Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Παρθένος 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 121

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Παρθένος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Παρθένος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Αυτή τη φορά, θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, γι αυτό συνειδητά θα παραγκωνίσετε απαισιόδοξες εικασίες και δεν θα γυρίσετε την πλάτη στο ερωτικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Θα προκύψει καθοριστική και μοιραία συνάντηση και επειδή η αντάμωση αυτή θα προμηνύει ξεκίνημα μεγάλου δεσμού, γι' αυτό επιστρατεύστε όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.
 

Επανασύνδεση. Πρόσωπο από το παρελθόν θα εμφανιστεί στο παρόν σας και μάλιστα με διαφορετικές πλέον διαθέσεις. Θα προχωρήσει σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως θα στοχεύει σε μέλλον και όχι σε ένα περαστικό παρόν. Αν ακόμα διατηρείτε αισθήματα γι' αυτό το άτομο, τότε ακολουθήστε την καρδιά σας, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να είναι αποκαρδιωτικό.
 

Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί σε χώρο που κινείστε και θα καταφέρει τελικά να σας μαγέψει. Η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση και ο αυθόρμητος τρόπος έκφρασης του, θα αποτελέσουν δίχτυα που μάλλον θα σας παγιδεύσουν. Καταφθάνει γνωριμία που θα σας δώσει την προοπτική μιας σχέσης αρκετά διαφορετικής από αυτές που ζήσατε ως τώρα.
 

Σχέση - γάμος. Οι εξελίξεις θα φέρουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην ερωτική σας ζωή, θα σημειωθούν γεγονότα που θα σας οδηγήσουν ένα στάδιο μπροστά και μάλιστα με απρόσμενες δεσμεύσεις. Μείνετε πιστοί στους στόχους σας και σε περίπτωση που περιμένετε την υλοποίηση μιας συγκεκριμένης σας επιθυμίας, να ξέρετε πως έφτασε η χρονική στιγμή που αναμένατε.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι