Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Υδροχόος, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

Η Αυτοκράτειρα

Βρίσκετε τον αληθινό εαυτό σας, ικανοποιούνται οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας. Συνήθως η κάρτα της Αυτοκράτειρας αναφέρεται στην αγάπη και τη φροντίδα των άλλων, αλλά σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να δώσετε αγάπη και φροντίδα και στον εαυτό σας. Μπορείτε να το κάνετε ακούγοντας ό, τι σας λέει η ψυχή σας και επιτρέποντας στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλλειμα από την καθημερινή σας ρουτίνα και να ζήσετε τη χαρά του έρωτα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, απολαύστε τα μικρά πράγματα στη ζωή και να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σας. Αν βρεθείτε σε μια κατάσταση, όπου πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποιον που αγαπάτε και τον εαυτό σας, επιλέξτε τον εαυτό σας! Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα στη αρχή, καθώς το ζώδιό σας σκέφτεται τις περισσότερες φορές τους άλλους, αλλά αν δεν το κάνετε, ίσως αργότερα μετανιώσετε

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms