Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 125

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Φίλοι μου Παρθένοι, τώρα θα βγει στο φως μια αλήθεια που θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε, να καταλάβετε που βαδίζετε και ποιος είναι ο ουσιαστικός σας στόχος. Ουσιαστικά τώρα θα εντοπίσετε ποιος είναι ο σωστός δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε σε αυτό που επιθυμείτε. Με δικές σας κινήσεις θα φέρετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Επανασύνδεση. Αν επιθυμείτε την επιστροφή του παλιού σας ερωτικού συντρόφου τότε να το διατυπώσετε ευθέως και να μην προσπαθήσετε να καμουφλάρετε τα αισθήματά σας. Σας το λέω αυτό γιατί θα προκύψει τυχαία απρόσμενη συνάντηση μεταξύ σας, αν αγαπάτε αυτό το πρόσωπο τότε ανοίξετε δρόμο επανένωσης, μη δείξετε πως επιθυμείτε οριστικό χωρισμό.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα εμφανιστεί για προσωρινή αίτια σε χώρο που κινείστε πολύ συχνά. Θα νιώσετε έλξη και ενδιαφέρον και επειδή θα μπείτε σε σκέψεις για το αν θα δώσετε το πράσινο φως ή όχι, σας συμβουλεύω να κάνετε το βήμα και σας θυμίζω πως ο έρωτας είναι για τους τολμηρούς και όχι για τους ανασφαλείς.

Σχέση - γάμος. Ομαλότητα θα επέλθει στην σχέση σας, θα υπάρξει ισορροπία που θα φέρει κλίμα θερμό και πολύ ερωτικό. Ότι σας αποκαλύψει το ταίρι σας θα είναι αλήθεια, δε θα υπάρξει κανένας λόγος να πέσετε στην παγίδα της αμφιβολίας. Εμπιστευτείτε το αγαπημένο σας ταίρι, κινηθείτε χωρίς φοβίες και χωρίς ανασφάλειες.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms