Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

Πέντε των Ξιφών

Προσέξτε την επιθετικότητα και τη μαχητικότητά σας, θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τον αγαπημένο σας που δεν θα κάνει παραχωρήσεις, δεν θα παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος, θα αρνηθεί οποιαδήποτε συζήτηση. Τα πιθανά σενάρια είναι ατελείωτα, αλλά όλα έχουν τον ίδιο παρονομαστή. Αγώνας δύναμης, εξουσίας και επιβολής. Μήπως αναγκαστείτε στο τέλος να παραδεχθείτε την ήττα σας; Έχετε δύο επιλογές: είτε να συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις του αγαπημένου σας (πράγμα που σας εξαγριώνει και δεν θα το κάνετε), είτε να μην προκαλέσετε την οργή του και να μη διακινδυνεύσετε τη σχέση σας. Ξέρετε… αυτό λέγεται «νίκη win-win», δεν κόβετε τις γέφυρες και ξεπερνάτε τους περιορισμούς και τα εμπόδια. Ενώ μπορεί να αισθανθείτε ότι όλοι και όλα συνωμοτούν εναντίον σας, καλά θα κάνετε να αποδεχτείτε ότι το σύμπαν σας δοκιμάζει. Μπορεί να μην είστε σε θέση να ελέγξετε το τι συμβαίνει, αλλά το πώς θα ανταποκριθείτε είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι