Ημερήσιες

Ημερήσια Προβλέψη - Κριός

Κριός
Κριός
21/3 - 20/4
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

26/04/2015
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 148

nantia-riga-mellontologos

Από την Αγγέλικα Γεωργίου

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα βάλει σε λειτουργία την παρορμητικότητά σας. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και θα διατυπώσετε ευθέως ό, τι ακριβώς σκέπτεστε. Με έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις σχέσεις σας, φιλικές ή ερωτικές. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό και με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται να αντικαταστήσετε το ερωτικό σας ταίρι με νέο ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Ποιες άλλες εξελίξεις σε περιμένουν αυτήν την περίοδο και με ποιο τρόπο θα βελτιωθεί η ερωτική σου ζωή; Μάθε ό, τι σε απασχολεί από τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο 901 500 4641 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529

 

Διαβάστε επίσης:
 
Έρωτας δίχως αύριο. Πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την ερωτική απόρριψη;

 

Κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 

με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 

Πάρε τώρα τις προσωπικές σου προβλέψεις δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 

 

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529


Εκρηκτικές αναστατώσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας, που θα δημιουργηθούν από εσάς τους ίδιους. Βάζετε φρένο σε ό, τι σας ενοχλεί ή σας εμποδίζει και περνάτε σε πράξεις με στόχο την απόλυτη ελευθερία.

Διαβάστε επίσης την ημερήσια ερωτική πρόβλεψη Ταρώ κλικ εδώ