Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Καρκίνος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 113

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Καρκίνος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Καρκίνος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Έρχονται ελπιδοφόρες συναντήσεις με χαρμόσυνα νέα. Τα πρόσωπα και τα γεγονότα που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας, θα καταφέρουν να δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Κλείνει επιτυχώς ο κύκλος των προσπαθειών που καταβάλατε και περνάτε σε περίοδο ανταμοιβής, με μια κατάληξη που θα σας κάνει να νιώσετε συναίσθημα ευτυχίας!

Επανασύνδεση. Πρόσωπο που διατηρείτε στο βάθος της καρδιάς σας, ψάχνει να βρει τη σωστή αφορμή για να σας πλησιάσει και πολύ γρήγορα θα την βρει. Θα σας καλέσει σε συνάντηση και θα έχει τη δύναμη να σας μιλήσει ξεκάθαρα για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί αυτή τη φορά θα βρεθείτε πολύ κοντά σε αποτέλεσμα μόνιμης δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Με έξυπνο και ευγενικό τρόπο, ένα πρόσωπο θα καταφέρει να ανοίξει κουβέντα μαζί σας, που τελικά θα αποδειχθεί αρκετά εποικοδομητική. Μην εκπλαγείτε, αν πολύ γρήγορα κλέψει την καρδιά σας και θα σας φανερώσω εκ των πρότερων, πως αυτό το άτομο δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να χαρακτηριστεί ως σταθερός στυλοβάτης στη ζωή σας.

Σχέση - γάμος. Χαρμόσυνες εξελίξεις θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σας βάλουν στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την πραγματοποίηση μιας ευχής σας. Μια βασική σας επιθυμία θα γίνει πράξη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι τη ζωή σας, περνώντας σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Έρχονται προτάσεις και μαντάτα που θα σας κάνουν να νιώσετε ολοκληρωμένοι.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms