Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Πιστεύετε στην αξία σας ή βάζετε συνεχώς τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων πάνω από τις δικές σας; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών, σας βοηθά να πιστέψετε στη δική σας αξία, και σύντομα δεν θα σκέφτεστε τους άλλους, μπορείτε να αγνοήσετε τις απαιτήσεις τους. Άγχος και πίεση στην εργασία σας δημιουργεί ο Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αν και μπορεί να προσπαθείτε να διατηρήσετε μια καλή εικόνα στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως γίνετε περισσότερο εγωιστές και κυριαρχικοί, καθώς επιθυμείτε πάση θυσία τις επευφημίες και τη δημόσια αναγνώριση. Αν συνεχίσετε να επιβάλλεστε και να εξουσιάζετε τους άλλους, σύντομα θα μείνετε μόνοι.

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και είστε και εσείς ανάμεσα σε αυτούς αυτό το μήνα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ικανοποιεί τις προσωπικές σας επιθυμίες, χαρίζοντάς σας ενθουσιασμό και πάθος για ζωή, είστε έτοιμοι να αρπάξετε ό, τι έχει να σας προσφέρει το σύμπαν. Παίζετε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείτε. Το φεγγάρι σας βοηθά επίσης να προετοιμαστείτε για να ξεκινήσετε κάτι νέο, μεγάλο και τολμηρό. Εάν υπάρχει ένα μειονέκτημα για τα τρέχοντα σχέδιά σας, είναι ο παρορμητισμός και η βιασύνη σας, αλλά δεν μπορείτε να το δείτε τώρα. Και με τον ενθουσιασμό που σας χαρίζει το φεγγάρι δεν σας νοιάζει στην πραγματικότητα. Θέλετε να κάνετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας ΤΩΡΑ!

Σκέφτεστε πως θα αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, ίσως ακόμα συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Μπορεί ακόμα να αποπληρώσετε ένα βαρύ χρέος ή κάποιες πιστωτικές κάρτες ή φόρους. Ίσως λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό ή βρείτε μια πηγή παθητικού εισοδήματος ή μπορεί να εισπράξετε χρήματα από δικαιώματα που εμφανίζονται ξαφνικά. Ίσως επίσης δώσετε τέλος σε ένα μακροχρόνιο οικονομικό πρόβλημα ή βρείτε μια καλή επένδυση ή κάνετε σχέδια συνταξιοδότησης.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι