Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 25

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Το σπίτι σας, η οικογένεια και οι συγγενείς σας σάς δίνουν ευχαρίστηση χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η μητέρα σας, τα παιδιά σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσαν να σας σταθούν σε οποιεσδήποτε δυσκολίες έχετε. Είτε θέλετε να μείνετε μόνοι με τον αγαπημένο σας ή να καλέσετε τους φίλους σας για φαγοπότι, το σπίτι σας είναι ο χώρος που θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Μη ζητάτε εγγυήσεις ή έχετε απαιτήσεις από τον αγαπημένο σας, πέρα από αυτό που μπορεί να σας προσφέρει ανθρώπινα, είναι η υπενθύμιση του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Θυμηθείτε … η ζωή είναι ένα ρίσκο, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τους κίνδυνους, αλλά δεν μπορείτε να τους εξαλείψετε εξ ολοκλήρου. Μερικές φορές, απλά πρέπει να ρισκάρετε.

Πάθος και ρομαντισμό φέρνει στη ζωή σας η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Τώρα εκφράζετε ελεύθερα τον εαυτό σας, χωρίς να κρύβετε το λαμπρό φως σας, απλά και μόνο γιατί θέλετε να ζήσετε το πάθος. Συμβουλή: Καθώς προβάλετε τη θεατρική σας πλευρά, προσέξτε το περιττό δράμα. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον πέμπτο οίκο σας ίσως αισθανθείτε ότι ο αγαπημένος σας δεν σας δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να παίζετε τον μάρτυρα και να θέσετε σαφή όρια σχετικά με το τι θα ανεχτείτε και τι όχι. Ίσως ακόμα αναμοχλεύετε ζητήματα του παρελθόντος που στέκονται εμπόδιο ανάμεσα σε σας και την αγάπη σας, ίσως πάλι μάθετε κάτι για έναν/μία πρώην.

Με την πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και του τέλους, αφήνετε πίσω σας τον πόνο του παρελθόντος. Εάν μπορείτε, ζητήστε υποστήριξη από έναν αγαπητό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας. Δεν χρειάζεται να προχωράτε μόνοι, όχι όταν έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν. Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τη διαφυγή, μπορείτε να απολαύσετε τη μοναξιά σας κάπου δίπλα στο νερό. Ό, τι κι αν κάνετε, ο ύπνος και η ανάπαυση πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Δημιουργήστε τον δικό σας προσωπικό χώρο για να ονειρευτείτε και να επεξεργαστείτε ό, τι έρχεται στο υποσυνείδητό σας τώρα. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι αρκετά προφητικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι