Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Η φιλοδοξία σας αναφλέγεται και βλέπετε την τεράστια αξία σας χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, Κάνετε ένα (αρκετά) παραδοσιακό σχέδιο για να προχωρήσετε στην καριέρα σας, να πάρετε αυτό που θέλετε. Εστιάζεστε σε μεγαλύτερα κέρδη στην επιχείρησή σας, ακολουθείτε την παράδοση και τις συμβουλές έμπειρων και σοφών ανθρώπων. Τα χρήματα θα είναι στο μυαλό σας όλο το μήνα, καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των οικονομικών σας. Τα αστέρια σας δίνουν το κίνητρο να γεμίσετε τις τσέπες σας. Η προσπάθειά σας προς την οικονομική ασφάλεια μεταφράζεται σε επιπλέον ώρες στο γραφείο. Θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθείτε ότι καλύπτονται όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, έτσι σας ζητά να καταγράψετε τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας και τα όνειρά σας. Μην εκπλαγείτε αν κάποιες από τις ιδέες σας σάς φαίνονται περίεργες δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος διέπει τις αντισυμβατικές μεθόδους. Θέστε νέους στόχους γρήγορα και ετοιμαστείτε να αναλάβετε δράση αμέσως, γιατί δεν είναι ώρα να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Τους επόμενους έξι μήνες, ο κοινωνικός σας κύκλος θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά ή θα μπορούσατε να γίνετε μέλος μιας πρωτοποριακής ομάδας ή επαγγελματικής συνεργασίας. Να είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες, θα εκπλαγείτε με τη σύμπνοια απόψεων και ιδεών που θα υπάρχει!

Αν η εργασία σας δεν σας αμείβει ικανοποιητικά ή έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας, η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ευεξίας, αλλάζει τις καταστάσεις στη ζωή σας. Με τις εκλείψεις, πρέπει να δράσετε, όχι να σκέπτεστε. Αν σας καλεί μια νέα εργασία, το χρωστάτε στον εαυτό σας για να την εξερευνήσετε. Μήπως έχετε επικρίνει τον εαυτό σας δίνοντας σημασία στο σώμα σας αντί του περιεχομένου του χαρακτήρα σας; Τι θα λέγατε να αποδεχτείτε και τα δύο, ακριβώς όπως είναι; Αυτή η έκλειψη σας υπενθυμίζει ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, οπότε αντί να προσπαθείτε να μιμηθείτε κάποια πρότυπα, αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι