Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης - 24/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 108

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να πάτε για την αγάπη; Μην αφήνετε το φόβο σας να παρεμποδίσει το ερωτικό παιχνίδι και τα όνειρά σας. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να πάρετε ρίσκα και με αυτοπεποίθηση και δύναμη σάς βοηθά να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μη φοβάστε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καιρό τώρα. Κάποιος/α που έρχεται ξαφνικά, μπορεί να κρατά το κλειδί της ευτυχίας σας. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-24T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι