Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Είστε η ψυχή της παρέας, συγκεντρώνετε τους φίλους σας και διασκεδάζετε. Η Αφροδίτη κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας και ήρθε η ώρα να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή να κάνετε μια κοινωνική εκστρατεία όπου όλοι θα μιλάνε για σας. Συγκεντρώστε άτομα που έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες στην ομάδα σας και σύντομα θα γιορτάσετε την νίκη σε ένα ομαδικό έργο. Ο Άρης κινείται στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και βοηθά στην επιτυχία μέσω της ομαδικής δράσης. Ίσως ακόμα θελήσετε να παρακολουθήσετε ομαδικά μαθήματα γυμναστικής ή απλά εκτονώσετε την ενέργειά σας διασκεδάζοντας με τους φίλους σας.

Με τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θέτετε νέους οικονομικούς στόχους, δίνοντας προτεραιότητα σε δουλειές που μπορούν να σας αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Κάνετε μια λίστα με τις οικονομικές υποχρεώσεις σας, αποπληρώνετε τα χρέη σας, νιώθετε να μπαίνουν τα πράγματα σε τάξη. Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν έχετε χρόνο να χάσετε σε μια δουλειά που δεν σας πληρώνει σύμφωνα με την αξία σας ή αναλαμβάνοντας ένα έργο που δεν βγάζει πουθενά. Σίγουρα μπορείτε να δουλέψετε πολύ αλλά θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και για την προσωπική σας ζωή. Αναλογιστείτε λοιπόν που αναλώνετε όλη αυτή την ενέργειά σας και βεβαιωθείτε ότι ασχολείστε με δραστηριότητες που μπορούν να σας αποφέρουν κέρδη.

Καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών,  τολμάτε να πάρετε επικίνδυνα ρίσκα ή να ολοκληρώσετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Τα ταξίδια, ιδίως τα μακρινά, βρίσκονται συνέχεια στο μυαλό σας, έτσι ίσως ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι το οποίο αλλάζει τις πεποιθήσεις σας για τη ζωή. Όποια και αν είναι η εξέλιξη των γεγονότων, βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα αφού τώρα εστιάζεστε στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Δεδομένου ότι ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης την εντιμότητα, κάτι που ήταν κρυμμένο θα μπορούσε να έρθει στο φως, μέσω ενός ειλικρινούς διαλόγου ή απλά λέγοντας την αλήθεια.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι