Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 8 έως 14/1/2018.
Βαθμολόγησε
05
01
2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 8 έως 14/1/2018.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 8 έως 14/1/2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Μετά τις γιορτές, τα πανηγύρια, τα πλούσια τραπέζια, τη ραστώνη και τις διασκεδάσεις, από αυτή την εβδομάδα τελειώνουν τα ψέματα και κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό όχι μόνο επιτρέπει να δραστηριοποιηθούμε με σκοπό να προωθήσουμε τα σχέδια που έχουμε κάνει για τη νέα χρονιά αλλά και να οργανώσουμε τις συμμαχίες μας, να έρθουμε σε επαφή με άτομα που είναι ισχυρά στην κοινωνία και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για μια θέση στον Ήλιο.

Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ευθεία πορεία αυτή την περίοδο που σημαίνει ότι τώρα θα πρέπει να μπούμε στη δράση για να μετατρέψουμε το παρόν μας σε ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον. Τίποτε και κανείς δεν μας εμποδίζει εκτός από το φόβο, την άρνηση, τις ανασφάλειες που μπορεί να προκαλέσει ο «κακός» μας εαυτός. Παράλληλα, έχουμε πολυαστρία στον Αιγόκερω, το ζώδιο που  σχετίζεται με την κοινωνική αναρρίχηση, την καριέρα, την ανάληψη ευθυνών και το καθήκον ενώ ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον Σκορπιό, το ζώδιο που –εκτός άλλων- σχετίζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα, τη διαχείριση κεφαλαίων, τις διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομιές, κλπ.

Την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου για να συμπληρώσει το σκηνικό που διαμορφώνεται σε αυτό το ζώδιο και να μας εξωθήσει στο να πάρουμε αποφάσεις για το πώς θα «σταθούμε» στο κοινωνικό μας γίγνεσθαι, για την καριέρα μας και πώς θα την υποστηρίξουμε, για το αν πρέπει να έρθουμε σε επαφή με άτομα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά στον τομέα μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Ο Ερμής θα σχηματίσει μία σύνοδο με τον Κρόνο, όψη που ναι μεν μπορεί να «βάζει πάγο» στην επικοινωνία, ιδιαίτερα με αγαπημένους καθώς δεν επιτρέπει πολλούς συναισθηματισμούς αλλά είναι καλή για να δούμε τα θέματα που μας αφορούν από απόσταση και να πάρουμε πιο σωστές, πιο λογικές, πιο συνετές αποφάσεις.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντώνται στον Αιγόκερω και σχηματίζουν ένα «βίαιο» τετράγωνο με τον Ουρανό. Η συγκεκριμένη όψη που θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και ξεσπάσματα καθώς όσοι επηρεάζονται από αυτή γίνονται πολύ υποκειμενικοί, «κλειδώνουν» σε αυτό που σκέφτονται, αντιλαμβάνονται, αισθάνονται, υποστηρίζουν και αδυνατούν να δεχθούν αντίλογο, με αποτέλεσμα να επέρχεται η ρήξη.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-01-2018 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms