Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 118

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Την μπλοκαρισμένη σκέψη σας και την αδυναμία να αποκαλύψετε αυτό που νιώθετε, θα την ξεμπλοκάρει ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει αποφασιστικά την καρδιά του. Θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα αισθήματά σας χωρίς ανασφάλειες, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία για μια σταθερή ερωτική σχέση, με ανοιχτό το ενδεχόμενο απόλυτης δέσμευσης.

Επανασύνδεση. Μια τυχαία συνάντηση θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε αν ήταν λάθος που αφήσατε μια παλιά σας σχέση να χαραμιστεί. Η αναθεώρηση των απόψεών σας θα σας ανοίξει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης και θα εμφανιστούν αισθήματα που είχατε ξεχάσει πως υπάρχουν. Αυτή η τυχαία συνάντηση θα φέρει ευτυχισμένο γεγονός, μην αφήσετε το χρόνο να πάει χαμένος.

Νέα γνωριμία. Δεν θα τις γλυτώσετε τις ερωτικές εκπλήξεις, το πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνισή του ναι, μεν, στην αρχή θα σας πιάσει στον ύπνο, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια ό, τι καλύτερο και πιο αισθησιακό υπάρχει στην ερωτική σας πλευρά. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε και να απολαύσετε τις εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχέση - γάμος. Η πρόταση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι θα είναι σοβαρή κι θα πατάει πάνω σε πολύ γερές βάσεις. Μη φοβηθείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα της δέσμευσης και να μην αμφιβάλλετε για το αν υπάρχουν αληθινά αισθήματα. Έρχεται για σας περίοδος αληθινής αγάπης, εμπιστοσύνης και ερωτικής σταθερότητας. Αφεθείτε στα ευχάριστα γεγονότα και καλοδεχτείτε αυτά που θα σας προτείνουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι