Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 125

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μια δυνατή συναισθηματική συζήτηση, πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό, και ύστερα με πρόσωπο της καρδιάς σας, θα τερματίσει τις απαισιόδοξες σκέψεις σας. Επιβεβαίωση αισθημάτων και ολοκλήρωση ερωτικής σχέσης θα είναι η κατάληξη που όχι μόνο θα αναπτερώσει το ηθικό σας, αλλά το κυριότερο είναι πως θα πορευτείτε στη ζωή με σταθερό ερωτικό ταίρι. 

Επανασύνδεση. Οι πάγοι λιώνουν και θα περάσετε σε μια πολύ θερμή περίοδο που θα σβήσει τις κακές αναμνήσεις. Ο χωρισμός σας με το πρόσωπο που αγαπάτε θα λάβει τέλος, κατόπιν μιας τολμηρής και εντόνως συναισθηματικής συζήτησης. Σε περίπτωση που θα αναρωτηθείτε αν αξίζει να δώσετε δεύτερη ευκαιρία, τότε θα σας συμβουλέψω να εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, γιατί αυτή τη φορά θα είναι όντως αληθινά.

Νέα γνωριμία. Μια απρόσμενη και πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία θα γίνει αιτία για να αποφασίσετε να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπο που σας πρόσφερε ένα απογοητευτικό ερωτικό παρελθόν. Κινηθείτε με οδηγό την καρδιά σας και εμπιστευτείτε τα νέα συναισθήματα που θα νιώσετε, γιατί πραγματικά θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη ζωή σας.

Σχέση - γάμος. Η ανάγκη σας να τακτοποιήσετε το συναισθηματικό σας κόσμο θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που ταυτόχρονα θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Θα καταλήξει σε επιτυχία η επιλογή σας να εκφραστείτε ελεύθερα, γι' αυτό μιλήστε καθαρά χωρίς γρίφους και εξωτερικεύστε άφοβα τα παράπονά σας, θα εισακουστείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι