Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
25
06
2018

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερwτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2018 από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ο μήνας ξεκινά αρκετά ευχάριστα με την Αφροδίτη από τον Λέοντα να πριμοδοτεί τους έρωτες και να εξάρει τη δημιουργικότητά μας. Παράλληλα, το Μεγάλο Τρίγωνο του Ηλίου από τον Καρκίνο, του Δία από τον Σκορπιό και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι ιδανικό για να βιώσουμε τα συναισθήματά μας, να μη φοβηθούμε να τα εκδηλώσουμε, να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να ανταλλάσσουμε αυτά που έχουμε χαραγμένα στην ψυχή μας. Αυτή η όψη μπορεί να μας φέρει πολύ κοντά με τα ταίρια μας. Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα ενώ, όσοι αφήνονται στη Συμπαντική ροή, θα κομίσουν πολλά οφέλη. Πιο ευνοημένοι θα είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και κυρίως αν έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους.

Στις 10 Ιουλίου η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, θέση από την οποία, με τις όψεις που θα σχηματίσει ιδιαίτερα με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για όσους είναι σε θέση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπηρετήσουν μία σχέση με αίσθημα καθήκοντος.

Παρασκευή και 13 Ιουλίου θα έχουμε την πρώτη έκλειψη του Ηλίου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, αστρολογικό γεγονός που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν πάθη και παθολογίες. Μείνετε μακριά από ζήλιες και λοιπές ακραίες παθιασμένες αντιδράσεις. Εκτονώστε τα πάθη σας εκεί που πρέπει.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Αυγούστου. Προσοχή στην επικοινωνία γιατί μπορεί να επέλθουν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί μία ιδιαζούσης σκληρότητας έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με τη συμμετοχή του Ουρανού και του ανάδρομου Άρη. Πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση καθώς η τάση είναι να μετατρέπεται η τρίχα σε τριχιά, να δημιουργούνται εντάσεις από το τίποτε και να εντείνονται τα όποια προβλήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-06-2018 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι