Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 123

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Μη βιαστείτε και μην πιεστείτε, στην παρούσα φάση αυτό που θα χρειαστεί θα είναι υπομονή. Ναι, μεν, θα συμβούν γεγονότα, όμως δεν θα είναι εξελίξιμα, για την ώρα δεν θα υπάρξει καμιά ουσιαστική αλλαγή, γι' αυτό περιορίστε τις ανασφάλειές σας και αποφύγετε αγχωτικές σκέψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει βάση, για να στηριχτούν αλλαγές που θα γίνουν στο επόμενο στάδιο.

Επανασύνδεση. Θα υπάρξει επαφή ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σκέπτεστε, ωστόσο τίποτα το τελεσίδικο δεν θα προκύψει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που χρειάζεστε και όχι τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Για την ώρα, φανερώστε στο πρώην ταίρι σας τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, αλλά μην απαιτήσετε γρήγορη και άμεση κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Δεν θα σας είναι τελείως άγνωστο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, με στόχο να σας δείξει το ενδιαφέρον του. Είναι άτομο που ήδη το γνωρίζετε αλλά μάλλον ως τώρα δεν σας επέτρεψε να υποψιαστείτε πως έχει ερωτικές βλέψεις για εσάς. Η εξέλιξη θα έρθει κάπως βραδυκίνητα, γι' αυτό μη βιαστείτε να προκαθορίσετε τα γεγονότα, για την ώρα απλά φανείτε προσιτοί.

Σχέση – Γάμος. Αν επιδιώκετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας, τότε κάντε τις προσπάθειές σας. αλλά μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα. Το "εδώ και τώρα" δεν θα ταιριάζει στην παρούσα φάση, γι' αυτό καλό θα είναι να περιορίσετε την ανυπομονησία σας. Εσείς ξεκαθαρίσετε στο ταίρι σας τι θέλετε και από εκεί και πέρα αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι