Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα ραντεβού και μια ευχάριστη συνομιλία θα ανανεώσει όχι μόνο την καρδιά σας, αλλά και τη ζωή σας ολόκληρη. Τα συμβάντα θα δώσουν νέα τροπή στο ερωτικό σας μέλλον και θα είναι λάθος αν φρενάρετε την ροη των γεγονότων. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, ζήστε χωρίς ανασφάλειες τις θερμές ερωτικές στιγμές που έρχονται.

Επανασύνδεση. Με ανανεωμένο σκεπτικό θα σας πλησιάσει το πρώην ερωτικό σας ταίρι και θα θελήσει να βάλει τέλος στην απόσταση σας. Με συνειδητοποιημένα βήματα θα κάνει την προσπάθεια να σας προσεγγίσει κι αυτό θα ανανεώσει κατά πολύ την ψυχολογία σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην σκεφτείτε με αρνητισμό ή προκατάληψη, γιατί θα χάσετε την ευκαιρία μιας επιτυχημένης δεύτερης αρχής.

Νέα γνωριμία. Πρόσωπο με ελκυστικό στυλ και δυναμική παρουσία θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή δε θα υπάρξουν εμπόδια ή αρνητικά συμβάντα γι αυτό μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας.  Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και το ενδιαφέρον αμοιβαίο. Αξιοποιήστε τα γεγονότα που θα προκύψουν, δεχτείτε άφοβα τις προτάσεις που θα λάβετε.

Σχέση - γάμος. Αίσιο τέλος θα έχει ζήτημα που απασχολεί εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Έρχεται ευχάριστη κατάληξη που θα ανανεώσει τα αισθήματά σας, θα αλλάξει τις συνθήκες της καθημερινότητα σας και θα περάσει την σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, αξιοποιήστε στο έπακρο τα τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms