Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

Εννέα των Ράβδων

Ίσως όλα μπορεί να σας φαίνονται ότι βρίσκονται κάτω από το σκοτάδι της νύχτας και ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα, αλλά το ροζ χρώμα, της αγνής αγάπης και το μωβ, της πνευματικότητας, που είναι διάχυτα στην εικόνα αυτής της κάρτας, συμβολίζουν την αναγέννηση της ψυχής σας. Ίσως χάσατε κάποιον ή αφήσατε πίσω σας μια κατάσταση που ποτέ δεν θα δείτε ξανά. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ανοίξει το δρόμο για να δείτε ένα πιο φωτεινό μέλλον στην ερωτική σας ζωή. Ίσως μια αρνητική κατάσταση που εμπλέκεται σας έχει κάνει να χάσετε τον ύπνο σας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αυτό συμβαίνει διότι έχετε αφήσει τις αρνητικές σκέψεις να έχουν εξουσία πάνω σας ή νιώθετε να παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Περιβάλλετε την ψυχή σας με αγάπη, σε λίγο θα πετάξετε ψηλά, αφήνοντας πίσω σας αυτό που σας απασχολεί. Μερικές φορές, όλα φαίνονται πιο σκοτεινά πριν την αυγή και ο μόνος τρόπος να δούμε το φως είναι να ξυπνήσουμε.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι