Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 119

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Φίλοι μου Ιχθύες, στην παρούσα φάση, καλό θα είναι να περιορίσετε την ανυπομονησία σας και να εκπαιδεύσετε κάπως την υπομονή σας, γιατί τα καλά θα αργήσουν λίγο να έρθουν. Τα πράγματα για την ώρα θα πορευτούν ως έχουν, γι' αυτό μην προβείτε σε πιεστικές κινήσεις και μη βιαστείτε να καταλήξετε. Οι εξελίξεις θα έρθουν σταδιακά, όλα θα γίνουν βήμα-βήμα με αργό ρυθμό.


Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που βιάζεστε να κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, θα προσπαθήσω να σας βάλω φρένο, γιατί η κατάσταση δεν έχει ψηθεί ακόμα. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συγγνώμες και αναθεωρήσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε για την ώρα είναι να αφήσετε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του,  προκειμένου να ξεχαστούν θυμοί και αρνητικά λόγια που ειπώθηκαν.


Νέα γνωριμία. Θα υπάρξει μια καινούργια γνωριμία στη ζωή σας και μάλιστα σε χώρο που κινείστε σχεδόν καθημερινά, ωστόσο το ξεκίνημα επαφών δεν θα είναι και τόσο άμεσο. Σήμερα θα κοιταχτείτε, αύριο θα χαιρετιστείτε, μεθαύριο θα μιλήσετε, όλα θα γίνουν σε διάρκεια χρόνου, η εξέλιξη θα έρχεται μέρα με τη μέρα. Για την ώρα, φανείτε πρόσχαροι και δείξτε την ευγενική πλευρά του χαρακτήρα σας.


Σχέση - γάμος. Μην ελπίζετε σε απότομες αλλαγές και σε ξαφνικές εκπλήξεις, αυτή τη φορά θα χρειαστεί να περιμένετε καρτερικά, ωστόσο θα σας δώσω τη συμβουλή να μην απογοητευτείτε, γιατί το επόμενο στάδιο θα φέρει γεγονότα που θα σας αποδείξουν πως καλά κάνατε και κρατήσατε στάση αναμονής. Για την ώρα, μείνετε πιστοί στις επιθυμίες σας και αναμένετε χωρίς άγχος.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι