Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Τοξότης:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η επιθυμία σας να πετάξετε ελεύθεροι έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη σας για διαρκή συναισθηματική ασφάλεια και οικειότητα. Από τη φύση σας είστε ανεξάρτητοι και δεν αποδέχεστε τους περιορισμούς, αλλά τώρα η Αφροδίτη και ο Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας και η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σάς θέτουν το ερώτημα: Πώς μπορείτε να τα έχετε όλα; Το κλειδί εδώ είναι να δημιουργήσετε το είδος της σχέσης που σας αφήνει προσωπικό χρόνο και παράλληλα έχει βαθιές ρίζες και βγάζει βλαστούς με τον καιρό. Αυτό μπορεί να γίνει, αλλά θα πρέπει να σταματήσετε να νοιάζεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για σας. Εάν μέχρι τώρα ήσασταν συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, το σύμπαν θα σας εμπνεύσει να γίνετε συναισθηματικά πιο ευάλωτοι. Ρίχνοντας τα τείχη σας, θα έχετε τη συναισθηματική εγγύτητα που χρειάζεστε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα του παρελθόντος στη σχέση σας με δύναμη και θάρρος, αλλά και να αναγνωρίσετε ότι κάποιες φαντασιώσεις σας είναι απλά μια ψευδαίσθηση. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σάς βοηθούν να θίξετε ευαίσθητα ζητήματα με συμπόνια και αγάπη. Θυμηθείτε την επινοητικότητά σας και την αίσθηση του χιούμορ σας. Και ξέρετε… όταν κάνετε τις απαραίτητες προσπάθειες που επιτρέπουν στον αγαπημένο σας να σας εμπιστεύεται, θα έρθετε πιο κοντά. Σίγουρα μπορεί να γίνουν λάθη, αλλά πώς θα μάθετε; Να θυμάστε ότι αυτό θα χρειαστεί χρόνο, έτσι από τώρα μπορείτε να μιλήσετε για ό,τι έχετε θαμμένο μέσα σας, με καλές προθέσεις και αγάπη μαζί θα καταφέρετε πολλά. Θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να δημιουργήσει η δύναμη των δυο σας.

 

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι