Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 43

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Μπορεί να απολαμβάνετε την καλοπέραση και την πολυτέλεια, αλλά τι γίνεται με τα οικονομικά σας; Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας εμπνέει να θέσετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας και να απλουστεύσετε τη ζωή σας. Επίσης: Πώς θα μπορούσατε να έχετε επιπλέον εισόδημα; Νέες ιδέες και ευκαιρίες για εργασία μπορεί να ανακύψουν ξαφνικά, ακόμα και μέσω της κοινωνικοποίησης με άτομα που γνωρίζουν να σας δείξουν τα βήματα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον νοητικό τρίτο οίκο σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να εκφέρετε άνετα τις ιδέες και τις σκέψεις σας, ίσως ακόμα και να δημιουργήσετε ένα προσωπικό blog ή απλά κάνετε νέες γνωριμίες.

«Παντρεύετε» την επιτυχία με την πνευματικότητα, ξεκινά μια ιδιαίτερα τυχερή χρονική περίοδος για τους επόμενους έξι μήνες, χάρη στην πανσέληνο στον τυχερό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Τώρα αγωνίζεστε για την πνευματική ανάπτυξή σας, μέσω της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης, μπορεί επίσης να εμπνευστείτε να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο ή ακόμα μπορεί να πάρετε πτυχίο. Ωστόσο, προσέξτε μη γίνετε εγωκεντρικοί με αυτά που μαθαίνετε, δεν χρειάζεται να κάνετε κήρυγμα και να έχετε αλαζονεία και έπαρση. Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρετε είναι ακριβώς αυτό … μια προσφορά. Περιορίστε την τάση σας να προβάλετε στους άλλους ότι τα ξέρετε όλα, όσο είναι δυνατόν. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, αλλά μην είστε βιαστικοί και χάσετε τις λεπτομέρειες γιατί έχετε μεθύσει από τον ενθουσιασμό σας.

Χρειάζεστε κάτι καινούργιο στη ζωή σας για να σας βγάλει από την πλήξη  και την ανία, κι αυτό το νέο σας το προσφέρει η νέα Σελήνη στον κοινωνικό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Ακούτε καινούργιες ιστορίες, κάνετε αστεία, και κάτω από αυτή την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα, συναντάτε νέους φίλους και εξερευνάτε την πόλη σας. Μήπως έχετε ακούσει ότι υπάρχει μια διάλεξη που διεγείρει το μυαλό σας; Τώρα είναι η ώρα να πάτε! Το πιο σημαντικό όμως είναι να αναζητήσετε και να κάνετε νέες συνεργασίες. Μερικές φορές, αυτό το συναρπαστικό συναίσθημα που αισθάνεστε από μια ζωντανή συζήτηση, είναι αυτό ακριβώς που θα σας ωθήσει προς τα εμπρός, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η έκβαση.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι