Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ιχθύς, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

ΕΝΝΕΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Μπράβο, τα κατάφερες στις επαγγελματικές επιδιώξεις, τις κοινωνικές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, μπορείς να απολαύσεις τα υλικά αγαθά που περιμένεις και να οργανώσεις το μέλλον μέσα σ’ ένα ευοίωνο και εύρωστο κλίμα, χρειάζεται παράλληλα να ζωγραφίσεις με ακούραστες πινελιές δοτικότητας και αφοσίωσης το δεσμό σου, επαναφέροντας την ζωντάνια και το κέφι ανάμεσα στην καρδιά σου και την αγκαλιά του άλλου σου μισού, γιατί ίσως κινδυνεύει η ερωτική σου ζωή από συνήθεια και βαρεμάρα, γιατί το ταίρι σου στέκεται πλάι σου και πρέπει ν’ ανοίξεις τις πόρτες της ψυχής, ακολουθώντας το ένστικτο και την διαίσθησή σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι