Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Σκορπιός, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ποντάρεις στη δύναμη της λογικής και της σταθερότητας τον μήνα Μάρτη, για να δικαιωθούν οι επαγγελματικές σου προσδοκίες και ν’ ανταμειφθούν τα προσωπικά σου οράματα, ρισκάρεις στη συναισθηματική σου καθημερινότητα με ισχυρή θέληση, εποικοδομητική επιμονή και καρτερικότητα στις ανάγκες του συντρόφου σου, για να γευτείς μια σοβαρή ή επίσημη πρόταση, για ν’ απομακρυνθεί ο κίνδυνος μιας ρήξης με το ταίρι σου, για να θωρακίσεις τον δεσμό σου με κρυστάλλινη αγάπη και καθάριο έρωτα, δίχως να βαλτώνει η σχέση σου στη στασιμότητα και την πλήξη, στολίζοντας την ερωτική σου ζωή με πρωτόγνωρες, σεξουαλικές στιγμές!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι