Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Η επαγγελματική σας ζωή καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του μήνα όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας. Θα είστε πολύ πιο απασχολημένοι με τις εργασιακές υποχρεώσεις σας, αλλά αυτό σας ευχαριστεί. Ξαναβρίσκετε τη χαμένη ενέργειά σας, ασχολείστε με την ευεξία σας και εφευρίσκετε τρόπους για να διάγετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ανοίγετε την αγκαλιά σας σε μια νέα αγάπη ή σκέφτεστε την ομαδική εργασία για να ολοκληρώσετε το έργο των ονείρων σας!

Έφτασε η δική σας στιγμή, παίρνετε τις ανταμοιβές σας και λάμπετε! Η ετήσια πανσέληνος στο ζώδιό σας στέλνει το εκτυφλωτικό φως της κατευθείαν  επάνω σας. Αν έχετε ξεκινήσει ένα έργο πριν έξι μήνες, τώρα θα μπορούσε να φτάσει στο απόγειό του. Εάν κάνετε ένα μεγάλο ντεμπούτο, ξεκινώντας ένα προσωπικό έργο ή μια ερωτική σχέση, απλά πρέπει να πάρετε μεγαλύτερη πρωτοβουλία, προκειμένου να πετύχετε. Εάν θέλετε να προβληθείτε ή να διεκδικήσετε κάτι, αυτόν το μήνα έχετε την άδεια να δράσετε. Μην φοβάστε να καυχηθείτε λίγο και να στηριχτείτε στη δύναμή σας προκειμένου να προβάλετε τα επιτεύγματά σας, το αστέρι σας είναι το πιο λαμπρό στον ουρανό!

Αν ψάχνατε να ξεκινήσετε ένα έργο ή μια νέα συνεργασία ή να κάνετε τη σχέση σας επίσημη, τώρα έχετε τις πιθανότητες να πετύχετε χάρη στη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μια νέα ανανεωτική ενέργεια πλημυρίζει τη ζωή σας, είστε ανοιχτοί σε όλον τον κόσμο, όλοι αναζητούν την επικοινωνία μαζί σας. Ακόμα καλύτερα, οι άνθρωποι που γνωρίζετε επιδιώκουν τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, έτσι πραγματικά μπορείτε να συναντήσετε κάποιον που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια, είτε στην επαγγελματική ή στην ερωτική σας ζωή. Πέρα από την αρμονία στο μυαλό (και την καρδιά), κάνετε τα πρώτα βήματα για μια σχέση όπου βασιλεύουν η αρμονία, ηρεμία και η δικαιοσύνη. 

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι