Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 50

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ασχολείστε με τα χρήματά σας, πώς θα νιώσετε οικονομική ασφάλεια. Τώρα που η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι πίσω σας, ήρθε η ώρα να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους και προτεραιότητες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην βάλετε τις οικονομικές υποθέσεις σας στη σειρά! Ερώτημα από τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας: Πώς μπορείτε να έχετε ηρεμία; Ίσως η σταθερά προκλητική συμπεριφορά σας και η άρνησή σας να συμβιβαστείτε θα είναι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας αυτό το μήνα. Μπορείτε να παραμείνετε ήρεμοι σε μια μεγάλη κρίση αν σκεφτείτε την αξιοπρέπειά σας.

Δώστε προτεραιότητα στην φροντίδα του εαυτού σας, μείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας προκειμένου να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ίσως τώρα δοκιμάσετε να μείνετε στο σπίτι σας, θα σας κάνει τόσο καλό καθώς θα έχετε έμπνευση και φαντασία. Επειδή θα έχετε τώρα περισσότερη ενσυναίσθηση του πόνου των άλλων, ίσως ασχοληθείτε με κάποιες φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Είτε δώσετε φαγητό σε έναν άστεγο ή προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε μια οργάνωση, είστε πιο συμπονετικοί με τους ανθρώπους, νιώθετε την αδικία της ζωής. Ένας «φύλακας Άγγελος» θα μπορούσε επίσης να εισέλθει στη ζωή σας, εμφανίζεται ξαφνικά κι όλα φαντάζουν τόσο μαγικά …

Τι σας χωρίζει με τους γύρω σας; Την απάντηση θα σας τη δώσουν ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, καθώς σας βοηθούν να ανακαλύψετε, μόνοι σας ή με τη βοήθεια ενός ουδέτερου τρίτου μέρους, ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας και ποιοι οι εχθροί σας. Αντί να προσπαθήσετε να επιτεθείτε στο άτομο που φαίνεται να είναι η αιτία της οργής σας ή να πείτε  πράγματα που αργότερα θα λυπηθείτε ή ακόμα και να κάψετε σημαντικές γέφυρες, διερευνήστε σε βάθος τα πάντα. Ο αγαπημένος σας ή/και οι επιχειρηματικές συνεργασίες σας θα μπορούσαν να γίνουν πιο απαιτητικές και αγχωτικές, αλλά στο τέλος θα νιώσετε συναισθηματικά απελευθερωμένοι.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι