Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Λέων - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 37

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων: 

Ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να θυμηθείτε ότι το νόημα της ύπαρξής σας είναι να μάθετε, να αναπτυχθείτε και να αποκτήσετε εμπειρίες μέσα από τα ταξίδια και τη γνώση. Η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και βρίσκετε χρόνο για να απολαύσετε τον καθαρό αέρα της άνοιξης, να δείτε το ηλιοβασίλεμα με τον αγαπημένο σας, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό. Με τον Άρη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, κάποιος φίλος σας, σας εκφράζει την εμπιστοσύνη του, καθώς μοιράζεται μαζί σας ένα μυστικό. Η δύναμη και το πάθος σας, σας κάνουν καλό ακροατή. Γίνεστε τώρα περισσότερο επικοινωνιακοί, φιλάνθρωποι και γενναιόδωροι, οι άλλοι μπορούν να σας εμπιστευθούν και να σας ανοιχτούν.

Αναζητάτε το φλερτ και τη διασκέδαση; Όχι και τόσο πολύ τώρα. Η Πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μόνο με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Μπορεί να πειραματιστείτε με νέες συνταγές για να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, ίσως ακόμα σχεδιάσετε να πάτε στη γενέτειρα πόλη σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ζουν μακριά σας, να βρεθείτε και πάλι κοντά και να κάνετε βαθιές συζητήσεις. Και αν αισθάνεστε την ανάγκη να μη δείτε κανέναν, είναι προτιμότερο να μην πιέζετε τον εαυτό σας να βρίσκεται στα πλήθη και την οχλοβοή.

Επικοινωνείτε συχνότερα με τους φίλους σας, κάνετε μια νέα αρχή με κάποιους που έχετε απομακρυνθεί, χάρη στη Νέα Σελήνη στο φιλικό και αλτρουιστικό ενδέκατο οίκο σας. Το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο τον ακτιβιστή που κρύβετε μέσα σας, εντείνει την επιθυμία σας να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ψάξετε να βρείτε μια κοινωνική οργάνωση ή ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, όπου χρειάζονται απεγνωσμένα τις δημιουργικές ικανότητές σας και τον αλτρουισμό σας. Μπορεί επίσης να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για τη μοντέρνα τεχνολογία, να εφεύρετε νέες εφαρμογές και παιχνίδια ή να ξεκινήσετε το δικό σας εμπορικό site ή κανάλι στο Youtube. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι