Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως ένας φίλος από τον κοινωνικό κύκλο σας φαίνεται ξαφνικά γοητευτικός; Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και των πλατωνικών σχέσεων, έτσι μπορεί να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας με κάποιον/α που προηγουμένως θεωρούσατε απλώς φίλο. Και γιατί όχι; Το ζώδιό σας είναι πιστό όταν νιώθει έντονα ρομαντικά συναισθήματα, υπομένετε τα πάντα και θυσιάζεστε για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Έτσι τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ίσως ο «σωστός» άνθρωπος για σας να ήταν δίπλα σας όλη την ώρα και να μην το είχατε αντιληφθεί, και τώρα νιώθετε έντονα μέσα σας αυτά τα μοναδικά ερωτικά σκιρτήματα. Αφεθείτε στην αγάπη και τα συναισθηματικά οφέλη που προκύπτουν μέσα από μια φιλία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορεί ο σύντροφός σας να είναι θαυμάσιος αλλά θα χρειαστεί να αξιολογήσετε κατά πόσο αξίζει τον κόπο να περιμένετε για να αλλάξουν τα πράγματα. Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, των ονείρων και των ελπίδων, και στόχος σας είναι τώρα η δημιουργία εντιμότητας και ισότητας του δούναι και λαβείν στη σχέση σας. Σίγουρα δεν αντέχετε τις συναισθηματικές απώλειες και δεν μπορείτε να είστε εσείς το μοναδικό πρόσωπο που αγωνίζεται για αυτή τη σχέση. Ωστόσο, εάν κάποιος από τους δυο σας αρνείται να κάνει μια αλλαγή, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείτε να κάνετε. Αυτή η έκλειψη σας καλεί να ασχοληθείτε λίγο με την κοινή κοινωνική σας ζωή, να εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες, να διασκεδάσετε με τους κοινούς φίλους σας, όπου μπορείτε να γελάσετε και να ξεκουραστείτε με εκλεκτικούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι