Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Άλλα θα συμβαίνουν και άλλα θα καταλαβαίνετε και σας εντείνω την προσοχή, γιατί καμιά φορά αλλού ακούμε τα κακαρίσματα κι αλλού ...γεννούν οι κότες. Προσοχή στα λάθος συμπεράσματα, αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις και μη βιαστείτε να κατακρίνετε ή να απογοητευτείτε, γιατί θα έρθουν σε λίγο γεγονότα και μαντάτα που θα σας αλλάξουν απόψεις και στόχους.

Επανασύνδεση. Θα έχετε την τάση να παρερμηνεύσετε το στόχο για τον οποίο θα σας πλησιάσει το παλιό σας ταίρι. Πριν κινηθείτε και πριν δώσετε οριστικές απαντήσεις, σκεφτείτε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο της λάθος εικασίας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να στηριχτείτε όχι στο τι νομίζετε, αλλά στο τι πραγματικά έχει συμβεί. Για την ώρα, φανείτε επιφυλακτικοί και βασιστείτε μόνο σε αποδείξεις.
 
Νέα γνωριμία. Σε περίπτωση που σας κυριεύσει αχαλίνωτος ενθουσιασμός για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε πριν αποφασίσετε να τα δώσετε όλα, σας θυμίζω πως ό, τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Αφήστε ανοιχτό ένα παραθυράκι διεξόδου, γιατί στην πορεία των γεγονότων θα βγουν στο φως πληροφορίες που ίσως να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη και κατά συνέπεια και συναισθήματα.
 
Σχέση - γάμος. Θα βιαστώ να σας προλάβω να αποφύγετε την αυστηρή κριτική, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. Κατόπιν μιας πράξης του ερωτικού σας συντρόφου, θα ανοιχτεί βαθιά και ίσως και βαριά κουβέντα, που όμως θα στηρίζετε σε λάθος βάση. Φανείτε λίγο πιο παρατηρητικοί και χρησιμοποιήστε το στοιχείο της διαλλακτικότητας, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να σας εκθέσουν τα νέα συμβάντα που θα προκύψουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι