Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Πρόσωπο-κλειδί θα σας ανοίξει μια νέα ευκαιρία και αν έχετε τη διάθεση να την αρπάξετε χωρίς πολλές σκέψεις, τότε πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως η ζωή σας μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Φανείτε τολμηροί, δεχτείτε με αποφασιστικότητα τις προτάσεις που θα λάβετε και κρατηθείτε μακριά από αρνητικές αναμνήσεις, γιατί τώρα όλα θα είναι διαφορετικά.

Επανασύνδεση. Αν μια φωνή μέσα σας, σας λέει να αναμείνετε και να μη δράσετε, τότε θα τοποθετηθώ υπέρ της και σας φανερώσω πως αν αφήσετε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του χωρίς δικές σας παρεμβάσεις, τότε από τυχαίο γεγονός θα δημιουργηθεί συνάντηση, όπου εκεί θα λάβετε πρόταση επανασύνδεσης! Εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε και προχωρήστε άφοβα, αυτή τη φορά θα υπάρξει ειλικρίνεια.

Νέα γνωριμία. Η πρόταση ενός φιλικού σας προσώπου θα κρύβει μια πολύ θερμή ερωτική έκπληξη, γι' αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να μην μπείτε στον κόπο να την απορρίψετε. Ενισχύστε την κοινωνική σας διάθεση, επιλέξτε μια πρόσχαρη εμφάνιση και ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε συμβάν που θα σας ανοίξει δρόμο για σταθερή σχέση. Πείτε "ναι" στις προτάσεις που θα λάβετε και δεν θα χάσετε!

Σχέση - γάμος. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το στοιχείο που θα γεφυρώσει τις διαφωνίες που έχετε με το ταίρι σας και αν δείξετε κατανόηση στα παράπονα και στις επιθυμίες που θα ειπωθούν, τότε θα καταφέρετε όχι μόνο να επανακτήσετε την χαμένη σας ισορροπία αλλά και να περάσετε σε στάδιο εμπιστοσύνης και εκτίμησης, με κατάληξη την απόλυτη συνεννόηση και τη δημιουργία κοινών στόχων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι