Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
28
11
2018

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Δεκέμβριο 2018 στην αισθηματική σου ζωή.

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

 

Πάθη, κρυφές επιθυμίες και ψυχολογικοί καταναγκασμοί δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή καθώς τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο παθιασμένο και αινιγματικό ζώδιο του Σκορπιού. Τώρα επιθυμείτε μια έντονη συναισθηματική σύνδεση, δεν μπορείτε να αναλώνεστε με επιφανειακές σχέσεις και συζητήσεις ή χαμηλού επιπέδου σκέψεις και ιδέες. Επεξεργάζεστε τις σκέψεις σας ακόμα κι αν θέλετε παθιασμένα κάποιον/α. Προσπαθείτε να αποκαλύψετε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τα κίνητρα του άλλου, τα οποία δεν γνωρίζετε, ούτε έχετε ξεκαθαρίσει. Διερευνάτε ενδελεχώς τα πάντα, επιδιώκετε να φτάστε στο κάτω μέρος των πραγμάτων. Οι διερευνητικές και αναλυτικές σας ικανότητες είναι ξεχωριστές αλλά κυριολεκτικά δεν μπορείτε να δείτε το δάσος, βλέπετε μόνο τα δέντρα. Αρχίζετε να κάνετε υποθέσεις που δεν έχουν νόημα.

Θέλετε βάθος στη σχέση σας κι αυτό το πετυχαίνετε διαμέσου της επικοινωνίας και της έντονης σωματικής και συναισθηματικής οικειότητας. Αλλά μέσα στην ψυχή σας υπάρχουν ένας βαθύς φόβος, δυσπιστία, εμμονές, μερικές φορές ακόμα και παράνοια. Ακόμα κι αν έχετε μια βαθιά, παθιασμένη οικειότητα με το πρόσωπο που λατρεύετε, υπάρχει κάτι κρυμμένο που σας κρατά πίσω. Είστε μυστικοπαθείς, μερικές φορές ακόμη και ύπουλοι. Κρύβετε το ποιοι είστε πραγματικά και τα αληθινά σας συναισθήματα. Δεν θέλετε να παραιτηθείτε από την ανάγκη σας να ελέγχετε τα πράγματα, ούτε και αποκαλύπτετε τα αληθινά σας κίνητρα. Παραδόξως, αισθάνεστε πιο ασφαλείς να ζείτε με τη φαντασία και το μυστήριο. Μια σχέση που δεν πηγαίνει πουθενά σας φαντάζει ακίνδυνη κατά κάποιο τρόπο. Παρόλο που δεν είστε σίγουροι γιατί.

Γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, νοσταλγικοί και τρυφεροί καθώς η πανσέληνος στον Καρκίνο σάς ωθεί να βρείτε τρόπους να νιώσετε ασφαλείς, ίσως ακόμα σκέφτεστε την οικογένειά σας και τα παιδιά σας. Το φεγγάρι σάς ζητά να αφήσετε το παρελθόν σας, να συγχωρέσετε και να εκδηλώσετε περισσότερη αγάπη στη σχέση σας. Τάρα μπορείτε να αισθανθείτε κάθε συναίσθημα καθώς η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος στην ψυχή σας για κάποιον άλλον στη ζωή σας. Αλλά για να νιώσετε την αγάπη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το συναισθηματικό και ψυχικό χάος στη ζωή σας, να αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να αγαπήσει χωρίς να υψώνετε τοίχους. Το καρμικό μάθημα του φεγγαριού είναι η σωστή αυτοδιαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων σας.

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό, τι λειτούργησε και τι όχι το προηγούμενο έτος και να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα αγωνιστείτε για να καλλιεργήσετε βαθύτερες σχέσεις με τους φίλους σας, την οικογένειά σας και τον αγαπημένο σας.

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Διάβασε ΕΔΩ τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβίου 2018

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-11-2018 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι