Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν ένας/μία πρώην επανεμφανιστεί στη ζωή σας αυτό το μήνα και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό ή δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς είναι, ο ανάδρομος Ερμής και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ίσως τώρα έλθετε σε επαφή με τα βάθη του υποσυνειδήτου σας, με βαθιές φοβίες, αυταπάτες και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα του παρελθόντος, αλλά το σύμπαν σας καλεί να τα επεξεργαστείτε και να τα αφήσετε πίσω σας οριστικά. Ο ύπνος σας μπορεί να είναι διαταραγμένος καθώς είστε πολύ ευαίσθητοι στις μεταφυσικές ενέργειες και τα σημάδια από τον πνευματικό κόσμο. Ή ίσως πολεμάτε έναν παλιό ψυχολογικό δαίμονα και αισθάνεστε σαν να είστε κάτω από ένα βάρος εκατό τόνων. Το βαθύ μήνυμα; Αφήστε την παλιά σας ζωή, τότε θα καταφέρετε να ξεκινήσετε μια νέα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σας αρέσει να παρέχετε τους στιβαρούς ώμους σας στον αγαπημένο σας, αλλά προσέξτε να μην χάσετε την ισορροπία σας από το βάρος! Μην ξεχάσετε να μιλήσετε και να ζητήσετε ό, τι χρειάζεστε. Ο ανάδρομος Ερμής και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας ωθούν να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια και να φέρετε στο φως βαθιά θαμμένα συναισθήματα, αυτό θα σας απαλλάξει από οποιεσδήποτε ψυχικές επιβαρύνσεις. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες βασικές αλλαγές στη σχέση σας, ειδικά εάν η τρέχουσα δυναμική της σας αφήνει ένα αίσθημα πόνου και δυσαρέσκειας. Τώρα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κάνετε κάτι για να μη σας θεωρεί ο αγαπημένος σας δεδομένους. Είναι πάρα πολύ εύκολο να θάψετε μέσα σας τη θλίψη σας και να χάσετε το δρόμο. Θα πρέπει όμως να κινητοποιηθείτε!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms