Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γυρίζετε σελίδα στη ζωή σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, ενισχύουν τη διαίσθησή σας, έχετε πνευματικές αναλαμπές για τι θα μπορούσατε να κάνετε προκειμένου να λάμψει το φως στην ψυχή σας. Ίσως ο παλιός εαυτός σας τελικά φύγει. Ίσως νιώθετε σαν να μην έχετε άλλη επιλογή, αλλά αυτή η κοσμική επιρροή σε έξι μήνες από τώρα θα φέρει τις δικές της ανταμοιβές. Ίσως να καθαρίσετε το χώρο του σπιτιού σας-αλλά και της ψυχής σας-για να υπάρξει ένα θαύμα.  Στην πραγματικότητα, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και στην συνέχεια αφήνετε το σύμπαν να ορίσει τη ζωή σας. Δώστε προσοχή στα σημάδια και τις περίεργες συμπτώσεις, έχουν να σάς μεταφέρουν κάποιο καρμικό μήνυμα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πού βρίσκεται η ηρεμία σας; Φυσικά στο σπίτι σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και του παρελθόντος. Η ψυχή σας προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή του αγαπημένου σας. Ακούστε τα μηνύματα του υποσυνειδήτου σας, καθώς θα μπορούσαν να είναι αλληγορικά, παρέχοντάς σας σημαντικά σύμβολα και σημάδια. Δεδομένου ότι έχετε πολλά να δώσετε, ίσως θελήσετε να μειώσετε τις υποχρεώσεις σας, ειδικά αν νιώθετε ότι είναι καθήκον σας να «σώσετε» τον αγαπημένο σας. Αλλά εάν οι ρίζες του καταναγκασμού σας να «διορθώσετε» τον αγαπημένο σας προέρχονται από έναν απόντα ή προβληματικό γονέα, ξεκαθαρίστε το μέσα σας. Μπορεί ακόμα να θέλετε να αλλάξετε κατοικία, ίσως ακόμη και να μετεγκατασταθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι