Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος για  να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας αυτόν το μήνα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, ζητήματα που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση, το σώμα σας και την εικόνα που προβάλετε στους άλλους θα μπορούσαν να σας αγχώσουν. Μην είστε αυστηροί, είναι άσκοπο! Αν θέλετε να κάνετε μια ριζική και ακραία αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένετε καθώς θα μπορούσατε να καταλήξετε με ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα, αργότερα που θα ορθοδρομήσει ο πλανήτης οι αλλαγές θα σας φαίνονται φρικτές από ό, τι φανταστικές! Η ανάδρομη Αφροδίτη σας καλεί να κάνετε αυτοκριτική προκειμένου να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που εμποδίζουν την αγάπη.

Η μοναξιά και η ηρεμία είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να επιδιώξετε αυτόν το μήνα καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και της ανάπαυσης. Εάν το σώμα σας σας κρούει εδώ και καιρό τον κώδωνα του κινδύνου, δώστε τη δέουσα σημασία και «χειριστείτε» το με προσοχή. Διαθέστε χρόνο στον εαυτό σας, είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσετε τους κακούς σας δαίμονες και να τους εξαλείψετε. Ακούστε χαλαρωτική μουσική, θα απαλύνει την πονεμένη ψυχή σας και το μυαλό σας. Κάντε πράγματα που είναι ωραία για την ψυχική σας ισορροπία, τον επόμενο μήνα θα λάμπετε και η ψυχή σας θα πετάξει ψηλά. Εάν υπάρχει έντονη δραστηριότητα με φίλους ή πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, κλείστε την πόρτα σε όλους.

Ποιοί από τους ανθρώπους γύρω σας μιλούν στην καρδιά και την ψυχή σας; Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κάνετε εκκαθάριση του κοινωνικού κύκλου σας, δεν έχετε καμία αμφιβολία ποιος πραγματικά είναι δίπλα σας. Αν ο αγαπημένος σας σας έχει προβληματίσει με τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό, προγραμματίζετε μια συζήτηση για να αποβάλετε τις ιδέες και τις ανησυχίες σας. Μόνο φροντίστε να προβάλετε τις απόψεις σας με υγιή τρόπο. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αισθάνεστε πιεσμένοι να κάνετε μια δέσμευση ή να υπογράψετε μια συμφωνία χωρίς να είστε έτοιμοι. Η επιβράδυνση των πραγμάτων μπορεί να μην είναι και τόσο κακή ιδέα, αν έχετε αυτή την πολυτέλεια. Το φεγγάρι σας προσφέρει μεν συναρπαστικές ευκαιρίες αλλά πρέπει να φροντίσετε και για την ασφάλειά σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms