Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 34

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Μήπως έχετε αφεθεί στις ψευδαισθήσεις σας; Η Νέα Σελήνη στο θολό, δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να σας αποκαλύψει κάποιες όχι και τόσο ευμενείς πληροφορίες σχετικά με κάποιον/α που σας έδωσε πολλές φρούδες υποσχέσεις. Δεδομένου ότι τώρα είστε επιρρεπείς στο να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας, βρείτε ανθρώπους που έχουν ηθική ακεραιότητα. Να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί στις ερωτικές επιλογές σας, πολλοί από αυτούς που θα θελήσουν να μπουν στη ζωή σας, θα είναι αμφιβόλου χαρακτήρα και θα σας αποστραγγίσουν συναισθηματικά. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι