Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Υδροχόος, Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 7

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

Έξι των Ράβδων

Λαμβάνετε εκτίμηση και θαυμασμό και είστε ικανοποιημένοι με τα λάφυρα της νίκης σας. Φυσικά δεν είναι για να τονώσετε το εγώ σας ή από έπαρση ή εις βάρος κάποιου άλλου. Μπορεί να έχετε καταβάλλει πολλή προσπάθεια στη σχέση σας και ίσως ο αγαπημένος σας δεν το έχει καν συνειδητοποιήσει. Κάνετε για λίγο στην άκρη, μόνο και μόνο για να σας πει πόσο σας αγαπά και σας εκτιμά. Αυτή η κάρτα σας χαρίζει  «νίκη» και αναφέρεται στην αίσθηση της ικανοποίησης και της επιβεβαίωσης που παίρνετε. Μπορεί να ήσασταν μέσα στο σκοτάδι, νιώσατε τις αγωνίες σας αλλά τώρα κρατάτε τον πυρσό ψηλά, μπορείτε να δείτε το δρόμο σας. Έχετε εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι έχετε κερδίσει μια θέση στην καρδιά του αγαπημένου σας, αλλά την έχετε κερδίσει, γιατί το αξίζετε. Πιστεύετε στη γοητεία σας, την ευαισθησία σας και τη συναισθηματική διαθεσιμότητά σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι