Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Σκορπιός, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι επαγγελματικές και οικονομικές σου προσδοκίες ανταμείβονται τον Σεπτέμβρη, κυρίως μέσα από την οικογενειακή υποστήριξη της καριέρας και των προσωπικών σου επιδιώξεων, αλλά και η ερωτική σου καθημερινότητα αποκτά χαμόγελα σιγουριάς και αισιοδοξίας, γιατί μπορείς να απολαύσεις συντροφικές, τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό, γιατί τα γεγονότα και οι εξελίξεις στη σχέση σου ομορφαίνουν κάθε στιγμή με το ταίρι σου, γιατί ο έρωτας θεριεύει στο δεσμό σου φέρνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον, γιατί αυτό το διάστημα μπορείς να γεμίσεις τη μοναχική σου αγκαλιά με μια υπέροχη γνωριμία, μ’ ένα εξαιρετικό, αισθησιακό ειδύλλιο, μ’ ένα παθιασμένο φλερτ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι