Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 43

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Τι θέλετε από την αγάπη και τη ζωή σας; Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείτε τις ελπίδες, τις επιθυμίες σας και την προσωπική πορεία σας. Με τα αστέρια να μας ρίχνουν όλους σε ένα βαθύ προβληματισμό αυτό το μήνα, για σας αυτή η αναθεώρηση ζωής θα είναι ακόμη πιο εύκολη. Ο Ιούλιος είναι ένας άκρως ενεργητικός μήνας αστρολογικά, με δύο εκλείψεις που σηματοδοτούν αλλαγές και την ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα σας αγγίξει βαθιά καθώς κινείται στον εσωστρεφή και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Δώστε τέλος στον πόνο μιας παλιάς αγάπης, επουλώστε τις πληγές σας και σκεφτείτε πώς θα ολοκληρώσετε αυτές τις παρατεταμένες υποχρεώσεις σας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας.

Θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους από τους οποίους δεν έχετε πλέον να πάρετε τίποτα ή των οποίων η έντονη αρνητική ενέργεια καταπνίγει τον ενθουσιασμό σας καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προσελκύσετε νέους ανθρώπους που ασχολούνται με μεγάλα και ενδιαφέροντα πράγματα. Επίσης, κάθε ψηφιακή επιχείρηση που ξεκινάτε τώρα, θα πάρει προσεχώς μεγάλη ώθηση. Ίσως ένα βίντεο με ανθρωπιστικό περιεχόμενο, εάν προωθηθεί τώρα, θα εκτοξευθεί. Έρχεται επίσης στο προσκήνιο ο αλτρουισμός σας, έτσι θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε μια ανθρωπιστική προσπάθεια ή αγωνίζεστε για την κοινωνική δικαιοσύνη μέσα σε μια ομάδα.

Αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα, δώστε την πρέπουσα σημασία στην υγεία σας.  Ο ανάδρομος Άρης αγκαλιά με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ζητούν να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, να επισκεφθείτε το γυμναστήριο, να συνεργαστείτε με ένα διατροφολόγο, έτσι μόνο θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πραγματικά να σηκωθείτε από τον καναπέ σας. Μόλις το κάνετε, θα νιώσετε υπέροχα. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη, είναι προτιμότερη μια ήπια προπόνηση παρά να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας και να τραυματιστείτε. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν χρειάζεστε όμως να βιάζεστε και να αγχώνεστε.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι