Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Ώρα να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας, να φέρετε στο μυαλό σας εκείνες τις παλιές, διασκεδαστικές αναμνήσεις. Η Αφροδίτη κινείται στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, κι εσείς προτιμάτε να διασκεδάσετε στο σπίτι σας. Ίσως ακόμα ψάξετε για ένα δεύτερο σπίτι ή επισκεφτείτε το εξοχικό σας. Θέλετε να είστε οι πρώτοι, αλλά οι ενέργειές σας μπορεί να προβληματίσουν τους άλλους ανθρώπους καθώς ο Άρης κινείται στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Το πρώτο βήμα; Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι είναι δυνατόν να έχετε αυτό που θέλετε χωρίς να απαιτείτε. Ό, τι κι αν συμβεί, ο θυμός και η μνησικακία δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα, έτσι βρείτε διεξόδους να απελευθερώσετε την ένταση αν νιώθετε ότι θα εκραγείτε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εγκαταλείψετε για λίγο το σπίτι σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα στην αγάπη και τη δημιουργικότητα. Ξαφνικά μπορεί να νιώσετε ερωτευμένοι ή έχετε την τόλμη να εκφράσετε τελικά τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α που ήδη νιώθετε πιο κοντά σας. Ή αντίθετα, ο ρομαντισμός και το πάθος από μια σχέση που δεν έχει προοπτικές εξέλιξης θα μπορούσαν να σβήσουν. Οι εκλείψεις μπορούν να επιφέρουν ξαφνικές αλλαγές, και δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος διέπει τη γονιμότητα, μπορεί να υπάρξουν ακόμη και νέα για μια εγκυμοσύνη. Ίσως ακόμα προβάλετε ένα νέο καλλιτεχνικό έργο, θα λάμψετε.

Ήσασταν κολλημένοι σε μια μη ικανοποιητική κατάσταση για πάρα πολύ καιρό; Και ειλικρινά, οι φίλοι σας έχουν από καιρό κουραστεί να συζητάτε το «δίλημμά» σας; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση και να δώσετε ένα τέλος, τώρα συνειδητοποιείτε ότι ο εαυτός σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Παρόλο που η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική για το ανασφαλές και τακτικό ζώδιό σας, θα αισθανθείτε πολύ πιο ευτυχισμένοι μόλις χαλαρώσετε και κλείσετε την πόρτα πίσω σας. Οι εκλείψεις επιταχύνουν την αλλαγή. Εάν αρνιόσασταν να αποδεσμευτείτε, η μοίρα θα κάνει τη δουλειά για σας. Κλάψτε εάν πρέπει, αλλά μην τρέχετε σε κάποιον ή κάτι που ξέρετε ότι είναι λάθος για σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι