Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ξεκινά ένας από τους πιο δυνατούς μήνες στην αγάπη καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η πανσέληνος στο ζώδιό σας σάς προετοιμάζουν για την πιο εντυπωσιακή διαδρομή. Αν προσπαθήσατε να ανακάμψετε από ένα διαζύγιο ή μια οδυνηρή διάλυση, το σύμπαν σάς προικίζει με δύναμη ψυχής και θάρρος να κοιτάξετε μπροστά, απομακρύνετε τη μιζέρια και την απαισιοδοξία, είστε σε μια περίοδο αναζήτησης της αδελφής ψυχής σας. Τώρα, αυτή η βαριά διάθεσή σας χαλαρώνει, και εάν κάνετε συγκεκριμένα βήματα, λαμβάνοντας υπόψη σας τα διδάγματα από τα λάθη του παρελθόντος, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε ένα νέο επίπεδο σταθερότητας γύρω από τις σχέσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Χρησιμοποιείστε θετικά την ενέργεια της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και της πανσελήνου στο ζώδιό σας, για να απομακρύνετε τις προκλήσεις στη σχέση σας, δεν χρειάζεται να κάνετε αναδρομή σε ένα παρελθόν που πονάει.  Εάν αισθανόσασταν ότι το πάθος στη σχέση σας ήταν άφαντο ή συγκρουστήκατε για κοινά οικονομικά ή περιουσιακά στοιχεία, αυτή η συμπαντική ενέργεια σας ανυψώνει. Εξακολουθείτε να μαθαίνετε σημαντικά διδάγματα από αυτή τη σχέση για να μην βιαστείτε να κάνετε τα πράγματα επίσημα και για το πώς θα παραμείνετε ισορροπημένοι ως ζευγάρι, βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα γύρω από τα χρήματα, το χρόνο, την προσοχή και την εμπιστοσύνη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι