Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 142

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας δημιουργήσει έντονη αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Τυχερά γεγονότα θα εμφανιστούν στη ζωή σας, αποκαλυπτικά λόγια θα σας ανοίξουν τα μάτια και έρχονται αλλαγές ριζικές, που θα αποτινάξουν μια και καλή την απαισιοδοξία σας.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που έχετε την εντύπωση πως η  αγάπη ανάμεσα σας σε σας και το πρώην ταίρι σας δεν έχει σβήσει, τότε θα σας αποδειχτεί πως έχετε απόλυτο δίκιο. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας και ένα γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συνάντηση. Βρείτε τη δύναμη και εξωτερικεύστε αυτό που νιώθετε, γιατί θα διαπιστώστε πως είναι αμοιβαίο και πολύ γρήγορα το τέλος θα ξαναγίνει αρχή.

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο αναμένει τη σωστή ευκαιρία για να τρυπώσει πρώτα στο οπτικό σας πεδίο και ύστερα στην καρδιά σας. Θα σας πλησιάσει με  τρόπο πολύ ευγενικό και διακριτικό, αν δεν θέλετε να διαγράψετε την προοπτική μιας σταθερής σχέσης, τότε ανταποκριθείτε με την ίδια θετική στάση που θα σας εκδηλώσει.

Σχέση - γάμος. Ηρεμία και έντονη ερωτική διάθεση θα υπάρξει στη σχέση σας. Ένας κοινός σας στόχος θα βρει την επιτυχία που αναζητάτε, γεγονός που θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο με πιο δυνατά αισθήματα. Έρχεται ευχάριστη κατάληξη σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί και μια υπόθεση σας κλείνει με πολύ ευχάριστα μαντάτα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms