Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Συγκρατημένοι θα είστε τόσο ως προς τις αντιδράσεις σας, όσο και ως προς τα θέλω σας, ωστόσο θα υπάρξει μια ευκαιρία που αν συνδυάσετε διορατικότητα με αυτοπεποίθηση, τότε θα καταφέρετε να κερδίσετε κάτι που προσμένετε καιρό. Θα υπάρξουν επαφές και πρόσωπα που αν τα χειριστείτε με τρόπο εποικοδομητικό, τότε θα είστε σε θέση να γιορτάσετε μια μεγάλη σας ερωτική επιτυχία.

Επανασύνδεση. Αν μπείτε στον κόπο να συνδυάσετε λίγο τα τελευταία γεγονότα με το πρώην ταίρι σας και θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας πάγωσε, τότε σίγουρα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να σας κρατά χώρια. Κάντε ένα είδος ενδοσκόπησης, τολμήστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και προβείτε σε πράξεις, το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Νέα γνωριμία. Σε ένα κάλεσμα που θα σας κάνουν, θα υπάρξει το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας. Μέσα σε φιλική παρέα θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο που αν αξιοποιήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει, τότε σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Άτομο ευπαρουσίαστο, με ευγενική προσωπικότητα, ταιριαστό στο χαρακτήρα σας, θα είναι κρίμα αν το αφήσετε να πάει χαμένο!

Σχέση - γάμος. Σίγουρα έχετε διαφορές με το ταίρι σας και σίγουρα τις έχετε εντοπίσει, ωστόσο θα σας παρακινήσω να θυμηθείτε και τα κοινά σας στοιχεία, γιατί η επιτυχία που αναζητάτε βρίσκεται στην ένωση των θετικών σας χαρακτηριστικών. Καταφθάνει κάτι που προσμένετε, αλλά για να μην το χάσετε μέσα από τα χέρια σας εμπιστευτείτε τη θετική πλευρά του αγαπημένου σας προσώπου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι