Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Ευνοϊκά συμβάντα θα γυρίσουν τις εξελίξεις υπέρ σας, θα περάσετε σε νέες περιπέτειες που σίγουρα θα σας βγουν σε καλό. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και τα ραντάρ σας σε λειτουργία, γιατί η ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, θα φέρει στη ζωή σας μια πολύ μεγάλη ερωτική επιτυχία, που ουσιαστικά θα κάνει πράξη ένα πολυπόθητο όνειρο ζωής.

Επανασύνδεση. Μπροστά στα μάτια σας θα εμφανιστεί το παλιό σας ταίρι, με ανανεωμένη σκέψη και με έναν αλλαγμένο τρόπο συμπεριφοράς. Θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές επάνω του και θα σας φανερώσω πως ό, τι σας πει, θα στηρίζεται στη ειλικρίνεια, γι’ αυτό δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε και αυτή τη φορά δείξτε εμπιστοσύνη στα αισθήματα που θα σας εκδηλώσει.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς περάσατε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ερωτικής παύσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνει γνωριμία, από αυτές που μπορούν να γίνουν σταθμός ζωής. Η πρώτη σας συνομιλία θα είναι η αφετηρία μιας δυνατής ερωτικής σχέσης, με ενδεχόμενο να φτάσετε σε σημείο δεσμευτικής κορύφωσης.

Σχέση - γάμος. Από ένα τυχαίο συμβάν θα προκύψει γεγονός που θα καταλήξει σε ευτυχισμένο αποτέλεσμα. Κάτι που ποθείτε μέσα από το βάθος της καρδιάς σας και είναι κοινή επιθυμία ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, θα έρθει να γίνει πράξη. Θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις που θα σας δώσουν το άνοιγμα να αναλάβετε νέα ρίσκα, κάνοντας ακόμα πιο δεσμευτικά σχέδια.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms