Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Άσσος των Ξιφών

Πολλές σκέψεις ρέουν μέσα από το μυαλό σας που είναι ενθαρρυντικές και διαφωτιστικές. Είναι καιρός να αποβάλλετε από το μυαλό σας ό, τι σας έχει ενοχλήσει και να στραφείτε προς νέους τρόπους σκέψης. Οι νέες σκέψεις που έρχονται είναι σαφείς και αληθινές, σας καθοδηγούν σε μια νέα, πιο φωτεινή πορεία στην ερωτική σας ζωή, σας ελευθερώνουν και πετάτε μακριά από οτιδήποτε αρνητικό στο οποίο έχετε παγιδευτεί. Τώρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό, τι σας ενοχλεί στη σχέση σας, τίποτα δεν είναι πλέον πρόβλημα για σας. Βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό παραλήρημα από το οποίο δεν φαίνεται να μπορείτε να ξεφύγετε. Κάνετε προσπάθεια να διορθωθούν τα πράγματα και σκέφτεστε τον εαυτό σας, τι μπορείτε να πετύχετε και τι θέλετε. Τίποτα και κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Θα φτάσετε στο σημείο που θέλετε, όχι απλά ελπίζοντας και ονειρευόμενοι, αλλά με αποφασιστική δράση και θέτοντας πρώτα τις ανάγκες του εαυτού σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι