Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Ζήστε το καλοκαίρι σας, φλερτάρετε και διασκεδάστε. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει το πάθος σας, είστε οι καλύτεροι στο ερωτικό παιχνίδι, έχετε έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης που δεν αφήνει αδιάφορους τους θαυμαστές σας. Ένα νέο ειδύλλιο γεμίζει την άχαρη ζωή σας ή μπορεί να έχετε μια επίσκεψη από τον πελαργό που σας δίνει χαρά και ευτυχία. Αν έχετε καιρό να προσκαλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας, ο Ερμής ο οποίος θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να ετοιμάσετε μια από τις αγαπημένες σας συνταγές και να προσκαλέσετε την οικογένειά σας για δείπνο. Γυρίστε πίσω στην πατρίδα σας ή κάντε μια επίσκεψη σε αυτόν τον φίλο που μένει μακριά σας. Τι γλυκιά νοσταλγία!

Είστε ο καλύτερος αφηγητής, τα λόγια σας ξεσηκώνουν τα συναισθήματα των άλλων, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να μιλήσετε σε ένα ευρύ κοινό, τολμήστε! Ίσως ακόμα πάτε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, περνάτε συναρπαστικές βραδιές συζητώντας. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε ακούγοντας τις ιστορίες των άλλων, τις εμπειρίες τους από το παρελθόν. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε την ευκαιρία να γράψετε, να διδάξετε, να μιλήσετε ή να μάθετε κάτι που σας εμπνέει και σας προκαλούσε καιρό το ενδιαφέρον. Βγείτε έξω και μιλήστε με νέους φίλους, ανταλλάσσοντας ιστορίες και ιδέες. Αν χρειαστεί να προγραμματίσετε μια σημαντική συνάντηση, αυτός είναι ο μήνας σας. Το δώρο του φεγγγαριού, η πειθώ, σας εξασφαλίζει τη νίκη.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν μπορείτε να δουλεύετε με τον ίδιο μανιακό ρυθμό που κάνατε το χειμώνα. Ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ζητούν να αξιολογήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας και σας δίνουν την ευκαιρία να διερευνήσετε σε βάθος το κάθε τι, αντί να σπεύσετε στην γραμμή του τερματισμού. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυνατή Σεληνιακή ενέργεια για να καλλιεργήσετε ισχυρότερες σχέσεις με τους επαγγελματικούς συνεργάτες σας που στάθηκαν βράχος για σας και απομακρυνθείτε από όσους βάζουν τρικλοποδιά στην επαγγελματική ανάβασή σας. Η δημιουργία ενός ισχυρού δεσμού με τους συναδέλφους και τους ανώτερους σας μπορεί να σας στείλει στη σκάλα της επιτυχίας σε έξι μήνες από τώρα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι