Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Η ακαταστασία σάς κάνει … τρελούς, δεν μπορείτε να ανεχτείτε την αταξία στην καθημερινή σας ζωή αλλά ούτε και την αλλαγή του προγράμματός σας καθώς τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκονται στον καθημερινό έκτο οίκο σας.  Τοποθετήστε τα πράγματα στα σωστά σημεία τους, αυτό θα σας καθησυχάσει και θα σας ηρεμήσει. Η αποτελεσματικότητά σας στην εργασία σας είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους συναδέλφους σας και τους ανωτέρους σας, αλλά μην τρελαίνεστε. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την κοινή λογική, δηλαδή να ξεχάσετε ότι έχετε ένα ραντεβού ή μια υποχρέωση. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος διέπει την παροχή υπηρεσιών, τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσαν να προκαλέσουν διχογνωμία ή/και συγκρούσεις με ένα βοηθό ή κάποιον εργαζόμενό σας.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, και με την Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε οι πιο σαγηνευτικοί όλων! Αναβιώνουν το πάθος και ο ρομαντισμός σας, έτσι μια νέα αγάπη έρχεται απροσδόκητα στη ζωή σας ή ζείτε το χαμένο πάθος με τον αγαπημένο σας. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις σκιές, έτσι θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική είδηση (ή ακόμη και να ανακαλύψετε μια εγκυμοσύνη εντός έξι μηνών από αυτή την έκλειψη). Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο συγκλονιστικό, ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσετε σε αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Απλά αποδεχτείτε το, αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνει. Ίσως ακόμα προβάλετε τα ταλέντα σας, είστε στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης και γοητεύετε, ξεκινώντας την εκπόνηση ενός νέου δημιουργικού έργου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, δημιουργεί τάσεις ανεξαρτησίας και ελευθερίας αλλά και μια απροσδόκητη αλλαγή σε μια φιλία ή μια εκπληκτική ευκαιρία να συνεργαστείτε ή να ενσωματωθείτε σε μια νέα ομάδα. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας εμπνεύσει με μια σημαντική αποκάλυψη, να ακολουθήσετε ένα νέο, μη συμβατικό μονοπάτι στη ζωή σας. Δεν έχετε πραγματικά ποτέ πρόβλημα στο να γνωρίσετε νέο κόσμο, από οποιαδήποτε κοινωνική τάξη προέρχονται οι άνθρωποι αυτοί, και η προσαρμόσιμη φύση σας θα μπορούσε πραγματικά να σάς φέρει σε επαφή με άτομα που θα αλλάξουν στο μέλλον τη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι