Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Φυτέψτε τους σπόρους για κάτι μεγάλο. Η Αφροδίτη και η  νέα Σελήνη στο νοητικό τρίτο οίκο σας, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για τη γνώση και τη μάθηση. Ίσως να εκδώσετε ένα συναρπαστικό νέο συγγραφικό έργο ή απλά μεταδώσετε τις εκτεταμένες γνώσεις σας σε ένα ευρύ κοινό ή απλά ξεκινάτε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών. Ή μήπως είναι καιρός να ξεκινήσετε την καριέρα σας στη διδασκαλία; Οποιοδήποτε θέμα διεγείρει το μυαλό σας θέλετε  να το εμβαθύνετε, να το μάθετε καλύτερα. Αυτός είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για να θέσετε σε εφαρμογή μια ιδέα που ήταν καιρό στο μυαλό σας. Η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα περίεργη, ίσως ακόμα γίνετε και αδιάκριτοι προς κάποιους ανθρώπους προκειμένου να μάθετε τι συμβαίνει στη ζωή τους.

Με κίνητρο τον Άρη να κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ωθείστε στο να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, πυροδοτώντας τις αναλυτικές ικανότητές σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ενώ το ζώδιό σας τείνει να είναι αρκετά καλό στα μαθηματικά, τώρα θα έχετε αρκετή δύναμη και οργάνωση για να ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μη σάς πτοεί το άγχος, είναι καλό, εφ’ όσον γνωρίζετε ότι πρόκειται να έχει ένα απτό αποτέλεσμα. Ο Άρης μπορεί να φέρει στρες και μπορεί να απαιτήσει να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένταση με τους συναδέλφους σας ή εξαιτίας μιας προθεσμίας αποπληρωμής ενός χρέους. Εάν υπάρχει οικονομική δυσπραγία, σκεφτείτε: Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

Jackpot! Η πανσέληνος στέλνει το λαμπρό φως της στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό, ίσως μια κληρονομιά από ένα μέλος της οικογένειάς σας ή μια απροσδόκητη προμήθεια για μια εργασία που ξεκινήσατε, ίσως έξι μήνες πριν, στη νέα Σελήνη των Ιχθύων. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος διέπει την ακίνητη περιουσία, θα μπορούσατε να κλείσετε μια συμφωνία σχετικά με ένα θέμα ιδιοκτησίας. Από την αντίθετη πλευρά, ίσως πιεστείτε εξαιτίας των χρεών σας, καθώς κάποιοι σάς ζητούν να αποπληρώσετε μια πιστωτική κάρτα, ένα δάνειο ή φόρους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι