Ιχθύς Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να βελτιωθούν από την τάση σας προς τη στρατηγική σκέψη και το σχεδιασμό αλλά και με τη βοήθεια της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της αποταμίευσης. Πώς μπορείτε να εργαστείτε πιο έξυπνα και όχι πιο δύσκολα; Σίγουρα, μπορεί να χρειαστεί μια ψυχολογική προσαρμογή προς αυτόν τον νέο δρόμο που ανοίγεται στη ζωή σας, αλλά με σωστές και αργές κινήσεις και διπλωματία θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Μπορεί να υποβάλετε αίτηση για χρήματα επιχορήγησης ή να γίνετε οι ίδιοι επενδυτές. Να είστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε προσφορά συνένωσης των οικονομικών πόρων σας, αυτή η στάση σας θα μπορούσε να αποδώσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, για να μην αναφέρουμε πλούτο.

Δεν αποδέχεστε περιττές καθυστερήσεις, τα θέλετε όλα τώρα! Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, θα μπορούσατε να έχετε ένα συναίσθημα να επισπεύσετε τη σχέση σας προς την αποκλειστικότητα ή να βιάζεστε να επισφραγίσετε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία. Μια επιχειρηματική συνεργασία ή ερωτική δέσμευση θα μπορούσε να εξελιχθεί ομαλά, αλλά θα είναι επίσης εμποτισμένη με εγωισμό και επικρίσεις, με αποτέλεσμα τις διαφωνίες. Χρήσιμη επισήμανση: Προτού επιλέξετε να ανταγωνιστείτε τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, ρωτήστε τον εαυτό σας αν ήσασταν υπερβολικά οπισθοχωρητικοί προκειμένου να αποφύγετε την κριτική και να διατηρήσετε την αρμονία και την ισορροπία αυτής της σχέσης.

Αν νιώθατε να κολυμπάτε σε ταραγμένα συναισθηματικά νερά, η πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει ένα λαμπρό φως στο μονοπάτι της ζωής σας. Αντίθετα, θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις, προκαλώντας σας να επιλέξετε: Το φως ή το ποτό και τα τσιγάρα; Επειδή θα μπορούσατε να νιώθετε σαν να είστε στα πρόθυρα της συναισθηματικής εξουθένωσης, ειδικά εάν έχετε πιεστεί σκληρά, θα πρέπει να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα τον αγαπήσετε και θα τον φροντίσετε και ότι θα δεσμευτείτε να απομακρύνετε όσους σάς εκμεταλλεύονται και σάς θεωρούν θύμα. Επειδή θα βρίσκεστε σε μια … κάπως κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσετε την ανάγκη σας για ηρεμία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι