Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως - 01/05 - 07/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 54

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Περνάτε σε χρονική περίοδο που οποιοδήποτε συμβάν υπάρξει, θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Αυτό σημαίνει πως τα συμβάντα θα είναι μοιραία και κατά έναν περίεργο τρόπο ρυθμισμένα για να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σας επιθυμία. Αξιοποιήστε με αισιοδοξία τις συναντήσεις, τις συνομιλίες και τα ραντεβού που θα υπάρξουν, γιατί όλα θα είναι προγραμματισμένα να κυλήσουν υπέρ σας.


Επανασύνδεση. Από τυχαίο γεγονό,ς θα συμβεί η επανασύνδεσή σας με το πρώην ταίρι σας και θα σας αποδειχθεί πως όταν κάτι το θέλουμε πολύ, τότε έρχεται από μόνο του. Μια σειρά απρόσμενων συμβάντων θα έχουν ως κατάληξη να γίνει το τέλος αρχή και αυτή τη φορά θα ακουστούν όχι μόνο υποσχέσεις, αλλά και πολύ σοβαρές προτάσεις που θα φέρουν δεσμευτικές διαστάσεις στη σχέση σας.


Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα σας πιάσει την κουβέντα ξαφνικά και ανύποπτα, είτε σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά, είτε από τη δεύτερη, το σίγουρο είναι πως οι δυο σας μαζί θα χαράξετε μεγάλη ερωτική πορεία με ενδεχόμενα που δεν θα τολμήσει να τα βάλει ο νους σας. Θα υπάρξει δεσμός καρμικός που θα γίνει σταθμός στη ζωή σας.


Σχέση- γάμος. Αν υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις μέσα στη σχέση σας θα κλείσουν με επιτυχία, φέρνοντας μόνιμη κατάληξη που θα είναι προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας. Με λίγα λόγια, μια μεγάλη σας ευχή θα βρει πραγματοποίηση και από εδώ και περά θα είστε σε θέση εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι, να κάνετε πιο δεσμευτικά σχέδια. Για τους ανύπαντρους, προμηνύεται γάμος, για τους ήδη παντρεμένους έρχεται ευτυχισμένο μαντάτο! Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι