Ημερήσιες

Ημερήσια Προβλέψη - Κριός

Κριός
Κριός
21/3 - 20/4
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

28/03/2015
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 118

nantia-riga-mellontologos

Από την Αγγέλικα Γεωργίου

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θα βρείτε χρόνο για εσάς και για να περάσετε καλά με τα δικά σας αγαπημένα άτομα. Η μέρα σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς οι επαφές που θα έχετε θα σας ευχαριστήσουν και  θα σας προκαλέσουν χαρά. Τα φιλικά σας άτομα θα σας αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη θέρμη και θα χαίρονται τις στιγμές που περνούν πλάι σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θα αφιερώσετε σήμερα χρόνο στη σχέση σας και θα προτείνετε στο ταίρι σας τρόπους, προκειμένου η μέρα σας να κυλήσει ευχάριστα με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Εσείς οι αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε κάποιες προσκλήσεις από τα φιλικά σας άτομα και θα βγείτε να διασκεδάσετε αλλά και να φλερτάρετε. Πως σε επηρεάζουν αναλυτικά τα αστρολογικά φαινόμενα αυτής της περιόδου και ποιες είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν σε αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά; Για να μάθεις, κάλεσε στο 901 500 4641 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529
 

Διαβάστε επίσης:
 
Τα ταλέντα των ζωδίων για τα οποία οι άλλοι τα ...ζηλεύουν σύμφωνα με την Αστρολογία!

 

Νέα υπηρεσία από το e-zwdia.gr!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 

με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 

Πάρε τώρα τις προσωπικές σου προβλέψεις δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 

 

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529


Αγαπημένοι μου Κριοί, σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθεί η μέρα σας για εσάς τους δεσμευμένους που θα βρείτε χρόνο προκειμένου να αφιερώσετε στο ταίρι σας.

Διαβάστε επίσης την ημερήσια ερωτική πρόβλεψη Ταρώ κλικ εδώ