Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Το σύμπαν σας στέλνει χρήσιμες συμβουλές και επιπλέον καλή τύχη! Μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο δέκατο οίκο σας, τον επαγγελματικό σας τομέα, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Οι πλανήτες αυτοί έρχονται σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας μόνο μία φορά το χρόνο, και αυτό σίγουρα ενδυναμώνεται από τη συνύπαρξη και των δύο πλανητών. Είστε δημιουργικοί και οργανωτικοί, ακολουθείτε ένα δομημένο πλάνο που σας οδηγεί αναμφίβολα στην επιτυχία. Αν είστε νομότυποι, λαμβάνετε υπόψη σας τους κανόνες και τηρείτε το πρωτόκολλο έρχεται στη ζωή σας μια προσφορά εργασίας ή μια ηγετική θέση ή μια συνεργασία ή οικονομική ευκαιρία.

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, και κάνετε νέους φίλους ή ξεκινάτε ένα ενθουσιώδες ερωτικό παιχνίδι στο διαδίκτυο. Ίσως ακόμα ανανεώσετε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα ή δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα. Είτε αυτοπροσώπως, είτε στο διαδίκτυο, κάνετε εντύπωση! Θα πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο την κακεντρέχειά σας και τα πικρόχολα σχόλιά σας καθώς ο Άρης συνεχίζει να κινείται στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας. Ίσως γίνετε περισσότερο υπολογιστές ή απλά η υπερβολική αυτοπεποίθησή σας, σας οδηγεί σε βιαστικές και λανθασμένες ενέργειες.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, και σας υποκινεί σε μια μετακόμιση ή αλλαγή πόλης, κάτι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε μια νέα ζωή με τους οικείους σας, αφήνοντας το παρελθόν. Ίσως ακόμα σας απασχολήσει η εξοχική κατοικία σας ή ακόμα σκεφτείτε και μια οικογενειακή επιχείρηση. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και δημιουργεί ακραία συναισθήματα. Να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν εάν εντοπίσετε κάτι που δεν σας αρέσει στο πρόσωπο που λατρεύετε, το φεγγάρι είναι με το μέρος σας και σας προστατεύει.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι