Υδροχόος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 352

Υδροχόος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Υδροχόος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Με τη σωστή σου κρίση και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, τη γενναιοδωρία και τη μεγαλοψυχία των αισθημάτων σου, την ορθότητα της κρίσης και το σεβασμό στο κοινωνικό σου περιβάλλον, σταθεροποιείς τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, καλοδέχεσαι οικονομική ευημερία, ανακτάς τις δυνάμεις σου για καινούργιους στόχους κι επιτεύγματα. Δείξε τη φροντίδα και την τρυφερότητά σου σε κοντινά πρόσωπα. Ο αισθησιασμός κι ο ερωτισμός σου, το πάθος και οι απελευθερωμένες ιδέες σου, αναζωογονούν τη σχέση σου, φέρνουν κοντά σου τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, ζεσταίνουν τις προσωπικές σας στιγμές. Δώσε απλόχερα την αγάπη και τ’ αγνά σου συναισθήματα, εμπιστεύσου το ένστικτο και τη φωνή της καρδιάς σου, θωράκισε το δεσμό σου απ’ την κακοήθεια και τις φλυαρίες.
 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:47:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι