Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Υιοθετήστε πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σάς ζητούν να αποσαφηνίσετε αν διάγετε έναν υγιή και κατάλληλο τρόπο ζωής σας. Ίσως είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε γυμναστήριο μετά τις διατροφικές ατασθαλίες του καλοκαιριού και να γίνετε πιο πειθαρχημένοι στη διατροφή σας, ακολουθώντας ένα διαιτητικό πρόγραμμα με ευλάβεια, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν μη τι άλλο, απλά αντισταθμίστε το άγχος σας με μια βόλτα στην παραλία ή κάνοντας γυμναστικές ασκήσεις που απολαμβάνετε πραγματικά. Μπόνους αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε μαθήματα γιόγκα όπου θα αισθάνεστε ανανεωμένοι.

Ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και βάζει φωτιά στην ερωτική σας ζωή, ίσως ακόμα και να την αποσταθεροποιήσει. Αυτός ο δυναμικός πλανήτης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε εσάς και τη σχέση σας, καθώς ενισχύει τις αναλυτικές σας ικανότητες και ταρακουνά τη συνολική σταθερότητα της σχέσης σας και την αίσθηση του «ανήκειν». Είστε μόνοι; Με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σας να επανέρχονται και πάλι στη ζωή σας, μπορεί να έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε με διάφορα φλερτ, δοκιμάζοντας έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στην αγάπη. Χρήσιμη υπενθύμιση: Συγκρατήστε την ορμή σας και περιορίστε τις επικρίσεις σας, καθώς τώρα το αίμα θα κυλά καυτό στις φλέβες σας.

Ποιοί είναι οι αληθινοί φίλοι και ποιοί οι περιστασιακοί; Αν σάς ήταν δύσκολο να αποσαφηνίσετε ποιοι φίλοι σας είναι κοντά σας, με την πανσέληνο στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα ξέρετε σε ποιους μπορείτε να ακουμπήσετε. Απομακρυνθείτε από όσους σάς απομυζούν συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να απορροφάτε την κακή ενέργεια και διάθεση, θα μολύνει την καθημερινότητά σας. Σε αυτή την πανσέληνο, η τεχνολογία γίνεται ο καλύτερος φίλος σας, έτσι μπορεί να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ένα online έργο, ίσως ακόμη και μια επιχείρηση που θα βελτιώσει το κοινωνικό σύνολο. Σκεφτείτε σε ανθρωπιστική κλίμακα και δεν θα χάσετε. Εάν είχατε ένταση με έναν φίλο ή ένα συνεργάτη, θα σάς είναι πιο εύκολο τώρα να κατανοήσετε τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι