Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Ζήστε τη ζωή σας αλλά οργανώστε την! Η Αφροδίτη κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, και σας ζητά να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας. Αναζωπυρώστε την ενέργειά σας, βάλτε στη ρουτίνα σας τη γυμναστική, καθαρίστε και βάλτε σε τάξη το σπίτι και το γραφείο σας. Μια επισήμανση: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας ζητά εγκράτεια στην έπαρση και τον εγωισμό σας με τον αγαπημένο σας. Βεβαιωθείτε ότι οι προφανείς αιτίες έντασης και σύγκρουσης αντιμετωπίζονται με την υποχώρηση και το συμβιβασμό, διαφορετικά από την πρώτη θέση θα βρεθείτε στη δεύτερη της καρδιάς του αγαπημένου σας.

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της  οικογένειας, έτσι η ανάγκη μιας πιο βαθιάς συναισθηματικής διασύνδεσης με τους αγαπημένους σας είναι πρωταρχικής σημασίας για την ευτυχία σας, είναι αυτό που χρειάζεστε σε βασικό επίπεδο. Νιώστε ζεστασιά και θαλπωρή με την καλλιέργεια πιο οικείων σχέσεων, ειδικά με τις γυναίκες και τα παιδιά σας. Επιπλέον … δεν μπορείτε να ξενυχτάτε δέκα νύχτες στη σειρά και να μην πληρώσετε τίμημα για αυτό, χρειάζεστε άνετο χρόνο και χώρο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Ένα ζεστό μπάνιο και ένα ποτήρι κρασί στο σπίτι σας με καλή παρέα θα σας βοηθήσουν επίσης να χαλαρώσετε.

Ποιοί είναι οι γνωστοί σας και ποιοί οι αληθινοί φίλοι σας; Ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σάς βοηθούν να κάνετε εκκαθάριση του κοινωνικού κύκλου σας. Θα μπορούσαν επίσης να σας φέρουν πίσω παλιούς φίλους ή απλά έρχεστε σε επαφή με ελεύθερους στοχαστές, παγκόσμιους μετασχηματιστές και διανοούμενους από τους οποίους έχετε να μάθετε πολλά. Ίσως ακόμα απομακρυνθείτε από τον υπάρχοντα κοινωνικό σας κύκλο καθώς θέλετε να βρεθείτε με τους ανθρώπους που είναι πιο σημαντικοί για εσάς, ειδικά αν οι απλοί  γνωστοί κυριαρχούν στον προσωπικό χρόνο σας. Αν σκέφτεστε να προβάλετε ένα έργο στο διαδίκτυο, εργαστείτε επιμελώς πίσω από τα παρασκήνια μέχρι τις 13 Αυγούστου, μετά μπορείτε να εκτοξευθείτε.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι