Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 123

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Κατανόηση και διαλλακτικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά σας, με αποτέλεσμα να γίνετε δεκτικοί και πολύ δοτικοί. Περνάτε σε περίοδο ανταμοιβής, τώρα θα καρποφορήσουν όλοι οι κόποι σας και θα σας ομολογήσω πως θα πάρετε αυτό ακριβώς που σας αξίζει. Έρχεται μεγάλη ικανοποίηση, καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός.
 

Επανασύνδεση. Αν η διαίσθησή σας, σας λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε προς την επανασύνδεση, τότε να την ακούσετε, θα είναι απολύτως σωστή. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει ευκαιρία συνάντησης με πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Τολμήστε να κάνετε το βήμα της επανένωσης και θα διαπιστώσετε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε, θα είναι κατά πολύ περισσότερο από απλά θετική.
 

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς αναζητάτε ευκαιρία νέας γνωριμίας, θα την έχετε και μάλιστα και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Θα βρεθείτε μέσα την ίδια παρέα, αμοιβαία έλξη και οικειότητα θα είναι τα δυνατά στοιχεία που θα σας ενώσουν και από εκεί πέρα αφήστε τα αισθήματα να σας καθοδηγήσουν. Ανεπιφύλακτα σας φανερώνω πως θα είναι η ευκαιρία που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.
 

Σχέση- γάμος. Μια μεγάλη ευχή σας θα περάσει σε διαδικασία ολοκλήρωσης και πολύ σύντομα θα γίνει πράξη. Διατηρείστε τις επιθυμίες σας, προστάτεψε τα όνειρά σας γιατί περνάτε στη χρονική στιγμή όπου ένα μεγάλο σας όνειρο θα πραγματοποιηθεί, ανοίγοντας μέλλον σταθερότητας και ασφάλειας. Έρχονται ευχάριστα μαντάτα και ευτυχισμένα συμβάντα, ικανά να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms