Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Τοξότης, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 2  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μεταμόρφωσε τις επαγγελματικές σου εμπειρίες τον μήνα Μάρτιο, σε γνώσεις, σοφία και ισορροπημένες αποφάσεις, κάνοντας ουσιαστικές και αποφασιστικές αλλαγές στα προσωπικά και συναισθηματικά σου βήματα, αναζητώντας τον άδολο έρωτα στη ζεστή αγκαλιά του συντρόφου σου με σιγουριά και επίσημα σχέδια για το μέλλον, ανοίγοντας την ερημική σου ψυχή σε μια απίστευτη, ανέγγιχτη γνωριμία με τον ελκυστικό Καρκίνο, στο υπέροχο, ελπιδοφόρο ειδύλλιο με τον αισθησιακό Σκορπιό, δέξου το αγνό φλερτ του παιχνιδιάρη Ιχθύ, μαγνήτισε το άλλο σου μισό με τη γοητεία και τα εκρηκτικά, ερωτικά σου προσόντα, άφησε την παντοτινή αγάπη να διαπεράσει τις φλέβες της σχέσης σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι