Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Κανείς δεν είναι πιο ρομαντικός και συναισθηματικός από εσάς και τώρα μπορείτε να νιώσετε όχι μόνο ασφάλεια και σιγουριά αλλά και σταθερότητα από τον αγαπημένο σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Λέτε τέλος στη μοναξιά, τώρα χαίρεστε όντας σε ένα ευρύ πλήθος, ίσως ακόμα προσελκύοντας μερικούς θαυμαστές, αν και μπορεί να είστε αρχικά κάπως διστακτικοί. Η εξομάλυνση της καθημερινής σας ρουτίνας και η θέσπιση προγράμματος στη ζωή σας θα είναι δύσκολες καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον καθημερινό έκτο οίκο σας, Θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθειες προκειμένου να βάλετε τάξη και σύστημα, ακόμα και τα καλύτερα σχέδιά σας μπορεί να αποδιοργανωθούν, έτσι μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια.

Αισθησιασμό, πάθος, διασκέδαση … τα θέλετε όλα αυτόν το μήνα, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη η οποία ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Βγαίνετε από το σκοτάδι στο φως της ζωής, νιώθετε ζωντανοί από ευχαρίστηση και άφθονο φλερτ. Ναι, είναι μια επική στιγμή για την αγάπη, αλλά θα πρέπει να συμπεριφερθείτε έξυπνα για να μπορείτε να χορέψετε αυτόν τον λάγνο ερωτικό χορό. Με τη θετική και ανανεωτική ενέργεια του φεγγαριού, σε έξι μήνες από τώρα θα αναδυθεί ένας νέος εαυτός, θα νιώσετε τόσο ευτυχισμένοι. Ή, μπορεί να διασχίσετε το ίδιο μονοπάτι με ένα νέο ερωτικό σύντροφο. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας στις δυνατότητες που σας προσφέρει το σύμπαν!

Νιώθετε χάος και σύγχυση να υπάρχουν στη ζωή σας; Τι κάνετε γι’ αυτό; Ο ανάδρομος Άρης με τη Σεληνιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς υπενθυμίζουν ότι είστε εσείς υπαίτιοι για όλη αυτή την αναστάτωση στη ζωή σας. Θα πρέπει να ασκήσετε στον εαυτό σας αυστηρή κριτική, μένοντας στη μοναξιά σας και αξιολογώντας τα λάθη και τις παραλείψεις σας. Μπορεί επίσης να νιώσετε ότι τίποτα δεν προχωρά στη ζωή σας και ότι όλα είναι στραβά. Αλλά καθώς ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσα από τις παρελθούσες εμπειρίες σας, θα ξεκινήσετε σε λίγο τη ζωή σας με περισσότερη τόλμη, ενέργεια και πάθος. Θα μάθετε πως να αποδέχεστε το καλό με το κακό. Τα καλά νέα είναι ότι κάθε μήνας που περνά θα είναι πιο εύκολος και ελαφρύτερος, αρχής γενομένης της 13 Αυγούστου.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι