Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

Ο Αυτοκράτορας

Μπορεί να χρειαστεί να ζητήστε βοήθεια από κάποιον και αν το κάνετε, ακούστε προσεκτικά ό, τι έχει να σας πει. Ο Αυτοκράτορας έχει όλη τη καλή θέληση να σας ακούσει, όμως μπορεί και να σας διατάξει να κάνετε κάποια πράγματα για τη δική σας ευτυχία, αφού συνήθως κατέχει μια θέση εξουσίας και χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να γίνουν τα πράγματα. Αν χρειάζεστε βοήθεια και δεν μπορείτε να ανακαλύψετε την καλύτερη πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή ή απλά να σκεφτείτε για το πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να κινηθούν προς όφελός σας, τότε παρουσιάζεται κάποιος που έχει μια πλούσια ποικιλία εμπειριών ζωής και δεν φοβάται να σας καθοδηγήσει να αναλάβετε δράση, όταν αυτό απαιτείται. Είστε έξυπνοι και μπορείτε να δείτε πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν. Αλλά ίσως τώρα χρειάζεστε κάποιον δίπλα σας για να σας δείξει το σωστό δρόμο. Ίσως αυτό το άτομο σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν πια.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι