Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 123

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα γεγονός. κάπως τυχαίο και όχι αναμενόμενο, θα σας φέρει αντιμέτωπους με κρυμμένες ψυχικές ανάγκες, με βαθιές επιθυμίες που για κάποιο λόγο δεν τις αφήνατε μέχρι τώρα να βγουν στην επιφάνεια. Θα σας δοθεί το έναυσμα να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε κι αν αφήσετε την ευκαιρία να φύγει, θα είναι ένα λάθος προερχόμενο αποκλειστικά και μόνο από εσάς.

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση, πρωταρχική κίνηση θα πρέπει να είναι το ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας σχετικά με το αν θέλετε να παραμείνετε στα παλιά ή αν πρέπει να συνεχίσετε τη ζωή σας με καινούργιο ερωτικό πρόσωπο. Αν σας πλήγωσε το παλιό σας ταίρι, τότε καλό θα είναι να απομακρυνθείτε, αν όμως εσείς το πληγώσατε, τότε προχωρήστε σε πράξεις επανόρθωσης.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς έχετε ανάγκη να βάλετε νέο ταίρι στην ερωτική σας ζωή, καταφθάνει η μεγάλη ευκαιρία. Θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα σας συστήσουν, ταιριαστό στις προτιμήσεις σας και με πολύ οικεία συμπεριφορά. Οι προδιαγραφές θα σας ανοίξουν πορεία σταθερής σχέσης, δείξτε εμπιστοσύνη στα γεγονότα που θα προκύψουν, έρχεται πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Σχέση - γάμος. Το ταίρι σας θα είναι πρόθυμο να κατανοήσει την ψυχολογία σας και να υποστηρίξει τις επιθυμίες σας, γι' αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε ελεύθερα αυτό που σας προβληματίζει και να φανερώσετε ανοιχτά τις ανάγκες σας. Περνάτε σε περίοδο κατανόησης, συμπαράστασης και προστασίας, θα δημιουργηθούν συμβάντα που θα σας πείσουν πως αξίζει να δείξετε εμπιστοσύνη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι