Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Παρόλο που δεν θέλετε να κατασκοπεύσετε τον αγαπημένο σας, τώρα μπορεί και να το κάνετε καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον απόκρυφο και ζηλότυπο όγδοο οίκο σας. Αντί όμως να ενεργήσετε ζηλόφθονα, δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο για να κάνετε την αγάπη σας να σας ανοιχτεί. Κάντε ερωτήσεις σε ήπιους και χαλαρούς τόνους, χωρίς όμως να περιμένετε μια ευθεία απάντηση. Αν ακούσετε κάτι βαρύ, δεν χρειάζεται να φρικάρετε. Αλλά σίγουρα μην το κρύψετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις για να καταλάβετε αν μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετή εμπιστοσύνη μεταξύ σας και για να διαπιστώσετε αν η σχέση αυτή βασίζεται μόνο στη σφοδρή σεξουαλική επιθυμία!

Αυτόν το μήνα, η λέξη συμβιβασμός είναι καθοριστική για την πορεία των σημαντικών σχέσεών σας, αν και είστε ζώδιο που προτιμά όλα να γίνονται με το δικό σας τρόπο. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας τονίζει ότι όλες οι σχέσεις για να διατηρηθούν πρέπει να στηρίζονται σε αμοιβαία επωφελείς όρους. Παίρνετε περισσότερα από αυτά που δίνετε ή δίνετε περισσότερα από αυτά που παίρνετε; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα πρέπει να αλλάξετε αυτή την κατάσταση. Ίσως να μη φταίτε απόλυτα εσείς καθώς κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για τις σημαντικές σχέσεις σας (και ναι, μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι επιτρέπετε στο άλλο άτομο να σας δώσει περισσότερα).

Σκέφτεστε μια νέα οικονομική βάση στο μέλλον σας; Ναι! Και θα είναι σταθερή καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αγωνίζεστε τώρα για την οικονομική σας ασφάλεια, σκέφτεστε τρόπους για να γίνετε πλούσιοι. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος μήνας για να ενεργήσετε για την μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλειά σας. Αν έχετε βαρεθεί με την τρέχουσα οικονομική δυσπραγία σας, ίσως είστε έτοιμοι για ένα νέο μεγάλο βήμα. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να δώσετε τέλος σε αυτή την παρατεταμένη οικονομική ανέχεια. Οι δημοσιονομικές προοπτικές φαίνονται εξαιρετικές, οπότε κυνηγήστε τα κέρδη!

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms