Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Ο Αυτοκράτορας

Αυτόν το μήνα, ίσως χρειαστεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας στη σχέση σας και να δείτε τα πράγματα μέσα από μια πιο σοβαρή άποψη. Η κάρτα του Αυτοκράτορα σας χαρίζει εξουσία, δύναμη και επιτυχία, με το να αναλάβετε τις ευθύνες σας γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σας ή τη σχέση σας. Ο Αυτοκράτορας τονίζει την προστατευτική τάση σας, έχετε μια πατρική συμπεριφορά απέναντι στον αγαπημένο σας. Το μήνυμα πίσω από αυτή την κάρτα είναι ένα: να φροντίσετε τη σχέση σας, όχι να είστε ανενεργοί και παθητικοί, περιμένοντας τα πάντα από το σύντροφό σας. Θα πρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης που απαιτεί τη δική σας συμβολή. Είτε είστε παντρεμένοι, είτε σε σχέση, προβάλλετε τη δύναμή σας, αλλά να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να το κάνετε με ευγένεια και συμπόνια. Ένας προστατευτικός και ήρεμος τρόπος προσέγγισης είναι σημαντικός για τη σταθερότητα της σχέσης σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms