Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορείτε να ελέγξετε τα πάθη σας; Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και αγκαλιά με την έντονη πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εξορμάτε στη δράση, φλερτάρετε αλλά με ένα σοβαρό και εγκρατή τρόπο. Ένα μέρος της ψυχής σας αισθάνεται έτοιμο να δώσει τα πάντα στην αγάπη, ενώ το άλλο σας μέρος ξέρει ότι χρειάζεστε χρόνο για να ανοίξετε την ψυχή σας. Βυθίζεστε σε σκέψεις και ξέρετε ότι πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας για να αποφύγετε τον πόνο και την απογοήτευση, να κάνετε σωστές επιλογές. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να θυμηθείτε το σύνδεσμο μεταξύ των συναισθημάτων σας και της ψυχικής σας υγείας, όχι για να σας φοβίσει, αλλά για να σας υπενθυμίσει ότι καθίσταται σημαντική ανάγκη να νιώθετε αισιόδοξα στη ζωή και να είστε υπεύθυνοι για τις επιλογές σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Προσέξτε να μην διαλύσετε τη σχέση σας από απλή απροσεξία! Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενώ η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έτσι σας καταλαμβάνουν έντονα συναισθήματα με αποτέλεσμα να γίνετε ευερέθιστοι και να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Αν έχετε ιδιαίτερο άγχος για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας ή ακόμα και χαμηλή ενέργεια, θα χρειαστεί να κάνετε κάτι για τη μείωση του στρες. Εάν τα συναισθήματά σας ήταν κρυμμένα, πρέπει να τα απελευθερώσετε. Από την άλλη πλευρά, εάν σκέφτεστε υπερβολικά αναλυτικά τα πάντα, θα πρέπει να ηρεμήσετε, για τον εαυτό σας. Αν νιώθετε να χάνετε το δρόμο σας, εστιαστείτε στα θετικά του αγαπημένου σας και δείξτε την ευγνωμοσύνη σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι