Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 134

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ταχτοποιούνται αρνητικές καταστάσεις, λύνονται παρεξηγήσεις, έρχονται γεγονότα ένωσης και συναισθηματικής συμφιλίωσης. Οι χωρισμένοι θα περάσουν σε στάδιο επανασύνδεσης, για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για δυναμικές αποφάσεις με μόνιμα αποτελέσματα.

Επανασύνδεση. Μια πολύ δυνατή αλήθεια θα βγει στο φως και ουσιαστικά θα είναι το έναυσμα που θα ενώσει εσάς και το πρώην ταίρι σας. Ένα τυχαίο συμβάν, μια συνάντηση και μια συζήτηση, θα φανερώσουν στόχους αισθήματα και επιθυμίες. Με φανερή και κοινή τη διάθεση να διορθωθούν τα παλιά σφάλματα, θα περάσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα καταλήγοντας σε ευτυχισμένο γεγονός.

Νέα γνωριμία. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στις φιλικές προτάσεις που θα σας κάνουν, γιατί σε τυχαία χρονική στιγμή μέσα σε φιλικό γνώριμο περιβάλλον, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας. Ερωτευτείτε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις, γιατί αυτό το πρόσωπο θα έχει τη δυνατότητα να μείνει δίπλα σας, ως μόνιμο σταθερό ταίρι ζωής.

Σχέση - γάμος. Κλείνουν καχυποψίες και αμφισβητήσεις, έρχονται στο φως αλήθειες που θα βάλουν σε τάξη αισθήματα και αυταπάτες. Λύνονται θέματα που σας δημιούργησαν παρεξηγήσεις και περνάτε σε στάδιο εμπιστοσύνης με κοινή τη διάθεση να μη μείνουν συναισθηματικές εκκρεμότητες. Για όσους από εσάς αναμένετε απάντηση ή κάποια πρόταση, έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι