Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 43

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Βγαίνετε από τη ρουτίνα σας! Η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και το μυαλό σας είναι στα ταξίδια, στη γνώση, στην επέκταση. Επίσης, ευνοούνται τα επαγγελματικά και οικονομικά ρίσκα, ακόμα καλύτερα αν περιλαμβάνουν το εξωτερικό. Έχετε μεγάλα όνειρα, σκέφτεστε επεκτατικά. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, μπορεί να είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε υπερβολική ανάλυση αυτό το μήνα, καθώς ο ανυπόμονος Άρης βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Χρειάζεστε μια διέξοδο για όλη αυτή τη διανοητική σας ενέργεια και το άγχος σας, ιδιαίτερα αν οι επαγγελματικές  σας υποχρεώσεις στερούν πολύτιμο χρόνο από την ερωτική σας ζωή.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και κοινών περιουσιακών στοιχείων, και μπορεί να λάβετε οικονομική υποστήριξη ή να προσελκύσετε καλούς επενδυτές. Τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας ευνοούνται επίσης από το φεγγάρι, έτσι ίσως συζητήσετε με έναν οικονομικό σύμβουλο και κάνετε νέες στρατηγικές επενδύσεις ή συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας. Ίσως επίσης λάβετε χρήματα από μετοχές, ομόλογα, πωλήσεις ακινήτων, κλπ. Όσο κι αν το σκληρά εργαζόμενο ζώδιό σας επιθυμεί να αποταμιεύει για το μέλλον, αφού εργαστήκατε σκληρά για να κερδίσετε αυτά τα χρήματα, τώρα έχετε την τύχη στο πλευρό σας, έτσι περιμένετε να λάβετε τα πλούτη … της ζωής, με τη μορφή αναγνώρισης, οικονομικής υποστήριξης ή κάποιου δώρου.

Η εξουσία της πειθούς και της διπλωματίας σας, σας βοηθά να πάρετε αυτό που θέλετε καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Επομένως δεν είναι σίγουρα ώρα να κρύβετε τις σκέψεις σας, τις απόψεις σας και τις ιδέες σας. Προγραμματίστε μια διάλεξη αν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό για να πείτε, θα ξεσηκώσετε τα πλήθη! Ίσως συνάψετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή δείτε τους σπόρους μιας μεγάλης ιδέας σας να βγάζουν καρπούς. Έχετε πραγματικά έντονη ενέργεια και δύναμη, μπορείτε να πάτε για κοκτέιλ το βράδυ και να μείνετε ξύπνιοι έως τις πρωινές ώρες!

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι