Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
28
12
2016

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2017.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Η Νάνσυ Πατμάνογλου αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2017, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε ερωτικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2017 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Ιανουάριο 2017 από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Το βαθύ μήνυμα των γιορτών, της αγάπης, της συμπόνιας και της καλοσύνης, εκφράζεται με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, που κάνει την είσοδό της στις 3 Ιανουαρίου στο συμπονετικό και φιλεύσπλαχνο ζώδιο των Ιχθύων. Νιώθετε ευτυχισμένοι στη μαγική χώρα του ονείρου και της φαντασίας, ταξιδεύετε με τα φτερά της εμπιστοσύνης και του ρομαντισμού, θέλετε να προσφέρετε την αγάπη και τη συμπόνια σας σε όλον τον κόσμο.

Στις 8 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Τοξότη γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε ό,τι έχετε μάθει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στην τρέχουσα ζωή σας. Είστε ελεύθεροι να υπογράψετε συμφωνίες, να προγραμματίσετε ζωτικής σημασίας συναντήσεις, να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε ακριβές αγορές.

Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου σάς καλεί να δώσετε αγάπη και φροντίδα σε εκείνους που αγαπάτε, να συσφίξετε τις οικογενειακές σχέσεις σας και να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Πάτε πίσω στο παρελθόν, στις βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες σας, τις συνήθειές σας, την παιδική σας ηλικία. Γαλουχείτε τις οικείες σχέσεις σας με την αγάπη και τη φροντίδα σας.

Στις 12 Ιανουαρίου, ο Ερμής στο σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερου κάνει πιο υπεύθυνη και σοβαρή την επικοινωνία σας, γίνεστε πιο συγκροτημένοι και ορθολογιστές στην ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών. Τώρα έχετε πρακτικές ιδέες προκειμένου να αποπερατώσετε οποιαδήποτε καθήκοντα και εργασίες, είστε οργανωτικοί και πρακτικοί.

Στις 28 Ιανουαρίου, η Νέα Σελήνη στο πρωτότυπο ζώδιο του Υδροχόου σάς ωθεί να σκεφτείτε πρωτότυπα και ελεύθερα, να υπερασπίσετε τα ιδανικά και τις αξίες σας, κάνετε νέους φίλους, βρίσκετε νέες ομάδες, παραγκωνίζετε το «εγώ» για χάρη της συλλογικότητας και της εξυπηρέτησης των άλλων. Αλλάζει η ζωή σας και το κοινωνικό περιβάλλον σας.

Στις 28 Ιανουαρίου, ο Άρης στο δυναμικό ζώδιο του Κριού εμποτίζει τη ζωή σας με μια ενθουσιώδη, αυθόρμητη ενέργεια, τα πάντα κινούνται γρήγορα, από τον τρόπο που σκέφτεστε, μέχρι τον τρόπο που ενεργείτε. Έχετε την ορμή και το θάρρος να ξεκινήσετε νέα έργα και να πάρετε τολμηρά ρίσκα. Είστε βιαστικοί και όλη αυτή η παρορμητική ενέργεια που έχετε, μπορεί να μεταστραφεί σε θυμό και επιθετικότητα καθώς αντιδράτε χωρίς να σκέπτεστε.

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-12-2016 13:57
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι