Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Συντροφικότητα σημαίνει αγάπη, κι αυτό σας το υπενθυμίζουν η ρομαντική Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Παίρνετε στα σοβαρά την αγάπη, έτσι γνωρίζετε ότι πρέπει να καθορίσετε από την αρχή τις επιθυμίες σας και τους μελλοντικούς στόχους αποσαφηνίζοντας τη σχέση που θέλετε να δημιουργήσετε. Ίσως ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σπίτι σας από τα συναισθηματικά λείψανα του παρελθόντος, δημιουργώντας χώρο για μια αληθινή και σταθερή αγάπη. Το ευαίσθητο ζώδιό σας είναι επιρρεπές προς τις συναισθηματικές διακυμάνσεις, και αυτόν το μήνα θα εκπλαγείτε με κάποια αρνητικά συναισθήματα που πρέπει να τα επεξεργαστείτε. Νιώθετε ότι πρέπει να δράσετε, να κάνετε επιτέλους κάτι προκειμένου να δώσετε τέλος στη μοναξιά σας, αλλά κάτι σας εμποδίζει. Ακόμα και όταν θέλετε να βγείτε έξω, στο τέλος θα προτιμήσετε να καθίσετε στη  σιωπή και την απομόνωση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το σπίτι και η οικογένεια είναι το στοιχείο σας και τώρα νιώθετε επιπρόσθετα την ανάγκη να ορίσετε καθορισμένους στόχους για το μέλλον. Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας βάζουν σε πολλά ερωτήματα: Πότε επιτέλους θα κάνετε οικογένεια; Μήπως είναι καιρός να μιλήσετε για συγκατοίκηση ή ακίνητα; Ζητήματα που αφορούν το γάμο, σχέδια για συγκατοίκηση ή την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής τίθενται υπό συζήτηση, θέλετε τώρα τα πάντα να είναι σαφή με τον αγαπημένο σας. Είναι επίσης ο ιδανικός μήνας για να γνωρίσετε τους γονείς ο ένας του άλλου ή για να συγκεντρωθείτε όλοι μαζί, οι οικογένειες και των δυο σας. Ή ίσως αναγνωρίσετε την ανάγκη σας για νέα όρια (και αρχίζετε να τα εφαρμόζετε), δηλαδή δεν θα αλλάξετε το πρόγραμμά σας για κανέναν, ούτε και θα τρέχετε στην εκάστοτε τηλεφωνική κλήση του αντικείμενου του πόθου σας. 

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι