Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το μυαλό σας γυρίζει πίσω στο παρελθόν, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Γίνεστε περισσότερο στοχαστικοί, κατακλύζεστε από έντονες συγκινήσεις, σκέφτεστε το τέλος εκείνης της παθιασμένης αγάπης. Ψάξτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας, αυτά τα αρνητικά συναισθήματα στα οποία είστε ακόμα προσκολλημένοι και δώστε ένα τέλος. Αντί να θρηνείτε μια παλιά αγάπη και τα χαμένα όνειρα που δεν ζήσατε ή να κατηγορείτε τους άλλους για τις ατυχίες σας, αποσαφηνίστε πώς θα ζήσετε τη ζωή που θέλετε από εδώ και πέρα. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και μη σας γίνεται εμμονή η εξεύρεση μιας νέας αγάπης. Αν είστε χαλαροί, είναι πιθανό οι άλλοι να σάς προσεγγίσουν με μεγαλύτερη ευκολία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Γίνεστε ζηλιάρηδες και κτητικοί καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Η ανάγκη σας για έλεγχο και εξουσία αποτρέπει να δώσετε την αγάπη και τη φροντίδα σας στη σχέση σας. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι μόνο η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε τα κρυμμένα κίνητρα των ενεργειών του αγαπημένου σας. Και με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, θα έχετε επιπλέον τη δύναμη να εκφράσετε τον εαυτό σας άμεσα και ειλικρινά. Να είστε όμως προσεκτικοί, επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε καθώς ο αγαπημένος σας θα θεωρήσει ότι είστε αλαζονικοί και εγωπαθείς, ειδικά αν μιλάτε για τον εαυτό σας πολύ. Ωστόσο, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να σκεφτείτε τη σχέση σας και τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι