Καρκίνος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Καρκίνος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ενδιαφέρεστε τώρα για σχέσεις που έχουν μακρόχρονη προοπτική, καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αναζητάτε ασφάλεια και σταθερότητα, οτιδήποτε δεν το αισθάνεστε αυθεντικό ξέρετε ότι θα ήταν πρόβλημα. Γίνεστε πιο σοβαροί στην εξεύρεση της αληθινής αγάπης, ίσως κάποιο ώριμο άτομο να σας βοηθήσει να βρείτε έναν αξιόπιστο υποψήφιο. Είναι σημαντικό τώρα για σας να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα μελλοντικά σας οράματα για να είστε βέβαιοι ότι εσείς και το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε είστε στην ίδια σελίδα. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, θυμηθείτε ότι βήμα προς βήμα θα χτίσετε μια σταθερή σχέση και είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσετε ευτυχία. Αλλά όσο σημαντικά είναι τα όρια που πρέπει να θέσετε, εξίσου σημαντικό είναι να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τα πάθη σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Συνεργαστείτε και μην ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας καλεί να αγωνιστείτε για την ισορροπία της σχέσης σας, να δείτε ότι οι διαφορές που έχετε δεν σας απομακρύνουν αλλά σας συμπληρώνουν μοναδικά. Αν δεν κάνετε έρωτα, θα κάνετε πόλεμο τώρα καθώς προκαλείτε ο ένας τον άλλον, πράγμα που θα μπορούσε να είναι το κίνητρο για δράση, αλλά επίσης, ας το παραδεχτείτε, και εξαντλητικό. Ίσως σας πιάσει η εμμονή με το να θέλετε πάση θυσία να πάρετε απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις: Πού πάει αυτή η σχέση; Θα βάλετε επιτέλους δαχτυλίδι ή θα κάνετε κάποια άλλη σταθερή δέσμευση; Αν κινηθείτε με αυτόν τρόπο, θα χάσετε το κομμάτι της απόλαυσης των ερωτικών στιγμών που μοιράζεστε μαζί, στο εδώ και τώρα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms