Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 99

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ζωηρές θα είναι οι αντιδράσεις σας, έντονη η αυτοπεποίθησή σας και πολύ δραστικές οι κινήσεις σας. Αυτή τη φορά, θα έχετε τη διάθεση να αλλάξετε ριζικά το κατεστημένο της ζωής σαςμ κυνηγώντας ό, τι δεν έχετε κυνηγήσει ως τώρα. Με αφορμή την εμφάνιση ενός προσώπου, θα πάρετε την απόφαση να κινηθείτε ερωτικά σε τελείως διαφορετικά πλαίσια.

Επανασύνδεση. Αλλάζετε τρόπο σκέψης και δράσης, περνάτε σε νέες αναζητήσεις, γι' αυτό δεν αποκλείεται να απορρίψετε τελικά την επανασύνδεση που θα σας ζητηθεί. Για να αποφύγετε τυχόν συναισθηματικές παγίδες, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Πριν δώσετε τελική απάντηση, σιγουρευτείτε πρώτα για το τι ακριβώς χρειάζεστε.

Νέα γνωριμία. Καινούργια γνωριμία θα προκύψει στη ζωή σας και θα σας αναστατώσει, θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε ό, τι δεν ζήσατε μέχρι τώρα. Θα ερωτευτείτε πρόσωπο που θα σας παρασύρει σε έναν διαφορετικό ρυθμό και τρόπο ζωής και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Έρχονται μεγάλες αλλαγές που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα και τα αρνητικά δεδομένα.

Σχέση - γάμος. Στην παρούσα φάση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε προς ποια κατεύθυνση θέλετε να οδηγήσετε τη σχέση σας. Επιθυμείτε απλά και μόνο μια σταθερή συναισθηματική ισορροπία; Ή μήπως θέλετε να περάσετε σε πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις; Η κατάληξη θα είναι ανάλογη με τις πράξεις σας, γι' αυτό αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε να  διεκδικήσετε.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι