Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 93

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Βάλτε σε τάξη τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας, γιατί περνάτε σε στάδιο εκπλήρωσης. Θα νιώσετε πως ένα περίεργο νήμα ένωσε συμβάντα προηγούμενων περιόδων, με κατάληξη την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας ευχής. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που πραγματικά προσμένατε ήρθε! Την περαιτέρω πορεία θα την αποφασίσετε εσείς.
 

Επανασύνδεση. Εν αγνοία σας θα κινηθεί γη και ουρανός και θα βρεθείτε σε ξαφνική τυχαία συνάντηση με μια αγάπη σας από το παρελθόν. Κάτι θα σας πείσει πως η έλξη δεν χάθηκε ποτέ ανάμεσά σας και με έναν αυτόματο τρόπο θα υπάρξει πορεία σταθερών επαφών μεταξύ σας. Θα προκύψει επανασύνδεση που θα σας θυμίσει τα παλιά και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας.
 

Νέα γνωριμία. Όταν το τυχαίο συναντά το μοιραίο, τότε η συμβουλή είναι μια: "πείτε ναι σε όλα". Μην απορρίψετε καμία πρόταση, μην ακυρώσετε κανένα γεγονός, γιατί εκεί που θα πάτε σε τυχαία χρονική στιγμή, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα αποτελέσει μοιραία ύπαρξη στη ζωή σας. Θα σημειωθεί η αρχή ενός μακροχρόνιου δεσμού που θα αλλάξει δεδομένα και θα χαράξει πορεία ζωής!
 

Σχέση – Γάμος. Μια σειρά γεγονότων είτε τα νιώσατε ως αρνητικά είτε ως θετικά, τώρα θα σας αποδειχτεί πως έγιναν για να φτάσετε σε τελικό σημείο ολοκλήρωσης. Τώρα είναι η χρονική στιγμή που θα καταλάβετε πως ό, τι έγινε, έγινε για καλό σας. Θα δείτε τους στόχους σας να γίνονται πράξη και καταφθάνει γεγονός που θα σας βοηθήσει να νιώσετε συνειδητά ευτυχισμένοι.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι