Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γιατί είστε τόσο καιρό μόνοι; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα αποκτήσετε μια καθαρή εικόνα για το τι σας κρατά πίσω στην αγάπη. Ίσως να θέλετε να αισθάνεστε ελεύθεροι, ίσως έχετε εστιαστεί υπερβολικά στην καριέρα σας και ξαφνικά βλέπετε ότι ΔΕΝ θέλετε την ελευθερία σας, ούτε τη δόξα και τα μεγαλεία. Ψάχνετε μια σχέση που θα σας κάνει ευτυχισμένους, όμως με τους δικούς σας όρους. Μη σάς φοβίζει όμως αυτό, επειδή αρνείστε να ακολουθήσετε την πεπατημένη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε συντροφιά. Και αυτή η έκλειψη εντός των προσεχών έξι μηνών θα σάς ρίξει στην αγκαλιά κάποιου/α με μακροπρόθεσμη προοπτική. Σίγουρα υπάρχει και για σας πραγματικά κάπου η αληθινή αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πού βαδίζει η σχέση σας; Σε πράσινα λιβάδια ή στο γκρεμό; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, έχετε μόνο δύο επιλογές: Ή να κάνετε τα πράγματα επίσημα ή να δώσετε ένα τέλος. Μπορεί να τερματίσετε τα πράγματα απότομα αν γνωρίζετε κατά βάθος ότι δεν υπάρχει μέλλον μεταξύ σας. Αυτή είναι μια έκλειψη που ήδη άρχισε από το 2018, οπότε μέχρι τώρα θα πρέπει να είστε αρκετά σίγουροι αν θα μείνετε ή θα φύγετε. Οι εκλείψεις είναι απρόβλεπτες και μπορούν να προκαλέσουν εκπλήξεις από τα γεγονότα που εμφανίζονται. Απλά αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι επίσημο, λάβετε υπόψη σας τον ανάδρομο Ερμή, δεδομένου ότι μπορεί να σας κάνει να παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες και να κάνετε λανθασμένες ενέργειες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι