Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
27
12
2017

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερwτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία, χαρά, ευημερία! Είθε το 2018 να μας επιφυλάσσει καλύτερες μέρες! Είθε να επικρατεί παντού η Αγάπη!

Ο πρώτος μήνας του χρόνου μας επιφυλάσσει αρκετές πιέσεις καθώς, απ’ ότι φαίνεται, το 2018 δεν μπαίνει με το δεξί αλλά με πολλές και αυστηρές απαιτήσεις από όλους μας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα καθορίσει τις εξελίξεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου καθώς θα είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε με πολλή σοβαρότητα τις καταστάσεις, να βρούμε λύσεις στον επαγγελματικό τομέα, να υπερασπιστούμε την εικόνα μας στην κοινωνία. Ευκαιρίες για να αναδειχθούμε κοινωνικά ή να καταξιωθούμε στη δουλειά, θα υπάρξουν (μικρές ή μεγάλες, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός μας) αλλά ο μόνος τρόπος για να τις αξιοποιήσουμε είναι να το πάρουμε απόφαση ότι θα πρέπει να δουλεύουμε πολύ σκληρά, ίσως με μικρότερες αμοιβές από αυτές που θα μας κάνουν να νιώθουμε ένα αίσθημα δικαιοσύνης σε σχέση με το έργο μας.

Επιβάλλεται να παράγουμε έργο, επιβάλλεται να βρούμε διεξόδους για να πραγματώσουμε τις ιδέες μας. Αρκετοί μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι οι συνθήκες τους καλούν να μεταμορφωθούν, να αλλάξουν ριζικά, να πετάξουν τις μάσκες και να προσπαθήσουν να αναδειχθούν στο κοινωνικό τους γίγνεσθαι με έναν πιο φυσικό τρόπο, πιο συμβατό προς την προσωπικότητά τους. Ωστόσο, όλη αυτή η προσπάθεια μπορεί να μας αποστασιοποιήσει από την προσωπική μας ζωή και να αποβεί βλαπτική αν δεν είμαστε σε ετοιμότητα να αποδεχθούμε τα παράπονα του ατόμου που σας ενδιαφέρει κι αν δεν είμαστε επιβεβαιωτικοί όταν εκείνο έχει παράπονα.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Τέλος, ο μήνας κλείνει με μία Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, η οποία μας βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθούμε με το αν έχουμε αξιοποιήσει τα ταλέντα μας, αν είμαστε δημιουργικοί, αν εκφραζόμαστε, αν αφήνουμε τον εαυτό μας να λάμψει. Παράλληλα, η συγκεκριμένη έκλειψη επιφυλάσσει μοιραίες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα καθώς γίνεται ο καθρέπτης μέσα στον οποίο βλέπουμε αν οι επιλογές μας συνάδουν προς τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τους στόχους μας. Αν μας αφήνουν να μεγαλουργήσουμε, να εκφραστούμε, να διακριθούμε ή αν μας κρατούν δέσμιους σε μία φυλακή ανταγωνισμού, ζήλιας, κτητικών συμπεριφορών, ελλείμματος εμπιστοσύνης.

Επίσης, η συγκεκριμένη έκλειψη εγκυμονεί μοιραίες εξελίξεις, οι οποίες είτε θα αποτελέσουν τους συμμάχους μας για να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας είτε θα αποτελέσουν σταθμό στην προσωπική μας ζωή είτε και τα δύο… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-12-2017 7:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι