Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Κάτι που αφορά την εργασία σας και τη δημόσια ζωή σας αλλάζει χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Αν βρισκόσασταν σε μια θέση που δεν άρμοζε στα προσόντα σας, έρχεται η αποκάλυψη: Μεταβαίνετε στο επόμενο επίπεδο. Γιορτάστε με τους συναδέλφους σας και τους αγαπημένους σας, ήρθε η ώρα. Να είστε ο εαυτός σας, απλά προσέξτε την τάση σας στο πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στο ζώδιό σας. Μπορεί να μην γνωρίζετε καν ότι το κάνετε, έως ότου μια δυνατή επιχειρηματολογία μεταστραφεί σε ένταση και σύγκρουση. Θυμηθείτε ότι κανένας δεν μπορεί να συμφωνεί πάντα με εσάς, έτσι μετριάστε τα φλογερά σας λόγια και τον τόνο της φωνής σας.

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία. Με τη νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να βρει νέους φίλους, ενσωματωθείτε σε ομάδες, η ανάλαφρη ατμόσφαιρα ανανεώνει τη διάθεσή σας. Τα καλά νέα είναι ότι η εργασία σας θα διεκπεραιωθεί γρηγορότερα με τη βοήθεια των συναδέλφων σας απ’ ότι αν την κάνατε μόνοι σας. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον ενδέκατο οίκο σας ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από κάποιους …. δραματικούς και εξουθενωτικούς ψυχικά φίλους σας. Επίσης προσέξτε τι δημοσιεύετε στα social media. Ένα καυστικό σχόλιο θα μπορούσε να κάψει γέφυρες ή να προσβάλει ανθρώπους που ποτέ δεν φανταστήκατε ότι θα ένιωθαν έτσι.

Τι δεν λειτουργεί σωστά στην καθημερινότητά σας; Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σάς βοηθά να κάνετε εκκαθάριση από πρόσωπα και πράγματα που κλέβουν την αρμονία και την ισορροπία σας. Και αυτό περιλαμβάνει σχέσεις με το προσωπικό σας και τους υπαλλήλους σας. Θα μπορούσατε να προσλάβετε ένα βοηθό ή να αφήσετε κάποιον, ειδικά εάν έχετε ανακαλύψει ότι δεν σάς παρέχει σωστά τις υπηρεσίες του. Ίσως ακόμα κάνετε κάποιου είδους αναβάθμιση στην επιχείρησή σας ή προσλάβετε έναν πάροχο υπηρεσιών. Βλέπετε τα πάντα τώρα μέσα από το πρίσμα της αποτελεσματικότητας, λειτουργείτε με ορθολογισμό και αναλυτικό πνεύμα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι