Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Δε σας είναι καθόλου δύσκολο να δεσμευτείτε τώρα, ψάχνετε για μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση, νιώθετε ασφάλεια με τον αγαπημένο σας χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως και να επιβραδύνετε το ρυθμό σας, γίνεστε πιο παραδοσιακοί, προτιμάτε την αργή … ερωτοτροπία παρά μια καυτή νύχτα πάθους. Ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και της σκέψης, και μπορεί να τρέχετε σε επαγγελματικές συναντήσεις ή η επικοινωνία σας να διακόπτετε από μια υποχρέωση, Ίσως εκνευριστείτε από τις πολλές τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα (απενεργοποιήστε το κινητό σας!), ή οι σκέψεις σας είναι αγχωτικές.

Η νέα Σελήνη στον οργανωτικό και μεθοδικό έκτο οίκο σας, σας ζητά να βάλετε σύστημα στην καθημερινότητά σας: Πώς μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας; Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους σπόρους που φυτεύετε τώρα, σκέφτεστε πως θα είστε σε φόρμα, πως θα έχετε ευεξία. Τρώγοντας υγιεινές τροφές θα βελτιώσει παράλληλα την ψυχική και συναισθηματική υγεία σας. Οι στόχοι που θα θέσετε για την ανάκαμψη της φυσικής σας κατάστασης, θα επιφέρουν θετικό αποτέλεσμα και σε άλλους στόχους σας, όπως π.χ. σκεφτείτε πόσο πιο παραγωγικοί θα είστε μετά από κάποιες ώρες στο γυμναστήριο. Επιπλέον σκεφτείτε: Σπάνια εκτιμούμε την υγεία μας μέχρι να μην την έχουμε, έτσι κάντε  ένα check-up για να σιγουρευτείτε ότι όλα βαίνουν καλώς!

Οι έξυπνες κινήσεις που έχετε κάνει αποδίδουν καρπούς κι αυτό χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας. Νιώθετε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σας, η δύναμη, το πάθος και η αυτοπεποίθησή σας, σας δίνουν τα κίνητρα για να υλοποιήσετε τα μεγάλα όνειρά σας. Το φεγγάρι σας καθοδηγεί στο σωστό δρόμο, η διαίσθησή σας, σας οδηγεί σε αξιόπιστα άτομα για να σας βοηθήσουν σε αυτή τη νέα σας προσπάθεια για την οικοδόμηση μιας νέας, πιο σταθερής βάσης στη ζωή σας. Ακόμη και αν θέλετε να πείτε το «ναι» σε αυτή τη παθιασμένη αγάπη ή απλά να υπογράψετε μια νέα συμφωνία, αυτή η επιρροή της πανσελήνου σας υπενθυμίζει ότι αργά και σταθερά θα κερδίσετε τον αγώνα, ίσως χρειαστούν έξι μήνες για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι