Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Θα σας φανερωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσετε να φτάσετε στην επίτευξη ενός μεγάλου σας στόχου και το άνοιγμα θα δοθεί διάμεσου ενός προσώπου που η συνομιλία σας θα αποτελέσει γέφυρα που θα ενώσει παρόν και μέλλον. Αν στην ερωτική σας ζωή επιδιώκετε δεσμεύσεις, τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, γιατί θα υπάρξει και το κίνητρο και το έναυσμα.
 

Επανασύνδεση. Εμπιστευτείτε τις πληροφορίες που θα λάβετε σχετικά με το πρώην ταίρι σας, γιατί θα είναι φερέγγυες και θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε εκ νέου την όλη κατάσταση. Αν διατηρείτε ακόμα αισθήματα και επιθυμείτε την επανασύνδεση, τότε προχωρήστε σε δραστικές κινήσεις. Να είστε σίγουροι πως αν περάσετε σε προτάσεις θα γίνουν μετά χαράς αποδεκτές από το πρόσωπο που επιθυμείτε.
 

Νέα γνωριμία. Σημαδιακή θα είναι η στιγμή που ένα φιλικό σας άτομο θα σας συστήσει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί ενώ αρχικά θα φαίνεται ως μια τυπική κίνηση, ωστόσο η πορεία των επαφών σας θα φέρει απροσδόκητη ερωτική εξέλιξη. Αν αφήσετε την έλξη που θα νιώσετε να κατευθύνει τον αυθορμητισμό σας, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε στο ξεκίνημα σταθερού ερωτικού δεσμού.
 

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που νιώθετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που σας πνιγούν και αναζητάτε λύση, τότε αυτή θα εμφανιστεί μπροστά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα διευρύνει τη σκέψη σας και θα ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνατε, τι πρέπει να δώσετε και τι να ζητήσετε, προκειμένου να καταφέρετε να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε μέσα στη σχέση σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι