Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Αφήνετε στην άκρη το «εγώ» σας, σκέφτεστε το «εμείς» καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς χαρίζουν τη διάθεση για συμβιβασμό και συντροφικότητα, λειτουργείτε περισσότερο ως ζευγάρι με τον αγαπημένο σας και όχι ατομικά. Εάν η σχέση σας μοιάζει περισσότερο με «εξαναγκασμό», τώρα αγωνίζεστε για να συνυπάρχετε μαζί με αρμονία, είναι η ευκαιρία σας να θέσετε την επιθυμία σας για μια σταθερή σχέση. Είστε μόνοι; Αγκαλιάστε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής και ποιός ξέρει; Μια συναρπαστική νέα γνωριμία για να ενώσετε τις καρδιές σας θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Αυτή η νέα σας ζωή θα χτιστεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έτσι βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό.

«Πετάξτε σαν πεταλούδα, τσιμπήστε σαν μέλισσα». Αυτό το απόφθεγμα από τον Μωχάμετ Άλι σάς ταιριάζει γάντι, καθώς ο πολεμιστής Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας. Ίσως επιδιώκετε να αποκτήσετε το τέλειο σώμα πολύ γρήγορα, αλλά με τον υπερβολικό Άρη, θα μπορούσατε να το παρακάνετε με το γυμναστήριο και τη διατροφή, σε σημείο να καταπονήσετε το σώμα σας καθώς υπερβαίνετε τα φυσικά όριά σας. Φροντίστε να μετριάσετε τη σωματική άσκηση, διαφορετικά θα τεντώσετε τους μυς σας. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος διέπει επίσης την οργάνωση, χρησιμοποιήστε την απεριόριστη ενέργεια του κόκκινου πλανήτη για να βάλετε τάξη στο γραφείο και το σπίτι σας κάνοντας εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων.

Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τον αέρα στις σχέσεις σας! Στις πιο ήσυχες στιγμές σας, αναρωτηθείτε: Τί πραγματικά έχει σημασία στη ζωή σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σάς ζητά να είστε διακριτικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας, ξεκινώντας από την αντικατάσταση των ανθρώπων που σάς φορτίζουν με άγχος. Όταν πρόκειται για την ψυχική ηρεμία σας, διασκεδάστε, φέρνοντας καλές αναμνήσεις στο μυαλό σας και βρισκόμενοι με θετικούς ανθρώπους που σας χαλαρώνουν μετά από μια έντονη ημέρα. Εάν πάλι δεν αισθάνεστε καλά, περιμένετε μέχρι να πάρετε πράσινο φως από το ένστικτό σας. Ο ποιοτικός χρόνος με τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε συναισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι