Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε, να προβληθείτε και να εμπνεύσετε καθώς μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Έχετε επεκτατικές  επιχειρηματικές ιδέες, μπορείτε να δείτε καθαρά τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και κάτι θα μπορούσε να προκύψει από αυτό. Αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να πάρετε επαγγελματικά ρίσκα και να εφαρμόσετε τις μεγάλες ιδέες σας. Στοχεύετε σε υψηλά επίπεδα αλλά είστε «προσεκτικά αισιόδοξοι» γι’ αυτό και η τύχη σας χαμογελά. Θα μπορούσε να προκύψει μια ευκαιρία διδασκαλίας, ενός ταξιδιού ή μιας μελέτης.

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και η αλήθεια είναι ότι θα είστε πολύ πιο εντυπωσιακοί στον κοινωνικό σας περίγυρο, οι άλλοι σας κάνουν όλες τις χάρες! Επικεντρώνεστε στην πορεία της σταδιοδρομίας σας, εκτιμάται και αναγνωρίζεται όλη αυτή η σκληρή δουλειά σας, κι αυτό σας οδηγεί στην επιτυχία και στην πίστη στον εαυτό σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας και να βάλετε στον πάγο την εξουσία και τη δύναμή σας. Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είστε τόσο δυνατοί που θα μπορούσατε να συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη, αν δεν είστε προσεκτικοί. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι είστε ο καλύτερος παίκτης υιοθετώντας παράλογες απαιτήσεις!

Βγαίνετε από το σπίτι σας, μιλάτε με τους ανθρώπους στη γειτονιά σας, καθώς η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την τοπική σας κοινότητα. Ίσως εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο, διδάξετε ή μάθετε μια νέα γνώση που σας διεγείρει διανοητικά. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, και ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας συγγενής βρίσκεται εκτός εαυτού, ενεργεί σπασμωδικά, αν όχι εντελώς τρελά, και μπορεί να υπάρξει αναταραχή στο σπίτι σας καθώς οι εκλείψεις δημιουργούν υπερβολικές αντιδράσεις.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι