Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Πέντε των Ξιφών

Μπορεί να ανησυχείτε για το τίποτα αυτό το μήνα, καθώς νιώθετε να μην μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, κλείνεστε στον εαυτό σας, σκέφτεστε το παρελθόν και το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε, πώς να δράσετε, ίσως προσπαθείτε να μαντέψετε τα συναισθήματα της αγάπης σας αλλά κολυμπάτε σε θολά νερά. Αποφασίστε τι θέλετε και τι δεν θέλετε. Τα Ξίφη δείχνουν ότι τελικά θα ισορροπήσετε μέσα σας και θα πάρετε μια τελική απόφαση, αλλά προσέξτε να κινηθείτε με σύνεση και μη βγείτε εκτός ελέγχου. Υπάρχουν πολλά που θέλετε να πείτε, όμως αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, προσπαθώντας να ισορροπήσετε το παρελθόν με το παρόν, ίσως ακόμη αμφιταλαντεύεστε (ή ελπίζετε) αν πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α που ράγισε την καρδιά σας και δεν ξέρετε αν χειρίζεστε τα πράγματα σωστά. Προς το παρόν σκεφτείτε και δείτε τι μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια. 
Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι