Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

ΤΡΙΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Απέδειξε τις προσωπικές και επαγγελματικές σου ικανότητες και την αξιοσύνη σου αυτόν τον μήνα, δείξε στον περίγυρό σου και τις κοινωνικές σου επαφές τα καλλιτεχνικά και ευχάριστα ταλέντα που διαθέτεις, για να καρπωθείς την ανταμοιβή και την καταξίωση που προσδοκάς, φιλοτέχνησε με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση τις στιγμές της συναισθηματικής σου καθημερινότητας, μην δίνεις σημασία στις προκλήσεις και τις παγίδες που προσπαθούν να στήσουν κακοήθη και πικρόχολα σχόλια στον δεσμό σου, αφύπνισε τη σχέση σου από την πλήξη και το γκρίζο τοπίο, οργάνωσε ένα ταξίδι με το άλλο σου μισό, στόλισε με καυτό πάθος και πικάντικες γεύσεις την αγκαλιά σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι