με ψυχρότητα και αδιαφορία, δικαιώνεις την καρδιά σου με τις πολύχρωμες από κατανόηση και ομοψυχία στιγμές στη σχέση σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι