Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Παραμείνετε στις απόψεις και στις επιθυμίες σας και θα δείτε πως στην παρούσα φάση θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γύρω από το οποίο θα κινηθούν γεγονότα που θα φέρουν ουσιαστική εξέλιξη στη ζωή σας. Αυτό το πρόσωπο θα γίνει κίνητρο για να δράσετε, αίτια για να αναζητήσετε και λόγος για να σταθμεύσετε συναισθηματικά.
 

Επανασύνδεση. Παρά το ότι η συνάντηση ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας δεν θα γίνει κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας, ωστόσο, εσείς θα είστε οι πρώτοι που θα ανοίξετε θέμα επανασύνδεσης. Αν είστε σίγουροι πως θέλετε να γίνει ένα δεύτερο ξεκίνημα μεταξύ σας, τότε μιλήστε με ειλικρίνεια, εκφράστε αισθήματα και θα δείτε πως η εξέλιξη δεν θα σας απογοητεύσει.
 

Νέα γνωριμία. Σε περίπτωση που νιώθετε πως κλειδώθηκε η ερωτική σας ζωή και τίποτα δεν μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον, τώρα θα εμφανιστεί το πρόσωπο-κλειδί που όχι μόνο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, αλλά θα σας ανοίξει προοπτική δυνατού ερωτικού δεσμού. Θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που η εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς.
 

Σχέση – Γάμος. Αυτή τη φορά, εσείς θα αποφασίσετε τι θα γίνει μέσα στη σχέση σας και τι κατάληξη θα δοθεί ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι. Αν θα παραμείνετε στη στασιμότητα ή αν θα προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά, θα οριστεί από τις δικές σας τοποθετήσεις και από τις πράξεις που εσείς θα κάνετε. Αποφασίστε ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε και περάστε σε δράση.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι