Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
27
12
2017

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Ιανουάριο 2018 στην αισθηματική σου ζωή.

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

 

Αναμένετε αυτό το μήνα σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή! Η Σεληνιακή έκλειψη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ήλιο, είναι το ζώδιο του πάθους, του δημιουργού, του εκτελεστή και του ηγέτη. Σας καλεί να εκδηλώσετε την ειλικρινή αγάπη σας, μέσα από την καρδιά σας, αποφεύγοντας να γίνετε εγωιστές, αλαζόνες και δραματικοί. Ίσως έρθει μια νέα καταλυτική αγάπη στη ζωή σας, ίσως αλλάξουν οι σχέσεις με τον αγαπημένο σας ή/και τα παιδιά σας. Λάβετε όμως σοβαρά υπόψη σας: Η ανταμοιβή του φεγγαριού θα είναι ανάλογη των πράξεων του παρελθόντος.

Απέναντι από τον Λέοντα βρίσκεται το ζώδιο του Υδροχόου, έτσι μπορεί να γίνετε ακραίως επαναστατικοί, αναζητάτε την ελευθερία σας ή κάτι διαφορετικό προκειμένου να ξεφύγετε από τη μονοτονία σας. Αυτό όμως θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαναστατικές εξελίξεις καθώς αμφισβητώντας το καθιερωμένο status quo και υιοθετώντας έναν πιο προοδευτικό τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων, θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και στο αμετάκλητο τέλος. Αν και αυτή η έκλειψη μπορεί να σας κάνει πιο τολμηρούς και ενδεχομένως να έχει απελευθερωτικό αποτέλεσμα, μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις και απαιτούμενες προσαρμογές όταν προσπαθείτε να αποβάλετε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, τις πληγές σας ή τα παλιά συναισθηματικά σας πρότυπα. Μπορείτε να προχωρήσετε μέσα από αυτές τις προκλήσεις εάν εφαρμόσετε σύνεση και πειθαρχία.

Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει δυσδιάκριτη τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της αγάπης και της φιλίας! Ο Υδροχόος σηματοδοτεί τη φιλία και τις ομάδες όλων των ειδών, έτσι τώρα μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ο καλύτερός σας φίλος, είναι ο τέλειος εραστής/ερωμένη σας! Η πιθανότητα να συναντήσετε κάποιον/α μέσω αμοιβαίων φίλων και κοινωνικών εξόδων αυξάνεται σημαντικά τώρα. Δεν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για παθιασμένες συναντήσεις και γλυκόλογα, θέλετε να ενωθείτε με κάποιον/α ο οποίος σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο όπως κι εσείς. Και το πιο σημαντικό; Γίνεστε λιγότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες, αφήνετε ελεύθερο χώρο και χρόνο στον αγαπημένο σας, αισθάνεστε πολύ πιο ελεύθεροι όταν είστε ο εαυτός σας μέσα σε μια σχέση.

Στο τέλος του μήνα, ο Άρης στον Τοξότη σας χαρίζει ενθουσιασμό και πάθος για ζωή, είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, να υπερασπίσετε τα ιδανικά σας και τις πεποιθήσεις σας. Τώρα αναζητάτε την αλήθεια αλλά γίνεστε κάπως δογματικοί στις συζητήσεις σας, ίσως ακόμα και να αμφισβητήσετε τις απόψεις του αγαπημένου σας αν δεν συμφωνούν με τις δικές σας.

Η σχέση σας μπορεί να σας δημιουργήσει στρες και πίεση, ιδιαίτερα αν είναι ελεύθερη ή αν η πορεία της δεν ταιριάζει με τις δικές σας απόψεις. Γίνεστε τώρα ο επαναστάτης που ψάχνει για μια αιτία. Έτσι φροντίστε να μην κινείστε απερίσκεπτα και βλέπετε τα πράγματα πολύ μακριά ή ενεργείτε με έπαρση, θα κάνετε λάθη.

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-12-2017 8:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms