Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας εάν κάποιος προσπαθεί να σας χειριστεί και να κατευθύνει την ερωτική σας ζωή. Ή καλύτερα, απλά να είστε ξεκάθαροι με τα όριά σας. Θυμηθείτε, το «όχι» είναι μια πλήρης πρόταση! Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της χειραγώγησης, και αγκαλιά με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας επιθυμείτε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Μη διστάσετε να παλέψετε για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ακόμα κι αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αποξενώσει κάποια άτομα. Αν και κάποιες στιγμές θα νιώθετε να περπατάτε στην ομίχλη παρέα με τα αλλόκοτα συναισθήματά σας, (ίσως για μια παλιά αγάπη), μην αφήνετε τους άλλους ανθρώπους να σας κάνουν να αισθανθείτε ένοχοι που κυνηγάτε τα όνειρά σας. Έχετε κερδίσει στο στίβο της ζωής και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μειώσει τον ενθουσιασμό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πόσα ξοδεύετε για να ικανοποιήσετε τον αγαπημένο σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης, και αγκαλιά με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας σάς κάνουν να γίνεστε θυσία για τον αγαπημένο σας. Έχετε εμπλέξει το χρήμα με την αγάπη; Ίσως να νομίζετε ότι πρέπει να πετάξετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας για να γίνετε αποδεκτοί από τον αγαπημένο σας, αλλά γρήγορα θα γεμίσει η ψυχή σας με δυσαρέσκεια καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι πληρώνετε ένα άνισο μερίδιο. Ίσως έχετε περισσότερα χρήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε. Θα μπορούσατε να αρχίσετε να αισθάνεστε εκνευρισμένοι και να τα βάλετε με τον εαυτό σας, αν δεν βάλετε σε τάξη τα πράγματα γύρω σας και επιτρέπετε στους ανθρώπους να επωφελούνται από εσάς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι