Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 43

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Δυσκολεύεστε στην έκφρασή σας, στέλνετε στους γύρω σας λάθος μηνύματα καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ενώ εσείς θέλετε να δημιουργήσετε μια επικοινωνιακή ατμόσφαιρα, οι άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως χειραγώγηση. Θα μπορούσατε να βρεθείτε εκτός ορίων με τους στενούς φίλους σας, ίσως με έναν αδελφό, αδελφή ή ξάδελφο/η. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης θα έχετε μια έντονη αίσθηση ότι αισθάνεστε παρεξηγημένοι. Ίσως ακόμα εσείς και ο αγαπημένος σας δεν μπορείτε να καταλήξετε σε μια απόφαση ή νιώσετε κάποιες στιγμές ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα. Δεδομένου ότι τώρα θα επιθυμείτε τη διανοητική διέγερση, τροφοδοτήστε το μυαλό σας με τη γνώση.

Τα χρήματα και οι συνεργασίες σας απασχολούν έντονα αυτόν το μήνα και τα γεγονότα που θα συμβούν περιστρέφονται γύρω από αυτά καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Τώρα εστιάζετε στην πρακτική πλευρά της ζωής και την οικονομική σας ασφάλεια. Όσον αφορά τους προσωπικούς σας στόχους, ποιά είναι η πιο ρεαλιστική προσέγγιση για την επίτευξη των οικονομικών στόχων σας; Ίσως πρέπει να μειώσετε ορισμένες από τις δραστηριότητές σας. Η ικανότητά σας να μπορείτε να θέτετε προτεραιότητες θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ίσως ακόμα διαπιστώσετε ότι η ενασχόληση με ένα έργο δεν μπορεί να σας φέρει τα μετρητά που επιθυμείτε γιατί είστε πολύ απασχολημένοι με άλλα πράγματα, έτσι αποφασίζετε να αλλάξετε πορεία.

Είναι τόσο ευρύς ο κόσμος που μας περιβάλει … Με την πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, τολμάτε να πάρετε ρίσκα, αψηφάτε τους κινδύνους, στόχος σας είναι η μάθηση και τα ταξίδια, θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε τα πάντα γύρω σας. Ίσως αλλάξει η φιλοσοφία σας για τη ζωή μέσα από μια νέα γνώση ή είστε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα στο όνομα της διάδοσης του οραματιστικού σας μηνύματος. Σκέφτεστε επεκτατικά και αισιόδοξα. Η αισιοδοξία σας είναι μεταδοτική, έτσι κάνετε και τους άλλους ενθουσιώδεις με τις επεκτατικές ιδέες σας. Η μελέτη ή η επιμόρφωση ή κάποια εργασία στο εξωτερικό θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή απλά να ανοίξετε νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms