Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Φλερτ, διασκέδαση και φήμη έρχονται στη ζωή σας χάρη στην Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε έτοιμοι να υποκύψετε στα θέλγητρα κάποιου/ας που σας μαγεύει με την οξυδέρκεια και τη λογική του/της. Μόνο φροντίστε να μη γίνετε υπερβολικά αναλυτικοί, αφήστε ελεύθερη την παιχνιδιάρικη, ρομαντική πλευρά σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, το μυαλό σας είναι στραμμένο στην εργασία σας, μάλλον δεν θα περάσετε και τόσο πολύ διασκεδαστικά. Εάν δίνετε υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες και τις επικρίσεις των άλλων, σταματήστε να το κάνετε.

Γίνετε πιο συμπονετικοί και εξυπηρετικοί και θα προσελκύσετε καλό κάρμα. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σας ζητά να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που εμποτίζουν τη ζωή σας με αρνητική ενέργεια, να μεταμορφώσετε τη δουλειά σας και τον χώρο της διαβίωσής σας. Έχοντας έναν υψηλότερο σκοπό και αγωνιζόμενοι για μια αιτία, θα σας δώσουν τα κίνητρα να πείτε ότι κάνετε κι εσείς κάτι σημαντικό στη ζωή σας. Τώρα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε, να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη τη δύναμή σας, λαμβάνετε ένα θείο φως και θέλετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους. Κάντε το και θα πάρετε πολλά σε αντάλλαγμα. 

Νιώστε ελεύθεροι και χαλαρώστε από την επιβεβαρυμμένη καθημερινότητά σας και το άγχος στην εργασία σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υπηρεσίας. Το φεγγάρι θα σας παρακινήσει επίσης να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση και βρίσκετε τρόπους να είστε σε εκπληκτική φόρμα. Αλλάζετε τη διατροφή σας ή εγγράφεστε σε ένα γυμναστήριο, πράγμα το οποίο αλλάζει την καθημερινότητά σας. Κι αν νιώσετε την ανάγκη να ξεκινήσετε δίαιτα, ξεχάστε τις θερμίδες και τις ανησυχίες σας για το πόσα γραμμάρια υδατανθράκων καταναλώσετε.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι