Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε την τάση να τρέχετε να βοηθάτε τους άλλους ή να δίνετε συμβουλές στον καθένα που γνωρίζετε; Αυτή η γνωστή τάση σας μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην αγάπη, είναι το μήνυμα που σάς στέλνουν η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Να είστε ανοιχτοί σε ό, τι προκύψει εντός των προσεχών έξι μηνών καθώς αυτή η έκλειψη πυροδοτεί μια νέα αγάπη, ίσως και να φτερουγίσει η καρδιά σας από το πάθος και το ρομαντισμό για κάποιον/α που είχατε ονειρευτεί. Η αγάπη γίνεται ένα σοβαρό παιχνίδι, δεν μπορείτε τώρα να είστε με κάποιον/α που σάς επιβαρύνει με ανασφάλειες και ανησυχίες. Κάνετε έναν απολογισμό της ερωτικής σας ζωής, αφήνετε πίσω σας το ζοφερό παρελθόν μια για πάντα, προετοιμαζόμενοι για τη νέα αγάπη που έρχεται.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ως ζώδιο της προσφοράς και της θυσίας, συνήθως δίνετε τα περισσότερα, όμως η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητούν να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να επιφέρετε την ισορροπία ανάμεσα στο «δούναι και λαβείν» της αγάπης. Μήπως είναι ώρα να κάνετε επιτέλους αυτή τη συζήτηση; Αυτή η έκλειψη σας βοηθά να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά και να λήξετε αυτή τη διαμάχη μια για πάντα. Απλώς προσέξτε τον ανάδρομο Ερμή, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν παρερμηνείες. Σίγουρα, το ζώδιό σας μπορεί να είναι υποχωρητικό, αλλά μπορεί να μιλήσετε με κακεντρέχεια αν αισθάνεστε ότι έχει γίνει αδικία. Μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και κατηγορείτε τους ανθρώπους για αδικήματα που μπορεί να μην έχουν διαπράξει ή ακόμα χειρότερα για … εγκλήματα που είναι μόνο στο μυαλό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι