Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

Η Δύναμη

Οι ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις προσεγγίσετε και να τις αρπάξετε! Αυτή η κάρτα σας βοηθά να ζητήσετε ό, τι θέλετε από το σύμπαν, αφού τώρα νιώθετε αρκετά προσγειωμένοι και δυνατοί για να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη του στόχου σας. Θετικά γεγονότα και θαυμαστές πρόκειται να πέσουν στα πόδια σας και ανοίγει ο δρόμος για να μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Τώρα δεν επιβάλετε τις σκέψεις και τις συμπεριφορές σας στην αγάπη σας, νιώθετε σε αρμονία με τον εαυτό σας και όποιον είναι κοντά σας και παίρνετε αυτό που επιθυμείτε. Σαν πεταλούδα, μεταμορφώνεστε, επικοινωνείτε, έχετε δύναμη. Αν είστε μόνοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, νέες και πιο συναρπαστικές πόρτες ανοίγουν για σας. Ακούστε με την καρδιά σας, ο έρωτας έρχεται προς το μέρος σας, παίρνει το μήνυμά σας και το στέλνει στο σύμπαν.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι