Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 136

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ίσως κάποια αρνητικά γεγονότα που βιώσατε τον τελευταίο καιρό να μείωσαν την αυτοπεποίθησή σας αλλά αυτό λαμβάνει τέλος. Ένα μαντάτο που θα φτάσει στα αυτιά σας, θα τονώσει τη μαχητικότητά σας, θα διακατέχεστε από δυναμικότητα και πείσμα, με αποτέλεσμα να πάρετε ριζικές αποφάσεις που θα καταφέρουν να σας βγάλουν νικητές.
 

Επανασύνδεση. Δυνατά θα είναι τα αισθήματα που θα νιώσετε για το παλιό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσετε πως η αντίσταση βλάπτει την ψυχολογία σας. Με λίγα λόγια, η καρδιά σας θα σας οδηγήσει στην απόφαση να δράσετε προς την επανασύνδεση και θα σας ομολογήσω πως δεν θα αποτύχετε. Τολμήστε να ζητήσετε τις εξηγήσεις που θέλετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια, με κατάληξη μια νέα αρχή.
 

Νέα γνωριμία. Ίσως να σας φάνει περίεργο αλλά από το παρελθόν θα έρθει το άνοιγμα νέας ερωτικής σχέσης. Ένα πρόσωπο που το αντιλαμβάνεστε ως φιλικό θα βρει τη δύναμη να σας ανοιχτεί ερωτικά και θα υπάρξουν συμβάντα που θα καταφέρουν να δημιουργήσουν έντονη ερωτική έλξη. Ετοιμαστείτε, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.
 

Σχέση - γάμος. Θα έχετε τη δύναμη να διαλύσετε αμφιβολίες και ανασφάλειες. Το ξεκαθάρισμα που θα προκύψει ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι, θα καταλήξει σε ερωτική ισορροπία και συναισθηματική γαληνή. Ξεχάστε τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ημερών, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και ψυχικής χαλάρωσης.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms