Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Η Βασίλισσα των Ράβδων

Κάνετε τη μεγάλη σας είσοδο στο βασίλειο της αγάπης κα κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Είστε δυναμικοί, μεγαλοπρεπείς και περήφανοι, ένας ηγέτης του οποίου η εμπιστοσύνη και η ζεστασιά τον κάνει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Όμως, κανείς δεν μπορεί να παίξει μαζί σας. Το λάγνο βλέμμα σας αλλά και οι προστατευτικές τάσεις σας, σας δίνουν ένα ακαταμάχητο μυστήριο και σαγηνεύετε όποιον/α θέλετε!  Νιώθετε άνετα αλλά είστε έτοιμοι και να επιτεθείτε ξαφνικά, αν κάποιος δεν αναγνωρίσει την αξία σας. Η Βασίλισσα των Ράβδων μπορεί να αναφέρεται σε ένα πρόσωπο, ένα γεγονός ή ένα μέρος του εαυτού σας. Ενσωματώνει την ενέργεια της Φωτιάς, δηλαδή τη δημιουργικότητα, το πάθος και τον ενθουσιασμό. Αν μπει τώρα κάποιος στη ζωή σας, θα έχει τις παραπάνω ιδιότητες και θα σας διδάξει πώς να ακολουθείτε την καρδιά σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι