Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Ανοίξτε τα φτερά σας! Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης, γίνεστε περισσότερο συνεργατικοί και κοινωνικοί, σας δίνεται η ευκαιρία να βρεθείτε σε ομάδες με υψηλές ιδέες και μεγάλα οράματα ή να συμμετάσχετε σε ανθρωπιστικές ομάδες. Γίνεστε ο καλύτερος ομαδικός διοργανωτής, ενώνετε διαφορετικά άτομα μαζί, ταιριάζετε με όλους τους ανθρώπους, δημιουργώντας φιλίες και συνεργασίες. Ένα έργο σας στην εργασία σας μπορεί να ματαιωθεί ή να ανατραπεί καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ή ίσως χρειαστεί να κόψετε ταχύτητα για ένα επαγγελματικό στόχο σας. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των ηλεκτρονικών αρχείων σας στη δουλειά και προσέξτε τι γράφετε και που στέλνετε e-mail.

Μια νέα επέκταση σας περιμένει καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας ενισχύει την ανάγκη σας για ελευθερία και κατανόηση. Σίγουρα, θα μπορούσατε να παραμείνετε εντός της καθιερωμένης σας ρουτίνας, αλλά ποια θα ήταν η διασκέδαση; Τώρα μπορείτε να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Νέες προοπτικές στη ζωή σας σας κάνουν να αμφισβητήσετε το status quo και αυτό είναι καλό πράγμα. Ίσως αποδεχτείτε την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι είναι κοντά μας για ένα λόγο, μια εποχή ή μια ζωή και βάζετε περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σας. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να σχεδιάσετε ένα τολμηρό ταξίδι, να γυρίσετε όλο τον κόσμο. Ίσως υιοθετήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής που αλλάζει τον τρόπο σκέψης σας και σας οδηγεί στην πνευματική σας εξέλιξη.

Δεν υπάρχει λόγος να βάζετε στον πάγο τους ανθρώπους ή να τους μεταδίδετε συγκεχυμένα μηνύματα με τη σιωπή σας. Ο ανάδρομος Άρης με τη Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, απαιτώντας από εσάς να είστε σαφείς σχετικά με την ανάγκη σας για ελεύθερο χρόνο και χώρο. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε έργα ανακαίνισης στο σπίτι σας ή να προετοιμαστείτε για μια μετακίνηση. Τα σχέδιά σας θα μπορούσαν γρήγορα να ανατραπούν και να σας αγχώσουν. Αν βρίσκεστε στο κυνήγι μιας νέας κατοικίας, η αναμονή έως τις 13 Αυγούστου θα σας κάνει καλό. Ο τέταρτος οίκος κυβερνά το παρελθόν και το σύμπαν θα μπορούσε να σας φέρει μια γεμάτη εκπλήξεις επανένωση με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα φίλο που έχετε απομακρυνθεί.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι