Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 46

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Γίνεστε περισσότερο πειθαρχημένοι, σχεδιάζετε προσεκτικά τα πάντα, από τα ερωτικά ραντεβού σας μέχρι τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο φιλόδοξο και κοινωνικό δέκατο οίκο σας. Τώρα δεν ρισκάρετε στην αγάπη για μιας νύχτας περιπέτεια, ούτε και θα διακινδυνέψετε τη φήμη σας στην εργασία σας αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις που είναι πέρα των δυνατοτήτων σας. Με τον Άρη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, είστε ενεργητικοί προκειμένου να υιοθετήσετε μια νέα καθημερινή ρουτίνα. Η απομάκρυνση από δραστηριότητες που σας πιέζουν και σας αγχώνουν και ο απλός τρόπος ζωής σας βοηθούν να έχετε ευεξία και ζωντάνια. Υιοθετήστε υγιείς συνήθειες και δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Εκείνο που πραγματικά χρειάζεστε είναι θετική ενέργεια και ξεκούραστο ύπνο.

Αγωνιστείτε και τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα! Μια θετική ενέργεια περιβάλει τη ζωή σας αυτό το μήνα, νιώθετε ευλογημένοι και τυχεροί, κι όλα αυτά χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Θέλετε να μάθετε, να επεκταθείτε, να πάρετε ρίσκα, και δεν φοβάστε! Πραγματικά, κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να βάλετε ζωντάνια στη ζωή σας και να ζωγραφίσετε το ουράνιο τόξο, ονειρεύεστε άπιαστα όνειρα που σας κάνουν να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι που είστε ζωντανοί. Ναι, η ζωή σας μοιάζει πολύ ρόδινη τώρα χάρη σε αυτή την αισιοδοξία και την ελπίδα που έχετε, νιώθετε μια εσωτερική αλλαγή χάρη σε ένα ταξίδι που αλλάζει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή.

Αισθάνεστε σαν να έχετε ένα γονικό ρόλο απέναντι στους αγαπημένους σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι καιρός να θέσετε στόχους γύρω από τον οικογενειακό προγραμματισμό ή ακόμα και για την εμβάθυνση των οικογενειακών δεσμών. Εάν η μητρότητα ή η γονική μέριμνα είναι στα μελλοντικά σχέδιά σας, σκεφτείτε πώς θα θέλατε να χτίσετε την οικογενειακή ευδαιμονία σας. Γυρίζετε σελίδα, αναπνέετε μια νέα μετασχηματιστική ενέργεια στην οικογενειακή σας σας ζωή. Ίσως ήρθε η ώρα να βρείτε μια νέα κατοικία και ξεκινάτε την περιήγηση καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι αυτός ο χώρος που μένετε δεν σας ταιριάζει.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι