Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θα πρέπει να αναγεννηθεί ένας νέος εαυτός για να πάρετε αγάπη. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και η Σεληνιακή έκλειψη μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σας γεμίζουν ανασφάλειες, φοβίες και ανησυχίες για το μέλλον σας. Νιώθετε χαμένοι στο διάστημα, μοναξιά, ακόμα και κακεντρέχεια για το παρελθόν, αλλά μέσα από αυτό το συνονθύλευμα των συναισθημάτων, θα αφήσετε κάτι που σας ελέγχει με αρνητικό τρόπο και αυτό είναι καλό. Ίσως πείτε «όχι» εκεί όπου θα λέγατε «ναι» σε μια παλιά αγάπη ή δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας σε κάποιον/α που σας πολιορκεί καιρό. Μια πανσέληνος στον όγδοο οίκο, των κρυφών συναισθημάτων, μπορεί να μας κάνει υπερβολικά συναισθηματικούς, καθώς προβάλλουμε αυτό που έχουμε κρύψει μέσα μας. Αλλά μια Σεληνιακή έκλειψη έχει τη δύναμη να μετασχηματίσει τα πάντα. Μην περιμένετε τα πράγματα να είναι το ίδιο, τα γεγονότα θα είναι ραγδαία!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε εκδιωχθεί από τον παράδεισο; Η δυνατή Σεληνιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και τώρα τα θέλετε «όλα ή τίποτα». Αν η σχέση σας έχει περάσει από σαράντα κύματα, πιθανότατα δεν θα επιζήσει αυτής της Σεληνιακής έκλειψης, τουλάχιστον, δεν θα είναι στην τρέχουσα κατάσταση. Ετοιμαστείτε για το τέλος εάν η σχέση σας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορούν να μας κάνουν κάπως … τρελούς και μπορούν να προκαλέσουν ξαφνικά, ταχέως μεταβαλλόμενα γεγονότα που μας κάνουν να ενεργούμε έξω από τον χαρακτήρα μας. Νιώθετε σαν κάποιος να σβήνει τα φώτα χωρίς προειδοποίηση και εσείς βαδίζετε αποπροσανατολισμένοι στο σκοτάδι. Μην εκπλαγείτε αν η ένταση των συναισθημάτων σας ξεπεράσει τα όρια!

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι