Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Γίνεστε πιο γρήγοροι και δυναμικοί. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς θέτει στο προσκήνιο ξεκινώντας από τον προσωπικό σας μαγνητισμό. Με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα μπορούσατε να πάρετε πολλά δώρα από το σύμπαν, με τη μορφή πολλών ερωτικών θαυμαστών ή μιας προσωπικής επιτυχίας. Απλά προσέξτε να μην είστε επιθετικοί, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Το χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, ο εγωισμός και η αλαζονεία, θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο έντονα τώρα, κάνοντας τους γύρω σας να αναρωτιούνται τι θέλετε αλλά και τι κρύβετε. Χρήσιμη υπόδειξη: Ακούστε προσεκτικά τους ανθρώπους πριν τους διακόψετε ή επιβληθείτε. Εάν κάποιος θελήσει να σας επιβληθεί, θέστε όρια αλλά μην τον … πατήσετε.

Πού πηγαίνετε όταν επιθυμείτε τη μοναξιά, κλείνεστε στον εαυτό σας αναζητώντας να ανακαλύψετε το δρόμο σας; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς υπενθυμίζουν τη σημασία της ύπαρξής σας και την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής σας. Ενδεχομένως να εμπνευστείτε να αναμορφώσετε το διαμέρισμά σας ή ακόμα να νοικιάσετε ένα εξοχικό για κάποιους μήνες, ώστε να αποτραβηχθείτε από τον έξω κόσμο και να αποφασίσετε χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε άλλου εκτός του λαμπρού μυαλού σας. Αυτή η έκλειψη μπορεί να ξεκινήσει ένα εξάμηνο ταξίδι ψυχικής θεραπείας. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτό το φλέγον ζήτημα, ναι εκείνο το μεγάλο που σάς ταλαιπωρεί καιρό, με τον καλύτερο οδηγό που μπορείτε να έχετε, το φεγγάρι.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, τονίζει την ανάγκη για περισσότερη ευεξία και καλή υγεία. Αν κάνετε καιρό γυμναστική, θα μπορούσατε να δείτε κάποια πραγματικά θετικά αποτελέσματα στον καθρέφτη σας και το συνολικό επίπεδο της ενέργειάς σας. Μπορεί επίσης να υιοθετήσετε μια πιο δομημένη και οργανωτική καθημερινή ρουτίνα, όπως υγιεινό φαγητό ή καθημερινό διαλογισμό, που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ισορροπημένα και ειρηνικά στην ψυχή σας. Αυτή η έκλειψη επηρεάζει επίσης την καθημερινή ρουτίνα της εργασίας σας. Είναι καιρός να εφαρμόσετε νέα συστήματα και συνήθειες, να προσλάβετε ένα βοηθό ή να απομακρυνθείτε από κάποιον που σάς δημιουργεί στρες. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σάς εξαναγκάσει να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας, οπότε περιμένετε το απροσδόκητο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι