Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 129

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα σας χαρακτηρίζει δύναμη και έντονη αποφασιστικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα και κακή ψυχολογία. Από μόνοι σας, θα κινήσετε τα νήματα των γεγονότων, πετυχαίνοντας συναισθηματικό αναποδογύρισμα που θα κλείσει ένα κακό κεφάλαιο και θα ξεκινήσει ένα ολοκαίνουργιο.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν σας, τότε θα σας φανερώσω πως το παλιό σας ταίρι δεν θα σας αφήσει να διαγράψετε τόσο εύκολα αυτά που ζήσατε μαζί. Θα εμφανιστεί προκαλώντας μεγάλες ανατροπές, σας συμβουλεύω να μην αγνοήσετε τα αισθήματα που θα σας αποκαλύψει, γιατί θα είναι όντως αληθινά.

Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο  θα ενθουσιαστεί από την παρουσία σας και δεν πρόκειται να το κρατήσει κρυφό. Θα φανερώσει την έλξη του για εσάς με τρόπο άμεσο, προσεγμένο και πολύ συνειδητό. Σας παροτρύνω να ανταποκριθείτε με θερμότητα, γιατί αυτό το άτομο εκτός από γοητεία, θα διαθέτει και έναν πολύ ζεστό και ειλικρινή χαρακτήρα.

Σχέση - γάμος. Η δυναμική κουβέντα που εσείς θα ξεκινήσετε ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, θα φέρει ένα οριστικό ξεκαθάρισμα συναισθημάτων και βλέψεων. Θα σας εκπλήξει η ειλικρίνεια που θα φανερωθεί μεταξύ σας και η αλληλοεκτίμηση θα είναι η βάση που θα στηρίξει νέες υποσχέσεις και καινούργια σχέδια. Ξεκινά περίοδος  ευχάριστων αλλαγών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι