Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 125

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Υποχωρεί ο σκοταδισμός και μπαίνει άπλετο φως στις υποθέσεις σας. Τυχαία συμβάντα θα βγάλουν στην επιφάνεια δυνατές αλήθειες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα λύσουν προβλήματα και θα φέρουν ερωτικό στέριωμα στη ζωή σας. Τα γεγονότα θα ενδυναμώσουν την εσωτερική σας δύναμη, θα ενισχύσουν τη ζωτικότητά σας και θα κρατήσουν την τύχη με το μέρος σας.

Επανασύνδεση. Ο τσακωμός θα γίνει συμφιλίωση κλείνοντας για τα καλά το ενδεχόμενο του χωρισμού. Μια τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα για μια αναλυτική συζήτηση που η κατάληξη της θα φέρει θερμή ερωτική ένωση. Ετοιμαστείτε για επανασύνδεση που αυτή τη φορά, θα ανοίξει την προοπτική μόνιμου δεσμευτικού δεσμού.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμός θα κυριεύσει την καρδιά σας και θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τον περιορίσετε, γιατί δεν θα ακολουθήσει καμία απολύτως απογοήτευση. Θα σας εντυπωσιάσει το πρόσωπο που θα γνωρίσετε και θα αξίζει τον κόπο να προχωρήσετε, γιατί θα υπάρξει έρωτας αμοιβαίος και πολλά υποσχόμενος. Αυτή η νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σας, δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.

Σχέση – γάμος. Καταφθάνει ευχάριστο και ευτυχισμένο γεγονός μέσα στη σχέση σας. Μια πρόταση ή μια απάντηση που αναμένετε θα έχει πολύ θετική κατάληξη και θα φέρει σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Αν προσμένετε δέσμευση θα την έχετε, αν επιθυμείτε γάμο, καταφθάνει πρόταση και σε περίπτωση που θέλετε να αυξήσετε τα μέλη της οικογενείας σας τότε έρχεται ευχάριστο μαντάτο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι