Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να σας πιάσει μια νοσταλγία ή μια ανάγκη να γυρίσετε το χρόνο πίσω για να αξιοποιήσετε παλιές ευκαιρίες. Ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει αναστάτωση στον εσωτερικό σας κόσμο, θα ψάξετε επιθυμίες, κίνητρα και ενστικτώδεις αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσετε για πολλά.
 

Επανασύνδεση. Την θέλετε τελικά την επανασύνδεση ή μήπως όχι; Αυτό θα είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις, προκειμένου να βρείτε την άκρη των ίδιων σας των συναισθημάτων. Θα θυμηθείτε πολλά, θα αναζητήσετε εξηγήσεις και θα βρείτε τις απαντήσεις που θα καταφέρουν να σας οδηγήσουν στις σωστές πράξεις.
 

Νέα γνωριμία. Θα σας τραβήξει τη προσοχή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αν το ένστικτο σας, σας πει να μην αδιαφορήσετε, τότε να το πιστέψετε, γιατί θα σας βγει σε καλό. Έρχεται ευκαιρία νέας ερωτικής σχέσης, προχωρήστε άφοβα χωρίς αναστολές, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τυφλά τη διαίσθησή σας.
 

Σχέση - γάμος. Τυχαίο γεγονός θα δώσει την αφορμή να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς καταστάσεων αλλά και αισθημάτων. Ένα συμβάν θα ταράξει το συναισθηματικό σας κόσμο και θα νιώσετε την ανάγκη να πατήσετε πάνω σε αποδείξεις. Αυτή τη φορά, δεν θα αρκεστείτε στα παχιά λόγια, θα αναζητήσετε πράξεις που να μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να πείσουν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms