Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Ένωση και συμφιλίωση θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κάνουν την ξαφνική τους εμφάνιση, φέρνοντας ισορροπία και συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Οι εντάσεις που σας εκνεύρισαν υποχωρούν και ένα επεισόδιο ρήξης κλείνει με πολύ αίσιο τέλος. Επιστρέφει ο ενθουσιασμός στην καρδιά σας και τα θερμά γεγονότα που θα προκύψουν  θα σας κάνουν ιδιαιτέρως ερωτικούς.

Επανασύνδεση Ίσως να μην έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας το κατά πόσο επιθυμείτε την επιστροφή του παλιού σας ερωτικού συντρόφου, πάντως θα κάνει το βήμα να εμφανιστεί μπροστά σας και μάλιστα με μια πρόταση που θα έχει στόχο να γεφυρώσει το παρόν με το μέλλον. Θα σας παροτρύνω να φανείτε δεκτικοί, εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, γιατί θα υπάρξουν γεγονότα με ευτυχισμένη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Τα συμβάντα θα σας προσφέρουν μια ολοκαίνουρια ερωτική αρχή και κανένα εμπόδιο δεν θα διακόψει την πορεία σας. Ανακτήστε δυνάμεις και εφοδιαστείτε με ευχάριστη διάθεση, γιατί αυτή η ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας σε ανυποψίαστο χρόνο και τα γεγονότα θα απαιτούν αποφασιστική δράση. Θα ερωτευτείτε και θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να το κρύψετε.

Σχέση - γάμος. Αυτή τη φορά στην σχέση σας, θα υπερισχύσει ο έρωτας και όχι η λογική, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να αποτραβηχτούν στην άκρη. Το ταίρι σας δεν θα έχει την επιθυμία να σκεφτεί λογικά και θα είναι κοινή η απόφαση να αφεθείτε στον ερωτισμό σας. Θα διανύσετε περίοδο δυνατής ερωτικής έλξης, γεγονός που για την ώρα, τουλάχιστον, θα σας απελευθερώσει από σκοτούρες και προβληματισμούς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι