Ταύρος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 40

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ταύρους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Δεν θέλετε να μεταφέρετε τον πόνο του παρελθόντος στην επόμενη σχέση σας. Η Αφροδίτη κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και παίρνει μαζί της τη θλίψη που σας απασχολούσε τον τελευταίο καιρό. Αναζητάτε περισσότερο ύπνο από το συνηθισμένο, αλλά τα όνειρά σας θα είναι συναρπαστικά και προφητικά. Καταγράψτε τα, έχουν ένα σημαντικό μήνυμα να σας προσφέρουν. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και κάνετε ένα ταξίδι! Ο Άρης κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, αλλάζοντας την καθημερινή ρουτίνα σας, τώρα απολαμβάνετε την περιπέτεια και το απροσδόκητο. Ένα μακρινό ταξίδι ή η πεζοπορία θα αναζωπυρώσει το πάθος σας για τη ζωή. Ίσως ακόμα και να μάθετε κάτι καινούργιο όσον αφορά την εργασία σας κι αυτό σας ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά!

Βρείτε χρόνο για την οικογένειά σας και τους στενούς φίλους σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας φέρνει πίσω στην εστία σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε το χρόνο να μαγειρέψετε ένα γεύμα, θα σας κάνει πολύ καλό να έχετε τους οικείους ανθρώπους γύρω σας και να ξεφύγετε από την έντονη εστίαση στην καριέρα σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε κατοικία, θα μπορούσατε να ακούσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά για ένα διαθέσιμο σπίτι ή ίσως εμπνευστείτε να κάνετε κάποια αναδιαμόρφωση στο δικό σας σπίτι. Οι γυναίκες και οι συγγενείς σας θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα αυτής της πανσελήνου.

Νέες φιλίες και ομαδικά έργα σας φέρνει η νέα Σελήνη στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ενσωματώνεστε σε μια νέα δυναμική ομάδα ή κάνετε νέες φιλίες. Μπορεί να εργάζεστε με μια ομάδα για ένα κοινό όραμα ή να κάνετε μια νέα συνεργασία. Θα επιτύχετε πολλά περισσότερα αν βρείτε τους ομοϊδεάτες σας, γι’ αυτό αδράξτε αυτή την ευκαιρία και κάντε νέους συμμάχους. Ωστόσο, με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, η πρόοδος ενός ομαδικού έργου μπορεί να καθυστερήσει ή τα άτομα να μη μπορούν να συνεργαστούν ή η εξέλιξη να μην είναι αυτή που θα επιθυμούσατε. Θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα με την τεχνολογία, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν ξεκινάτε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Ο Ταύρος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για θαλπωρή

Μάρτιος ⭐⭐

Παιχνίδια εξουσίας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νιώθετε κάποια κούραση

Μάιος ⭐⭐

Εσωστρέφεια

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πίεση

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Ανάγκη για ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους διακοπές

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Αναζήτηση ηρεμίας

Οκτώβριος ⭐⭐

Φροντίστε τον εαυτό σας

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Φιλόδοξα σχέδια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Διασκέδαση


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms