Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Σας απασχολεί η απόδοση στην εργασία σας; Όχι πια καθώς μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Ίσως κάνετε αυτές τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις ή απλά έχετε τη διάθεση για μια μαζική εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι ή το γραφείο σας. Μπορεί να χαλαρώσετε στο σπα ή στο χαμάμ του γυμναστηρίου ή αποφασίζετε να βάλετε πρόγραμμα να πηγαίνετε συχνότερα στο γυμναστήριο. Μη ξεχνάτε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να λάμπετε εσωτερικά. Επισήμανση: Προσφέρετε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες σας, είναι καλό για το κάρμα σας και για την ψυχική σας υγεία.

Είστε έτοιμοι να υποκινήσετε μερικές αλλαγές στο σπίτι σας; Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον Σκορπιό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, και νιώθετε έντονα συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις στο σπίτι σας. Επίσης θα έχετε το κίνητρο να σκάψετε βαθιά σε οικογενειακά δράματα του παρελθόντος ή ακόμα και να βρείτε μια καινούργια κατοικία. Φυσικά, από τις 18 του μήνα με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως να μην είστε πολύ συχνά στο σπίτι σας αλλά αυτό είναι ένας ακόμα καλός λόγος για να βάλετε τα πάντα σε τάξη, έτσι ώστε να έχετε μια ζεστή φωλιά όταν επιστρέψετε από τις περιπέτειές σας.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, και αναζητάτε τη μοναξιά σας, κλείνεστε μέσα στο σπίτι σας για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Αναπληρώστε την ενέργειά σας και ξεκουραστείτε ασχολούμενοι με χαλαρές δραστηριότητες ώστε να είστε έτοιμοι στο τέλος του μήνα για την ισχυρή και καταλυτική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας! Αλλάζει το παιχνίδι καθώς δημιουργούνται ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σας, η ζωή σας δεν θα είναι όπως την ξέρατε. Εάν ήσασταν αναποφάσιστοι για κάτι, αυτή η έκλειψη ξαφνικά σας δείχνει το δρόμο με σαφήνεια, αποκαλύπτοντας τις επόμενες κινήσεις σας ή ακόμα και αναγκάζοντάς σας να δράσετε.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι