Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Υδροχόος, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΟΥΠΑ

Οπλίσου με συναισθηματική κατανόηση και πραότητα για τους συνεργάτες και τα προσφιλή σου πρόσωπα, συγχώρεσε τα λάθη και τις παραλείψεις του άλλου σου μισού τον μήνα Μάρτιο και δεν θα χάσεις την περηφάνια και την αξιοπρέπειά σου, αντίθετα μόνο αυτός ο τρυφερός δρόμος του ρομαντισμού και της αφοσίωσης, μπορεί να σε οδηγήσει στη ζεστή και ειλικρινή αγκαλιά του δεσμού σου, να σβήσει απ’ τις σκέψεις και τις θύμησες, αμφίρροπες εικόνες του παρελθόντος, να διώξει απ’ την ερωτική σου ζωή τον εγωισμό και την αδιαφορία, να πλημμυρίσει η σχέση σου με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να πιστέψεις και πάλι στην καθάρια και ξάστερη αγάπη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι