Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Βγείτε από την έρημο του υποσυνειδήτου σας, πρέπει να καταλάβετε γιατί έχουν συμβεί όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν, ποια είναι τα καρμικά διδάγματα που πήρατε. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας τονίζει ότι για να έχετε ότι επιθυμεί βαθιά η ψυχή σας, θα πρέπει να κάψετε τις γέφυρες με τα παλιά. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία σας είναι κατευναστική για τους άλλους, ξέρετε πως να δίνετε σωστές συμβουλές, αλλά υπό την επιρροή του ισχυρού Άρη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, είστε επιρρεπείς σε μια δυνατή επιχειρηματολογία ή απλά γίνεστε ο συνήγορος του διαβόλου με έναν τρόπο που φέρνει δυσκολία στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους.

Το ζώδιό σας μπορεί να είναι ντροπαλό ή συγκρατημένο αν δεν αισθάνεστε άνετα με τους άλλους, αλλά όχι αυτό το μήνα χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Τώρα δεν διστάζετε να προβάλετε τις επιθυμίες σας, νιώθετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση βρισκόμενοι με τους άλλους, λάμπετε και είστε αποδεκτοί από τα πλήθη. Αποφύγετε όμως να κάνετε οποιεσδήποτε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Απλά σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε και αποφασίστε μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, τότε δείτε αν την θέλετε ακόμα. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για έρευνα, να σκεφτείτε μερικές ιδέες, αλλά πρέπει να περιμένετε να τις θέσετε σε εφαρμογή.

Γνωρίζετε ότι είστε σημαντικοί τόσο για τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας όσο και για τον αγαπημένο σας, και τώρα μπορείτε να πάρετε μια σαφή επιβεβαίωση από το σύμπαν, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων. Ίσως κάνετε μια επένδυση ή λάβετε χρήματα από ένα έργο σας ή ακόμα και μια συναισθηματική ή υλική προσφορά από ένα στενό συνεργάτη ή τον αγαπημένο σας. Αναζητάτε βαθύτερη οικειότητα με την αγάπη σας, ίσως ακόμη νιώσετε εντονότερα το πάθος και τον αισθησιασμό σας. Αυτή η δυνατή εσωτερική ένταση που αισθάνεστε θα μπορούσε να προκαλέσει την εμφάνιση ενδόμυχων συναισθημάτων που ήταν κρυμμένα. Είτε είστε έτοιμοι να τα αφήσετε ελεύθερα, είτε όχι, θα συμβεί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι