Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σας ανοίξει ερωτική δίοδο και θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Μια τυχαία απρόσμενη συνάντηση και ένας πολύ θερμός διάλογος, θα φέρουν χαρούμενη κατάληξη που αναμένετε εδώ και πολύ καιρό. Φανείτε αποφασιστικοί και χειριστείτε με αυτοπεποίθηση τα απρόοπτα που θα συμβούν.

Επανασύνδεση. Μεσολαβητή θα στείλει το πρώην ταίρι σας, προκειμένου να επανασυνδεθεί και πάλι μαζί σας. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να γεφυρώσει τα αισθήματά σας και αν επιθυμείτε και εσείς τη δεύτερη ευκαιρία, τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα που θα προκύψουν. Φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματά σας, μην κρύψετε τις πραγματικές σας επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που δεν πρόκειται να σας αφήσει αδιάφορους. Ένα συγκεκριμένο φιλικό άτομο θα είναι ο συνδετικός κρίκος της γνωριμίας σας και πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν οικείες επαφές. Θα υπάρξει προοπτική για σταθερή ερωτική σχέση, η κατάληξη θα εξαρτηθεί από το κατά ποσό γρήγορα και αποφασιστικά θα κινηθείτε.

Σχέση – Γάμος. Έρχεται συμβάν που θα δώσει λύση σε θέμα που τον τελευταίο καιρό αποτελεί πρόβλημα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Με λίγα λόγια, ταχτοποιείται ζήτημα που σας δημιουργούσε διαφωνίες και προκαλούσε διχασμούς. Περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ηρεμίας, καταλαγιάζει η κόντρα, και με κοινές αποφάσεις αλλάζετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms