Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Άσσος Πεντάκτινα

Αυτός ο μήνας σας παρέχει την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή, είτε αυτό αφορά μια νέα σχέση, είτε ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σας, βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος και απορρίπτοντας κάθε αρνητικό συναίσθημα που σας κρατούσε πίσω. Ίσως κάνετε κάτι που δεν είχατε κάνει ποτέ πριν, κάτι ξένο προς εσάς. Εάν έχετε ένα σχέδιο για να αλλάξετε κάτι στην ερωτική σας ζωή, γνωρίζετε μέσα σας τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το καλύτερο, προκειμένου να ανοίξει μια νέα σελίδα για εσάς. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του μυαλού σας για να διαλευκάνετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε και στη συνέχεια τη δύναμη της θέλησής σας για να το κάνετε να συμβεί. Τώρα βλέπετε την αυγή, δεν είναι βράδυ. Αφήστε την πόρτα της καρδιάς σας ανοιχτή, δεν θέλετε να χάσετε τις συναρπαστικές ευκαιρίες που σας προσφέρει το σύμπαν.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι