Λέων Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 51

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Συναρπαστικές νέες σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας αλλά και να κατανοήσετε τι σημαίνουν για σας κάποια οικεία πρόσωπα. Άγχος και πίεση στην εργασία σας δημιουργεί ο Άρης ο οποίος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Σκεφτείτε όμως ότι αυτό το αίσθημα είναι πραγματικά καλό για σας, καθώς σας επιτρέπει να δείτε ότι είστε πολύ πιο ικανοί για να πετύχετε το στόχο σας απ’ ότι πιστεύατε. Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα καθώς οι προθεσμίες δεν περιμένουν. Ωστόσο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εξάντλησης, οπότε η λήψη μικρών διαλλειμάτων μπορεί να αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο; Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της ιδιοκτησίας και των κοινών οικονομικών πόρων, σάς βοηθά να το πετύχετε ή κάνετε έξυπνα σχέδια για να αποπληρώσετε ένα ανεξόφλητο χρέος σας. Ίσως ακόμα συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας, ειδικά αν βοηθούν (και δεν εμποδίζουν) τις προοπτικές σας για μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, είναι μια καλή στιγμή να απελευθερωθείτε από τις φοβίες και τις εμμονές σας μια για πάντα. Είστε όμως έτοιμοι να απομακρύνετε τα αποτρόπαια και νοσηρά συναισθήματά σας; Όταν κόψετε μαχαίρι τις σχέσεις σας με ανθρώπους που σας ρίχνουν στο σκοτάδι, θα διαπιστώσετε ότι έχετε θεραπεύσει την ψυχή σας.

Ακούστε τι έχουν να σάς πουν οι άλλοι! Η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και των επικοινωνιών, και υπάρχει άφθονη επικοινωνία γύρω σας και μεγάλη κινητικότητα. Έχει έρθει η ώρα να προβάλετε μια από τις μεγάλες ιδέες σας ή ακούτε σημαντικά νέα τα οποία περιμένατε καιρό με ανυπομονησία. Η δύναμη της πειθούς και της διπλωματίας σας κάνει θαύματα, έτσι μπορείτε να κάνετε τους άλλους να εφαρμόσουν τις ιδέες σας ή να κάνετε μια δημόσια παρουσίαση. Ή ίσως θελήσετε να μοιραστείτε τις μοναδικές πληροφορίες σας και θεωρίες σας, μέσω της διδασκαλίας ή της συγγραφής. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας ή κάποια τυχαία συνάντηση και συνομιλία οδηγεί σε μια παραγωγική συνεργασία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι