Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από το Facebook μέχρι το Twitter, κάνετε πολλούς οπαδούς και νέους φίλους χάρη στην Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε μια πρωτοτυπία, μια … μαγεία που δεν περνά απαρατήρητη, ίσως ακόμη γίνετε γνωστοί στο διαδίκτυο ευρέως. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα διεγείρουν το μυαλό σας και τις ιδέες σας, αλλά από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η  ευαίσθητη ψυχή σας θα επιδιώκει να υποχωρήσει στη μοναξιά, αναζητάτε ποιοτικό χρόνο με το στενό κοινωνικό κύκλο σας καθώς η Αφροδίτη αγκαλιά με τον Άρη θα βρίσκονται στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Αγωνιστείτε για τη συγχώρεση, την φροντίδα του εαυτού σας και την αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας σας. Αν πολεμάτε καιρό τώρα έναν εθισμό ή μια μυστηριώδη ασθένεια ή πόνο, ώρα να αναγεννηθείτε.

Ξαναβρίσκετε την ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης, εμπνέοντάς σας να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας, τώρα θέλετε όλα να είναι στη θέση τους και ρυθμίζετε τη ζωή σας βάση ενός σχεδίου. Μήπως νιώθετε να έχετε μια έντονη ενέργεια μέσα σας αλλά δεν ξέρετε που να την κατευθύνετε; Τι λέτε να ανανεώσετε τη ζωή σας, αλλάζοντας τη ρουτίνα σας και διεκπεραιώνοντας εκκρεμείς υποχρεώσεις και καθήκοντα που ταλανίζουν το κεφάλι σας; Και μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια! Ο έκτος είναι ο οίκος της υπηρεσίας, έτσι σας προσφέρει υπηρεσίες και υποστηρικτικούς ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Η νέα Σελήνη στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, σας βρίσκει στην ηρεμία και τη γαλήνη της μοναξιάς σας, κάτι που το ζώδιό σας πραγματικά απολαμβάνει. Με την καρδιά σας γεμάτη από συμπόνια και κατανόηση, μοιραστείτε την αγάπη σας κάνοντας μια πράξη καλοσύνης: Ζητήστε από έναν μοναχικό γείτονα ή φίλο να έρθει να μοιραστεί μαζί σας ένα γεύμα ή προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε ένα φιλανθρωπικό έργο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσετε με ευγένεια και διπλωματία προκειμένου να επιλύσετε τις διαφωνίες σας με κάποιον ή να μοιραστείτε ένα μυστικό σας. Κάνοντας διαλογισμό ή ίσως μια βόλτα κοντά σε νερό θα διευκολύνει την έμπνευσή σας και την τόσο σημαντική διαίσθησή σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι