Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Σκορπιός, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

Ο Μάγος

Ένας έντονα ενεργητικός μήνας θα είναι αυτός για σας και θα έχετε τη δύναμη να ελέγξετε τα πράγματα στη σχέση σας, αν παρεκτραπούν. Ο Μάγος σας ενθαρρύνει να κάνετε την καλύτερη δυνατή χρήση όλων των δυνατοτήτων σας, να μην αφήσετε το άγχος σας να σας καταβάλει, να ενεργήσετε συνειδητά και όχι παρορμητικά. Ξέρετε πώς να αξιοποιήσετε τα θετικά σας στοιχεία και να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιους επικριτές της σχέσης σας, οι οποίοι προσπαθούν να την διαλύσουν ή να σας αποσπάσουν την προσοχή από τους στόχους σας. Θα πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη πορεία δράσης σας: είτε να φύγετε από τους επικριτές σας διπλωματικά, είτε να λειτουργήσετε παρορμητικά και χωρίς να σκεφτείτε, παρασυρόμενοι από τα ένστικτά σας. Η δεύτερη επιλογή θα οδηγήσει σε κρίση τη σχέση σας και η άλλη έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι «μαγικό». 

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms