Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Άλλο πράγμα είναι να σκέφτεστε πώς θα πλησιάσετε και θα μιλήσετε στο αντικείμενο του πόθου σας και άλλο να αναλάβετε δράση. Μη διστάζετε όμως, έχετε την αρωγή της Νέας Σελήνης στον τυχερό και χαρούμενο ένατο οίκο σας, Στην πραγματικότητα, ίσως ακόμη και να χρειαστεί να πάρετε ρίσκα, ανεξάρτητα του πόσο έχετε οργανώσει τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία διασφάλιση έναντι στην αποτυχία στη ζωή, αλλά δεν θα κερδίσετε τίποτα αν δεν τολμήσετε. Συμβουλή της Αφροδίτης και του Άρη στο σταθερό δέκατο οίκο σας: Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χτίσετε με τη νέα αγάπη σας ισχυρά συναισθηματικά θεμέλια. Οι αλλαγές θα συμβούν στην ερωτική σας ζωή, αλλά αν υπάρχει ένας σταθερός πυρήνας, τα πάντα θα είναι μια χαρά στο τέλος.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μια έντονη κοινωνική και επαγγελματική ζωή σας περιμένει αυτόν το μήνα, η εργασία σας και οι υποχρεώσεις σας μπαίνουν σφήνα στη σχέση σας, καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης βρίσκονται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, υποδεικνύοντας ότι κάποιες επαγγελματικές αλλαγές θα μπορούσαν επίσης να επηρεάσουν τη σχέση σας. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσετε την πρόοδό σας, ακόμη και αν αυτό απαιτήσει να ανακατανείμετε το χρόνο και να αλλάξετε τις παραμέτρους με τον αγαπημένο σας. Για να μετριάσετε οποιεσδήποτε εντάσεις, θέστε εκ των προτέρων τα όριά σας. Αν χρειαστείτε υποστήριξη, έχετε κοντά σας τους καλούς φίλους σας, οι οποίοι είναι ο φωτεινός φάρος σας καθώς περνάτε από οποιαδήποτε αναταραχή.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι