Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Νιώθετε να κατακλύζεστε από έντονα συναισθήματα καθώς αναλογίζεστε το παρελθόν κι αυτό προέρχεται από την ανάδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Οι αναδρομές των πλανητών φέρνουν πίσω το παρελθόν, έτσι μπορεί να ακούσετε κάτι από/για έναν/μία πρώην ή να νιώθετε μπλεγμένοι στα δίκτια των δικών σας αναμνήσεων που επιστρέφουν και σας αποπροσανατολίζουν. Ίσως μάλιστα να καταρρεύσετε συναισθηματικά για κάτι που αποκαλύπτεται ή κατασκοπεύετε τον/την πρώην σας μέσω του Facebook ή ενός κοινού φίλου. Ποιός είναι όμως ο σκοπός σας; Εάν θέλετε να πλησιάσετε αυτό το πρόσωπο, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το κάνετε. Ποιος ξέρει … ίσως παίρνετε την ώθηση από το σύμπαν για να επικοινωνήσετε ξανά με αυτό το άτομο. Ίσως ο χρόνος και η απόσταση έχουν κάνει το έργο τους και μια επανένωση η οποία θα μπορούσε να σας οδηγήσει πίσω σε μαγικές στιγμές.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Καχυποψία και ανασφάλειες αναδύονται στην επιφάνεια καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Η Αφροδίτη αναδρομεί κάθε 18 μήνες, για έξι εβδομάδες πράγμα το οποίο αποσυντονίζει τις σχέσεις. Είτε εσείς ή ο αγαπημένος σας μπορεί να έχετε αμφιβολίες σχετικά με σημαντικά θέματα, ειδικά αυτά που συνεπάγονται συμβιβασμό ή ίσως απλά συνειδητοποιείτε ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα από τη ζωή ή ότι ο τρόπος με τον οποίο έχετε κατανείμει τις ευθύνες της ζωής ή η σεξουαλική σας ζωή σας κάνουν να αισθάνεστε απομονωμένοι. Ίσως ακόμα αποστασιοποιηθείτε λόγω χρόνου και περιστάσεων (ζήλεια και τεχνάσματα). Δεν είναι ποτέ αργά για να επαναφέρετε εκείνο το χαμένο συναίσθημα της αγάπης εάν βέβαια είστε και οι δύο πρόθυμοι να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε αυτή τη σχέση.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms