Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Λέοντες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Υπάρχει ακόμα χρόνος για ένα περιπετειώδες ταξίδι! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας στόχος σας είναι η εξερεύνηση και η περιπέτεια, ίσως ακόμα σχεδιάσετε ένα ταξίδι, είτε μόνοι, είτε με τον αγαπημένο σας. Προειδοποίηση: Συμπεριφερθείτε με διακριτικότητα και καλοπροαίρετα και φροντίστε τα λόγια σας να μη χρειάζονται μετάφραση. Υιοθετείτε μια νέα καθημερινή ρουτίνα καθώς ο Άρης κινείται στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Έχετε συνέπεια σε ό, τι κάνετε, ίσως αποφασίσετε ότι πρέπει να βάλετε επιτέλους τη ζωή σας σε τάξη. Όσον αφορά την υγεία σας, πρέπει να την φροντίσετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει περιορισμούς, αλλά ότι θα θέσετε κάποιους σοβαρούς στόχους που αφορούν την άσκηση ή την υγιεινή διατροφή.

Έφτασε η δική σας μεγάλη στιγμή αυτό το μήνα. Η πανσέληνος στέλνει το λαμπερό φως της στο πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και είστε στο προσκήνιο χωρίς καμία αμφιβολία. Προτεραιότητα έχουν τώρα οι προσωπικές σας ανάγκες, τα έργα και τα όνειρά σας. Αν βάλετε μπροστά τους δικούς σας στόχους, αυτή η πανσέληνος σας δίνει μια τεράστια ώθηση, δεν είστε εδώ για να ζήσετε τη ζωή των άλλων. Οπότε αναρωτηθείτε: «Πώς μπορώ να διεκδικήσω περισσότερα»; Αυτός είναι μήνας θάρρους και τόλμης να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Έχετε αυτοπεποίθηση και είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, ίσως θελήσετε ακόμη και να κάνετε μια καίρια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Διερευνήστε σε βάθος την ερωτική σας ζωή, τα οικονομικά σας και την ιδιοκτησία σας. Η νέα Σελήνη φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με κάποιον/α ή να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας. Εάν οι προσπάθειές σας για συνένωση χρημάτων για επαγγελματικούς σκοπούς ή για την αγάπη ανασταλούν εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, το φεγγάρι σας δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσετε εντός έξι μηνών. Με τον ανάδρομο Ερμή επανεξετάζετε την οικειότητα που υπάρχει με κάποιον/α, μια προσοδοφόρα συμφωνία ή ένα θέμα ιδιοκτησίας, π.χ. η πώληση του σπιτιού σας σας φαινόταν η σωστή κίνηση, αλλά τώρα δεν είστε και τόσο σίγουροι.

Ο Λέων ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Είστε ακαταμάχητος / η

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐

Πολλή κούραση

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Μάιος ⭐⭐

Θα φορτωθείτε ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Εμπόδια που θα ξεπεραστούν

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Μέσα στον ενθουσιασμό

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Γεμάτοι ενέργεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλά νεύρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αισθάνεστε υπέροχα


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms