Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Φροντίστε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας σας, και σας ζητά έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Αντικαταστήστε τις παγωμένες μαργαρίτες σας με χυμούς και βρείτε μια άσκηση που σας εμπνέει πραγματικά (και όχι κάποια που την αισθάνεστε σαν αγγαρεία). Κοινωνικοποιήστε μέσα στην εργασία σας και επικεντρώνεστε τώρα περισσότερο σε έντονες δραστηριότητες. Ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας φέρνοντας στο προσκήνιο τις φιλοδοξίες σας γύρω από ένα συγγραφικό έργο ή τη διδασκαλία ή μια δημόσια ομιλία ή απλά σας κάνει να προχωρήσετε πιο παραγωγικά σε συζητήσεις και συναντήσεις με συναδέλφους και φίλους με τους οποίους σας συνδέουν κοινές ιδέες.

Αποδεχτείτε τη δόξα και τα μεγαλεία, σας αξίζουν! Με την πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας λαμβάνετε αναγνώριση για όλες τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, έχετε την επικύρωση μέσω ενός λαμπρού πακέτου οικονομικών παροχών ή γίνεστε ο ηγέτης ενός τμήματος στην εταιρεία σας. Ξεκινά πραγματικά η επαγγελματική επιτυχία σας καθώς έχετε αποκτήσει εντυπωσιακές εμπειρίες και γνώση. Έχετε εξουσία και μην το ξεχνάτε! Εάν αντίθετα, δεν είστε ενθουσιασμένοι με την καριέρα σας, μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία. Εάν πάλι σας τραβάει μια συγκεκριμένη εργασία αλλά δεν ξέρετε πως να προχωρήσετε, συμβουλευτείτε πιο έμπειρα άτομα για να σας καθοδηγήσουν.

Ζείτε το όνειρο και τη φαντασία, ο ρομαντισμός και οι ευαισθησίες σας αυξάνονται χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είναι υπέροχο να έχετε κάποιον/α δίπλα σας ο οποίος μπορεί να ακολουθήσει τα όνειρά σας, έτσι το φεγγάρι σας βοηθά να συναντήσετε ένα πρόσωπο που νιώθετε διαισθητικά ότι σας συνδέουν πολλά. Ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας θα μπορούσε να σας φέρει μια παλιά αγάπη ή απλά νιώθετε νοσταλγία για όσα είχατε ζήσει στο παρελθόν. Μη βιάζεστε και κάνετε όνειρα, απλά διατηρήστε την επαφή για να αποφύγετε τη σύγχυση. Αγαπάτε με πάθος αλλά δεν θα θέλατε να απορριφθείτε για δεύτερη φορά. Βάλτε τη λογική και μην περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα.

Ο Σκορπιός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας

Απρίλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε την ισορροπία σας

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πάθος

Ιούλιος ⭐⭐

Δυσκολίες και νευρικότητα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δύσκολη επιστροφή

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Καλές ιδέες

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες στη δουλειά

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση των προσόντων σας


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms