Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Κριούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Ξεκινήστε να κάνετε όνειρα στην αγάπη και σχεδιάστε από σήμερα! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας η ζωή σας γίνεται πιο διασκεδαστική, έχετε τόσες ερωτικές ευκαιρίες και είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή. Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, έχετε αυτοπεποίθηση και εξορμάτε στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια μεγάλη επιχείρηση; Η υπομονή σας ανταμείβεται καθώς ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τώρα είστε περισσότερο ανεκτικοί όταν πρόκειται για γραφειοκρατία ή για τους ανθρώπους που σας βοηθούν στην ανάβασή σας. Έχετε τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και έτοιμοι να κάνετε χρονοδιαγράμματα και εκτελεστικά σχέδια. Εξάλλου, περιμένατε πολύ καιρό για να δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, πλέετε σε μια σχεδία στον ωκεανό καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνοντας στο φως ορισμένα ευαίσθητα συναισθήματα. Δεν μπορείτε πλέον να κρατήσετε μέσα σας κάποια ενοχλητικά ζητήματα στη σχέση σας. Οι συναισθηματικές ανάγκες σας ικανοποιούνται; Απαιτείτε τώρα περισσότερο χρόνο, προσοχή και επιβεβαίωση από τον αγαπημένο σας, ωστόσο, αν δεν τα παίρνετε, δεν μπορείτε πλέον να έχετε ένα ψεύτικο χαμόγελο στο πρόσωπό σας δείχνοντας ότι είστε ευτυχισμένοι. Επίσης, αν έχετε κάνει το λάθος να τρέχετε στον αγαπημένο σας, μην τον κατηγορείτε που δεν σας το έχει αναγνωρίσει.

Ακούστε το δικό σας ένστικτο και όχι ό, τι σας λένε οι άλλοι. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητούν να δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας προκειμένου να αποσαφηνίσετε την πορεία της ζωής σας. Τώρα έχετε ένα δικό σας μοναδικό τρόπο που λαμβάνετε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι άλλοι γύρω σας. Η διαίσθησή σας δεν πρόκειται να είναι λανθασμένη, έτσι συντονιστείτε με αυτήν. Φροντίστε τον εαυτό σας ασχολούμενοι με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και σας χαλαρώνουν, θα πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις. Οι σπόροι που φυτεύονται αυτό το μήνα γύρω από την πνευματικότητα, τη θεραπεία των πληγών της ψυχής σας και τη συμπόνια θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Κριός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Είστε γεμάτοι ενέργεια

Φεβρουάριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Δείξτε αντοχή!

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια ξεπερνιούνται

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αναγέννηση πάθους

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Παρέα με οικεία πρόσωπα

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα και χαρά

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Άγχος

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Δοτικότητα Αλληλεγγύη

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Του ύψους ή του βάθους

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγέννηση ελπίδας


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms