Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 126

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να περάσετε σε έντονη δράση. Αφήστε την αδράνεια πίσω  σας, απεγκλωβιστείτε από τις επιφυλάξεις σας, γιατί διαθέτετε προσόντα και ικανότητες, που αν τα βάλετε σε λειτουργία, τότε ό, τι ζητήσετε, θα το λάβετε και ό, τι κυνηγήσετε, θα σας έρθει στο πιάτο. Θα υπάρξει προοπτική δεσμευτικής ερωτικής σχέσης, διεκδικήστε την και θα την έχετε!

Επανασύνδεση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μη σταθείτε στα βαριά λόγια που ειπώθηκαν ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας, γιατί ήταν λόγια της στιγμής και όχι της ουσίας. Αν συνδυάσετε ειλικρίνεια και γοητεία, στοιχεία που γνωρίζετε πολύ καλά πως διαθέτετε, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν υποστεί καμία βλάβη τα αισθήματά σας και η επιθυμία σας για επανασύνδεση είναι κοινή.

Νέα γνωριμία. Απ' τη μια η γοητεία σας θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο, από την άλλη η τύχη θα ρίξει στο δρόμο σας πρόσωπο αυθόρμητο και εκδηλωτικό, το αποτέλεσμα θα είναι να ΄ρθει και να δέσει το γλυκό. Το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα βρει τρόπο και θα καταφέρει να σας πιάσει την κουβέντα και επειδή θα υπάρξει προοπτική σχέσης, γι' αυτό μην αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο!

Σχέση – Γάμος. Γνωρίζετε πολύ καλά πως το αγαπημένο σας ταίρι γνωρίζει εξίσου καλά ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα ελαττώματά σας, που σημαίνει πως είστε σε θέση να αντιληφθείτε από τι εκνευρίζεται και από τι μαγνητίζεται. Με λίγα λόγια, ξέρετε πως θα κάνετε το ταίρι σας να κολλήσει επάνω σας, βγάλτε λοιπόν στην επιφάνεια τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας και θα κατορθώσετε να το φέρετε στα νερά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι