Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Υδροχόος, Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

Ο Ερημίτης

Φαίνεται να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια σοβαρή εκκαθάριση στην ερωτική σας ζωή αυτό το μήνα και να μην πάρετε από κανέναν το «όχι» ως απάντηση. Τώρα αναζητάτε προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας που δεν είχατε τον τελευταίο καιρό και αναλογίζεστε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Δεν είναι αυτό απαραίτητα κακό πράγμα, ειδικά όταν σκέφτεστε ότι πάντα δίνατε στους άλλους. Τώρα αναζητάτε να πάρετε αυτό το χρόνο πίσω, για τον εαυτό σας, προκειμένου να αναπληρώσετε τη χαμένη ενέργειά σας. Αποβάλλετε όλες τις νοσηρές σκέψεις από το μυαλό σας που σας κρατούν πίσω από την αγάπη. Καθώς οι τροχοί των σκέψεών σας γυρίζουν στο μυαλό σας, θα καταλήξετε σε νέους τρόπους αντιμετώπισης των παλιών καταστάσεων στη σχέση σας, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

 

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι