Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 37

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα στον έρωτα, την εργασία και τη ζωή! Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και νιώθετε ότι είστε οι καλύτεροι κατακτητές, σκλαβώνετε τους θαυμαστές σας με ένα βλέμμα σας. Και θα μπορούσατε κάλλιστα να έχετε όποιον/α θέλετε με όλο αυτό το πάθος που κυλά  στις φλέβες σας. Αλλά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, στρέφεστε στα οικονομικά σας και όχι στην αγάπη καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως κάποιος σας βοηθήσει να βάλετε τάξη και οργάνωση στον προϋπολογισμό σας ή έχετε επιχειρηματικές ιδέες, στις οποίες δίνετε απτή μορφή.

Γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και βρείτε τρόπους για να συγκεντρώσετε περισσότερους οικονομικούς πόρους, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών. Ίσως λάβετε μια χρηματοδότηση ή εξοφλήσετε ένα χρέος ή κάνετε μια έξυπνη επένδυση. Η επίδραση όμως της πανσελήνου στον Κριό μπορεί να προκαλέσει προστριβές για τα οικονομικά, είτε με τον αγαπημένο σας ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, σχετικά με τους όρους μιας συμφωνίας. Αντί να είστε επιθετικοί, ξεκαθαρίστε τι χρειάζεστε και οι δύο. Στη συνέχεια, να είστε ειλικρινείς και άμεσοι. Μια προειδοποίηση: Ο Κριός γνωρίζει σίγουρα τον πιο γρήγορο δρόμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε υπερβολικά εγωιστές και πιεστικοί. Υπάρχουν δύο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Καλές οικονομικές ειδήσεις έρχονται από τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, που σας χαρίζει το … τυχερό λαχείο ή απλά τη συνεργασία που θα γεμίσει τις τσέπες σας. Θα μπορούσε επίσης να προετοιμάσει το δρόμο για την αποπληρωμή ενός χρέους, αν όμως ενεργήσετε από τώρα. Συζητήστε με ανθρώπους που είναι έμπειροι στην οικονομική αρένα ή, εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, πραγματοποιήστε έρευνα σχετικά με το ρυθμό της αύξησης της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας. Αυξήστε τις αμοιβές σας στηριζόμενοι σε ό, τι πραγματικά αξίζετε και όχι σε αυτό που είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε. Να είστε διπλωματικοί αλλά σταθεροί, για να πάρετε πραγματικά περισσότερα από όσα ζητάτε.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι