Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

ΙΕΡΕΙΑ

Καλείσαι να ενώσεις δύο κόσμους με επιτυχία τον μήνα Μάρτιο, να κλείσεις τα αυτιά σου στον δρόμο της λογικής και του ρεαλισμού, ανοίγοντας διάπλατα τα εσωτερικά θέλω και τις επιθυμίες σου στο μονοπάτι της συναισθηματικής και σαρκικής ισορροπίας, ν’ απελευθερώσεις τον πόθο και τη γενναιοδωρία που αισθάνεσαι για το άλλο σου μισό, αποδεικνύοντας με τα φλογέρα ταλέντα και τα αισθησιακά σου θέλγητρα, πως το μόνο αντίδοτο στην εγωιστική και έκρυθμη διάθεση, είναι το πάθος και η ομοψυχία, να ονειρευτείς την ιδανική σχέση που μοσχοβολάει ελπίδα και συντροφικότητα στην αγκαλιά σου, να φυτέψεις τους σπόρους της γαλήνης και της ηρεμίας στον δεσμό σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι