Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Με αυτοσυγκράτηση θα αντιμετωπίσετε την ανυπομονησία που θα σας δημιουργήσει η ανιαρή στασιμότητα των ερωτικών σας υποθέσεων και πραγματικά θα σας βγει σε καλό, γιατί θα σας προφυλάξει από το λάθος της καταπιεστικής στάσης. Αυτή η ώριμη συμπεριφορά που θα φανερώσετε, θα εκτιμηθεί δεόντως από πρόσωπο που θα νιώσει επιτέλους την ανάγκη να σας ανοιχτεί. 

Επανασύνδεση. Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σας να τηρήσετε στάση αποστασιοποίησης, αποφεύγοντας τις βιαστικές πράξεις, γιατί θα σας φανερώσω πως η επανασύνδεση θα έρθει από κινήσεις που θα κάνει το παλιό σας ταίρι κι όχι από δική σας δράση. Θα σας πλησιάσει σε ανυποψίαστη στιγμή και θα έχετε όλο το χρονικό περιθώριο να αποφασίσετε αν θα το ξαναδεχτείτε στη ζωή σας.

Νέα γνωριμία. Η προσεγμένη εμφάνιση και η πρόσχαρη προσωπικότητα που θα έχει το πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα είναι τα δύο ελκυστικά στοιχεία που δεν θα σας επιτρέψουν να εκφράσετε άρνηση στις προτάσεις που θα λάβετε. Εσείς οι δύο θα έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να στεριώσει η σχέση που θα προκύψει και θα είναι ο μόνιμος ο κρίκος που θα σας κρατά επιτυχώς ενωμένους.

Σχέση - γάμος. Ένα περίεργο συμβάν θα σας φέρει χαρά και προβληματισμό μαζί, με αποτέλεσμα η ανάγκη σας να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας ωθήσει στο να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά και να φανερώσετε στο ταίρι σας τις σκέψεις σας, χωρίς καμουφλάρισμα. θα λυθούν κόμποι και οι αλήθειες που θα φανερωθούν θα στρώσουν δρόμο εξέλιξης χωρίς κρυμμένα εμπόδια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι