Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα σοβαρή σχέση με θετικές προοπτικές, νιώθετε την αγάπη, την εκτίμηση, το σεβασμό. Αν ήδη έχετε συναντήσει κάποιον/α, τώρα γίνεστε ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο, μια νέα συναρπαστική σχέση ξεκινά εντελώς ξαφνικά. Οι εκλείψεις μπορούν να μας ωθήσουν σε μια εξ ολοκλήρου νέα ζωή, οπότε αν είχατε αποσυρθεί από το ερωτικό παιχνίδι ή αντίθετα ψάχνατε μανιωδώς κάποιον/α, αυτή η έκλειψη μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Τώρα συνειδητοποιείτε τους λόγους που είχατε παραγκωνίσει την αγάπη και δεν μπορείτε πλέον να αντισταθείτε στην αλλαγή καθώς καταλαβαίνετε την αιτία του εσωτερικού αγώνα σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας; Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθεί να κάνετε μια συνομιλία διαμέσου της οποίας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η καρδιά και τα συναισθήματά σας κυβερνούν τη λογική σας αλλά τώρα βλέπετε την πρακτική πτυχή αυτής της σχέσης. Η δυναμικότητά σας είναι αρκετά ισχυρή για να προσπαθήσετε να την ανανεώσετε. Το φεγγάρι συμβάλει θετικά στην αναζωπύρωση της σεξουαλικής σπίθας με το σύντροφό σας και διευθετείτε τις συγκρούσεις με ευκολία. Αν είστε σε μακρόχρονη σχέση, ίσως αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα, να συγκατοικήσετε ή να κάνετε κάτι μόνιμο και δεσμευτικό, όπως το άνοιγμα ενός κοινού λογαριασμού ή αγορά ενός ακινήτου. Εάν αναμοχλεύετε στο μυαλό σας έναν πρόσφατο χωρισμό, αυτή η έκλειψη μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θα μείνετε ή θα φύγετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι