Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΟΥΠΑ

Παρασύρεσαι ευχάριστα και ανέμελα απ’ τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό σου τον μήνα Μάρτιο, ακόμα και στις επαγγελματικές και κοινωνικές σου επιδιώξεις, απολαμβάνεις χαρούμενα και αθώα μηνύματα έρωτα απ’ το πλάσμα που σ’ ενδιαφέρει, ονειροπολείς στην αγκαλιά του άλλου σου μισού με ξεγνοιασιά και ικανοποίηση πως με την υπομονή και τη στοργικότητα που δείχνεις στην ερωτική σου ζωή, αποκτάς την σιγουριά και τη σταθερότητα στον δεσμό σου, πως η απογοήτευση και η ανασφάλεια δεν έχουν χώρο και θέση στη σχέση σου, πως η σεξουαλική ευφορία και η αισθησιακή διάθεση του συντρόφου σου, φέρνουν την απόλυτη ευτυχία στην καρδιά σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι