Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Έχετε πραγματική ανάγκη τώρα να μείνετε στο σπίτι σας, ίσως νιώθετε κουρασμένοι από τους ξέφρενους ρυθμούς του καλοκαιριού καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον μοναχικό δωδέκατο οίκο σας. Είναι μια ιδανική στιγμή για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε ασχολούμενοι με την ομορφιά σας, πηγαίνοντας για ένα μασάζ ή σε ένα σπα, που ενισχύουν την υγεία σας και σας δίνουν ειρήνη στο μυαλό. Η αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής σας είναι ο πιστός φίλος σας, ειδικά τώρα που επεξεργάζεστε βαθιά θαμμένα συναισθήματα. Αυτή η πλανητική επιρροή είναι καλύτερη για εσωτερική ενδοσκόπηση και ενδελεχή έρευνα σε έργα και σχέσεις που χρειάζεται να κλείσουν.

Ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και δραστηριότητας, έτσι ίσως γίνετε ο ηγέτης σε ένα συλλογικό έργο το οποίο θα μπορούσε να αναδείξει τον καλύτερο και πιο συνεργατικό σας εαυτό ή αντίθετα θα μπορούσε να σάς αγχώσει με επιπρόσθετο φορτίο ευθυνών και υψηλή πίεση. Για να αποφύγετε το τελευταίο, στραφείτε προς την ομαδική επιτυχία και προσέξτε την τάση σας στο να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και να είστε επικριτικοί.  Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια ψηφιακή επιχείρηση, ίσως μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης. (Bonus Points για οποιοδήποτε έργο έχει ανθρωπιστική χροιά).

Μήπως κάποιος/α προσπαθεί να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσατε να παραπλανηθείτε από κάποιον/α που ξέρει πολύ καλά πως να κρύβεται, έτσι κάντε ενδελεχώς την έρευνά σας και μη βλέπετε τόσο ρομαντικά τις καταστάσεις. Αυτή η έρευνα θα αποπληρωθεί αργότερα. Ταυτόχρονα, μην είστε τόσο ασαφείς και αινιγματικοί σε σημείο που να χάσετε μια συναρπαστική ερωτική ευκαιρία. Ίσως να επικεντρωθείτε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες που να χάσετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έτσι, προσέξτε για την υπερβολική έρευνα και ανάλυση. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς ... και τους προετοιμασμένους!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι