Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Μπορεί οι γιορτές να φεύγουν, αλλά εσείς θα συνεχίσετε να διασκεδάζετε και αυτό το μήνα καθώς η Αφροδίτη κινείται στο διασκεδαστικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ψάχνετε τον αληθινό ρομαντισμό, το ερωτικό παιχνίδι και το πάθος, ο πλανήτης της αγάπης φέρνει πίσω τη ζωντάνια και την αισιοδοξία σας για τη ζωή. Όχι ότι τα χάσατε, αλλά τώρα είστε έτοιμοι να τα εκφράσετε ξανά. Με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας είστε έτοιμοι για ανάληψη ρίσκων, εξερευνάτε τα πάντα. Εάν είχατε κατά νου μια νέα εκκίνηση, τώρα είναι η ώρα να κάνετε το πρώτο βήμα. Αλλά ο Άρης θα μπορούσε να σας κάνει υπερόπτες, νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Δεν χρειάζεται πάντα να μιλάτε, τουλάχιστον όχι χωρίς συνετή σκέψη.

Η Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, επαναφέρει την εστίασή σας στην υγεία σας, ιδιαίτερα αν την είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει ή έχετε την έμπνευση να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες ή τις συνήθειες στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη ξεκινά έναν κύκλο ανάπτυξης και ευκαιριών έξι μηνών, επομένως φυτέψτε τώρα τους σπόρους για κάθε στόχο σας. Κατά το επόμενο εξάμηνο, θα μπορούσατε να δείτε μια πραγματική ανάκαμψη στον τρόπο με τον οποίο θεραπεύεται το σώμα και η ψυχή σας, ίσως με το να εργάζεστε περισσότερο ή με το να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες προς το καλύτερο.

Είστε έτοιμοι για μια στιγμή στη ζωή σας που θα είναι πραγματικά σημαντική; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αλλάζει το παιχνίδι της ζωής σας. Οι Σεληνιακές εκλείψεις είναι τόσο δυνατές που τριπλασιάζουν τη δύναμη των γεγονότων που έρχονται. Οι προσπάθειές σας των τελευταίων έξι μηνών για να κερδίσετε στην αγάπη ή στην εργασία σας δεν θα αποδώσουν απλώς, αλλά θα λάβετε και την πλήρη προσοχή των ατόμων που επιθυμείτε. Μην περιμένετε όμως να κτυπήσουν οι άλλοι την πόρτα σας, μιλήστε για τον εαυτό σας, αυτό εγκρίνεται τώρα από τα αστέρια, δράστε για λογαριασμό σας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι