Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Μια ανάλαφρη, διασκεδαστική και ευχάριστη ενέργεια υπάρχει γύρω σας χάρη στην Αφροδίτη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε φιλικοί και ενθουσιώδεις με όλους, πηγαίνετε σε πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντάτε νέο κόσμο, μοιράζεστε τις ιδέες σας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ίσως βρείτε ένα νέο φίλο ή εραστή/ερωμένη ή και τα δύο. Εάν έχετε οικονομικό έλλειμα, ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να περικόψετε τις δαπάνες σας και να αναζητήσετε ένα νέο οικονομικό εγχείρημα. Ενδεχομένως ίσως χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Ο κόκκινος πλανήτης σάς βοηθά να κάνετε πλήρη ανακατανομή του προϋπολογισμού σας.

Αντί να δίνετε μεγάλες υποσχέσεις που ξέρετε κι εσείς οι ίδιοι ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και την χαλάρωσή σας. Η νέα Σελήνη στον χαλαρωτικό δωδέκατο οίκο σας σάς ζητά να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή και να ξεκουραστείτε στη μοναξιά σας, με περισσότερο ύπνο για αναζωογόνηση. Η οχλοβοή και ο πολύς κόσμος είναι υψηλός κίνδυνος για εσάς, καθώς είστε επιρρεπείς στο να απορροφάτε την ενέργεια των άλλων. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να έχετε κάποια προφητικά όνειρα, αυτά που σας ξυπνάνε στη μέση της νύχτας δίνοντάς σας το χρυσό κλειδί σε ένα δίλημμα.

Οι οικείες σχέσεις σας αναλώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας καθώς η πανσέληνος η οποία φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, απαιτεί την προσοχή σας στις διαπροσωπικές υποθέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Κάνετε έναν απολογισμό των σημαντικών σχέσεων σας και ίσως χρειαστεί να φύγετε από κάποιες σχέσεις. Απλά να θυμάστε ότι κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στο δρόμο σας με τους οποίους αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε. Εάν είχατε προσπαθήσει για τη βελτίωση της σχέσης σας τους τελευταίους μήνες, τώρα θα δείτε τα αποτελέσματα. Αυτή η πανσέληνος σάς πάει πίσω έξι μήνες, και οι σπόροι που φυτεύτηκαν τότε θα μπορούσαν να φέρουν τα αποτελέσματά τους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι