Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Ο Ιππότης των Ξιφών

Αυτό το μήνα να είστε προετοιμασμένοι για όλα! Νέες ερωτικές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας ή επικίνδυνες καταστάσεις που καλείστε να απομακρύνετε. Ο Ιππότης των Ξιφών είναι δυνατός και γενναίος, επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο σκοπό  και γνωρίζει πώς να ενεργήσει γρήγορα, αν χρειαστεί. Είναι κυριολεκτικά ένας ιππότης μπροστά στη μάχη, πολεμά για την αγάπη με τιμιότητα και δικαιοσύνη. Φορά μια αστραφτερή πανοπλία που λάμπει κάτω από το φως του ήλιου και τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του. Κρατά το σπαθί του και είναι έτοιμος να επιτεθεί ανά πάσα στιγμή, αν διακυβεύεται η συναισθηματική του ισορροπία. Έτσι, λοιπόν, κύριος στόχος σας πρέπει να είναι να είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να δράσετε γρήγορα και αποφασιστικά, αν παρουσιαστεί κάποια πρόκληση. Θα πρέπει όμως να δράσετε με διακριτικότητα και διπλωματία. Εάν πρόκειται να πείτε κάτι στον αγαπημένο σας, λάβετε υπόψη σας τον τόνο της φωνής σας, τον τρόπο και κυρίως την επιλογή των λέξεων.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms