Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για να νιώσετε την αγάπη, θα πρέπει πρώτα να διεισδύσετε βαθιά μέσα σας. Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης στον παθιασμένο και εσωτερικό όγδοο οίκο σας, σας ζητούν να εξερευνήσετε τα βαθύτερα μυστήρια της ψυχής σας, να παρακάμψετε τη μνησικακία που σας άφησε μια παλιά αγάπη, να αγωνιστείτε για την ψυχική και συναισθηματική σας αναγέννηση. Αυτό όμως για να συμβεί, θα πρέπει πρώτα να θεραπευτείτε από τον πόνο, ακόμα και την εκδικητικότητα, που σας άφησε κάποιος/α. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και αντιμετωπίζοντας μια βαθιά πληγή στον πυρήνα της, θα καταλάβετε ότι δεν αξίζει να πολεμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η αγάπη είναι το φάρμακο για τη συναισθηματική και ψυχική σας αναζωογόνηση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναζωπυρώνονται το πάθος και η σεξουαλική χημεία με τον αγαπημένο σας, γίνεται τώρα περισσότερο γοητευτικός στα μάτια σας, χάρη στην Αφροδίτη, τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Αναζητάτε τώρα περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα, ίσως ασχοληθείτε με τα κοινά περιουσιακά σας στοιχεία, τα χρέη σας και τους κοινούς οικονομικούς πόρους σας (ενδεχομένως να τους κατανείμετε αν οι δρόμοι σας χωρίσουν). Ίσως τελικά να εκφράσετε τα έντονα συναισθήματά σας, που θα μπορούσαν να εκπλήξουν τον αγαπημένο σας, αφού είστε γνωστοί για την αναποφασιστικότητά σας. Ίσως αντίθετα δείτε τον αληθινό εαυτό του αγαπημένου σας, αποσαφηνίσετε μια μυστηριώδη συμπεριφορά η οποία μπορεί και να μη σας αρέσει.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι