Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 97

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Φίλοι μου Παρθένοι, ό, τι δοκιμασία ήταν να περάσετε, την περάσατε και τώρα φτάνετε σε σημείο ολοκλήρωσης. Τερματίζει το μεταβατικό στάδιο και έρχονται αποτελέσματα που δεν θα είναι καθόλου απογοητευτικά. Μια μεγάλη σας επιθυμία θα γίνει πράξη, έρχεται συναισθηματική ικανοποίηση και ένα ευτυχισμένο γεγονός που θα οδηγήσει τη ζωή σας ένα στάδιο πιο μπροστά.


Επανασύνδεση. Τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε σας και σε πρώην αγάπη σας, θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης. Θα συμβούν γεγονότα που θα ανανεώσουν τις επαφές σας και η ώριμη ειλικρίνεια που θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, θα βγάλει στη φόρα δυνατά και αμοιβαία αισθήματα. Προχωρήστε σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, θα φτάσετε πολύ γρήγορα σε σημείο δέσμευσης.


Νέα γνωριμία. Θα το αποκαλέσω μοιραίο το πρόσωπο που σε τυχαία χρονική στιγμή θα σας συστήσουν, γιατί οι συναντήσεις που θα ακολουθήσουν θα ανοίξουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα την προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού. Σας φανερώνω πως από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθείτε ερωτευμένοι και μάλιστα με έντονο το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης.


Σχέση - γάμος. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος ζωής και περνάτε σε ολοκαίνουριο στάδιο που θα ξεκινήσει με την επίτευξη ενός μεγάλου σας στόχου. Με λίγα λόγια πραγματοποιείται μια κοινή επιθυμία που έχετε εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι και θα είστε πλέον σε θέση να ξεκινήσετε νέα πορεία, με καινούργια πλέον όνειρα και πολύ πιο δεσμευτικά σχέδια.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι