Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Τι κάνετε για να έχετε περισσότερα χρήματα; Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να θέσετε υπό έλεγχο κάποιες από τις δαπάνες σας. Το θέμα δεν είναι η στέρηση, αλλά να δημιουργήσετε μια αίσθηση ασφάλειας και οικονομικής σταθερότητας με την οικοδόμηση μιας σταθερής ροής εσόδων-εξόδων. Εάν είστε στο κυνήγι μιας πιο επικερδούς εργασίας, η Αφροδίτη σας προσφέρει την ευλογία της για να εντυπωσιάσετε με τη συνέντευξή σας. Με τον Άρη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας είστε στην πρώτη γραμμή μιας ομάδας, συσπειρώνετε τους φίλους σας για να διασκεδάσετε και να δείτε μαζί την ανατολή του ηλίου. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να αισθάνεστε ότι ο καθένας θέλει ένα κομμάτι από το χρόνο σας αμέσως, και απλά εσείς δεν θα μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους!

Ακολουθήστε μια πιο υγιεινή διατροφή. Ακόμα κι αν νιώθετε συναισθηματικό βάρος, μην το ρίξετε στο φαγητό και το ποτό, είναι η συμβουλή της πανσελήνου στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Η διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής θα βοηθήσει την υγεία σας αλλά αν βρίσκεστε σε ένα συνεχές φαγοπότι, πώς θα αισθάνεστε καλά; Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιο εργασιακό χάος που σχετίζεται με υποχρεώσεις ή με πράγματα που δεν είναι και τόσο διασκεδαστικά. Και μην ξεχάσετε να πάτε στο γυμναστήριο, η γυμναστική μπορεί να μειώσει το άγχος σας και να σας κάνει πιο παραγωγικούς στην εργασία σας, για να μην αναφέρουμε ότι θα είστε η πιο ευχάριστη παρέα στα πάρτι.

Κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φωτίζει την προσωπική σας ταυτότητα και τους προσωπικούς στόχους σας. Σας δίνεται μια φανταστική ευκαιρία να αξιοποιήσετε την πρόοδο και την ανάπτυξη που σημειώσατε τον τελευταίο καιρό, να προχωρήσετε με τα πιο αγαπημένα σας όνειρα, θέτοντας σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Κάποια όμως από αυτά τα σχέδιά σας ίσως να εκτροχιαστούν ή απλά να καθυστερήσουν από τον επικοινωνιακό Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, καθιστώντας δύσκολο να κινηθείτε με στρατηγική και να δράσετε. Τώρα όμως έχετε το κοσμικό πράσινο φως και έξι μήνες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας! Προσπαθήστε λοιπόν!

Οι Ιχθείς ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Ανταμοιβή για τους κόπους σας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Δράση και αποφασιστικότητα

Μάρτιος ⭐⭐

Πτώση ηθικού

Απρίλιος ⭐⭐

Χαμηλή διάθεση για δουλειά

Μάιος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Το ηθικό ανυψώνεται

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Πάρτε μια ανάσα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Διασκεδάστε

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Επεισοδιακή επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Επικοινωνία και διασκέδαση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν όμορφα


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms