Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Μην αναλώνεστε στην ανάλυση και την τελειομανία. Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και μια νέα δελεαστική αγάπη είναι υποψήφια για να μπει στον κόσμο σας. Μην χάνεστε όμως στις λεπτομέρειες και αφήστε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί φυσιολογικά. Η Αφροδίτη σας προσφέρει επίσης δυνατότητες για κοινά εγχειρήματα και ευπρόσδεκτες συνεργασίες. Εάν κολυμπάτε στα χρέη, από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, το σύμπαν σας βοηθά να δράσετε για την αποπληρωμή τους κάνοντας έναν ευμενή διακανονισμό. Αντίθετα, μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας και ο αγχωτικός Άρης θα σας κάνει να νιώσετε οικονομική ανασφάλεια.

Για να έχετε χρήματα και ασφάλεια, θα πρέπει να ενεργήσετε συνετά και όχι παρορμητικά. Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας επισημαίνει ότι η νίκη θα έρθει με επιμονή, υπομονή και ιδρώτα. Συνεπώς, μην παρασύρεστε από την επιθυμία σας να γίνετε γρήγορα πλούσιοι, δημιουργήστε ένα σταθερό σχέδιο δράσης, και με αργά, και όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα, βήματα θα φτάσετε στο στόχο σας. Αν έχετε επιχείρηση, καταγράψτε τα κονδύλια που θέλετε να διαθέσετε και προσλάβετε έναν έμπειρο οικονομικό σύμβουλο για οδηγίες και συμβουλές σχετικά με την πορεία σας, που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμος. Τα χρήματα θα έρθουν μόλις οργανωθείτε και όταν δεν βιάζεστε.

Ξεκινά ένας εξάμηνος κύκλος ανάπτυξης γύρω από το σεξ, την οικειότητα και τους κοινούς οικονομικούς πόρους χάρη στη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας. Σκέφτεστε μακροπρόθεσμα τα οικονομικά σας, πώς θα αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, μέσω των χρημάτων των τρίτων, δικαιωμάτων, παθητικού εισοδήματος ή νέων επενδύσεων. Πρόκειται για χρήματα που μπορείτε να έχετε χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από μέρους σας και τώρα το φεγγάρι σας εμπνέει πως να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να αποπληρώσετε ένα δάνειο ή να αντιμετωπίσετε ένα χρέος. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητο ή απλώς θέτετε νέους προσωπικούς οικονομικούς στόχους.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι