Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Εννέα Κύπελλα

Είστε έτοιμοι να φτάσετε στο αποκορύφωμα, είναι η στιγμή να θέσετε όλες τις προσπάθειές σας σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Τα κύματα τα ψυχής σας είναι θεόρατα και η παλίρροια των συναισθημάτων σας έχει συμβάλλει στην ψυχική σας εξάντληση για να φτάσετε στο σημείο όπου είστε τώρα. Μπορεί να θέλετε να δώσετε τώρα κάποιο μέρος της συναισθηματικής σας ενέργειας στη σχέση σας, και ρίχνετε το βάρος όχι στο «εγώ» αλλά στο «εμείς». Χάρη στην προσπάθειά σας, είστε τώρα ο νικητής του παιχνιδιού και δεν θέλετε να διαταράξετε την ισορροπία των πραγμάτων, ιδίως αν νιώθετε ότι κάποια πράγματα είναι ακόμα λίγο επισφαλή. Μη φοβάστε, δεν  υπάρχει κάτι που εμποδίζει τη μελλοντική ευτυχία σας, καθίστε αναπαυτικά, χαμογελάστε και χαλαρώστε, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να βγείτε από την ομίχλη και τα σύννεφα, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ζήσετε τη χαρά της αγάπης.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι