Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Η ζήλια και η κτητικότητα δεν είναι συνήθως χαρακτηριστικά του ήρεμου και ψύχραιμου ζωδίου σας, αλλά με την Αφροδίτη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, το σύμπαν σας βάζει τρικλοποδιά. Μην πέσετε στην παγίδα της ζήλιας και αποστασιοποιηθείτε από … επικίνδυνες και κρυφές σχέσεις, στρέφοντας την προσοχή σας προς τους ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σας δώσουν την ψυχή τους. Επιπλέον, ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας κάνει να βιάζεστε στην αγάπη. Μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο κοινωνικοί, έχετε ενέργεια και λάμψη αλλά τα προσωπικά σας πάθη δεν είναι καλός σύμβουλος στην αγάπη. Εάν κάποιος/α σας κάνει να θέλετε να τον … πυροβολήσετε, προσέξτε!

Πρέπει να βγείτε από τους καπνούς! Με την πανσέληνο στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας απαιτείται περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραση. Η ενασχόληση με την πνευματικότητα θα σας βοηθήσει στη διαδικασία της απομάκρυνσης των ξεπερασμένων καταστάσεων, σχέσεων και μοτίβων που σας κρατούν πίσω. Μην ενοχλείστε αν προσπαθείτε ακόμη να διατηρήσετε τους συνηθισμένους τρόπους που σας επιβάλλουν οι υποχρεώσεις σας ή αν απογοητεύσετε τους ανθρώπους που προσπαθείτε να βοηθήσετε. Να είστε γενναιόδωροι, σίγουρα, αλλά μόνο αν αξίζει να δώσετε τη συμπόνια σας. Διαφορετικά, εξοικονομήστε ενέργεια επειδή θα είστε πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο.

Μήπως βαδίζατε στην ομίχλη με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και είστε διατεθειμένοι να κάνετε μια νέα αρχή, αποσαφηνίζοντας ό, τι ήταν στο σκοτάδι. Αλλά προσοχή: Με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, ίσως τα πράγματα να μη ξεκαθαριστούν αυτό το μήνα. Τα αποτελέσματα αυτής της νέας Σελήνης θα τα δείτε εντός έξι μηνών, αν φυσικά κάνετε κι εσείς τις προσπάθειές σας. Με τον ανάδρομο Ερμή ίσως πιστέψετε λανθασμένα ότι οι άλλοι γύρω σας επιδιώκουν να αποστασιοποιηθούν από κοντά σας ή να είναι επικεντρωμένοι περισσότερο στον εαυτό τους. Απλά περιμένετε.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms