Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Κριός, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Απομακρύνσου από τις κόντρες και την αντιπαλότητα που επικρατεί στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και τις κοινωνικές σου συναναστροφές το μήνα Σεπτέμβριο, μην υψώνεις τους τόνους και μην πυροδοτείς εκρήξεις στην προσωπική και συναισθηματική σου καθημερινότητα, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρής σύγκρουσης με το άλλο σου μισό. Επανάφερε την ισορροπία και τη νηνεμία στο δεσμό σου, αφιερώνοντας χώρο και χρόνο στον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, αδιαφορώντας για τα κακόβουλα και κακοπροαίρετα σχόλια τρίτων προσώπων. Μπορεί να είναι μια κουραστική περίοδος, αλλά αν χειριστείς τα ερωτικά σου με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, κερδίζεις το στοίχημα της αγάπης…

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι