Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Με πολύ αργό ρυθμό, θα κινηθούν τα γεγονότα, γι' αυτό περιορίστε τάσεις ανυπομονησίας και για την ώρα μην αναμένετε άμεσα αποτελέσματα. Στην παρούσα φάση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε και όχι να δράσετε, συνειδητοποιήστε τι ακριβώς θέλετε, αποφασίστε προς τα πού θα κατευθυνθείτε και αποφύγετε τις επίμονες πράξεις.

Επανασύνδεση. Για την ώρα, δεν θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη που να μπορεί να φέρει κάποιο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Η επανασύνδεση θα είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο, όχι όμως άμεσο ή γρήγορο. Θα συμβεί γεγονός που θα δημιουργήσει λόγο συνάντησης ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας, ωστόσο η καθοριστική κατάληξη θα συμβεί στο επόμενο στάδιο και όχι στο τωρινό.

Νέα γνωριμία. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην κάνετε το λάθος και υποκύψετε σε διαθέσεις εσωστρέφειας και να μην κλειστείτε μέσα στο σπίτι σας. Σε φιλική παρέα θα συμβεί το γεγονός που θα φέρει άνοιγμα για  περεταίρω ερωτική εξέλιξη. Με κάποιο πρόσωπο, θα συνομιλήσετε, στην πρώτη σας επαφή, θα υπάρξει τυπικότητα, στη δεύτερη όμως, θα προκύψουν αναπάντεχες ερωτικές εκπλήξεις.

Σχέση - γάμος. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν στη σχέση σας και αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με το ταίρι σας, τότε μην ακολουθήσετε το δρόμο της πίεσης και της επιμονής. Κινηθείτε χαλαρά, αποφεύγοντας εντόνους εκνευρισμούς και λεκτικές διαμάχες, επιλέξτε ήρεμο τρόπο έκφρασης και με μεθοδική υπομονή θα φτάσετε σταδιακά στο στόχο σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι