Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 110

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Με αφορμή ένα διφορούμενο γεγονός, θα μπείτε σε σκέψεις, θα αναζητήσετε αίτιες και θα φτάσετε τελικά σε συμπεράσματα που θα κάνουν την κρίση σας αντικειμενική. Αν κάποιος σας αδίκησε, θα μπορέσετε να αποδείξετε το δίκιο σας και αν συνειδητοποιήσετε πως κι εσείς πράξατε αδίκως, τότε θα σας δοθεί η ευκαιρία να φέρετε την ανατροπή που αναζητάτε.

Επανασύνδεση. Μια σειρά από συγκεκριμένα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως ο χωρισμός σας βασίζεται σε ανυπόστατες κατηγορίες και σε εσφαλμένες απόψεις. Με εσάς και το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθεωρήσετε και επειδή η λέξη συγγνώμη θα ακουστεί κι από τις δυο πλευρές, γι’ αυτό επανεκτιμήστε την κατάσταση και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία, θα σας βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία. Συμπαθητικό και πολύ ευγενικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει και ο διάλογος που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα σας πείσει πως αξίζει να του δώσετε σημασία. Προσπαθήστε να μη φανείτε αρνητικοί, δώστε άνοιγμα σε αυτή τη νέα γνωριμία, γιατί αυτό το πρόσωπο θα αποδειχτεί τελικά πως είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Σχέση - Γάμος. Σε περίπτωση που είχατε κάποια μικροκαβγαδάκια με το αγαπημένο σας ταίρι, να ξέρετε πως περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και αποκατάστασης. Λύνονται οι παρεξηγήσεις, υποχωρεί το πείσμα και ο εγωισμός, επανέρχονται τα πράγματα σε τάξη και ασφάλεια. Το ταίρι σας δεν θα έχει τη διάθεση να μείνει στις κακές στιγμές, καλό θα είναι να ακολουθήσετε την τακτική του.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms