Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η ζωή είναι για δύο! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μαζί με τον Άρη στον Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας,  βοηθώντας σας να αναζητήσετε αυτόν/ή που μπορεί να σας προσφέρει όχι μόνο πάθος αλλά και δέσμευση. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος είναι σε θέση  να εδραιώσει τα ονειρικά σας οράματα και να τα κάνει πραγματικότητα. Από τη φύση σας έχετε ένα καταπληκτικά διαισθητικό μυαλό, υπολογίζετε τα πάντα πριν βγείτε από το καβούκι σας, έχετε μια έμφυτη αίσθηση και μπορείτε να διαβάσετε τους άλλους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια όλου αυτού του μήνα, η καλή αντίληψή σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μεταξύ των πολλών θαυμαστών σας, αυτόν/ήν που επιδιώκει μόνο κάτι σοβαρό και επίσημο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε τόσο συναισθηματικοί και αναζητάτε διακαώς την αγάπη και την φροντίδα, που παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες προκειμένου να φροντίσετε τους άλλους ανθρώπους περισσότερο από τον εαυτό σας. Έχοντας μια συμπληρωματική ψυχή δίπλα σας, σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, έτσι η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητούν να αγωνιστείτε για την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας, να διερευνήσετε τρόπους να συνεργαστείτε και να συμφωνήσετε σε ό, τι διαφωνείτε. Καθώς λοιπόν παλεύετε να διατηρήσετε ό, τι έχετε χτίσει με τόσο κόπο, ίσως να νιώσετε σαν «μοναχικός λύκος», αλλά έχετε την προστιθέμενη ευλογία του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ο οποίος σας προικίζει με αντοχή και δύναμη. Έτσι, ζητήματα που αφορούν το συμβιβασμό και την ισορροπία στη σχέση σας γίνονται για σας σημαντικά θέματα τα οποία παλεύετε να διατηρήσετε.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι